Rollercoaster Tycoon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Köszi
Akkor az a baj hogy többet rakunk le a kelleténél alufis nekem is megy csak többi nem.
Mit szólsz a #372. Te mennyi szerelõt alkalmazol+ és többi takarító, secury, meg a janitorból elég egy vagy több krll?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Én most fejezem be a legelsõ küldetést már nem kell sok hozzá!
DLH.NET
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nekem is szokott szaggatni néha!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
by SpaceMarine SpaceMarines, ATTACK!!! Forza MILAN!
Nekem ez van és mûködik rendesen:
Rollercoaster_Tycoon_3-MONEY.
Pénzt lehet kölcsönözni ott ahol a megnézed hogyan álsz a játékban . Fönt a bal sarokban van a saját pénzed ás ott tudod megemelni persze 3.9%-os kamattal!
A kajáldákkal még én is bajban vagyok. Szerintem az a baj hogy gyorsan elromlik és a szerelõk nincsennek beállítva hogy csinálják meg. A szerelõre kattintva meg lehet nézni ezeket a dolgokat! A hoz a géphez nem mennek ami brake down alatt nem müködik és ezt írja ki a kajáldáknál is. A szerelõnél valamit be lehet állítani hogy menjen oda is most ezt próbálgatom!
1.cd-s igaz???
Remélem!!! 😊)
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
nekem annyira nem teccik,a kajaldak se müküdnek normalisan senki nem vesz ott semmit pedig az ut fele nez
tudja valaki hogy lehet kiprobalni egy hullamvasutat ugy h ott üljek benne egy kocsiba?
Swedish people are albino monkeys
az SG-n mindenki így csinálja...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
TUVOK: Egyépként jó a játék csak meg lehet vele szenvedni! Pl hullámvasút építésénél. Majd meglátod hogy milyen.
Eddig nem sok jó hallottam, meg itt se nagyon zeng ódákat róla senki, de én bizakodok, nagyon vártam már .