Rollercoaster Tycoon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ho a xarba lehet felrakni képet???<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>nem megy...mindig kidob vagy nemtom nem megy a képfeltöltés...pedig má megvan 12 része a vidámparkak...
lol<#merges2>#merges2><#merges2>#merges2>élethû😄😄én most má legalább 1 órája szarakszok azzal a vidámparkommal 😄 de madj eccer kész lesz...
A tT-rex-emet nem akarta feltölteni<#gonosz2>#gonosz2>
De próbálkozok!
De próbálkozok!
Egy kis jurassic park<#alien>#alien>:

most keztem el a magyar vidámparkot épiteni<#vigyor>#vigyor>tegnap voltam és az megatt az ihletet<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
renben én is majd kifundálok egy parkot<#circling>#circling>csak azt nemtom mit...<#confused>#confused>
JAJA
Most kezdtem el építeni a Jurassic parkot<#idiota>#idiota>
Majd ha valamennyire kész rakok képet<#hawaii>#hawaii>
Most kezdtem el építeni a Jurassic parkot<#idiota>#idiota>
Majd ha valamennyire kész rakok képet<#hawaii>#hawaii>
na akkor benne vagytok??parképitõ verseny mehet?<#taps>#taps><#taps>#taps>
Ezt most építettem:
Föld alá egy kis vízalatti várost<#alien>#alien>

Föld alá egy kis vízalatti várost<#alien>#alien>
Ez jó ötlet<#eljen>#eljen>
na de...<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>kéne parképitõ versenyt csinálni<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>akkor felébredne a fórum<#hehe>#hehe>nem?<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>
Nem ha lezárom a kijáratot<#hehe>#hehe>Csak vicc volt
De akkor nem húznak el rohamosan a parkból??<#confused>#confused>
Nálam ha egy gyerek kikerüli a Hullámvasutamat akkor megfullasztom és nem szarakodok<#alien>#alien><#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
Bocsi ho összefojt de ahol nagy betûvel kezdõdik az má a másik, ki lehet bogozni...
Egy oldalon találtam ezt a kis tippet, hogy jobb hullámvasutak legyenek amire nem "undorral" tekintenek és mennek el a bejárat elött.(Néhányan panaszkodtak erre)
Good: Bad:
3 - 1 inversion/s More than 3 inversions or no inversions
A 30 ft. or less incline Greater than a 30 ft. incline
Banked/ Spaced out turns Sudden/ Sharp Turns
Making gradual descends Descending fully
Ample breaks before station None/ little breaks at station
Some Negative G's High Positive or Negative G's
(neten le lehet forditani ez nem problem csak amivel én próbálkoztam az nagyon parasztos lett
<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
Good: Bad:
3 - 1 inversion/s More than 3 inversions or no inversions
A 30 ft. or less incline Greater than a 30 ft. incline
Banked/ Spaced out turns Sudden/ Sharp Turns
Making gradual descends Descending fully
Ample breaks before station None/ little breaks at station
Some Negative G's High Positive or Negative G's
(neten le lehet forditani ez nem problem csak amivel én próbálkoztam az nagyon parasztos lett
<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
De mielött másról beszélnék😄 Lehet csinálni sajátkészitésût is ecer találtam egy ilyen oldalt de nem emlékszem hol<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#shakehead>#shakehead>
custom scenery-re gondolsz?Vannak olyanok én is azzal dolgozok pl: jobb fékek amik élethübbek agy a tartó oszlopok amik eredetileg elég gagyik...le lehet tölteni bárhonnan itt egy oldal ahonnan én töltöm le:
http://www.vodhin.org/e107/download.php?list.3
(angol)
http://www.vodhin.org/e107/download.php?list.3
(angol)
engem az érdekelne hogy mod-olható-e a játék, vagyis saját cuccot lehet valami külsõ 3D-s progival készíteni és beimportálni?
ide is felteheted, vagy saját galériába, email helyett pedig privát üzenetben is lehet fájlt küldeni
Fel kéne ébreszteni a fórumot!!!!!
ment a kép majd írj miylen😊
az jó lenne köszi.
a címem: [email protected]
a címem: [email protected]
sajna nemtudom felrakni meghaladja a méretet vagy csak én vok béna<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>esetleg ímélben elküldhetk pár képet vagy nemtom me ide nemtom felrakni xD
felrakhatok képet ha gondolod...de még készül szal nem teljes és mivel még nem voltam ott ezért nem 100%ig hû recreation de törekszünk😄
arra kíváncsi leszek
próbáltad már azt, hogy a fákat nem 3D-be használod?Amúgy meg van valakinek valami jó parkja?Én most a Six Flags Magic Mountain parkot csinálom<#vigyor2>#vigyor2>má legalább 24 órát töltöttem rá és még nincs kész<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
sziasztok lenne 1 ici pici de annál zavaróbb problémám:
Nem tudom miért, de nálam az éjszaka kb reggel 9-10 órakor jön és 1 mp múlva már megint világos... tudja valaki mi lehet a gond?
Nem tudom miért, de nálam az éjszaka kb reggel 9-10 órakor jön és 1 mp múlva már megint világos... tudja valaki mi lehet a gond?
várd meg míg mind kettõ kapuhoz elmegy valamikor bemegy úgy is xd
Sziasztok azt ne nem tudom hogy ha elromlik egy gép a játékban vagy pl a körhinta ki hívom a szerelõt és hogy szereltessem meg vele nem bírom bele se rakni de ha fizetõhöz rakom akkor meg másik irányba megy mit tegyek ?
Igen a Gold csak a Soaked kieget tartalmazza.Vedd meg a deluxe-t mert abban min a 2 kieg benne van + magyar kézikönyv !
szeretném megvenni a játékot de két verzióba is belefutottam
van a RollerCoaster Tycoon 3 Deluxe
és most jelent/jelenik meg a Legjobb Választás sorozatban a RollerCoaster Tycoon 3 Gold
van valami különbség a két verzió között a borítón túl?
úgy tudom mindkettõ angol nyelvû, de adnak hozzá magyar kézikönyvet?
esetleg valami újítás van bennük? például nagyobb felbontásban enged játszani wide monitoron (ilyesmikre gondolok)
vagy csak a forgalmazó más?
van a RollerCoaster Tycoon 3 Deluxe
és most jelent/jelenik meg a Legjobb Választás sorozatban a RollerCoaster Tycoon 3 Gold
van valami különbség a két verzió között a borítón túl?
úgy tudom mindkettõ angol nyelvû, de adnak hozzá magyar kézikönyvet?
esetleg valami újítás van bennük? például nagyobb felbontásban enged játszani wide monitoron (ilyesmikre gondolok)
vagy csak a forgalmazó más?
Én megvettem eredetibe a deluxe-t amiben benne volt a sima rct3 a soaked és a wild.
Egyébként király játék<#alien>#alien>
Egyébként király játék<#alien>#alien>
Milyen linkre gondolsz?
Hello!
Tudnátok adni ehez a játékhoz egy letöltési linket?
Lehetõleg ne torrentet!
Elõre is köszi!
Tudnátok adni ehez a játékhoz egy letöltési linket?
Lehetõleg ne torrentet!
Elõre is köszi!
Sziasztok! Szerretném megkérdezni hogy hogyan lehetne kivenni az építési korlátozottságot? pl: hullámvasútak , liftek , starnd h milyen magas vagy hosszú legyen ezt hogyan lehetne kivenni??? mert korlátozva van.
Tekintsétek meg mûvemite 😄
RCT3-Baly munkái
RCT3-Baly munkái
megoldva
Jav,videó beállításokat 😄
Sziasztok. Tudja e valaki hogy hol tárolja a játék a vedóbeállításokat? Feltelepítettem a játékot,elindul és a monitort kilövi,csak hang van. Valami megoldás? (Új drivert is feltettem tehát nem az a gond)
Sziasztok! Van valami mód rá, hogy a belsõ nézet nézõpontját valahogy lejjebb eresszem? Szeretném, ha a belsõ kamera nem az emberek feje felett helyezkedne el egy jó méterrel, hanem ténylegesen fejmagasságban.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Hát sajnos nincs rá magyarítás mert túl fárasztó megcsinálni....nem értem ha kicsit is foglalkoznának vele pár év alatt meglenne nem értem...:S