553
Earth\'s Special Forces Evolution Mód
  • vki
    Netán mert nem eredeti a HL-ed, vagy CS-d?
  • szami2
    sziasztok!
    az miért lehet hofy nemtudok belépni egy szerverre sem?
  • adamprof
    lemmingball z-t nem ismeri valaki?
  • vki
    Kiválasztod a fegyverek közül az ütést, és gyorsan odamész az ellenfélhez. Talán kétszer gyorsan az előre.
  • ganjasy
    mivel lehet utni ,kivalasztom entert nyomok,de semmi ha valaki tudja legyenszives irja meg -koszonom
  • adamprof
    helóó a powerlevel cangernél mi történt hogy nem működik?
    beírok mindent úgy ahogy kell, aztán nem ír ki semmit a pl-nél
  • Rascus
    nekem olyan nincs, hanem mást tettem a helyére
  • renatokancso
    Valaki nem tudná nekem átküldeni a big pack 8.4-hez az ecx.vegeta-ts.white.mdl modelt?
  • tuvok7 hadnagy
    hm tud egyáltalán vki esf ezni ?
    ha igen játszhat nánk egyet majd akkor
    hamachi: ferissj3
    voyager a jelszo
  • vki
    "C" gomb.
  • Raven456
    Csá hogy kell embert választani
  • tuvok7 hadnagy
    sztem az hogy minnél több technikát ismerj meg és a lehetö legjobbaktol tanulj és legyél a Magyarország legjobbjaxd
  • tuvok7 hadnagy
    hm és amugy az esf lényege mi? vki?
  • tuvok7 hadnagy
    hi all mindenki játszon a sima esf fel hisz az a legjobb DDDDDDDDDDD!!!!!
  • adamprof
    kössz szépen!
    de már megoldottam...
  • adamprof
    légyszives segítsetek már nekem is!!!!
  • vki
    A #361-es hozzászólásomban a második link.
  • vixo
    Mod_NumberForName:Models/Plalyer/ecx.vegeta-ts.white.mdl not found"

Vki segítsen,h kell kijavítani ezt a hibát a BigPack v8.4-ben???
    Előre is thx!
  • adamprof
    meg még azt mondjátok meg, h miért van az, hogy amióta felraktam a big pack-okat csak 1 pálya indul el? (esf_canyon)a többire meg kiír ilyen hülyeségeket.
  • adamprof
    hogyan lehet egyesülni bottal?Gokuval mentem és vegitával akarok egyesülni.fülbevalót felszedtem, odamegyek hozzá, és nemtom mit kell csinálni.Tánccal is odamegyek hozzá, és úgysem csinál semmit.Beállítottam h ne mozogjon, és egy csapatban vagyunk. Mi a teendő??
  • Rascus
    Köszi a segítségeket sikerült megcsinálni rendesen, az volt a hiba, hogy a big pack v8.4 nem volt fenn
  • Rascus
    azt a videót egyszer-kétszer régebben már megnéztem, és mielőtt sikerült a powerlevel chager-t felraknom, mindig át tudtam változni ssj4-be, nem tudom mi lehet a hiba. :S a bigpack-eket meg 1 mappába bemásoltam mindegyikből mindent, és azzal írtam felül az eredetit
  • vki
    Idézet:

"Ha a pack-ek normálisan fel vannak rakva, akkor nézd meg ezt a videót. Itt megvan, hogy kell átváltozni."

A link megtalálható a 359-es hozzászólásomban!
  • Rascus
    Sikerült minden, szabályozni tudom az energiám, csak most meg ssj4-be nem tudok átalakulni, pedig minden bigpack fenn van meg ilyesmi! Már csak ebben kéne segíteni :( előre is KÖSZI
  • vki
    De az értelemszerű másolás mond valamit? (Nemtom pontosan, hogy milyen fájlok vannak benne. Az értelemszerű mappát úgy értem, hogy a Core mappát a Core mappával iratom felül, és nem belemásolom)
  • Rascus
    Bocsi csak most néztem meg, nekem nincs hozzá readme-m, nem tudom miért
    Semmi leírás nincs hozzá
  • Rascus
    Köszi azthiszem menni fog
  • vki
    Figy. A másolás értelemszerű, és általában benne van a Readme-be. A lényege, hogy valamit felül kell írni. A használata pedig úgyszint levan írva a readme-be, de elmondom. Consol-t behozod, esf_powerlevel nickneved amennyit akarsz. Mondjuk a ESFnOOb-nak hívnak és 20 millát akarsz:

esf_powerlevel ESFnOOb 20000000

Mellesleg ha mindent jól csináltál a másolásnál, akkor az esf beírásánál már kiadja a lehetőséget.
  • Rascus
    Valaki nem tudja megmondani, hogy hogy kell használni a powerlevel changer-t, és hogy hova kell beilleszteni meg stb.. ? Fontos lenne!
    Előre is köszi!!
  • zátony
    köszi! amúgy ezt végigolvastam, csak akkor még nem erre keresetem választ, úgyhogy azért nem tudtam... azért köszi! :)))))
  • vki
    Ne zavarjon, hogy #326-ban le van írva, plusz a videóban is benne van.

Csak azért, hogy ne kellejen a görgőt megmozdítani:

"Csökkentsd le a HP-dat 10 alá. Utána nyomd meg az átváltozást (nemtom, hogy pontosan mennyi KI kell az átváltozáshoz, én 20.000.000-t szoktam beállítania power level changer-rel, amit úgyszint megtalálsz a fentebb említett oldalon.) Ha mindent jól csináltál, akkor Goku kis Goku-vá, míg Vegeta a GT-s Vegeta-vá fog átváltozni. Goku-val még tudsz egy szintet lépni SSJ4-gyé változás előtt. Ha ezek megvannak, akkor kivánni kell a sárkánytól egy holdat (ajánlom a cell_games_day pályát, mert ott alapból egy helyen vannak a gömbök), majd megint megnyomni az átváltozás gombot. Ha mindent jól csináltál, akkor láthatsz egy animációt, és voálá."
  • zátony
    kösz szépen! mindent feltettem, csak azt nem tudom, hogy lehet kidgokuvá/gt vegitává változni. azt hiszem ezen kívül minden stimmt.
    légyszi még ebben segíts!
    köszi.
  • vki
    Igen, az ECX RC2 mindenképpen kell. Gondolom eljutottál odáig, hogy KidGoku/GT Vegeta legyél. Onnan pedig csak a hold van. És a bigpackeket sorban kell, és igen, mindent. Mondjuk kell még két fájl. Az egyik, a vegatassjgoku.mdl le tudod szedni innen, a másik fájlt pedig innen.

Az első két helyre kell bemásolni:
    esf/models/evolution
    esf/models/player/vegetagokussj

a másikat pedig az esf/core/plugins/Cx/ mappába

a big packeket pedig 7.2-től 8.4-ig mindet fel kell rakni
  • zátony
    igen, köszi, de a sárkánytól mit kívánsz? kérek holdat, de semmi kül nem történik. a másik dolog: ECX RC2 -re kell tenni plusszba a big packeket?
  • vki
    Ha a pack-ek normálisan fel vannak rakva, akkor nézd meg ezt a videót. Itt megvan, hogy kell átváltozni.
  • zátony
    köszi szépen! így már teljes a kép! már sikerült minden kivéve az ssj4. igen örülök, köszi szépen!
  • vki
    Nos.

A sorrend:
    CS 1.6 NO-STEAM
    ESF 1.2.3 NO-STEAM
    ECX RC2

A továbbiakat megtalálod a #326-es hozzászólásomban.
  • zátony
    jó helyen vannak, azzal nincs gond, köszi. tudsz segíteni?
  • zátony
    azt kérem tehát, hogy valaki írja meg, pls, hogy milyen sorrendben kell feltenni a dolgokat...
    pl: cs1.6-->esf-->big pack8.4 stb...
    köszi.
  • vki
    Jó helyre másoltad a fájlokat? Mert pl. ha az esf mappán belül lesz egy másik esf mappa, akkor már elvan toszva.