Earth\'s Special Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garyskillz
nekem az a kérdésem lenne, h ugye amikor elöször végigmegy a cf csík, átalakulok ssj-be, de utána megint végig kell tölteni a csíkot hogy továbbléphessek? mert fentvannak a modok egészen ssj4-ig, de nemtudom hogyan lehet elõhozni. plz help

ha hamachit használsz akkor csak a langameba kell menned és ott megtalálod a haverodat ha már õ elindította a játékot. meg nézd meg hogy a langame be van-e jelölve.
nekem is van hamachim, de még nem volt kivel kipróbálni azt a játékot.
nekem azt írja ki: failed connect to server
csatlakoztam hamachin, beírtam a szerver jelszavát és nevét, meg minden, elindítom a játékot. kijön a console, beírom hogy connect 74.85.63.215, ekkor kiírja, hogy connect to server. de nem tölt alatta, és fél perc múlva a fenti szöveget írja ki (failed connect to server)
kérlek, segítsetek, nagyon szeretnék játszani vele!!!!!!
Van egy jó hírem! Meg jelent az ------------>ECX<-------------
Matthewpamer
az mi?😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Hali emberek! Nemtudtok vmit az ECX-rõl?
Nem tudjátok hogy hogyan csinálják azokat a szervereket amik az interneten vannak, de nem eredeti játékkal mennek? Már sokszor játszottam rajtuk, de én nem tudok olyan szervert csinálni.
A models mappán belül van az aura.mdl.Ez a turbo aura.
sziazstok!lenne még egy problémám nem tudjátok hogy hogy lehet olyan aurám akkor amikor benyomom a turbót mert ha benyomom ninc semijen aurám pedig még amikor régebben felraktam az esf -ot akkor volt deaztán letöröltem és mostanában újra felraktam és most nics ilyen a aura amikor benyomom a turbót!lécci segítstek!
tobias88
miaza powerlevelchange? vagyis sejtem hogy mi az, de hol van ez fent?
csá én a telepítõs változatot a esforces.com-ról szedtem le ott van a rar-os vátozat is de alul van a telepítõs,213 mb!különben nem tudjátok hogy a pwerlevelchanget hogy kell használni és feltelepíteni?
Pontosabban: Mit is írjak be a keresõbe?
tobias88
nekem is telepítõs változat van meg az emberszabásû torrentoldalról
Azt honnan szedted le? Azzal még nem találkoztam.
de nekem a telepítõs változat van meg nem a bemásolos!

DE! Az open beta mappát csak be kell másolni a valvéba az esf mellé. Elindítod a cs1.6-ot és kiválasztod az open beta modot.
csá!nem tudjátok hogy kell feltenni az 1.3 bétát?mert nekem valami steamos hibát ír ki!lécci segítsetek?
Az esf-world oldalán tök király új modelleket tettek fel!!!
tobias88
1.: vedd meg a játékot
vagy
2.: service pack 2es ringyóz mindkét gépen
sopi
Hi
Haverral akarunk neten nyoni Hamachival Lanosan és ezt a C-s hibát irja ki. Valami megoldás van rá? Plz help. 😊

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Hopgy van az az ütés kombó?
És csak a cs1.6 meg az esf van fent.

Köszi, már megy! De lenne még 1 kérdésem. Az, hogy hogyan tok átváltozni? Mert kiírja hogy ascendet az y gombbal tom csinálni, de nem megy... A legújabb esf van fent az 1.2.3 A régebbivel jáccottam azzal ment simán, de itt nem tom mi a gond... Tudnál ebben segíteni?

tobias88
a lant xeld be
Mert feltettem a fullt minden nélkül, szóval csak az 1.6 van fennt meg ez és amikor rámek h create server kiírja hogy valami baj van a steammal. Ez mitõl lehet?

Helló! Lenne egy kérdésem! Hamachi használata nélkül nem lehet ezzel a játékkal játszani?

tobias88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egész játék warez!

Az ESF ingyenes, az Esfet innen szedheted le:
ESF
A Counter Strike-ot meg 27000 helyrõl kb le lehet már tölteni, és az amúgy se szabályellenes, ha saját körben saját internetkapcsolatod kárára használod. Legalábbis nem büntetik.
GohanSSJ2
nemtudom (azért mert warez)

tobias88
ezt mér kellett elrejteni?
GohanSSJ2
aki nem tudná itt lehet leszedni az ESF-et http://gportal.hu/portal/dbzfanpage/

GohanSSJ2
XD

vagyis sietett.
2 percet késett az órám. ?????????
GohanSSJ2
sztem nem anyi van nállad bocsi2007. jan. 24. 19:39 fontos 19:39 te meg 19:41-et irtál

most 19:41 van és ennyit találtam: 9 server. beszúrnék képet de nem megy.
De Hamachival se lehet????
tobias88
vedd meg a cs-t és akkor van talán 11 szerver, ne felejtsd el hogy ez egy mod, ezzel nem nagyon nyomták sosse neten mint pl call of dutyval
?
És most már nem lehet megoldani sehogyse,hogy neten lehessen gamelni, vagy esetleg Hamachin
tobias88
én nem találkoztam ilyennel csak régen egyszer, én hamachin nyomtam
mit ír ki?
CLASS C?
VALAKI PLSSS ADJON MÁR EGY MÛKÖDÕ SZERVER CÍMET THNX
tobias88
nem mi csináljuk, ezért nem is tudhatjuk
Hy everybody! Na szal az a nagy szitu h tudja azt vki mikor dobják már ki az esf 1.3-t fullosan?
Inkább rakd fel a cs1.6 non steam-et. Ott szinte mindíg találsz egy szervert. Ha valami cd key izét ír ki akkor csak tovább kell próbálkozni egy másiknál.
Fent vagyunk a esf-dbz hamachi szerveren vagy 20-an de senki sem elérhetõ 😞
Ja. (úgy egyserübb ha beállítod, hogy a botok ne mozogjanak) A lényeg az hogy oda kell menni közel az ellenfélhez és kb 3 mp-ig nyomva kell tartani azt a gombot! De viszont, ha már véletlenül megnyomtad a gombot várj amíg újra használhatod a képességedet kb 40mp lehet.
tobias88
hogyhogy felrobbantani?? azt hogy lehet?? amit krilinnel csinált a zedben?
egyik specialt sem kell kérni! Dermesztõ tök fasza fel tudtam vele robbantani az ellenfelet.Nekem már mindenkivel sikeeület használnom a specialt, kivéve gohan és tranks egyik speciélját.
ez olyan dolog mint hogy songokuval sem lehet ssj3-ban használni a kaiokent.
tobias88
ja, azt én is észrevettem