1728
-
kri555 #1648 Na valahogy így
Csak 1 piros Ataris sáv van körülötte az enyémen. -
kri555 #1647 Nekem teljesen máshogy néz ki a tok -
#1646 Done! -
Csokis #1645 Most a RollerCoaster Tycoon 2 Deluxe (alap + a 2 kiegészítő) 990HUF, KATT! -
kri555 #1644 Oké.
Várom -
#1643 Hát, majd lehet, hogy énis tolom abban, de előbb végignyomom a kampányokat. Mingyá' tolok képet a cuccról:
-
kri555 #1642
Én a sandbox-ban játszok -
#1641 A 6ik pálya röhelyesen egyszerű volt... -
#1640 No, megcsináltam az 5ik pályát. Mekkora szívás volt. Állandóan esett az eső így nem igazán akartak felülni a thrill ride-okra amiket építeni kellett. Vicces volt, de sikerült megcsinálni mindhárom nehézségi fokozaton.
(offkósz csít nélkül) -
#1639 Ójajj, XP van, akkor lehet, hogy bukta... :( -
#1638 elméletileg itt tesztelheted hogy a konfigod jó-e hozzá, Vista vagy Win7 kell neki
utána felrakod az új drivert, majd a Start Menü > NVIDIA Corporation > 3D Vision and select “Enable 3D VISION Discover” résznél a varázslón végigmész
a Hot Key-ekkel tudod a mélységet állítani, játékban úgy értelmezem nem kell semmit megadni -
#1637 Erről van valami infó hogyan működik?
Nvidiam van (8800 GTS) és van szemüveg is. Hol kell mit beállítani? -
#1636 Nekem is lassan meglesz... :D -
#1635 UP!
megvettem a játékot, jó hogy kijött egy packban a két kiegészítővel együtt
én se tudom használni 3D szemüveggel a videókártyám miatt, aki kipróbálta rakjon pár képet! -
kri555 #1634 Hopp nekem Atim van -
kri555 #1633 Nekem van 3d szemüvegemElőkotrom -
belalli #1632 jah köszi tényleg...majd ellopunk az imaxból egy szemüvegetnah megyek aludni mindenkinek jóccakát -
#1631 nvidia honlapján rajta van a játék a 3D szemüveggel játszható játékok listáján
vagyis akár piros-kék szemüveggel is játszható és akkor térben látod
valaki már próbálta? nálam sajnos nincs szemüveg
durva lehet így végigszáguldani a hullámvasútakon -
#1630 itt leírtam hogy tudsz képet betenni -
belalli #1629 hopsz elírtam nem 12 része hanem 1 része:Dde má készülődik -
belalli #1628 Ho a xarba lehet felrakni képet???nem megy...mindig kidob vagy nemtom nem megy a képfeltöltés...pedig má megvan 12 része a vidámparkak... -
belalli #1627 lolélethű:D:Dén most má legalább 1 órája szarakszok azzal a vidámparkommal :D de madj eccer kész lesz... -
kri555 #1626 A tT-rex-emet nem akarta feltölteni
De próbálkozok! -
kri555 #1625 Egy kis jurassic park:
-
belalli #1624 most keztem el a magyar vidámparkot épitenitegnap voltam és az megatt az ihletet -
belalli #1623 renben én is majd kifundálok egy parkotcsak azt nemtom mit... -
kri555 #1622 JAJA
Most kezdtem el építeni a Jurassic parkot
Majd ha valamennyire kész rakok képet -
belalli #1621 na akkor benne vagytok??parképitő verseny mehet? -
kri555 #1620 Ezt most építettem:
Föld alá egy kis vízalatti várost
-
kri555 #1619 Ez jó ötlet -
belalli #1618 na de...kéne parképitő versenyt csinálniakkor felébredne a fórumnem? -
kri555 #1617 Nem ha lezárom a kijáratotCsak vicc volt -
belalli #1616 De akkor nem húznak el rohamosan a parkból?? -
kri555 #1615 Nálam ha egy gyerek kikerüli a Hullámvasutamat akkor megfullasztom és nem szarakodok -
belalli #1614 Bocsi ho összefojt de ahol nagy betűvel kezdődik az má a másik, ki lehet bogozni... -
belalli #1613 Egy oldalon találtam ezt a kis tippet, hogy jobb hullámvasutak legyenek amire nem "undorral" tekintenek és mennek el a bejárat elött.(Néhányan panaszkodtak erre)
Good: Bad:
3 - 1 inversion/s More than 3 inversions or no inversions
A 30 ft. or less incline Greater than a 30 ft. incline
Banked/ Spaced out turns Sudden/ Sharp Turns
Making gradual descends Descending fully
Ample breaks before station None/ little breaks at station
Some Negative G's High Positive or Negative G's
(neten le lehet forditani ez nem problem csak amivel én próbálkoztam az nagyon parasztos lett
-
belalli #1612 De mielött másról beszélnék:D Lehet csinálni sajátkészitésűt is ecer találtam egy ilyen oldalt de nem emlékszem hol -
belalli #1611 custom scenery-re gondolsz?Vannak olyanok én is azzal dolgozok pl: jobb fékek amik élethübbek agy a tartó oszlopok amik eredetileg elég gagyik...le lehet tölteni bárhonnan itt egy oldal ahonnan én töltöm le:
http://www.vodhin.org/e107/download.php?list.3
(angol)
-
#1610 engem az érdekelne hogy mod-olható-e a játék, vagyis saját cuccot lehet valami külső 3D-s progival készíteni és beimportálni? -
#1609 ide is felteheted, vagy saját galériába, email helyett pedig privát üzenetben is lehet fájlt küldeni