Rollercoaster Tycoon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Security szvsz tökfelesleges. Én õrök nélkül is folyton megkapom a Safest Park díjat. Takarítókból elég 2-3 darab maxra tréningelve (kár hogy kivették a fûnyírást). Szerelõ meg szvs úgy a legjobb ha minden második ride-ra jut egy szerelõ. Mindegyiket maxra tréningelitek és mindegyik ridera 10 perces ellenörzést raktok. Még így is baromi gyakroiak lesznek a lerobbanások, de hát ez van, ez a része irtó szarul let megoldva.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tuvok
Nincs vírusod esetleg ?

RemX
Basszus valami nagyon nem oké.... játszom és egy idõ után egyszerûen reseteli a gépet.... eddig csak ennél a játéknál láttam... tudja valaki hogy mitõl lehet?!?

Köszi

Megvilágosodtam!
Akkor az a baj hogy többet rakunk le a kelleténél alufis nekem is megy csak többi nem.
Mit szólsz a #372. Te mennyi szerelõt alkalmazol+ és többi takarító, secury, meg a janitorból elég egy vagy több krll?
Hmuda
Kajáldákkal nekem mincsen gondom. Szvsz minden pályán más fajta kaját-piát akarnak az emberek. Én az elsõ pályán leraktam egy hamburgerest, levettem pár centtel az árakat és úgy ment a bolt, hogy iszonyat. A lufis is nagyon jó befektetés.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A játékban van olyan hogy milyen gyakran ellenõrizzék a szerelõk a gépeket. Az most játékban mérve vagy rendes idõben?
SpaceMarine
köszi szépen mindent! 😊

by SpaceMarine SpaceMarines, ATTACK!!! Forza MILAN!

Kinek melyik pályát sikerült már végigvinni?
Én most fejezem be a legelsõ küldetést már nem kell sok hozzá!
amúgy ha cheat kell...
DLH.NET

alert
Pause-van. A grafikai állítás nem segít. ha minimumra veszem, akkor is ugyanúgy akad. De én bármit csinálok nem kicsit, hanem nagyon! Elég élvezhetetlenné teszi a játékot. Azt nem értem miért, ha építõ módon kívül tökéletesen megy.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Vedd le egy kicsit a grafikát vagy ha építesz mindeig legyen pause!
Nekem is szokott szaggatni néha!
Tuvok
hmm, köszi 😊

cSuwwi
ha a linkbeszúrásnál lemaradt a "http://", akkor szokott ilyet csinálni.

shit happens

alert
Nem tudjátok, hogy miért van az, hogy építkezés közben akad a játék? Ha egy utat vagy hullámvasutat vagy bármit szeretnék építeni elkezd szaggatni. Ha kilépek az építés módból, akkor újra jó. Egyébként szinte tökéletesen fut a játék max grafikán. A konfigom: amd 2000+, radeon9200,512ddr,winxp sp2 mi kell még? Help plz! mert már megõrülök 😊 (a másik drivert, antivirus kikapcsolást, felesleges programok lelövését már próbáltam). Ja igen, ha teljesen minimumra veszem a grafikát, akkor se változik 😞 A MONEY verzió van meg.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

SpaceMarine
köszi mindjárt megnézem 😊
nagyon thx!!!

Tuvok
Nem lehet, hogy ez a folyamatos elromlás, meg 'nemvásárlás' vmi másolásvédelem, avagy crackhiba ?

Tuvok
na így se jártam még ... ???

szal gamecopyworld.com

A hullámvasutat úgy tudod kipróbálni hogy mikor építed bal oldalt aktiválod a testelést a piros zászló alatt. Ekkor megjelenik egy szellemhajó és az megy rajta végig. Így ki lehet szûrni a rossz elemeket amiket leraktál.
Tuvok
SpaceMarine
ok és a cím www.gcw.hu?, mert én még errõl nem hallottam! 😞(

Hi!
Nekem ez van és mûködik rendesen:
Rollercoaster_Tycoon_3-MONEY.

Pénzt lehet kölcsönözni ott ahol a megnézed hogyan álsz a játékban . Fönt a bal sarokban van a saját pénzed ás ott tudod megemelni persze 3.9%-os kamattal!

A kajáldákkal még én is bajban vagyok. Szerintem az a baj hogy gyorsan elromlik és a szerelõk nincsennek beállítva hogy csinálják meg. A szerelõre kattintva meg lehet nézni ezeket a dolgokat! A hoz a géphez nem mennek ami brake down alatt nem müködik és ezt írja ki a kajáldáknál is. A szerelõnél valamit be lehet állítani hogy menjen oda is most ezt próbálgatom!
Tuvok
Ja, asszem annyi .

SpaceMarine
ok köszi majd megnézem csak elõször letöltöm majd a gamet! 😊)
1.cd-s igaz???
Remélem!!! 😊)

Tuvok

SpaceMarine
ok és azt hol találok esetleg tudna segíteni valaki :?

Tuvok
az trainer 😊

a trailer az teherautó 😄
(meg gy.k. bemutatómúvi)

SpaceMarine
most nem tom a pontos nevet hogy trainer vagy trailer de olyan ami kódokat tartalmaz (végtelen pénz+sok látogató...stb.)!!! 😊)))

Tuvok
ja, aszittem trainert .. trailert talán a hivatalos hp-n keress

Tuvok
gcw-n asszem láttam párat ..

SpaceMarine
Tud valaki hozzá trailert??? vagy cheatet??? nagyon kéne, köszi!

BaziJoe
Sziasztik Banktol nem lehet kölcsönt fõlvenni mert álandoan elfogy a pénzem?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

dupla-klikk a jobb also ikonjára

DarkHorSe
ez egyértelmû

nekem annyira nem teccik,a kajaldak se müküdnek normalisan senki nem vesz ott semmit pedig az ut fele nez

tudja valaki hogy lehet kiprobalni egy hullamvasutat ugy h ott üljek benne egy kocsiba?

Swedish people are albino monkeys

Frank99
sztem itt mindenki a boltban vette.

az SG-n mindenki így csinálja...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

PLackó
ti honnan szedtétek le?

a turót nem lehet..., legalább hülyeséget ne irj már pls...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tuvok
Megám .
És hamarabb, mint ígérték

narazzino
Már meg is jelent?(kicsit le vagyok maradva)

ami nekem nagyon hiányzik (bár lehet hogy csak én nem találtam meg) ami régen volt ez a "gondolat összesitõ" hogy meg lehet nézni hogy mit hányan gondolnak (az ok hogy itt is emg tod nézni hogy ki mit gondol csak végig nézni midnenkit elég gáz lenne...) igy elég nehéz pár dolgot kiszürni..., meg mintha nem is oylan sokat gondolkodnának már az emberek régebben mindig volt egy hullámvasutrol pl sok fajta fvélemény itt mindig csak kb 2 vagy 3 fajta beszolásuk van és azis csak egy két embernek...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

amugy szépnek tényleg szép csak nekem sokszor van hiányérzetem elõzõ részbõl... amugy egész jó azt leszámitva hogy már nekem is elkezdte néha ezt az állandóan elromlós mókát...

pont az atm-nél is mind1..., emg a first aid-nél is...

hirdetgettek, hogy mostmar neked kell tesztelni a vasutakat, de ennek semmi ertelme, mivel nem lehet olyat epiteni, amivel valami baleset tortenne...

Hmuda
Szerintem szépnek szép a játék, csak néhol bizonyos efekteket túlzásba vittek (pl a lufik úgy csillognak mintha reflektor lenne bennük).

Tuvok
köszi, de már írás alatt van 😊

DarkHorSe
elõzõ részeit imádtam, ma keresgéltem dc-n aztán ott hallottam h megjelent a 3dik érsze, wandorol mar szedem le ha neked is kell akkor elküldöm az accomat tuvok

Tuvok
Hát azzal az elõzõ részekben is lehetett szenvedni, én inkább a látványra vagyok kíváncsi, lett-e olyan szép, mint ígérték .

Közben én is észrevettem, inkább körbe építem úttal az a biztos.

TUVOK: Egyépként jó a játék csak meg lehet vele szenvedni! Pl hullámvasút építésénél. Majd meglátod hogy milyen.
Tuvok
Ha minden igaz 3 napon belül meglesz 😊
Eddig nem sok jó hallottam, meg itt se nagyon zeng ódákat róla senki, de én bizakodok, nagyon vártam már .

DarkHorSe
nem vmi sokan irtok ebbe a topikba, milyen lett a játék?

cSuwwi
a rötyinek asszem mindegy, hogy rakod le, a többinél figyelni kell, mert könnyen lehet letenni rosszul, és észre sem venni.

nekem az ATM automatával vannak állandóan gondjaim. Senki sem használja, de állandóan elromlik...

shit happens