Rollercoaster Tycoon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudok vele mit csinálni. minden driver a legújabb..
HELP PLEASE
Ill be back !!!!
Valaki tudna olyan oldalt vagy bármit mondani ahonnan lehet letölteni már készen lévõ hullámvasutat meg egyebeket?
A hivatalos oldalon szétnéztem de ott semmi.
Köszi elõre is!
nem tudok vele mit csinálni. minden driver a legújabb..
HELP PLEASE<#wow3>#wow3>
Ill be back !!!!
Nekem olyan kéne, hogy random terep legyen, és én beállíthassam, hogy milyen techszinttel akarok indulni, mennyi pénzzel, stb. Ezt valami egyszerû felületen tudnám megoldani, nem pedig mindenféle pályaszerkesztõvel szarakodni.
Az elõzõ részekben lehetett ilyet csinálni.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
ja amugy egy kerdes amit az egyben se nagyon vagtam. A vasutnaak ugye alap hogy 2 allomasa van. de a sinnek korbe kell ernie? magyarul nem lehet azt csinalni hogy 1. allomasbol elmegy 2. allomasba es ott nem tovabmegy, hanem visszafordul, es visszajon 1. be ugyanazon a sinen?
mellesleg hogy leeht screenshotot csinalni?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
by SpaceMarine SpaceMarines, ATTACK!!! Forza MILAN!
a kajáldás javításokat meg nem kell komolyan venni hisz ezek tartják az értéküket, egyszerûbb és jobb inkább lebontani és kicserélni egy újabbra-pláne ha közben történt fejlesztés akkor mindig újabb finomság várja a közönséget
ugyanez igaz a vasutakra is, ha vmi sokszor romlik el inkább vegyél egy tök mást a helyére - szerintem ez az életben is hasonlóan mûködik nem? :)
érdemes egy csomó olyan szirszarra is költeni a pénzt ami csak szép, de nem csinál semmit - mert ezek tartják az értéküket nem úgy mint a vasutak és egyebek... pl 25 aranykalóz kapitány(PYX) szobor azért az szép summa :D
érdemes szélesíteni az utakat - ha lehet - mert sok ut-sok látogató..
szerintem az fake hogya védelem miatt nem használják a látogatók a kajáldákat egyszerûen lassaban indulnak be, ill. kell lenni egy wc-nek is... az jó trükk amikor úgy helyezed el a wc-t hogy mindenképp átmennek rajta és 10 cent/kopf :)
... de mindenképpen olyan játéknak tartom hogy leülsz elé majd öt óra mulva állsz fel zsibbadtan ...:)
( (-) kár hogy elég meredek tanulási görbéje van)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
-Nincs reklám. Az új dolgokat mire megtalálják évekbe telik, még úgyis , hogy leraktam informaciot, es ingyen osztogatom a terkepet
-Nincs összesitett guest thoughts. enelkul eleg nehez megmondani, hogy mi kene nekik, olyan erzese van az embernek mintha csak ugy epitkezne bele a vilagba. Az egesz jatekrol lesut amugy egy kicsit az az erzes, hogy megcsinaltak egy jatekot, de sokkal inkabb arra szamitanak, hogy le fogsz dobbenni a ridektol, a grafikatol, attol hogy beleulhetsz, es nem forditottka annyi energiat a gazdasagi reszre
-nincs alagút:/
-a rideok pofatlanul gyorsan lerobbannak. elobb olyan volt hogy nem ment be a station ba a hullamvasut, csak ugy megallt elotte, mikor siman befrt volna, es ment is egy ideig, a gep altal epitet talap hullamvasut
-az elso reszben ugy birtam, hogy csomoan allank sorban, itt gyakorlatilag alig van parm-s sor (marha megtalaljak a ridet)
A log flumenak miert van olyan hangja mint a hullamvasutnak?!
-az alkalmazottakat nem lehet pakolni, vigan maszkalnak a mellekutcacskaban mikor ossze van okadva a foter...
roviden ennyi, remelem javitjak oket
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun