1728
-
#1528 Hi all!Nem tudná valki leirni a roller coaster tycoon 3-nak a telepitő kodját?Elörre is köszi! -
#1527 nincs hozzá. csak szlovák fordítás. fórumon meg ne emailbe kérj választ. ráadásul msot megy majd egy csomó spam rá! -
Tomi12302 #1526 vki nem tud nekem linket küldeni h honnét lehet letölteni a magyarítást a játékhoz ?
vagy küldje el vki a [email protected] címre
előre is kössz -
vikkancs16 #1525 hello!
Vki tudna nekem szerválni egy Crack mappát? Vagy oldal,ilyesmi??
Am játszottam a demo-val,tetszett,de kissé lassú...azt mivel tom megszűntetni?
puszi, -
zsozsizsá #1524 De ha kiegészítő akkor miért több mint 700mb!? -
zsozsizsá #1523 Ja most itt látom lejebb h ez 1 kiegészítő nem? -
zsozsizsá #1522 Roller.Coaster.Tycoon.3.Soaked-HOODLUM
Etz feltettem és nem jó!
You must have the original RollerCoaster Tycoon 3 already installed to install RCT3 Wild!
Ez írja! És ez nem a Wild hanem a hullámvasutas game akkor minek kéri??
Nem értem segítene valaki h hogyan indítsam vagy mit töltsek le h menjen a játék??
Nagyon köszi előre is:D
-
#1521 Cseréltesd ki.. vagy nézd meg tényleg eredeti-e :D
Vagy rakd be a Cd-t mert azt kéri!
De inkább az első megoldás ha próbáltál sok módot.. -
Bly #1520 Hali!
nekem az a próblémám hgoy amikor a Soaked-et fel akarom instalálni az írja ki h: "Wrong disc inserted. Please insert the original Soaked! disc." pedig teljesen eredetiben van meg az alap is meg a kieg. is! plz vki segítsen!! -
#1519 Van valamilyen MaGYaR RCT-s oldal?:) -
#1518 légyszi segíyen má valaki
ez meg a legujjabb parkom (Wood Land)
-
#1517 volna 1 olyan kérdésem hogy vannak azok az épületek mint díszletek ott hogy lehet megemelni az elemeket mert látom hogy ami alapból a játékban van azok nem csak a földön vannak hanem följebb is de én csak a földre tudom rakni őket. Má mindent megpróbáltam de má k*rvára unom mer azokkal az épületekkel lenne a díszlet az igazi. -
Richardix #1516 nálam valamiért játszok és van hogy kattintok éppen ésváratlanul kilép. se hibaüzenet se semmi csak egyszerűen kilép. miért van ez? van erre gyógymód? -
#1515 nincsen:( én próbálkoztam, vmi szlovák vagy lengyel csávóka le tudta fordítani a saját nyelvére, írtam neki, de nem válaszolt. -
188125ba #1514 heló ha valakinek van rct3-hoz magyarítása az lécc küldje már el!!! THX
-
#1513 valakinek vmi ötlete, hogy hogyan lehetne azt megoldani, hogy a sima rollercoaster tycoon 3 alapjáték pályáin ne tudjam használni a kiegészítő cuccait? oké, nem használom, de a fejlesztések mennek rá, és van amit nem tudok kikapcsolni. -
goldfishy #1512 Sziasztok!
Nekem sem indul el az alapjáték :( rögtön indítás után hibaüzenet és ki is lép.
Van valakinek ötlete? -
#1511 mi a baj a torrentel?
amúgy nem hiszem hogy nagyondrága, max 500 ftér meg lehet venni. de ha mindenáron ingyen kell, ott a dc, néhány mega lassú nettel is seperc alatt leér! -
huiner #1510 Sziasztok tudna valaki adni egy linket ahonnan lelehtne tölteni roller coaster 1: loopy landscapest. Az se baj trial akkor majd lecrackelem az se baj ha smswebes csak ne legyen torrent. Köszi. -
Dave Murray #1509 megpróbáltam de nem megy valami virtual szart dob ki
-
#1508 próbáld meg azt,hogy jobbklikk a parancsikonjára, kompatibilitás fül, és futtasd Windows 2000 módban.
az rct3.exe és rct3plus.exe fájlal is! -
Dave Murray #1507 hi all!
Megvan az RCT 3 alap. Feltettem hozzá a Soaked kiegészítőt és nem megy a játék allandóan hibát észlel és leáll mi lehet a baj????? -
zoli1000 #1506 hali mindenkinek valaki tud mondani olyan kódot ami a törörített változat kicsomagolására alkalmas köszi -
#1505 magyarítás van a játékhoz? mert googleba keresgettem és panyi irta hogy csinál hozzá. ez elég régi hír volt, lehet azóta kész van csak el van felejetve?:D -
Feck #1504 Hali mindenkinek!
Ma jött rám a RCT-zhetnék, holnap fel is teszem a 3-at (akorra lesz meg), még nem játszottam soha vele...
Gyorsan utánanéztem, nos úgy néz ki meglesznek a kiegészítők is: Tehát a Soaked az első-, a Wild a második kiegészítő igaz? Ezeken kívül van még?
Ennyit szeretnék megtudni :) -
#1503 Tessék a telepítőkód : YEA4-3DDV-TQVS-NLGX-8AYP-B7S9
-
Emedrol #1502 Helló! Tud valaki telepítőkódot mondani?? (Rollercoater Tycoon 3 alap!) valahova eltüntettema cetlit amire felírták nekem =( -
#1501 Hellóka!!!Nekem a Roller coaster első részéhez kellene help mert a mentést nemlehet visszatölteni, mindig kilép!!!!
(nekem ez jobban teccik mint a 3 vagy a 2) pls ha valaki tud alami megoldast az irjon!!! koszi!!! -
#1500 Valaki nem tudja hogy hogy lehet az Alap RCT3-ban Főld alá vinni a Hullámvasutat vagy bármit(Ha lehet),mert én nem tudom. -
#1499 Mi a játék minimális gépigénye? -
skeagen #1498 Légyszíves segítsen valaki!!!!!!! -
skeagen #1497 Nem sikerül!!!!!!
Letöltöttem, ki akarom bontani,
Azt írja hogy a folytatáshoz valamilyen kötet szükséges
Meg azt hogy CRC hib a fájlban (hibás jelszó?)
Mit tegyek?
-
skeagen #1496 köszi szépen???
Te honnan töltötted le???? -
#1495 teljes -
skeagen #1494 vagy demo???
-
skeagen #1493 és ez a teljes játék????? -
#1492 Hát simán tölti, azt írja ki, hogy 85 embert meg kell várni, várni kell néhány percet a link megnyitásakor (a code keretben alul) -
skeagen #1491 nem akarja letölteni. nem tzdsz valami mást????
sokan azt mondják a DC++-ról le lehet tölteni, csak nem tudom a honlapját -
#1490 Itt van valami:) -
skeagen #1489 Valaki küldjön írjon egy linket, hogy honnan tudnám letölteni
lécci!