1728
-
#527 ööö lehet,hogy nem ez a nevük majd otthon meglesem.
Amikor vannak karikák különböző parkokról,s vannak lockoltak is amik gondolom akkor kerülnek elő,ha megcsinálod az előzőket. lehet,hogy a career mód vagy mi,most hirtelen nem rémlik.Lényeg,hogy ott az első pár pályán nem lehet változtatni a belépő árakon,az stabilan 0. :-( -
#526 Mármint milyen scenario-knál ? -
#525 mármint NINCS PARKBELÉPŐ!!!44 :-((( -
#524 köce,de mivel ugyi a scenarioknál az elején NEM LEHET a jegyárakat variálni,szal.... -
#523 Ácsi, pénzt nem a ride-ok jegyárából, hanem a belépőből kell szerezni !!!!
Tedd fel a parkbelépőt 40-re, a hullámvasutakon 2-3-at kérj, a nyugis cuccokon 1-1,50-et, a büfékben meg 0,10-0,20-at, deficitesek se lesznek, és így nem kell a megunt ride-ok árait folyton lefelé vinni, majd eladni, mindig lesznek rajta, a parkbelépőből meg állandó bevételed van, előző részekben 1-1 pályán 3-4 év alatt 100k-s vagyont is szereztem így ... -
#522 Legjobb példa a vadnyugatos pályán,az eredeti coatser jegyárat már 9,50 dolárra emeltem (10 a max),s még mindig mentek bele emberek,bezzeg az általam építettbe max ha 2-en ültek összesen,pedig ilyen 1 dollár körül volt csak az ára.
Ezt kipróbálva saját magam által épített,illetve listából eleve megépített hullámvasutakkal is... -
#521 itt ellentétban a 2-essel nem igazán lehet profitot összehozni:-(
Még ha fel is tréningeled az embereidet aztán leviszed a fizujukat (nem fognak morogni ha full tréningesek),akkor is alig-alig jön be pénz.Oka: a te általad épített coastereket a kutya nem használja,sokszor el sem mennek addig (hiába van térkép árus),hiába viszed le a jegyárat már a padló alá....
Ez azért érdekes,mert az eleve a pályán lévő coastereket viszont használják..... -
#520 Mert régen lehetett. Szerintem próbáld meg úgy ahogy régen lehetett: megemeled a földet, úgy hogy elég magas legyen 1 alagútnak, majd belemész az úttal.Utána elindulsz lefelé... -
ACE #519 Miből gondolod hogy egyáltalán lehet? -
#518 senki sem tudja hogy kell föld alatti utat építeni? -
#517 [megsértődött]
A 2es kivételével az összes alap+ 2kieg pályákat véginyomtam.
Mennyi idő ment el... -
#516 Akkor sajna valóban nem müködik.Mondjuk olyan nagy hibát nem találtam még, csak a gyakori meghibásodások zavarnak.Lassan több a szerelöm mint a vendégem
-
#515 ha visszamasolod a regit, akkor nem lesz benne az osszes valtozas, mivel a legtobb valtozas az exebe van beleirva. kb annyi valtozas lesz, hogy lecsereltek ugye a log flume hangjat. na ezt hallhatod az ujat, a tobbit nem lathatod a crack nelkul. -
ACE #514 Honnan tudod mit ír át rajta? Lehet csak hozzáír a végéhez, és az exe-ben tárolja, hogy milyen változtatásokat kell végrehajtani, amikor betölti, sosem tudhatod egy programozónak hogy a legegyszerűbb megoldani ezt a patch-elést. Nézd meg pl. a Quake3-at, ott csak mindig pak file-okat írogat hozzá, és attól függ milyen verzió, amilyen exe-t használsz hozzá, és olyankor az újabb pak file-okat nem veszi figyelembe. Lehet itt is így van.
Egyébként alapvető változtatás, hogy kell lennie egy olyan menünek, ahol az összes vendég kívánságait és gondolatait láthatod csoportra osztva, és az About képernyőn megjelenik a verziószám is, a játékon belül ott, ahol a mentés meg az options is van, legfölül. -
#513 Ez nekem magas.Ha a patch átir és kijavit dogokat akkor utána nem azok töltödnek be a játékba?De majd megnézem én is csak lécci irj pár dolgot ami új kéne legyen a játékban.Köszi. -
ACE #512 Sajna ha a régi crack-et másolod be, akkor még marad a régi, mert elolvastam a változtatásokat, és új menünek is kéne lennie, valamint az info képernyőn a verziószámot is kéne mutatnia többek között, és még a régi szerint nem mutatja. És sajna szerintem béta update-hez nem fognak crack-et kiadni, úgyhogy meg kell várni a full-t. -
#511 Igazából még nem játszottam azóta sokat de majd kiderül van e valami változás, vagy minden marad a patch elötti állapotban.Az a baj, hogy keveset értek az angol szövegböl ami a kijavitott, esetleg módositott dolgokat leirja.Szerintem nem marad alap verzió mert igen sokáig görcsöl a patch, és nem hiszem, hogy az exe bemásolásával ezt visszaállitod. -
#510 De akkor marad az alap 1.0, vagy talán nem ? -
#509 Én is feltettem a patch-et, amit a GS-röl szedtem.RCT3_BETAUPDATE1A_USA.Ez a neve neki.Miután elinditottam elvégezte a dolgát.Inditom a játékot kéri a cd-t.Crackelt exe újra bemásol és már megy is. -
ACE #508 Milyen őatch-ről beszéltek??? Nem lehet hivatalos Patch hozzá, mivel nincs is a hivatalos oldalon! -
#507 Remélhetőleg GCW-n lesz hamarosan, így várok még egy keveset az uninstallal . -
#506 najah, nekem se megy. van vkinek crackje hozza vagy vmi megoldas? -
#505 Ez jó ..
Felment a patch a krekre, de azóta kéri a CD-t ..
Hát akkor asszem én ezt a játékot most hagyom ... -
#504 nemtom, most probalgatom, de nem igazan kerdezte hogy hova rakja fel. majd meglassuk elindul e:D -
#503 Patch ?!
Már olyan is van ?! Hmm ..
Gondolom "majdnem eredeti" játékra azt nemigen kell felraknom ... -
#502 peccsben benne van -
#501 Előző két részben volt egy funkció, hogy férgek gondolatai (Thoughts) és hogy mit csinálnak épp (Actions), és amikor már sokan gondoltak arra, hogy "Éhes vagyok", vagy "Budira kell mennem", akkor letettem egy kajáldát vagy WC-t .
Na ez itt hol van ? -
#500 #500
De az összes egy helyen ! -
ACE #499 rámész a féregre -
#498 Hol az ördögben lehet megnézni, hogy mit gondolnak vagy igényelnek a férgek ? -
ACE #497 Ha erre az Auto patch-re megyek azt írja, hogy "Already up-to-date" most akkor mivan? -
ACE #496 Bazze, kiba bugos ez az egész. Építettem egy mini railway-t, 4 megállóval, és az emberek elmennek a bejáratig, mintha fizetnének, és visszafordulnak, máshol meg fel sem akarnak szállni, ott áll a vonat sokáig, de nem szállnak fel. De van olyan hogy megáll a vonat, és egy srác a másik megállótól fut odaáig, bakker, milyen patch-ről beszéltek? -
#495 epp kerdezni akartam fel lehet e rakni a pachet crack nelkul. de amint latom felraktatok
vagy van hozza crack? -
#494 Nem tudjátok hogy hogy lehet föld alatti utat építeni?(ha lehet egyeltalán?) -
antijedi #493 jah tényleg, votl a tutotrban is ez a szédelgés asszem, lol :D bár ott csak sima emberekel, de akkor ezekszerint megy látogatóval is, király :) -
#492 Amúgy lehet rakosgatni a látogatókat itt is, sőt ha sokat lóbálod őket akkor lerakás után szédelegnek egy ideig. -
antijedi #491 pl beáliothatod rendesen mit hogyan miért menyi extrával adjanak el a boltokban...., uj hullámvasútak és hullámvasút elemek, uj fajta épitkezési modszerek amik néha hasznosak..., utakhoz már lehet lépcsőt épiteni nem csak ferde részt, hullámvasutakra reagáló animált scenery cuccok, tüzijáték, etc hagy ne soroljam tovább :) -
#490 hát ha te abban láttad a játék lényegét hogy pakolgattad a látogatókat akkor "nem is vagy igazi RollerCoasteres", egyébként meg azonkívül csomó új dolgot tartalmaz pl.: új tárgyakat is amik szerintem nagyon jók lettek.
Egyébként hogy lehet föld alatti utat építeni? -
#489 Legalább annyira elkedvtelenített ez a játék, mint a Larry legújabb része. Valaki összefoglalná nekem, hogy milyen egyéb újítás van a 3D-n és a fps hullámvasutazáson kivül? Annak viszont nem örülök,hogy nem lehet felkapni a látogatókat, pedig az volt a legjobb mikor velük szórakozhattam, amíg el nem értem ahhoz a messzi időponthoz(3év, stb) -
antijedi #488 hátő, azt hogy hogy kell épiteni..., azt emg hogy miylenre mindenki kitalálja maga aki ült már hullámvasuton :)