Rollercoaster Tycoon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem van, mer elég régóta 4.1-em van, nem is néztem ... <#wow3>#wow3>
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
mikor már felült mindenki utána már nem is szál föl seni azt rombolhatom le az egészet
amugy eddig nekem is igy volt patch után változott ez meg..., lehet valamit elbaszkurált a dolog vagy nemtom :/
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
nem kéne hogy ekkor alegyen a pofád...
van út
eddig mindenkinek volt<#vigyor3>#vigyor3>
de ez a patch elég szar még
mert az emberek nemn bírnak kimenni a parkomból
Esetleg próbálj videókártyadrivert cserélni !
még helyesen írni se tucc
<#levele>#levele><#banplz>#banplz>
te <#lama>#lama>
hanem partfisos
szerinted mi az a parfisos ember?😛
amúgy meg ne fájdítsátok a szívem képekkel<#szomoru1>#szomoru1>
télleg
de hülye vagyok
nem tudok rájönni hol kell takarítókat vanni
mond már meg lécci
hát nekem is ilyen cuccaim vannak de nekem nem akad építkezés közben sem
nem tom mi lehet a probléma
csak megint valami fosul van megcisnálva a gameban... :/ na majd a 200. patch... <#idiota>#idiota>
nekem nem szaggat meg jó minden
1 gondom van
hogy az emberek nem tudnak kimenniu a parkomból úgy hogy már moccanni sem tudnak
televan a parkom szeméttel
pedig több a kuka mint a pad
nem találom sehol
most már jó
Lejjebb megtalálod a linkjét
S ahhoz lesz jó a crack.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
akora már a tömeg hogy moccanni sem tudnak
most lett leformázva a gépem
újra felraktam a rollert 3-at
meg letöltötem a pecset meg a cracket
a pecs telepítésekor kiírja hogy invalid patch
mit tegyek?
máshonnan nem lehet letölteni?
Lehet egy picit megint szüneteltetem a játékot míg kijön vmi újabb crack, eltérõ a lent említettõl. Arra gyanakszom hogy az a ludas.
kössz a cuccokat
már jó a játék
kollegám nagy fan, megvette eredetibe az elõzõ részeket+kieget, de sajnos ehez már - elõre láthatoan - gyengének bizonyult a p3masa gef2mxel 😞 - még jo h leszedtem neki s igy meg tudtuk nézni... amugy nagyon szép a játék, feltételezem jo is 😊 kis-joe14 miatt sajnos nem a user reviewekkel van tele a topik 😉
Forza.
Na, felrakom én is.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
De biztos azért nincs senki, mer RCT-znek 😄
Mûxik?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Rollercoaster Tycoon 3 v1.1
Install the game - Full Installation.
Apply the official Rollercoaster Tycoon 3 Update #1.
Replace the original RCT3.EXE file with the one from the File Archive.
Play the Game!
Lehet tesztelni 😊