Ellenség a kapuknál

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
Nekem két szörnyû rész maradt meg. Az egyik amikor a ruszki harckocsik megtapossák a beásott német katonákat. A másik, amikor sokan öncsonkitást végeznek, hogy hazaszállítsák õket és így megússzák a harcot (biztos halált).

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Az ellenség a kapuknál akkoris kurvajó film....merazé meee szerintem kurvajól meg van csinálva a sniperek közti harc, nagyon figyel a részletekre is... a rejtõzködésre, stb... nagyon élethû....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadun Tryst
nekem drámai háborús filmben az Elit alakulat, Katonák voltunk, Ryan közlegény és az Apokalipszis Most! tetszett a legjobban! háborús filmben pedig Black Hawk Down! 😄 2 óra lövöldözés! nekem való! 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Punker
Sztálingrádot láttad? na az megrázó ahoz képest az Ellenség a kapuknál csak cserkész tábor

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LittleL
Az megrázó jelenet, amikor a visszamenekülõ embereket a saját orosz katonáik lövik le.
Nekik ugye volt géppuskájuk, nem úgy a támadóknak.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Punker
Sztálingrád kicsit reálisabban mutatja be a dolgokat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
ellenség a kapuknál valóban elég jó,de a sztálingrád nekem is kimaradt,majd pótlom
Balo
Hmmm...

Kedvenc filmem.

Az eleje tényleg nagyon jó, de a vége se rossz.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Voltan
A Sztálingrád valóban alapmû.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

HuAn82
2CD (629.27MB; 688.13M😎

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Punker
Elit nagyon jó volt, Ryan-t 2x-3x lehet megnézzni szerintem Ellenség a kapuknál vége túlságosan amcsi....

Sadun Tryst
hát nemtom ki, hogy van vele, de én nekem csak a film eleje tetszett. a film többi része full unalom volt. (de úgy tünik csak nekem)
a Ryan közlegény megmentése és az Elit alakulat vhogy nekem jobban bejöttek. de ez az én véleményem...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Davidus
Az film eleje 10/10 ! Majdnem elcsöppentem mikor a ruszkik rohamoztak és alatta az a zene AAAAAAAA
Késõbb kicsit leül a film de érdemes megnézni.

V9ykn8_TZL0

Punker
neked is a 900 megás verzió van meg? 😊

HuAn82
Pedig anno én is DC-rõl szereztem be. Megérte...

Tuvok
hátõ, khm, jah 😊

Punker
mondanám hogy szedd le DC-rõl, de nálad az nem válik be 😊))

Tuvok
a német Stalingrad-ot nem láttam sajna 😞(

Punker
most ment nemrégen az HBO-n, nekem egy lemezre van kiírva a Sztálingrád és az Ellenség a kapuknál 😊))

HuAn82
Én láttam régen. Elég jó film, de nekem a német Stalingrad jobban tetszet.

Tuvok
Hogy lehet, hogy nincs még ilyen topik ? 😊
Iszonyat jó film, régen láttam moziban, meg nemrég szereztem meg CD-n.
Látta vki ?

← ElőzőOldal 2 / 2