1728
-
joe14 #607 gondolom ti már rég ezzel játszotok -
joe14 #606 én már most töltöm -
ACE #605 Valóban van, az Autoupdate is észreveszi, más kérdés hogy Crack még mindig nincs hozzá, de bízzunk benne hogy hamarosan lesz.
Kösz az infót -
aiguo #604 A patch bizony hivatalos, es valoban nagyon sok hibat javit! -
#603 Hibákat hosszú lenne felsorolni, a patch meg crack nélkül nem javít semmit :( -
#602 mika hibák, mit javit a patch, mi van? -
ACE #601 jah, gáz hogy nincs crack... mondjuk lehet azért nincs, mert a patch sem hivatalos még. Ezt nagyon elcseszték. -
#600 a jatek maga jatszhatatlan a patch nelkul, ahhoz meg nincs carack, innentol kezdvebukas a jatek -
antijedi #599 nincs -
#598 nekem is jól jönne... -
Christian #597 nincs magyarosítás? -
Az előbb elrontottam a linket! -
#595 Van valami hely ahová fel lehet tölteni a "kis közösségnek" szánt kósztereket? Megépítettem egyet bár különösebb koncepció nélkül...
... ha lesz aktivitás, lesz koncepció is! -
#594 még mindíg nem találom a jelszót -
ACE #593 van benne, amikor kiválasztod az adott hullámvasút tipus-t, akkor ott van egy ilyen könyvtár ikon, ha oda kattintasz ott be tudsz hozni 1-2 db. már elkészültet. -
qwerty232 #592 bocsi a hülye kérdésért , de nem lehet valahonnan letölteni kész pályákat?, mert nekem nincs igazán kedvem végigépigetni, hanem szivesebben végignéznék egy pár elkészültet... -
#591 na nembaj.nem ismerem ezt a torrentet,még most először töltöttem le róla. -
#590 ezt már nemtudom :( -
#589 jaa de eleve egy fáljt sem nyit meg,tehát a total commander írja ki hogy jelszó kell neki.miért? -
#588 nincs mit -
#587 köszi -
#586 xa3d-fwp8-ullk-s7j2-etwn-45ul -
#585 leszedtem a torrentről de nem indul el a telepítő mer jelszó szükséges vagy mi. -
#584 nah,most felrakom a gammát;) -
#583 köszike.:)végre valaki válaszól!! -
ACE #582 Ki kell rakni minden szintre, amit megadtál, egy ki- és bejáratot, ezt az 'i' betüs Detail ikonnál tudod megtenni. -
#581 mit csináljak a lift-nél(elevator) me nem akar zöldre váltani.
-
#580 figyu ki érti az elevatort??me én nem. -
antijedi #579 -
ShaiHulud #578 jah tiszta gagyi lenne:) -
#577 elhiszem de nincs se időm se energiám ha meg van kicsi időm játszok, akár angolul is de magyarul azért más lenne. -
antijedi #576 komolyan modnom..., többre mész vele mint egy magyarositásal... -
#575 vicces vagy.... -
antijedi #574 senki..., tanulj meg angolul, az segít, jobb 5letem nincs ;PPP -
#573 hahó ezt nem tudja senki? #568 -
antijedi #572 nm -
#571 köszike.:)) -
antijedi #570 shift el tudod a szintet változtatni (fel vagy lehuzod shift közben az egeret) -
#569 hogy kel az egyik cuccot a másikra tenni??? -
#568 sziasztok megtudná megmondani valaki hogy a mejik fájl tartalmazza a játék szövegét amit le lehet fordítani mert lenne egy ember /Gregorius/ aki lefordítaná csak ell kelene küldeni neki de én nem tudom, hogy mejik! előre is köszi