Earth\'s Special Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vixo
Egyszer megvolt,most megint letöltöttem,de nem igazán tudom,h hogyan tudnék vele neten keresztül esf-zni

Nagyon szívesen , bármikor

hamachid van???
vixo
Oks,Kösz a segítséget!

vmint még ott van ssj4 vegetto is potaraval tudsz fusionálni hozzá
igen de nem lehet csak úgy "elöhozni" be kell írni egy parancssort hogy áttudj változni ssj4-be!! megadtam neked egy oldalcímet--nos onnan letöltheted gt gokut aki simán áttudváltozni ssj4 be is és nem kell beirni semmilyen parancssort

Vmint ott vann ssj3 vegetto és ssj3gogéta is --ezek eleve cci vel készültek úgyhogy mükszenek rc2 ben!!!!
vixo
Már a rc2-ben is van ssj4,legalábbis,amkior a karakter kiválasztásánál nézegettem az átváltozásokat,akkor vegitánál és gokunél ott volt az ssj 4 is

Az ecx rc1 ben kevesebb a karakter és fuzió is csak a táncos van!!

Az rc2 a legjobb eddig --de várjuk meg az rc 3 at ami hamarosan kijön, szóval ott elvileg lesz ssj4 is...

Sztem nézd meg ezt az oldalt is érdemes: http://gportal.hu/gindex.php?prt=369680 a modelsek közt vannak nagyon jók pl: gt goku
vixo
Köszi a választ,de idõ közben már rábukkantam az oldalra és a kiegészítõre,naon bejön ez az ECX rc2.

Még olyan kérdésem lenne,h az ECXrc1-ben milyen karakterek voltak és mennyire volt jó?

Szia

verekedni úgy tudsz hogy kétszer egymás után benyomod a (w) elöre gombot és rárepülsz az ellenfélre a többi megy magátol..
szia!!

http://esfthegame.extra.hu/index.php ezen az oldalon le tudod tölteni a magyarítást és még sok más érdekes dolgot!!!
AZ ECX rc1 és az rc2 kiegészítök az esf-hez: több karakter(31) gyorsabb átalakulások, fusiok...
vixo
Hi all!
nem tud vki olyan oldalt,ahonnan magyarosítást lehet letölteni?Egyáltalán van hozzá?Egyik oldalon mintha láttam volna...
És még fejlõdés gyorsító patch van vhol,mert nekem iszonyat lassan alakulnak át :S

ez az ECX rc2 mire jó???

Elõre is Kösz a válaszokat!

figyu mindenki az http://esf-world.gamers-desire.de/ oldalrol le lehet tölteni az ECX rc2
töltse le mindenki ha tudja<#mf1>
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet bunyózni a játékban? Beállítottam azt, hogy a két kéz legyen a fegyver, és közel mentem,de nem tudok bunyózni, hiába nyomom a támadást. Elõre is köszönöm a segítséget!
HÁT ÚGY HOGY nyomod neki még.(1.3)
És azt nem tudja valaki, hogy ha összelõ két csávó akkor hogyan lehet beleadani plussz löketet?
Akinek már sikerült kijátszania ezt a LAN servers are restricted to local clients (class C) dolgo az lécci írjon be hogyan kell.
http://www.dox.hu/?loc=http://209.85.129.104/search?q=cache:TJCFVNqLwfQJ:www.helpbybalu.dox.hu/hamachi.html+LAN+servers+are+restricted+to+local+clients+(class+C)&hl=hu&ct=clnk&cd=10&gl=hu&lr=lang_hu
Itt le van írva. Ha valakinek sikerült az szóljon nekem is. (nekem nem jött össze)
Nekem is ugyenez a problémám. Valaki elmondhatna .
Csá!
Nekem az lenne a problámám hogy akárhányszor akárhogyan és akárkivel nyomnám lanon egyszerûen nem engedi és ezt írja :LAN servers are restricted to local clients (class C). mi lehet a gáz? vagy mit tudok vele kezdeni?
elõre is thx
bocs de én délben keltem.
vagy vegyetek fel msn re: [email protected]

<#mf1>
hali -- aki szeretne velem játszani hamachin keresztül esf-et az írjon nekem EMailt: [email protected] -ra vagy adjaátok meg az msn eteket!

Ha valaki szereti a cossacks back to wart az is írjon neklem

Zoli4 várlak hamachira---

csövi<#vigyor1>
szia zoli4 KIJAVÍTOTTAM A HIBÁT ÉS MOST MÁR TUDUNK JÁTSZANI HAMACHIN KERESZTÜL!!!!!!!!!!! JELENTKEZZ
a magyar hamachit ne frissítsétek mert utána már nem lesz magyar.
a hamachi 0.9.9.9-et szedd le, az van magyarban is.felrakod aztán ha elindítod akkor jobboldalt lent van egy HÁROMSZÖG féle jeles gomb ->rámkattintasz és alúlról a 2. ott lehet csatlakozni hálózatokhoz.
csináltam ey szervert ferissj2 a neve
szia zoli4 én szeretnék játszani hamachin keresztül veled de nem tudom hogy kell--a hamachit letöltöttem és már itt el is akadtam

segíts légyszi
a myvipen van Earth's Special Forces klub?
ecx is mehet.
Hamachi: dbesf1.3
dbesf1.3
ha valaki játszani akar akkor hamachin üzenjen.
lenne egy problem ugyanis letoltottem törtbe az esf et es haverokkal akarok kizarolag jatszani hamatchin de nem muxik mert latja a servert de nem tudok felmenni valami class C szarsagot kiir . nem tudja valaki hogyan lehet megcsinalni?

elõre is köszi

MSN: [email protected]
vki
Ahhoz, hogy a bot fejlõdjön, ki kell kapcsonlni az IDLE mode-ot a botmenu-be. Sajnos azt nemtom, hogy lehet ECX-es karaktert berakni botnak.

ACER Aspire 5738ZG

nézd ez idáig oké, de ellenfélnek hogy kell berakni ecx-es karaktereket??????

2.kérdés: a bot ellenfelek csak 1 szintbe mennek , pedig egyszer vmit beállítottam és a botok áttudtak menni akár 3-as szintbe is!!
vki
Ahhoz, hogy tovább feljlõdjenek sok PL, vagy mittomén kell neki. Ahhoz pedig gyilkolnia kell, vagy rakhatsz be ultimate, vagy super botokat, amik alapból 10000000-ról indulnak. Viszont az ECX-ben ha játék közben megnyomom a c-t, tudok választani vagy 30 karakter közül.

ACER Aspire 5738ZG

Hogy kell berakni az ECX-es karaktereket? A menübõl csak az 1.2.3-asakat lehet elérni!!!!

És még annyi hogy a botok csak egyes szintbe mennek át hogy kell beállítni hogy átmenjenek akár 3 as ba????

segítsetek
Olá<#schmoll2>
Én tudok hamachin jáccani!!!
És jól müxik.
Szal mondd meg a msn-t és elmondom!!
Jó??
Valaki aki ért a hamachihoz és már próbálta a gamet az interneten ezel vagy bárhogy segítsen mer nem tudunk a haverokkal játszani írjon privátot és küldöm az msn címem vagy ha valaki rézletesen le tudja írni ide nekem az is jó csak részletes legyen mer nekem a hamachi eddig sehol se mûködött és rájöttem hogy én vagyog segg hozzá szal elõre is thx pls help!
most mennyibe kerül a hl1 és a hl2 a boltokban?
Hogy kell berakni az ECX-es karaktereket? A menübõl csak az 1.2.3-asakat lehet elérni. Botnak.
vki
Hi!

Nekem is lenne két kérdésem:
1, Potara van az RC 1-ben, vagy az csak a 2-ben lesz.
2, Van várható megjelenési idõpontja az RC 2-nek?

ACER Aspire 5738ZG

vki
Szal. Ahhoz, hogy fúzionálni tudják, alap, vagy SSJ-ben kell, hogy legyél. A támadások között van egy olyan, amin négy figura van. Oda kell menni a másikhoz, és alapértelmezettben a jobb gombot megnyomni. Majin vehete hasonló módon a támadások között van.

ACER Aspire 5738ZG

Garyskillz
'nyomod a fúzión a jobb gombot' ezt kifejtenéd bõvebben? mer a KI-vel nem lenne gond, mer vegetával ssj2-ben szntem már megvan, csak nemtom télleg h hogyan hozzam elõ ezt a fúzió dolgot, másik hogyan tok átmenni majin vegetába? mer eccerüen nemtok :\ pedig elméletileg van energiám hozzá.

Add meg a hálózatod nevét és majd kiderül.
hamchi val kijátcik?

mivel jobb az esf 1.3 ?

csm:Az rc1-ben még nincs de majd az rc2 ben lesz ssj4.
skillz 2.kérdés:A fúzióhoz 2 millió KI kell de másik karakter nem hanem nyomod a fúzión a jobb egérgombot és akkor fuzionál.

Akasztott embernek lába se éri a földet

Garyskillz
még 1 kérdés, ECX-ben fúziót hogyan tudom elõhozni és mi kell hozzá? Gondolom 2 karakter, goku meg vegeta pl vegettohoz, de hogyan lehet megcsinálni a fúziót?

ja.
Garyskillz
senki sem tud választ adni? :(

csm
nekem meg ECX-el van bajom, gokut, vegitát nem bírom ssj4be alakítani, hiába van meg az erõm hozzá.
vegettot és gogetát meg nem lehet választani :(

BMW 325 iX Rallye Car :)