Ellenség a kapuknál

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább a hatalmas túlerejüknek köszönhették

degenerator
a film valóságalapja 0%.

a szovjetek a gyõzelmüket a rugalmas utcai harc taktikáiknak köszönhetik. a németek szakasz/század/zászlóalj-ban gonodlkodtak, õk pedig géppisztolyos osztagokban (70-80 fõ)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Paulus
Gondolom fájlcserélõkön fenn van, igaz valószínûtlen, hogy magyar szinkronos lenne, de feliratot csak találni valahol hozzá!

Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.

Valahol elérhetõ még a "Sztálingrád" film?
Szivesen megnézném, mert az egy másik aspektusa az ottani eseményeknek.

Tuvok
ugye ? 😊

szerintem a nemet mesterlövész nemkicsit hasonlitott Rommelre...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

zajcev es a nemet mesterlovesz is letezo szemely volt.
zaki
DC-n

ricsi1
tudom,a lenteb írt oldalon fentvan,de az feliratos

ricsi1
nem tudjátok honnét lehetne beszerzeni?nagyon kéne!

nagykispeter
Ja bassza meg ma reggel regisztráltam!A többi ATW-s oldal pedig bejön

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Jaja, nem jön be az oldal 😞

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

a bemutatóban magarúl megy, szal 100% ,hogy magyar lesz amúgy úgy tudom ,hgoy magrországi premierje lesz az hbon, szal kazin meg dvdn nem forgalmazta magyar cég

nagykispeter
Egyébként azért kérdem mert rég keresem hozzá a szinkront és nem lehet sehol letõlteni!Még kölcsönzõbe is kerestem a DVD-t de sehol nincs meg legalábbis Szegeden!

nagykispeter
[#nyes

nem magyarúl adják le mint midnen filmet, lehet egyszer lesz angolul is késõbb egy adás erejéig/olvasójegy/

Nem, ó-héber nyelven adják le angol felirat mellett

nagykispeter
Egyébként tényleg szinkronos lessz?

nagykispeter
Köszi tényleg, 28.-án

ebben a hónapban vmelyik hétvégén, reklámozzák már

nagykispeter
Mikor???????????

én még nem találkoztam vele, de esz az hbon,ha magyarul akarod látni

nagykispeter
Valaki tudja honnan lehet az Áment szinkronosan leszedni?

nagykispeter
Nem tudom dél óta nem jön be az oldal és tõlteni sem lehet!

Film letöltés: papi wrz ezt javasoltam volna, de újra fizetõs lett, pár napig egy hiba miatt ingyenes volt😞(

Tuvok
hát igen, az összes német hadijelentés a rádióban ilyen volt 44-45-ben 😊

Punker
a német hivatalos jelentésben még 1 nappal a megadás elött is az volt hogy csapataik hamarosan kivívják a gyõzelmet....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
fõleg a szovjetek ismertek lódításaikról 😊

Punker
a lövészek voltak, de mivel mindkét oldal elég durva propagandát nyomott soha nem derül ki mi is volt a valóságban

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zajcev az volt, de szerintem a többi csak körítés, mármint gondolok itt a német mesterlövészre.

bigfoot
olvass el egy II. vh rús könyvet és megtod hogy így történt

bigfoot
mivan???

Punker
mi? a valóságban? a filmnek ahhoz semmi köze....

bigfoot
de full így történt csak az nem hogy a német muki nem ment oda megnézni hanem csak kinézett miután lelõtte az orosz társát

Punker
nekem gyorsan lejött 😊)

Valami gyorsabb helyrõl esetleg?

Punker
és szerinted hallotta a fószer a lövést?

Punker
DC

Valaki nem tudja honnan lehetne leszedni?

Tuvok

Davidus
A fegyvernek hangja is van ám te néger 😛

V9ykn8_TZL0

Vassili Zaitzev rulz... :o)

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

RangeR
A szovjet történeteknél csak az tudhatja, hogy melyik motívuma nem valós, aki ott volt, amikor kormányzati szinten elrendelték a propaganda anyag kidolgozását 😊 Mint pl. sztahanov 800%-os túltermelése és hasonló sztorik. Ez a szovjet zajcek-hero hozzáállás is kellett akkor és meg is lett alkotva.

Punker
vannak valós alapok, amit az amcsik meg se próbáltak visszaadni

Valós történeten alapul az Ellenség a kapuknál?

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

bigfoot
mi?

Lynx_TWL
nem láttam filmet, de haver emsélte, hogy egyik iylen sniperes jelenetnél, futnak a csávók, sznájper sárc, már figyeli õket lõ, és a csávó ahogy ugrik, úgy lövi meg a sznájp srác, de így a sznájper elé fordul ugrás közben... na de miért teszi?😄
így megérzi,h ogy lõ a sznájper, és sutty akor most belenézek a kamerába, hogy hülye fejet tudja vágni, ahogy belémhatol a golyóugrásközben?😊

๏̯͡๏﴿

bigfoot
és tök durva hogy ez megtörtént a valóságba !!!
nekem mind két film tetszett
a modern katonai filmeknél sztem is a bwd a király

Punker
persze hogy jó az Ellenség a kapuknál én is láttam már párszor csak nekem a vége túl amcsis semmi köze Sztálingrádhoz...

Az ellenség a kapuknál-ban is vannak kemény részek....
Pl mikor a német Õrnagy felakasztja a Szását (a kisgyereket) a gyártelepnél... bár ez azért kellett szerintem hogy ne gondoljuk az õrnagyot túl szimpinek, mert tulképpen, addig a pontig, akár ari is lehetett volna...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Oldal 1 / 2Következő →