PS3/XBOX2/N?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
hardver
captainm - 2005.07.09. 10:25
Playware
Amúgy csak én vagyok úgy vele, hogy a beszerzett játékoknak kb a harmadát játszom csak végig? Többre egyszerûen nincs idõ.
Mert o adja majd a legdragabban a gepet. Szerintem boven eleg ha csak egy-ket huzocim lesz futtathato rajta (nagyon remelem hogy: HALO 1 + HALO 2 igen), mert amugy is csak nem azert veszek egy uj konzolt hogy a regi jatekokat nyomjam rajta.
Persze kobak valogatja hogy kinek mennyire fontos ez.
"Azt már az E3 elõtt tudni lehetett, hogy a nextgen konzol kínálat gépei közül minden bizonnyal a Sony termékén lévõ árcímkén szerepel majd a legnagyobb érték, de azt nem gondolta volna senki, hogy ilyen barátságos áron szórják majd meg az embert a tetszetõs high-tech hûtõszekrénnyel. Nem hivatalos forrásokból származó információk szerint a Playstation 3 kevesebb, mint 500 dollárba kerül: egész pontosan (sicc) 450-470 ropogós zöldhasú kicsengetése után juthat a masinához boldog-boldogtalan. Ez barátok közt is kevesebb, mint 100 ezer forint, reménykedjünk, hogy nálunk is ennyiért vesztegetik majd valamikor 2006 végén. (azt azért jegyezzük meg, hogy a ps2 sem volt egy írtózatosan drága szörnyeteg, de a kereskedõk az elsõ idõszakban nem voltak restek akár 220 ezer ropogós magyar forintot is elkérni érte)"
Az én tippeim:
120eFt vinyó nélkül, 140eFt vinyóval
2006 késõ õsz
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nem, Zozo76 csak artatlanul hozzaszolt a dologhoz. 😊
kb. mennyibe fog kerülni a ps3 ha bejön Magyarországra?
kb. mikor fog bejönni Magyarországra?
V9ykn8_TZL0
Isten most nem ér rá,segíthetek?
V9ykn8_TZL0
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Kormány ugyanúgy van konzolra is, így ez értelmetlen. Viszont egy analóg kontrollerrel a bill nem veheti fel a versenyt, errõl ne akarj itt senkit sem meggyõzni,
Hat azert eleg hulyen nez ki ha peldaul nyomsz egy replay-t valamelyik autos jatekban es latod hogy kanyarodasnal ossze-vissza ugralnak az elso kerekek mert olyan finoman lehet szabalyozni a kanyarvetelt a billentyuzettel! 😊
A kontroller azert erzekeli az elmozdulast merteket is, nem csak azt hogy lenyomom a gombot vagy sem. Nagy kulonbseg! Az indulas se padlogaz a lassitas meg padlofek. Szoval a kontroller kisse kozelebb van a normalis iranyitashoz mint a billentyuzet!
Mondjuk soha nem értettem miért kell miníg összehasonlítani mindent mindennel, valakinek ez-valakinek az, nekem mindegyik, pl.
Mondjuk az ár meg megint nem kérdés, mert azért a ps-t sem kell félteni, a 2-is 160e volt anno, ez mennyi lesz akkor?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Hûtõ, Grill, talán még kenyérpirító is?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Unreal Tournament 2007 - Ps3
Unreal Tournament 2007 - Ps3
Forrás: Hardwareoc
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nekem is rohattul bejön a desing<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>bár fehér jobban teccik
Most már biztos, hogy a PS3-ig kell egy XBOX2. Nem kell valakinek a PS2-m, eladó <#eplus2>#eplus2>!
Futunk egy kört, kilövünk pár nyilat, a helyiek felháborodnak, kapunk a hátunkba mi is párat, sündisznóként távozunk és helyreáll a rend, erõsödik a konzolos csapatszellem... ennyi
Szerintem ez egy szép belépõszintû next-next-gen konzol grafika lesz, ami az akkori csúcs PC-ken is el fog futni nagyduzzgova, mint anno Morrowind a GeForce3-on (akkoriban az volt a sztár).
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com