16
-
dduma #16 Hát. Fun lesz már. Előkapm a kártyám, rárakom a monitorra, és CS-zek. :D -
Csatti #15 Bár helyesebb volna őket PDA-knak hívni. -
Csatti #14 Az egy gond, hogy a mai pocket pc-kben nem 32KB hanem 64MB+ van. :) -
#13 gy ;) igazad van "640k -nak mindenre elegnek kell hogy legyen" :) -
Borg #9 Fújnád a parázsló papírt?:)))
Vízhűtés kell:) -
Csatti #7 Na ja és sok sok ventillátor forog a papírlap fölött nehogy begyulladjon :)))) -
#6 A laptop elbújhat emögött :D
Olcsó, megbízható, bár nem túl nagy, de ez úgyis felmegy, éss a végén ott járunk hogy egy P4-es komplett számítógép elfér egy irattartóban :D -
Shadow_THH #4 ja még a wc papír is ebből lesz :D utánna meg kiirja a szag-szin-molekula mintát :P -
#3 Képzeljétek el hogy egy 15 év mulva nem kell monitor,egér,billentyűzet csak egy papírlap!
Elűhúzunk a repülőn egy papírdarabot a zsebünkből és az utazás alatt könyvelhetünk, a srácok az iskolában észrevétlenül számgépezhetnek órán amíg a tanár csak azt látja ,hogy egy lapot böködnek,a térképek is megváltoznak és ez által nincs többé szükség hagyományos GPS-re csak egy interaktív papír térképre!
Én arre használnám de szerintem elég nagy marhaság:)
-
Shadow_THH #1 nagyon állat, de nem értem nagyon hogy mire lehet majd használni, ami eddig mgoldhatatlan volt... Nekem ugy tünik hogy simán csak olyan mint a vonalkód a termékeken csak egy csippben