553
Earth\'s Special Forces Evolution Mód
-
#393 Netán mert nem eredeti a HL-ed, vagy CS-d? -
#392 sziasztok!
az miért lehet hofy nemtudok belépni egy szerverre sem? -
adamprof #391 lemmingball z-t nem ismeri valaki? -
#390 Kiválasztod a fegyverek közül az ütést, és gyorsan odamész az ellenfélhez. Talán kétszer gyorsan az előre. -
ganjasy #389 mivel lehet utni ,kivalasztom entert nyomok,de semmi ha valaki tudja legyenszives irja meg -koszonom -
adamprof #388 helóó a powerlevel cangernél mi történt hogy nem működik?
beírok mindent úgy ahogy kell, aztán nem ír ki semmit a pl-nél -
Rascus #387 nekem olyan nincs, hanem mást tettem a helyére -
renatokancso #386 Valaki nem tudná nekem átküldeni a big pack 8.4-hez az ecx.vegeta-ts.white.mdl modelt? -
tuvok7 hadnagy #385 hm tud egyáltalán vki esf ezni ?
ha igen játszhat nánk egyet majd akkor
hamachi: ferissj3
voyager a jelszo
-
#384 "C" gomb. -
#383 Csá hogy kell embert választani -
tuvok7 hadnagy #382 sztem az hogy minnél több technikát ismerj meg és a lehetö legjobbaktol tanulj és legyél a Magyarország legjobbjaxd -
tuvok7 hadnagy #381 hm és amugy az esf lényege mi? vki? -
tuvok7 hadnagy #380 hi all mindenki játszon a sima esf fel hisz az a legjobb DDDDDDDDDDD!!!!! -
adamprof #379 kössz szépen!
de már megoldottam... -
adamprof #378 légyszives segítsetek már nekem is!!!! -
#377 A #361-es hozzászólásomban a második link. -
#376 Mod_NumberForName:Models/Plalyer/ecx.vegeta-ts.white.mdl not found"
Vki segítsen,h kell kijavítani ezt a hibát a BigPack v8.4-ben???
Előre is thx! -
adamprof #375 meg még azt mondjátok meg, h miért van az, hogy amióta felraktam a big pack-okat csak 1 pálya indul el? (esf_canyon)a többire meg kiír ilyen hülyeségeket. -
adamprof #374 hogyan lehet egyesülni bottal?Gokuval mentem és vegitával akarok egyesülni.fülbevalót felszedtem, odamegyek hozzá, és nemtom mit kell csinálni.Tánccal is odamegyek hozzá, és úgysem csinál semmit.Beállítottam h ne mozogjon, és egy csapatban vagyunk. Mi a teendő?? -
Rascus #373 Köszi a segítségeket sikerült megcsinálni rendesen, az volt a hiba, hogy a big pack v8.4 nem volt fenn
-
Rascus #372 azt a videót egyszer-kétszer régebben már megnéztem, és mielőtt sikerült a powerlevel chager-t felraknom, mindig át tudtam változni ssj4-be, nem tudom mi lehet a hiba. :S a bigpack-eket meg 1 mappába bemásoltam mindegyikből mindent, és azzal írtam felül az eredetit -
#371 Idézet:
"Ha a pack-ek normálisan fel vannak rakva, akkor nézd meg ezt a videót. Itt megvan, hogy kell átváltozni."
A link megtalálható a 359-es hozzászólásomban! -
Rascus #370 Sikerült minden, szabályozni tudom az energiám, csak most meg ssj4-be nem tudok átalakulni, pedig minden bigpack fenn van meg ilyesmi! Már csak ebben kéne segíteni :( előre is KÖSZI
-
#369 De az értelemszerű másolás mond valamit? (Nemtom pontosan, hogy milyen fájlok vannak benne. Az értelemszerű mappát úgy értem, hogy a Core mappát a Core mappával iratom felül, és nem belemásolom) -
Rascus #368 Bocsi csak most néztem meg, nekem nincs hozzá readme-m, nem tudom miért
Semmi leírás nincs hozzá -
Rascus #367 Köszi azthiszem menni fog -
#366 Figy. A másolás értelemszerű, és általában benne van a Readme-be. A lényege, hogy valamit felül kell írni. A használata pedig úgyszint levan írva a readme-be, de elmondom. Consol-t behozod, esf_powerlevel nickneved amennyit akarsz. Mondjuk a ESFnOOb-nak hívnak és 20 millát akarsz:
esf_powerlevel ESFnOOb 20000000
Mellesleg ha mindent jól csináltál a másolásnál, akkor az esf beírásánál már kiadja a lehetőséget. -
Rascus #365 Valaki nem tudja megmondani, hogy hogy kell használni a powerlevel changer-t, és hogy hova kell beilleszteni meg stb.. ? Fontos lenne!
Előre is köszi!! -
zátony #364 köszi! amúgy ezt végigolvastam, csak akkor még nem erre keresetem választ, úgyhogy azért nem tudtam... azért köszi! :))))) -
#363 Ne zavarjon, hogy #326-ban le van írva, plusz a videóban is benne van.
Csak azért, hogy ne kellejen a görgőt megmozdítani:
"Csökkentsd le a HP-dat 10 alá. Utána nyomd meg az átváltozást (nemtom, hogy pontosan mennyi KI kell az átváltozáshoz, én 20.000.000-t szoktam beállítania power level changer-rel, amit úgyszint megtalálsz a fentebb említett oldalon.) Ha mindent jól csináltál, akkor Goku kis Goku-vá, míg Vegeta a GT-s Vegeta-vá fog átváltozni. Goku-val még tudsz egy szintet lépni SSJ4-gyé változás előtt. Ha ezek megvannak, akkor kivánni kell a sárkánytól egy holdat (ajánlom a cell_games_day pályát, mert ott alapból egy helyen vannak a gömbök), majd megint megnyomni az átváltozás gombot. Ha mindent jól csináltál, akkor láthatsz egy animációt, és voálá." -
zátony #362 kösz szépen! mindent feltettem, csak azt nem tudom, hogy lehet kidgokuvá/gt vegitává változni. azt hiszem ezen kívül minden stimmt.
légyszi még ebben segíts!
köszi. -
#361 Igen, az ECX RC2 mindenképpen kell. Gondolom eljutottál odáig, hogy KidGoku/GT Vegeta legyél. Onnan pedig csak a hold van. És a bigpackeket sorban kell, és igen, mindent. Mondjuk kell még két fájl. Az egyik, a vegatassjgoku.mdl le tudod szedni innen, a másik fájlt pedig innen.
Az első két helyre kell bemásolni:
esf/models/evolution
esf/models/player/vegetagokussj
a másikat pedig az esf/core/plugins/Cx/ mappába
a big packeket pedig 7.2-től 8.4-ig mindet fel kell rakni
-
zátony #360 igen, köszi, de a sárkánytól mit kívánsz? kérek holdat, de semmi kül nem történik. a másik dolog: ECX RC2 -re kell tenni plusszba a big packeket? -
#359 Ha a pack-ek normálisan fel vannak rakva, akkor nézd meg ezt a videót. Itt megvan, hogy kell átváltozni. -
zátony #358 köszi szépen! így már teljes a kép! már sikerült minden kivéve az ssj4. igen örülök, köszi szépen! -
#357 Nos.
A sorrend:
CS 1.6 NO-STEAM
ESF 1.2.3 NO-STEAM
ECX RC2
A továbbiakat megtalálod a #326-es hozzászólásomban. -
zátony #356 jó helyen vannak, azzal nincs gond, köszi. tudsz segíteni? -
zátony #355 azt kérem tehát, hogy valaki írja meg, pls, hogy milyen sorrendben kell feltenni a dolgokat...
pl: cs1.6-->esf-->big pack8.4 stb...
köszi. -
#354 Jó helyre másoltad a fájlokat? Mert pl. ha az esf mappán belül lesz egy másik esf mappa, akkor már elvan toszva.