Rollercoaster Tycoon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Van ilyen? Ha igen, akkor hol találom?
Köszönöm
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Nem tom mér,de átugorja a játék az éjszakát!Ez mért van,vagy hol kell beállítani,hogy legyen éjszakais??
Hála égnek benne maradt nagy kedvencem a Mini Railway.Imádom arra akkár 20.000-et is el tok verni 😄D
Elég nagy gépigénye van a gammának <#wow1>#wow1><#idiota>#idiota><#fejvakaras>#fejvakaras>
Nállam nincsen baja pedig kicsi gépem van. 😊)
Amúgy a "modok"kérdés most látom felesleges volt csak kicsit olvasnom kellett volna jobban. 😄D #1562:"Az lenne a baj, hogy vannak letöltött cuccaim?" 😄D
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
2: Szerintem keress rá a google-ben, azt tudom, hogy rengeteg hullámvasutat lehet leszedni hozzá. Hogy létezik-e külön mod, abban nem vagyok biztos, de eléggé sanszos. 😊 Nekem 1 olyan mod kéne amúgy, ami megoldja azt, h a játékban amikor éjjel van, akkor ne szaggasson be az engine egy Core2Duo + 2 giga ram + 8800GTS kombón. 😊
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Nekem az elsõ annyira bejött,hogy a 2 az nem tetszett túl csicsás volt.A 3. rész pedig szokatlan így nem erõltettem. 😊)
Most viszont csak megpróbálkozok vele. 😊)
Nem követtem figyelemmel a játékot.Csak annyira,hogy megjelent.
Most viszont érdekelne ez az.Ha nem esik nehezetekre akkor válaszoljatokmár. 😊)
1.Ha jól sejtem akkor van 2 kiegje ugye? Wild és Soaked.
2.Ezekhez vannak-e ilyen modok?Hogyha igen tudtok-e adni egy két helyet,ahonnan letölthetõk.
baly94 nagyon tuti képek.Ötletes és jó kivitelezés. 😊)<#worship>#worship><#eljen>#eljen> "Énis ilyen tervezõs lélek vok." 😄D
Ennyi így dióhéjban. 😄 Roller Coaster Tycoon 1 forever.<#finom>#finom><#vigyor2>#vigyor2>
Építsük meg a vasutat.
Fedjük be valamivel(bármivel). Aztán mentsük el azt, amivel befedtük, utána töröljük a pályáról. Csináljuk meg a hegyet(a vasútra). Egy árok marad ott, ahol a vasút van. Mentsük el a vasutat, ezután töröljük a pályáról. Simítsuk el az árkot. Tegyük a hegybe a fedõt(SHIFT-el).
(és ahol elakadtam, mert nem engedi) Tegyük a hegybe a a vasutat(SHIFT)
Az utóbbit nem engedi... Pedig be is raktam az options.txt-be amit kellett(AttractionSceneryAllowTerrainIntersect 1) Valaki tudja hogy lehetne megcsinálni?
de sztem ugy kell csinálni hogy meépited a sint ahova alagutat arkkrsz rányomod azt a félkörives valamit az nekem van (nem tudom hogy a kiegészitõbol van e )
Utána rányomdo a hegyet!
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
ha csinálok vizi csuzdákat akkor hogyan vezesem ellöket odáig ?? mert kétféle ut van van az a járda szerüség és a másik ami a medencéknél van hogyan kapcsoljam össze ?? elég ha valki képet linkel rola talán ugy megértem 😊
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
utána a Soaked et és crecekltem és nem mükxik miért lehet segitsetek !
minden inditásnál ezt irja ki
Elöre is küöszöönm válaszotokat !
A metrõ az épületek alatt fut, gondolom nem kell elmagyaráznom miért...
Ez még fedetlen.
Az elsõ megálló, a metróból.
Ez a 2. pályaudvar, még csak a felüljárók vannak kész, meg a büfé.
Vidéki megálló:1%...
Az egész felûlrõl.

Ha fel van telepítve rendesen (pl.:LG Flatron 1750S) akkor nemtom.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
-5005:0×80070017 és a KernelMedia.cpp és a SetupDLL.cpp-re jelez válaszokat elõre is kösz!!!!!!!!!!<#hamm>#hamm><#hamm>#hamm><#hamm>#hamm>
Miért van az, hogy ha behozom a játékot, akkor bejön egy "monitor-bellító" ablak?
(15 másodperctõl számol vissza, aztán elmegy a monitor...)
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
hogyan lehet, a kameranézeted beállítani olyanra mintha a hullámvasútban ülnél?
Letöltesz egy ISO-s verziót.
Nekem is lenne egy kérésem:
Valaki lemodellezte már a Budapesti vidámparkot?
Engem érdekelne a mentése 😊
Szal a játékot már már nem lehet kapni, ezért letöltöttem.Viszont a kampány nincs meg.Se az eredeti, se a kiegészítõé(mind a három megvan(1 sima 2 kieg))Na szal, ha valaki ki tudná szedni a sajátjából, és elküldeni a [email protected] azt naon megköszönném.Elõre köszi
ESHW-FTGF-YGQW-JLGH-WMLL-CMU2
NRGK-QCCX-MKRX-FUSQ-HQGN-H3S9
UPBR-FBLJ-XBMJ-UAVM-YCJZ-HREX
BNCX-TSDQ-QMSG-VMXD-AXAB-GH3R
ZSYK-FJJJ-CRUN-RAZG-LYLE-KA6N
nem tudok építeni néhány dolgot mert azt írja ki hogy as at least one station is not long enough...na ezt nem értem vki help pls addig is köszi!