1728
-
ShaiHulud #567 yes sir! -
#566 on -
antijedi #565 *marad -
antijedi #564 ez kb stimm az igaz de a "halálbiztos" egy olyan jó szlogen hogy kár kihagyni :P
amugy a halál az biztos max lehet nem pontosan az amire mi gondolunk..., attól még a neve ugyan az amrad :DD -
ShaiHulud #563 -sem :) -
ShaiHulud #562 ize...te is hiszel valamiben, megpedig a realitasban.:) es lehet epp az a baromsag:D amugy nem kell hinni semmiben ahoz, hogy megkerdojelezd azt, hogy a halal sem "halal"biztos :) ...eleg annyi hogy mindennel szemben hitetlen vagy:) -
antijedi #561 aki hisz a scifiben emg istenekben emg hasonlo baromságokban annak azsem de én maradok a realitásoknál :) -
ACE #560 Igen kijött, meg kéne osztani a nagyérdeművel az épített parkokat, hogy ki milyen kreativ, hmm? -
#559 Helóka, már kijöt a telejs vagy demovanl nyomjátok, mert nem tudtam letöltei de gs cd-n rajta van -
ShaiHulud #558 szvsz az sem:DDD -
antijedi #557 semmi sem biztos csak a halál :) -
#556 Biztos lesz. -
#555 sziasztok! nem tudjátok hogy, lessz-e hozzá magyarítás?? -
#554 -
ACE #553 közben megtaláltam... -
ACE #552 Hogy kell ezt berakni? -
#551 nemértekhozzá -
#550 megtanulni a játékot
amúgy ahogy elnéztem eddig a karrier pályáit, valszeg szétnézek neten pályák után, és scenario-zok .. -
#549 pl te? -
#548 De amúgy függetlenül attól felülnek-e a ride-ra vagy sem,télleg nem értem,hogy karrier módban miért nem lehet belépőt szedetni...:-( -
#547 jah,hogy sandbox......
annak mi értelme,főleg a végtelenített pénzzel.... -
#546 GCW-n még mindig sehol az 1a segédeszköz :(
Mellesleg nem akar egy webmajsztró összedobni valami honlapocskát a játéknak, ahová feltehetnénk a tesztelésre szánt, és már kipróbált, meg egyéb cuccokat, FAQ-t lámáknak, meg peccst, krekt is, stb ..? -
ShaiHulud #545 -
ShaiHulud #544 ize faszom :) nah meg egyszercoaster -
ShaiHulud #543 valaki probalja mar ki hogy ha berakja akkor neki is latogatjak vagy valami tok mastol fugg-e?:D coaster ize ott az elejen az dontott jobbosnal en azt csinaltam hogy kivajtam a talajt es ott feltoltottem vizzel :) -
ShaiHulud #542 hat epitsel jo coastert:D en is epitettem egyet a vadnyugatoson hatra a picsaba...epitetem map arust rogotn a bejarathoz, elejen 5$ ert adtam a coasterem re a jegyet aztan mivel egyre csak nott a sor mert midneki arra a coasterre akart menni szepen noveltem most valami 7.50 nel jar.es a sor geci hosszu:D Profit jon befele mint az allat, mar visszafizettem a banki tartozasokat reg :) -
antijedi #541 nincs msáhogy csak ott nem arra figyelsz hanem hogy hogy kapard ossze a zs-t :P
amugy az utas dolog szeirntem nem rossz, a valóságba se csak uton tudsz közlekedni... :P
takaritot még nem tapasztaltam...
a gondolataik meg vannak ittis..., ha arra gondolsz hogy nincs összesítő az télleg gáz :P -
#540 Nincs 'Guest thoughts' és 'Actions' .
Elbontottam utat és a féreg ment tovább a világba ...
A takarító beragad egyes bonyolultabb helyekre .
Ne mondd, hogy ezek Career módban máshogy lennének ! -
antijedi #539 ha csak sandboxot jáccotál akkor nem is láttad mgé igazán..., meg ha egyből sandbox nem csodálom, ha rendes feladatot csinálnál nem foglalkoznál minden apró hibával :PPP
ettől függetlenül tényleg van mit javitani, bőven... :P -
#538 Ahhh ....
#532 -
antijedi #537 erre most mit mondjak? sandboxon kiakadni az már nem semmi, pedig arra mgé azt se mondhatod hogy nehéz :PPP -
#536 "azon is felhúztam magam jól" -
antijedi #535 éss akkor itt miért sandboxozol? abban semmi kihivás :PPP -
#534 "előző részekben 1-1 pályán 3-4 év alatt ..."
-
antijedi #533 hát sandboxban nem csoda hogy jó a bevételed mert ott végtelen pénzed van :DDD -
#532 Mármint nem a Sandbox módon, hanem a játék buta hibáin és hiányosságain . -
#531 Még csak a Sandbox-ot próbáltam, azon is felhúztam magam jól ... -
antijedi #530 a campaign módra gondol... -
#529 ne értetlenkeggyé má!!
htx!4:-p -