186
miket irtal dolgozatba ami vicces?
-
#66 Ez inkabb "közösültek"-kel lett volna poenos. -
Zhertun de Royg #65 Számtech kistanárunk:
- Milyen monitorokat ismerünk még?
- LCD.
- És milyenek ezek az ECDL monitorok?
(nem egészen ideillik de azé' jó) -
#64 A középkorban a szentéletű férfiak és nők a kolostorokban egyesültek -
#63 Homéroszról nem tudjuk pontosan, hogy élt e , csak azt tudjuk hogy vak volt. -
#62 Amokor Toldi Miklós a nádasba ment megfogadta, hogy addig nem jön elő, amíg azt a bizonyos dolgát el nem végzi. -
#61 kirá :)) -
#60 lol topik :))))))))) -
#59 Különösen, hogy "ez" egy ősrégi viccből van! -
#58 egyszer gimiben feleltem Károly Róbert intézkedéseiből. nem tanultam semmit, ezért a kettesért küzdöttem:
Tanár:
-És a bányászattal kapcsolatban milyen adót vezetett be?
Én:
-Hát.. ööö.. az uraburácskát (amúgy urbura)
A tanárnak annyira tetszett, hogy megkaptam a kettest. :) -
#57 Én egyszer azért kaptam két kapát a fizika dogámra, mert egyrészt nem tudtam semmit, vagyis egy üres lapot adtam be, másrészt unatkoztam dogaírás közben, rajzolgattam, és ráírtam a nevemet a lapra: ... Gáborka. A tanár meg nem volt rest ez a doga kiosztásakor közölni az egész osztállyal... :)
Utána már pikkelt rám a Gáborka miatt... :| -
#56 Vannak tanárok, akik ezt értékelik, frankón! :) -
#55 Meg ugye a mit csinált Hunyadi mikor jött a török?
-LEcserélte a lovát. -
#54 ÁÁÁÁÁÁÁZ! igen. -
#53 Egyik ismerősömnek egy főiskolán szakdolgozatot kellett írnia a következő címmel: Mi a bátorság?
Ő összesen két betűt írd a dogára: EZ
És beadta a lapot. -
#52 Megboldogult kémiatanárom idézte nekünk többször az alábbi kedvenc aranyköpését, melyet egy régi diákja adott egy dolgozatban.
Kérdés: "Hol helyezkednek el a Bróm atomban a kettős kovalens kötések:"
Válasz: "Az esőfelhők és a bárányfelhők közötti szűk régiókban; ott ahol már mallik a pitty!" -
#51 Egyik gyerek tollbamondásnál a miénket ly-al írta :D
Más: A Szózatot megzenésítette: Egressy Béla -
#50 József Attila halálát az okozta hogy elragadta a hév... -
#49 Patch:
A tehén az egy háziállat. Elöl van a feje, hátul meg a farka, annak végén van egy bojt és azzal kergeti el a legyeket, hogy bele ne menjenek a tejbe. A tehénnek a fején a szarva van amit döfésre használ. A tehének hátul van a teje, ott van neki a lábai között, és ha azt neki meghúzzák mindig jön, de hogy ezt hogy csinálja, azt még nem tanultuk. A tehénnek a férje az ökör. Ez olyan mint a tehén, de hátul nincs neki teje. Ezért az ökör nem is emlősállat. A tehén nem eszik sokat, mert amit már egyszer megevett azt még egyszer sőt többször is megeszi, egészen addig amíg jól nem lakik. A tehén tehát nagyon hasznos állat, ami fejés útján tejet ad nekünk, de ha a fejés nem sikerül, akkor ökör. Többet a tehénről nem tanultunk.
-
#48 A tehén az egy háziállat. Elöl van a feje, hátul meg a farka, annak végén van egy bojt és azzal kergeti el a legyeket, hogy bele ne menjenek a tejbe. A tehénnek a fején szarva van amit döfésre használ. A tehének hátul van a feje, ott van neki a lábai között, és ha azt neki meghúzzák mindig jön, de hogy ezt hogy csinálja, azt még nem tanultuk. A tehénnek a férje az ökör. Ez olyan mint as tehén, de hátul nincs neki teje. Ezért az ökör nem is emlősállat. A tehén nem eszik sokat, mert amit már egyszer megevett azt még egyszer sőt többször is megeszi., egészen addig amíg jól nem lakik. A tehén tehát nagyon hasznos állat, ami fejés útján tejet ad nekünk, de ha a fejés nem sikerül, akkor ökör. Többet a tehénről nem tanultunk. -
OPM #47 lemaradt pár betű, bocs... -
OPM #46 intezív :DDD
nálnuk is volt biosz dogában ÉC. minden hibátlan volt a dogán, de a tanár 1-est adott neki emiatt... -
#45 Ezt már én is írtam.
Oszt.társam, kémia doga:
Mik az erős savak?
Olyan savak összessége, amik nem gyengék.
Szintén ő, nyelvtan dolgozat:
Definiáld a szót: "intenzív"!
Van ilyen kórházi osztály is. Nagyon rossz hely mert a nagyon beteg emberken akár ott meg is halhatnak. -
#44 Amikor egyszer biosz dogát írtunk a szex útján terjedő betegségekről atnéztem a padtársam dolgozatára aki a nevén kívül ennyit írt lapjára: ÉCC
-
#43 - Mi a gida?
- Az az állat, amej koraszülött és az öznek a gyermeke.
- Miért van Gárdonyi Géza sírjára az írva, hogy "Csak a teste"?
- Mert a fejét levágták a törökök.
Fizika órán: Mi jellemzö a jó vezetöre?
- Az a jó vezetö, aki nem iszik, és idöben lefékez a gyalogos elött.
Irodalom órán házi feladatként önéletrajz írását adja fel a tanár.
Kérdések:
- És kiét kell leírni?
- De nekem olyan nincsen!
- Csak mostanáig kell?
Fizika órán: Mit nevezünk állócsigának?
- Ami lassan mozog.
Énekórán: Handel szépen játszott hegedün és szimfónián.
Jellemezd a vidrát!
Teste: formás.
Melyek hazánk természetes életközösségei?
Magyar, német, finn.
Jellemezd röviden kedvenc hösödet utazókról, felfedezökröl olvasott könyv alapján!
Nekem Jean-Claude van Damme, mert bátran viselkedik és jó a mozgása.
Milyenek a röghegységek?
Göröngyösek.
Milyen betegséget lehet kapni a parlagfütöl?
Energiát.
A középkorú lovagok a lovagi tornákon mindig egy hölgyet tűztek maguk elé.
A görög ábécé kezdete: alfa, béta, céda...
A fecske egy költöző madár, olyan mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá.
-
#42 jaja :DDD -
#41 Töritanár:
És ekkor a Petőfi és a többi májusi ifjak.... -
#40 nyelvtan dogában:
"Mi a nyelvi stílus?"
"A nyelvi stílus..." az egész doga full baromságokkal van tele, majd elkérem oszttárstól és beszkennelem...
még elsőben volt kérdés 1 töri dogában, h mit nevezünk teokratikus államnak? erre az "okos" osztálytárs beírja, h a vakok uralma (papok helyett ugyebár.. Ugyanebbe a dogába írta még az utolsó feladatba, h:
"Tudom a választ, de már nem volt rá időm." ez kész! :D -
#39 :DDDD -
#38 geccc ez nagy :DDDDDDDDDDDDDD -
#37 Töri dolgozatra 1x csak annyit írtam hogy ne bolygassuk a múltat:) -
Chaos Mad #36 földrajz ora:
Szilicium völgyi kutatások stb-röl (internet, számitogép) volt szo,erre a csávokám:
"Rendel magának interneten egy pizzát aztán majd kinyomtatja!" na ezen mindenki szétröhögte az agyát! :) -
#35 mint látod. szar nettel bár, de törve nem -
#34 Ez kész: :DDD
"Cápa jellemzése: Embert nem eszik, de nem lehet benne bízni"
"Az őserdő olyan terület ahová emberi kéz még nem tette be a lábát"
"Eötvös józsef többek között budán született" -
#33 "lépj ki az alt+F4-el!!"
"milyen alf???" -
#32 töridogánál,földművelés&állattenyésztés:"a képen a szemmel láthatóan mogorva birkát próbálja beterelni a karámba":D -
#31 "a harasztok spermával szaporodnak"
és a kedvenc töritanárunk mondott ilyet (többek közt):
A római férfiak között kevés volt a nő... :)
Míg a magyarok kalandoztak, csak kevés embert hagytak hátra: nők, öregek, szekerek. -
James Bond #30 Haver történelem érettségin:
"...Petőfiék gyülekeztek a Bem-szobornál..." -
#29 Mivan gyerek élsz még? -
#28 ezek kurvajók :DDDDD -
#27 Mit termesztenek afrikában?
Öööö... hát Tchibot