71
azaz Sztálingrád mesterlövészei
  • Davidus
    A fegyvernek hangja is van ám te néger :P
  • cyrus #30
    Vassili Zaitzev rulz... :o)
  • RangeR
    A szovjet történeteknél csak az tudhatja, hogy melyik motívuma nem valós, aki ott volt, amikor kormányzati szinten elrendelték a propaganda anyag kidolgozását :) Mint pl. sztahanov 800%-os túltermelése és hasonló sztorik. Ez a szovjet zajcek-hero hozzáállás is kellett akkor és meg is lett alkotva.
  • Punker
    vannak valós alapok, amit az amcsik meg se próbáltak visszaadni
  • selwik
    Valós történeten alapul az Ellenség a kapuknál?
  • bigfoot
    mi?
  • Lynx_TWL
    nem láttam filmet, de haver emsélte, hogy egyik iylen sniperes jelenetnél, futnak a csávók, sznájper sárc, már figyeli őket lő, és a csávó ahogy ugrik, úgy lövi meg a sznájp srác, de így a sznájper elé fordul ugrás közben... na de miért teszi?:D
    így megérzi,h ogy lő a sznájper, és sutty akor most belenézek a kamerába, hogy hülye fejet tudja vágni, ahogy belémhatol a golyóugrásközben?:)
  • bigfoot
    és tök durva hogy ez megtörtént a valóságba !!!
    nekem mind két film tetszett
    a modern katonai filmeknél sztem is a bwd a király
  • Punker
    persze hogy jó az Ellenség a kapuknál én is láttam már párszor csak nekem a vége túl amcsis semmi köze Sztálingrádhoz...
  • cyrus #22
    Az ellenség a kapuknál-ban is vannak kemény részek....
    Pl mikor a német Őrnagy felakasztja a Szását (a kisgyereket) a gyártelepnél... bár ez azért kellett szerintem hogy ne gondoljuk az őrnagyot túl szimpinek, mert tulképpen, addig a pontig, akár ari is lehetett volna...
  • HuAn82
    Nekem két szörnyű rész maradt meg. Az egyik amikor a ruszki harckocsik megtapossák a beásott német katonákat. A másik, amikor sokan öncsonkitást végeznek, hogy hazaszállítsák őket és így megússzák a harcot (biztos halált).
  • cyrus #20
    Az ellenség a kapuknál akkoris kurvajó film....merazé meee szerintem kurvajól meg van csinálva a sniperek közti harc, nagyon figyel a részletekre is... a rejtőzködésre, stb... nagyon élethű....
  • Sadun Tryst
    nekem drámai háborús filmben az Elit alakulat, Katonák voltunk, Ryan közlegény és az Apokalipszis Most! tetszett a legjobban! háborús filmben pedig Black Hawk Down! :D 2 óra lövöldözés! nekem való! :D
  • Punker
    Sztálingrádot láttad? na az megrázó ahoz képest az Ellenség a kapuknál csak cserkész tábor
  • LittleL
    Az megrázó jelenet, amikor a visszamenekülő embereket a saját orosz katonáik lövik le.
    Nekik ugye volt géppuskájuk, nem úgy a támadóknak.
  • Punker
    Sztálingrád kicsit reálisabban mutatja be a dolgokat.
  • Botond #15
    ellenség a kapuknál valóban elég jó,de a sztálingrád nekem is kimaradt,majd pótlom
  • Balo
    Hmmm...

Kedvenc filmem.

Az eleje tényleg nagyon jó, de a vége se rossz.
  • Voltan
    A Sztálingrád valóban alapmű.
  • HuAn82
    2CD (629.27MB; 688.13MB)
  • Punker
    Elit nagyon jó volt, Ryan-t 2x-3x lehet megnézzni szerintem Ellenség a kapuknál vége túlságosan amcsi....
  • Sadun Tryst
    hát nemtom ki, hogy van vele, de én nekem csak a film eleje tetszett. a film többi része full unalom volt. (de úgy tünik csak nekem)
    a Ryan közlegény megmentése és az Elit alakulat vhogy nekem jobban bejöttek. de ez az én véleményem...
  • Davidus
    Az film eleje 10/10 ! Majdnem elcsöppentem mikor a ruszkik rohamoztak és alatta az a zene AAAAAAAA
    Később kicsit leül a film de érdemes megnézni.
  • Punker
    neked is a 900 megás verzió van meg? :)
  • HuAn82
    Pedig anno én is DC-ről szereztem be. Megérte...
  • Tuvok #6
    hátő, khm, jah :)
  • Punker
    mondanám hogy szedd le DC-ről, de nálad az nem válik be :)))
  • Tuvok #4
    a német Stalingrad-ot nem láttam sajna :((
  • Punker
    most ment nemrégen az HBO-n, nekem egy lemezre van kiírva a Sztálingrád és az Ellenség a kapuknál :)))
  • HuAn82
    Én láttam régen. Elég jó film, de nekem a német Stalingrad jobban tetszet.
  • Tuvok #1
    Hogy lehet, hogy nincs még ilyen topik ? :)
    Iszonyat jó film, régen láttam moziban, meg nemrég szereztem meg CD-n.
    Látta vki ?