poenos dolgozat valaszok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Angol órán ülünk, elõttem egy rossz pad. Ezt mindenki tudta, csak az új angoltanárnem. Hát szépen ráült, és nagyon szép ívben esett hanyatt elégggé nagyot.
Majd megszólalt: "Juj ez fájt"
Erre mindenki elkezd röhögni.
Erre: "Köszi, hogy nem röhögtetek"
Dõltünk a röhögéstõl 😄
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Ált isk. osztályom nagyon kész volt. Legrosszabb gyerekekbõl lett összeválogatva 😊
Magyar óra, becsengettek 10 perce, oszály õrjög (szokásos krétacsata, rohangálás). Tanárnõ siet be, 25 nagyalakú füzet a kezében (kijavított fogalmazások). Annyira sietett, hogy megbotlott a küszöbben és bebaszódott mindenestül. Füzetek szálltak, tanárnõvel együtt.
Hjajj régi szépidõk.
Tanár: Miért veszünk levegõt?
Diák: Hogy meg ne fulladjunk.
Tanár: Miután a falatot lenyeltük, hogyan jut el a gyomrunkba?
Diák: Leviszi a gravitáció.
Irodalom:
Tanár: Hogyan érkezett vissza Bánk Bán a városba? (helyes válasz: titokban)
Diák: Lovon.
Ez a diák én voltam, s míg valaki ilyen hülyének néz, ezek nem feleletek, vagy dolgozatok voltak, hanem csak órai 'beszélgetések'. Az irodalom az doga volt.
- Oszcilloszkóp. ( mondta a tanár)
mire valamelyik gyerek.
- Egészségére tanár úr.
( mindenki feküdt a nevetéstõl)
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Tanár: Mi az ellenállás mértékegysége?
Gyerek: ÖÖÖÖ
padtársa meg poénból súgta, hogy volume
Aztán be is nyögte a nagytudású felelõ 😊 Tanár meg eléggé bekattant, srácot el is kaszálta évvégén.
a legnagyobb gáz az hogy a gyerek fullosan bevette és bele irta a dolgozatába! 

LOL! Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Bár ez nem dolgozat volt hanem feladat...
?:P
a földigiliszta szaporodása az élõvilág talán legundorítóbb szaporodása. annyira undorító, hogy a hányinger kerülget ha rá gondolok is. éppen ezért nem tudom leírni, de kérem adjon rá maximum pontot, mert tudom.
ez kb. olyan válasz, mint hogy: "errõl nem beszélhetek, mert tiltja a vallásom"
-the invisible-
- Pompeiusnál megverték Brutust és seregeit...
Eddig jutott a hölgy. 😊
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Nala igy nezett ki: túzõltõség.
Nem igazan vicces, de masra nem emlekszem. Ez valamiert megragadt bennem :-)
Ja es egyszer egy haveromnak töriböl kellett volna felelnie a kettesert, de nem tudta az anyagot, erre megkerdezte a tanart, hogy mondhatna-e inkabb egy viccet?
Mondhatott.
Kapott ra egy ötöst, mert a tanar dölt a röhögestöl es igy atment kettessel ev vegen :-)
Nalunk meg nagy szemermesen egy szexologus tartott felvilagositast valahol 8. ev vegen :-)
Nekünk kinosabb volt, mint neki :-)
- Milyen monitorokat ismerünk még?
- LCD.
- És milyenek ezek az ECDL monitorok?
(nem egészen ideillik de azé' jó)
karalábé
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Tanár:
-És a bányászattal kapcsolatban milyen adót vezetett be?
Én:
-Hát.. ööö.. az uraburácskát (amúgy urbura)
A tanárnak annyira tetszett, hogy megkaptam a kettest. 😊
Utána már pikkelt rám a Gáborka miatt... :|
shit happens
-LEcserélte a lovát.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Õ összesen két betût írd a dogára: EZ
És beadta a lapot.
Kérdés: "Hol helyezkednek el a Bróm atomban a kettõs kovalens kötések:"
Válasz: "Az esõfelhõk és a bárányfelhõk közötti szûk régiókban; ott ahol már mallik a pitty!"
Más: A Szózatot megzenésítette: Egressy Béla
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A tehén az egy háziállat. Elöl van a feje, hátul meg a farka, annak végén van egy bojt és azzal kergeti el a legyeket, hogy bele ne menjenek a tejbe. A tehénnek a fején a szarva van amit döfésre használ. A tehének hátul van a teje, ott van neki a lábai között, és ha azt neki meghúzzák mindig jön, de hogy ezt hogy csinálja, azt még nem tanultuk. A tehénnek a férje az ökör. Ez olyan mint a tehén, de hátul nincs neki teje. Ezért az ökör nem is emlõsállat. A tehén nem eszik sokat, mert amit már egyszer megevett azt még egyszer sõt többször is megeszi, egészen addig amíg jól nem lakik. A tehén tehát nagyon hasznos állat, ami fejés útján tejet ad nekünk, de ha a fejés nem sikerül, akkor ökör. Többet a tehénrõl nem tanultunk.
nálnuk is volt biosz dogában ÉC. minden hibátlan volt a dogán, de a tanár 1-est adott neki emiatt...
Oszt.társam, kémia doga:
Mik az erõs savak?
Olyan savak összessége, amik nem gyengék.
Szintén õ, nyelvtan dolgozat:
Definiáld a szót: "intenzív"!
Van ilyen kórházi osztály is. Nagyon rossz hely mert a nagyon beteg emberken akár ott meg is halhatnak.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
- Az az állat, amej koraszülött és az öznek a gyermeke.
- Miért van Gárdonyi Géza sírjára az írva, hogy "Csak a teste"?
- Mert a fejét levágták a törökök.
Fizika órán: Mi jellemzö a jó vezetöre?
- Az a jó vezetö, aki nem iszik, és idöben lefékez a gyalogos elött.
Irodalom órán házi feladatként önéletrajz írását adja fel a tanár.
Kérdések:
- És kiét kell leírni?
- De nekem olyan nincsen!
- Csak mostanáig kell?
Fizika órán: Mit nevezünk állócsigának?
- Ami lassan mozog.
Énekórán: Handel szépen játszott hegedün és szimfónián.
Jellemezd a vidrát!
Teste: formás.
Melyek hazánk természetes életközösségei?
Magyar, német, finn.
Jellemezd röviden kedvenc hösödet utazókról, felfedezökröl olvasott könyv alapján!
Nekem Jean-Claude van Damme, mert bátran viselkedik és jó a mozgása.
Milyenek a röghegységek?
Göröngyösek.
Milyen betegséget lehet kapni a parlagfütöl?
Energiát.
A középkorú lovagok a lovagi tornákon mindig egy hölgyet tûztek maguk elé.
A görög ábécé kezdete: alfa, béta, céda...
A fecske egy költözõ madár, olyan mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
És ekkor a Petõfi és a többi májusi ifjak....
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Mi a nyelvi stílus?"
"A nyelvi stílus..." az egész doga full baromságokkal van tele, majd elkérem oszttárstól és beszkennelem...
még elsõben volt kérdés 1 töri dogában, h mit nevezünk teokratikus államnak? erre az "okos" osztálytárs beírja, h a vakok uralma (papok helyett ugyebár.. Ugyanebbe a dogába írta még az utolsó feladatba, h:
"Tudom a választ, de már nem volt rá idõm." ez kész! 😄
¡Hala Madrid!