Rollercoaster Tycoon 3

← ElőzőOldal 35 / 35

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
amúgy ez ott bukott el, hogy nem fog semmilyen gepen futni a vege fele, mert en pl ugyjatszottam, hogy tobb szinten epitkeztem, szal a vegere nem lattam semmit, mert annyira egymason keresztul ment minden hullamvasut vizicsuszda stb

magus
Na hát ez tuti nem így fog kinézni, esetleg a legújabb kártyákon a legvadabb gépen... Ha nem így fog kinézni akkor meg lesüllyed egy szimpla szar tucattycoon szinrjére. Szerintem nem így kellett volna felújítani, hanem egyszerûen több cuccot belerakni, na mind1, azért várom. Mikor jön?

zaki
nem vágom, majd ha vmi info van a game-ról, akkor írok

hen-tes
hmm
és ha vki nem szereti az ûrszimulátoros izéket ?
egyépként szép a gém
mien gépigénye lesZ ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Sadun Tryst
hüü, télleg, siberia! megyek is oda, van pár kérdésem... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
van még 1szerübb linkeket megadni!😊

zaki
jaja, de pl a síberia 2 topicban 10 hozzászólábra benyomtam 30 képet, az meg nem valami jó, hogy tele van képpel 1 hozzászólás, szal inkább külön üzibe megy minden kép 😊

Sadun Tryst
thx! 😊
csak úgy találtam képnézegetés közben... valami japán honlapon 1 ikon! 😄
gondoltam pont jó nekem ide, a régi már úgyis untam!

egyébként a képnyomatásokra gondoltam! ö szokott a topik elehln, közepén, végén és mindig 1000 képet berakni! 😊
egyébként elég ha csak Tryst-nak vagy Sadun-nak szólítasz... 😊

Dzsega
ok! csak mondtam.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

zaki
háát, azért olyan sokat nem nyitottam 😊

Dzsega
nem! mié lenne baj??? csak mostanában nézelõdtem mindenfele új topic meg régiek és egy csomót te indítottál. nem zavar csak érdeklõdtem.
amíg ilyen játékokról van szó addig nincs gond.

zaki
mi bajotok van? 😊

Sadun Tryst jó a logod 😊 nem mentem át grebber-be, ahhoz kb napi 8 fps játékról kéne topicot nyitnom 😊

neménvoltam: nem baj az

Dzsega: miért, baj? 😊

Dzsega
hy! szerintem ennnek a játéknak sosem a grafika volt az erössége de nem is ezért szerettük. de most hogy megnéztem ezeket a képeket...
hm hát nagyon szép!
Zaki: egyébként felcsaptál témaidítónak???

Carlos
Jó dolognak találom, hogy az elsõ ill. második részben szerepelt játékok is benn lesznek (képekbõl ítélve!).
(Spiral csúszda, meg a Simulator)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ejj, de szép!!! 😊)

Þór vígi þessi rúnar

akkor még korai a topic, bár... 😞((
Sadun Tryst
na mizu zaki? átmentünk grebber-be?
olyan kurva sok képet nyomtál be! 😄

a játékhoz meg annyit, hogy kurva jó lesz, és végre nem szar garfikus motort használnak hozzá, ami 256 színen megy... pl. itt már van pixel shadder... végre megjött a fejlesztök esze...

cSuwwi
Ez királyosan néz ki. Remélem nem lesz annyira elbaszva, mint a RCT2 😞

shit happens

Hmuda
Köszi.

Amúgy az Elite 4 lenne minden idõk leges leges leges legjobb ûrszimulátor sorozatának a negyedik tagja.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

zaki
én azt nem vágom mivel isszák... cool az új logod 😊

Hmuda
Ide is csak azt tudom írni mint a HW-re:

Inkább az Elite4-el foglalkoznának...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

zaki

zaki

zaki

zaki

zaki

zaki
kb karácsony körül fog megjelenni az 1ik kedvenc régi játékom 3. része, felturbózott 3d-s grafikával... jó lesz 😊

← ElőzőOldal 35 / 35