Rollercoaster Tycoon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vagy küldje el vki a [email protected] címre
elõre is kössz
Vki tudna nekem szerválni egy Crack mappát? Vagy oldal,ilyesmi??
Am játszottam a demo-val,tetszett,de kissé lassú...azt mivel tom megszûntetni?
puszi,
Etz feltettem és nem jó!
You must have the original RollerCoaster Tycoon 3 already installed to install RCT3 Wild!
Ez írja! És ez nem a Wild hanem a hullámvasutas game akkor minek kéri??
Nem értem segítene valaki h hogyan indítsam vagy mit töltsek le h menjen a játék??
Nagyon köszi elõre is:D
Vagy rakd be a Cd-t mert azt kéri!
De inkább az elsõ megoldás ha próbáltál sok módot..
nekem az a próblémám hgoy amikor a Soaked-et fel akarom instalálni az írja ki h: "Wrong disc inserted. Please insert the original Soaked! disc." pedig teljesen eredetiben van meg az alap is meg a kieg. is! plz vki segítsen!!
ez meg a legujjabb parkom (Wood Land)
<#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor2>#vigyor2>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nekem sem indul el az alapjáték :( rögtön indítás után hibaüzenet és ki is lép.
Van valakinek ötlete?
amúgy nem hiszem hogy nagyondrága, max 500 ftér meg lehet venni. de ha mindenáron ingyen kell, ott a dc, néhány mega lassú nettel is seperc alatt leér!
az rct3.exe és rct3plus.exe fájlal is!
Megvan az RCT 3 alap. Feltettem hozzá a Soaked kiegészítõt és nem megy a játék allandóan hibát észlel és leáll mi lehet a baj?????
Ma jött rám a RCT-zhetnék, holnap fel is teszem a 3-at (akorra lesz meg), még nem játszottam soha vele...
Gyorsan utánanéztem, nos úgy néz ki meglesznek a kiegészítõk is: Tehát a Soaked az elsõ-, a Wild a második kiegészítõ igaz? Ezeken kívül van még?
Ennyit szeretnék megtudni :)
VILLARREAL CF mindörökké!
(nekem ez jobban teccik mint a 3 vagy a 2) pls ha valaki tud alami megoldast az irjon!!! koszi!!!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
GW: Axino Hun;
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
...and may the force be with you!
Letöltöttem, ki akarom bontani,
Azt írja hogy a folytatáshoz valamilyen kötet szükséges
Meg azt hogy CRC hib a fájlban (hibás jelszó?)
Mit tegyek?
Te honnan töltötted le????
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
sokan azt mondják a DC++-ról le lehet tölteni, csak nem tudom a honlapját
lécci!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ha valaki tud sefiteni lécc írjon . Elõre is köszi.
***Nema gyereknek az anyja sem latja a fatol az erdot.*** ****Ket dolog van a vilagon, amit rettenetesen utalok: az egyik a fajgyulolet, a masik a ciganyok...****:DD
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Újjab problémába ütköztem! A Rollercoaster Tycoon 3-at kéri a Wild, mert úgye az kiegészitõ!Ezzel semmi baj csak az a gáz hogy ha telepitem a Rollercoaster Tycoon 3-at és a Rollercoaster Tycoon Wild-et akkor nem indul el a játék! Az irja ki hogy kéri a Rollercoaster 3-at! Miért van ez? Hogyan lehet megoldani hogy a az alapjáték és a kirgészitõi is menjenek együtt?
Igen, én is rá jöttem utána.
De azért köszi Dunnits! :)
matehoki: Elõször telepítened kell a RollerCoaster Tycoon 3-at, hogy feltud telepíteni a Wild!-et.
leszedtem a játékot.De amikor fel akarom telepieni akkor ezt irja ki:
You must have the original RollerCoaster Tycoon 3 already installed to install RCT3 Wild!
Mit csináljak hogy feltudjam rakni a gépre?