Rollercoaster Tycoon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja meg az lenne még a kérdésem hogy karrierbe lehet feloldani még több vasutat ami beépül a sandboxba vagy amúgy is benne van?
Hali meguntam a többi játékot ígyhát elkezdtem ezt mer amúgy is jó véleményem volt a tycoonról.Na szal lenne 1 kis gond: Sandbox módba bezártam a parkot amíg 2 napig építettem,hogy ne legyen útba senki meg csak azért is és amikor kinyitottam nem jött be senki hanem megálltak a bejáratnál.Már mindent próbáltam de nem jön be senki úgy meg mi értelme.Ha van ötletek segítsetek.Elõre is kössz.
Nekem a Roller Coaster Tycoon Platinum van meg csak az a baj, hogy sehol az ég világon nincs hozzá magyarosítás, ha valakinek megvan véletlenül, légyszi írjon vissza nekem a többit megbeszéljük köszi!
Hmmm...akkor ok. Nekem mindig fentvolt az összes és soha nem volt gond.
Azt nem tudtam, hogy kieg kell hozzá.
Azt nem tudtam, hogy kieg kell hozzá.
Þór vígi þessi rúnar
Bocsi. Rájötttem, hogy kell hozzá a kiegészítõ. Így, hogy már azok is fenn vannak megy az alagútépítés.
De hogy? Ha belemegyek a földbe nem engedi. Ha csinálok neki kiemelkedést , akkor sem engedi.
Hogy lehet ebben a játékban alagutat építeni (hullámvasúthoz, járdához). Mert nem úgy mint a roller coaster tycoon 1-ben.
hello! A magasságot kérdezed :
A kódokat a látogató nevének kell beírni:
John Wardley - hullámvasút építéskor a magasság korlátozás megszûnik
A kódokat a látogató nevének kell beírni:
John Wardley - hullámvasút építéskor a magasság korlátozás megszûnik
hello van hozzá magyarítás és pénz kód?
cheatlandnál nincsen pénz kód... mer azt már néztem
cheatlandnál nincsen pénz kód... mer azt már néztem
Mostanában ráálltam a Fallout 3-ra (megint). De azért csinálgatom a küldiket ebben is. Csak ritkábban. :D
Þór vígi þessi rúnar
Hát nagyon béna vagyok, ha ezeket nem próbáltam. De megnézem, köszi!
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
A kiegészítõket is végigjátszod ? XD
No, a szigetes pályát is megnyertem. Ez nagyon klassz volt, csak kevésbé látszódott a dzsuva a padlón. Ez picit visszafogta a látogatókat. :D

Þór vígi þessi rúnar
Ez is kész, ez volt az eddigi legrosszabb pálya: Minden játék ingyenes, csak belépõ és árus-ból van bevétel. A fél idõ azzal megy el, hogy birizgálom azt, hogy a boltban mennyi legyen a hamburger...

Þór vígi þessi rúnar
kipróbáltam 3D szemüveggel, egész jó, csak kicsit fárasztó a szemnek
sajnos nem tudtam screenshot-ot készíteni a belsõ képlopójával, majd valami progit kell szereznem hozzá
sajnos nem tudtam screenshot-ot készíteni a belsõ képlopójával, majd valami progit kell szereznem hozzá
NEkem egy olyan kérdésem lenne, hogy a díszlet elemeket, épület fal, tetõ, stb... hogyan lehet egymásra pakolni? Én már minden gombot, egérmozdulatot, beleértve a ninjaku rúgásokat is kipróbáltam, de nem sikerült még a tetõt nem a földre helyeznem.
Elõre is köszi a segítséget!
Elõre is köszi a segítséget!
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Jó gyorsan haladsz <#eljen>#eljen>
Tegnap megcsináltam a 8ik pályát. Ez is nevetségesen könnyû volt. Ha lehet a bejáratnál jegypénzt szedni akkor sokkal könnyebb a pálya szerintem. Kép a végérõl:

Þór vígi þessi rúnar
Na valahogy így
Csak 1 piros Ataris sáv van körülötte az enyémen.
Csak 1 piros Ataris sáv van körülötte az enyémen.
Nekem teljesen máshogy néz ki a tok <#zavart2>#zavart2>
Oké.
Várom
Várom
Hát, majd lehet, hogy énis tolom abban, de elõbb végignyomom a kampányokat. Mingyá' tolok képet a cuccról:

Þór vígi þessi rúnar
<#eljen>#eljen>
Én a sandbox-ban játszok <#vigyor>#vigyor>
Én a sandbox-ban játszok <#vigyor>#vigyor>
No, megcsináltam az 5ik pályát. Mekkora szívás volt. Állandóan esett az esõ így nem igazán akartak felülni a thrill ride-okra amiket építeni kellett. Vicces volt, de sikerült megcsinálni mindhárom nehézségi fokozaton.
(offkósz csít nélkül)
(offkósz csít nélkül)
Þór vígi þessi rúnar
elméletileg itt tesztelheted hogy a konfigod jó-e hozzá, Vista vagy Win7 kell neki
utána felrakod az új drivert, majd a Start Menü > NVIDIA Corporation > 3D Vision and select “Enable 3D VISION Discover” résznél a varázslón végigmész
a Hot Key-ekkel tudod a mélységet állítani, játékban úgy értelmezem nem kell semmit megadni
utána felrakod az új drivert, majd a Start Menü > NVIDIA Corporation > 3D Vision and select “Enable 3D VISION Discover” résznél a varázslón végigmész
a Hot Key-ekkel tudod a mélységet állítani, játékban úgy értelmezem nem kell semmit megadni
Errõl van valami infó hogyan mûködik?
Nvidiam van (8800 GTS) és van szemüveg is. Hol kell mit beállítani?
Nvidiam van (8800 GTS) és van szemüveg is. Hol kell mit beállítani?
Þór vígi þessi rúnar
UP!

megvettem a játékot, jó hogy kijött egy packban a két kiegészítõvel együtt
én se tudom használni 3D szemüveggel a videókártyám miatt, aki kipróbálta rakjon pár képet!

megvettem a játékot, jó hogy kijött egy packban a két kiegészítõvel együtt
én se tudom használni 3D szemüveggel a videókártyám miatt, aki kipróbálta rakjon pár képet!
Hopp nekem Atim van<#idiota>#idiota>
Nekem van 3d szemüvegem<#alien>#alien>Elõkotrom
jah köszi tényleg...majd ellopunk az imaxból egy szemüveget<#nyes>#nyes>nah megyek aludni mindenkinek jóccakát<#bee1>#bee1>
nvidia honlapján rajta van a játék a 3D szemüveggel játszható játékok listáján
vagyis akár piros-kék szemüveggel is játszható és akkor térben látod
valaki már próbálta? nálam sajnos nincs szemüveg
durva lehet így végigszáguldani a hullámvasútakon <#vigyor4>#vigyor4><#eljen>#eljen>
vagyis akár piros-kék szemüveggel is játszható és akkor térben látod
valaki már próbálta? nálam sajnos nincs szemüveg
durva lehet így végigszáguldani a hullámvasútakon <#vigyor4>#vigyor4><#eljen>#eljen>
hopsz elírtam nem 12 része hanem 1 része:Dde má készülõdik