Rollercoaster Tycoon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

basszus segítsen valaki, méert van az hogy háromszög alakú pixelek villognak a játékban????????...
nem tudok vele mit csinálni. minden driver a legújabb..
HELP PLEASE

Ill be back !!!!

PLackó
úgy játszanék már vele de DC-n nincs<#szomoru1>

Hi!

Valaki tudna olyan oldalt vagy bármit mondani ahonnan lehet letölteni már készen lévõ hullámvasutat meg egyebeket?
A hivatalos oldalon szétnéztem de ott semmi.
Köszi elõre is!
magus
kölcsönbõl:D

basszus segítsen valaki, méert van az hogy háromszög alakú pixelek villognak a játékban????????...
nem tudok vele mit csinálni. minden driver a legújabb..
HELP PLEASE<#wow3>

Ill be back !!!!

I.C.ram
De nekem nem ilyen kell. Ez rendes pályaszerkesztõ.

Nekem olyan kéne, hogy random terep legyen, és én beállíthassam, hogy milyen techszinttel akarok indulni, mennyi pénzzel, stb. Ezt valami egyszerû felületen tudnám megoldani, nem pedig mindenféle pályaszerkesztõvel szarakodni.

Az elõzõ részekben lehetett ilyet csinálni.
I.C.ram
Hmm, elkerülte volna a figyelmemet valami? :)
tomsolo
create scenario ? :D

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

I.C.ram
Sandboxban nem lehet olyat cisnálni, hogy ne végtelen pénzed legyen, és fejleszteni is kelljen?? Sima kampány valahogy nem tud lekötni nagyon.
olyan hullámvasutat kell épiteni aminek jók az értékei :P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

csak a transport rideokal...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Shaman
de ha nemmek be semmibe,akkor mibõl van pénzed?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

magus
nekem gyakorlatilag semmibe se mennek bele, sak ugy acsorognak es nezelodnek. Olyan log flumet epitettem, az egesz prkon keresztul megy. ha lenne 3 fpsnel tobbem ilyenkor es maxonlenne a grafika allat lenne ahogy lenezek a parkomon.

ja amugy egy kerdes amit az egyben se nagyon vagtam. A vasutnaak ugye alap hogy 2 allomasa van. de a sinnek korbe kell ernie? magyarul nem lehet azt csinalni hogy 1. allomasbol elmegy 2. allomasba es ott nem tovabmegy, hanem visszafordul, es visszajon 1. be ugyanazon a sinen?

ez a demoba is így volt nekem... :(

Shaman
nem értem miért van az,hogy ami eleve a pályán van hullámvasût forgalmas,mint állat,de amit én építek arrébb abba basznak bemenni,pedig már az árát is a béka segge alá vittem:-(((

magus
hát, a játék könyvtárban nincs, a dokumentumok/application data ban sincs:/

cSuwwi
vagy a játékkönyvtárába, vagy a dokumentumokba, sok lehetõség nincs...

shit happens

magus
jojo de hova pakolja?:)

cSuwwi
PrintScreen

de ott van a beállításoknál is...

shit happens

money trainer sry alsóért ^^

magus
van olyan utepites mint az elozoben, hogy megmondhatod hogy fol le menjen, mert en eddig csak ugy tudtam epiteni hogy lenyomva tartottam az egeret es fol le huztam.

mellesleg hogy leeht screenshotot csinalni?

hi! én nem találtam sehol se cheateket hozzá nem tudtok valamimagyar oldalt?
tomsolo
hmmm... kösziek kipróbálom!

nem az egerel huzod az utat hanem olyan modban epited mint a hullamvasutakat, es maris megy siman
tomsolo
na jó de hoyg!!!!!!4444444444444

alert
Hogyne lehetne lépcsõt rakni? :) Olyan magas felüljárókat építhetsz, hogy ihaj :))

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

SpaceMarine
különben köszi :)

by SpaceMarine SpaceMarines, ATTACK!!! Forza MILAN!

SpaceMarine
jó van na bocsika hogy élek!

Carlos
Olvassatok már vissza bazzeg!
Hát nem hiszem el!

Þór vígi þessi rúnar

cSuwwi

shit happens

SpaceMarine
valaki adjon már serial keyt légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tomsolo
engem igazán az idegesít hogy néhány (elõre elkészített) vasútnál ilyen tök magasan BENNE vannak a bejárat kijárat elemek - mivel lépcsõt nem lehet csinálni fingom nincs hogyan tudnák használéni a látogatók... a simán csak magas bejárat/kijáratoknál rájöttem hogy a föld elemekbõl lehet építeni emelkedõt hozzájuk simán...

a kajáldás javításokat meg nem kell komolyan venni hisz ezek tartják az értéküket, egyszerûbb és jobb inkább lebontani és kicserélni egy újabbra-pláne ha közben történt fejlesztés akkor mindig újabb finomság várja a közönséget

ugyanez igaz a vasutakra is, ha vmi sokszor romlik el inkább vegyél egy tök mást a helyére - szerintem ez az életben is hasonlóan mûködik nem? :)

érdemes egy csomó olyan szirszarra is költeni a pénzt ami csak szép, de nem csinál semmit - mert ezek tartják az értéküket nem úgy mint a vasutak és egyebek... pl 25 aranykalóz kapitány(PYX) szobor azért az szép summa :D

érdemes szélesíteni az utakat - ha lehet - mert sok ut-sok látogató..

szerintem az fake hogya védelem miatt nem használják a látogatók a kajáldákat egyszerûen lassaban indulnak be, ill. kell lenni egy wc-nek is... az jó trükk amikor úgy helyezed el a wc-t hogy mindenképp átmennek rajta és 10 cent/kopf :)

... de mindenképpen olyan játéknak tartom hogy leülsz elé majd öt óra mulva állsz fel zsibbadtan ...:)

( (-) kár hogy elég meredek tanulási görbéje van)

Hmuda
Alkalmazottakat lehet rakosgatni: infos, karom, stb.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus
Néhány dolog, ami engem idegesít, es remelem kov paattchben kijavitjak:

-Nincs reklám. Az új dolgokat mire megtalálják évekbe telik, még úgyis , hogy leraktam informaciot, es ingyen osztogatom a terkepet
-Nincs összesitett guest thoughts. enelkul eleg nehez megmondani, hogy mi kene nekik, olyan erzese van az embernek mintha csak ugy epitkezne bele a vilagba. Az egesz jatekrol lesut amugy egy kicsit az az erzes, hogy megcsinaltak egy jatekot, de sokkal inkabb arra szamitanak, hogy le fogsz dobbenni a ridektol, a grafikatol, attol hogy beleulhetsz, es nem forditottka annyi energiat a gazdasagi reszre
-nincs alagút:/
-a rideok pofatlanul gyorsan lerobbannak. elobb olyan volt hogy nem ment be a station ba a hullamvasut, csak ugy megallt elotte, mikor siman befrt volna, es ment is egy ideig, a gep altal epitet talap hullamvasut
-az elso reszben ugy birtam, hogy csomoan allank sorban, itt gyakorlatilag alig van parm-s sor (marha megtalaljak a ridet)
A log flumenak miert van olyan hangja mint a hullamvasutnak?!
-az alkalmazottakat nem lehet pakolni, vigan maszkalnak a mellekutcacskaban mikor ossze van okadva a foter...

roviden ennyi, remelem javitjak oket

alert
680mb telepítve kb.

magus
vki?

narazzino
mennyit foglal a game?

alert
És azt biztos nem tudja valaki miért kezd iszonyúan akadni ha elkezdek építei valamit és mozgatom az egeret? Ugyanez van a demónál is. Mondom, egyébként max grafikán simán megy a játék. Azért nem értem, mert másnak senkinek nem szaggat ennyire építés közben még ha gyengébb gépe is van. Nincs ötletetek? Vagy mi zavarhat be??? Lövésem sincs.

tomsolo
8-10 vasút már izzaszt rendesen szal... majd lejebb veszed :D

tomsolo
ha elromlik be kell zárni és automatán megjavítják....

Shaman
nálam is van ilyen,bár nem ennél a gaménál,ezt még le sem szedtem,de van 1 játék ami reseteli a gépet...,de a többi nem,nem értem mijé...

Faterx
Rezidenseket nagyon nem szereti
magus
en nem talaltam meg vagy tenyleg nincs benne osszesitve h mit gondolnak a guestek?

RemX
Nem nincsen semmi vírusom és amúgy semelyik másik játékban nem lép ki csak az RCT3-ból... mi a fene lehet?!

Kösz

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Hentes Bill
gamecopyworld.com
gameburnworld.com

Boldog Karácsonyt!

Sziasztok! Crack kellene a game-hez, hol találom?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Hmuda
Ja és ha maxra vannak tréningelve az emberek, akkor nyugodtan vigyétek le a fizetését minmumra, mivel nem fog törõdni vele, boldog marad és nem apasztja a nynira a kincstárat (nekem a munkások fizetése viszi el a legtöbb pénzt havonta).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun