1728
-
Katyalin #1728 sziasztok. letöltöttem a rct3-at, telepítettem, de nem tudom krekelni, most csinálnék először ilyet. legyetek szívesek, segítsetek! köszönöm K. -
mac83 #1727 sziasztok! láttam sok videót-képet Disneyland-es pályákról amiket be lehet illeszteni a Rollercoaster Tycoon 3-ba.
Tudtok valami linket adni ahol pakkba össze van szedve az összes létező ilyen térkép, vagy valami weboldalt, ahol van egy rövid leírás hogyan kell életképessé varázsolni ezeket?
Köszönöm előre is a segítséget :) -
Anteris #1726 directx, videodriver rendben? -
ASDLOLHHGSZHTXD #1725 Sziasztok! Lenne egy nagy problémám! Játszottam az RCT 3-al és kiválóan működött.Sajnos újra kellet rakni a gépet azért letörlődött. Most hogy visszaraktam nagyon akadozik és mikor bejön a játék maga a pálya az egész játék szürke és nem tudok kirakni semmit mert nem látni. Kérlek segítsetek! -
Anteris #1724 biztos én vagyok a hülye de nem értem az egész mentési rendszer. Kétszer is kell menteni ill. betölteni de amikor jönnék vissza játszani sehol a mentés. Hol van???? -
#1723 Bármelyik kiegészítő, vagy csak 1 valamelyik (mondjuk 1 hullámvasút)?
Mertha csak 1 akkor azt töröld ki. Ha mind, akkor ott a játékoddal lehet valami gond. -
Coonversee #1722 Sziasztok ! =)
Lenne egy fontos kérdésem a Roller Coaster Tycoon 3 kapcsolatban.
Különféle oldalakról letöltöttem egyedi tartalmakat. Utakat, növényeket, falakat, standokat stb. Be is tettem a megfelelő mappába őket, és benne is van a játékban, de mikor rákattintok, vagy csak ráviszem az egeret, lefagy a játék, és kiír egy hibaüzenetet, aminek a fele csak jelekből áll. Nagyon fontos lenne nekem, ha valaki tudna valami segítséget adni :))
És még valami. Megvan hozzá minden kiegészítő :) -
ninja55 #1721 Sziasztok!
Valaki megtudná mondani hogy lehet a föld alá utat építeni?
A válaszotokat előre is köszi.
Üdv.
ninja55 -
#1720 Nagyon rég volt már. De biztos hogy lehet valahogy. -
#1719 Sziasztok !
Most kezdem el játszani az RTC 3-mal, már a 2 is nagyon tetszett, de még csak most tudtam erre is időt szakajtani
RTC2 ből kiindulva szerettem volna METRÓ -t csinálni (föld alá)
de nem enged
Hogy kell ? -
Jossua #1718 hali valaki segitsen pls h kell megcsinálni h ne legyen kikapcsolva a park pénze h ne korlátlan legyen ???? -
#1717 Szerintem nincs.
Szerintem a mechanic nem javitja!
Amúgy ne használd azt az állatot ami szétbarmolja a keritést! :) -
#1716 Nincs vmi cheat hogy a kerítések törhetetlenek leszek? -
#1715 ,,A mechanic nem javítja?"
Ez tőled is kérdezném! -
#1714 értem.
Hát nem emléxem már, de nekem valahogy sosem volt ilyen gondom...
Amúgy szerintem csinálj új kerítést.
A mechanic nem javítja? -
#1713 De hát én a 3. (legerősebb) kerítést is használtam vmikor és az is tönkrement..:( -
#1712 használj olyan keritést amire azok valók.
Egy oroszlánt ha gagyi kerités mögé raksz jóhogy szétkapja. -
#1711 Sziasztok!
A kerítéseket(köré állatok vannak) hogy lehet megjavítani? Unom hogy az állatkerítések idővel tönkremennek, és az állatok kiszökhetnek. Meg lehet valahogy akadályozni?
Köszi! -
#1710 reklám, ban! -
TycoonHQ #1709 moderálva -
Punkbuster #1708 sziasztok...ide kell már fordulnom mert egyszerűen nem tudok rájönni miért van az h építek egy hullámvasutat az értékelések "Intensity rating:17.00(Ultra-extreme) Nausea rating: 9.91(very high) de a Excitement rating az mindig LOW....h kell azt növelni?o.O -
#1707 Itt a megoldás! -
#1706 vagy rossz a crack, vagy próbáld rendszergazdaként futtatni -
ErdeiMano #1705 Sziasztok!
Telepítettem a játkot, crackeltem, de amikor el akarom indítani akkor ezt írja ki: Please insert the RollerCoaster Tyoon 3 disc. Torrent oldalól töltöttem, és úgy telepítettem.
A segítséget előre is köszi! -
terwet #1704 Csak nekem azok nagyon nem tetszenek...
Mind1, akkor hagyom. Köszi am a segítséget -
#1703 Hát nemtom. Szerintem a grafkártyád elég vacak és a memória is kevés. Próbálkozz a régebbi roller coaster-ekkel! -
terwet #1702 Nagyon gyenge gépem van, 5 éves vacak, de amit láttam minimum gépigénynek, annak megfelel:
VGA: SiS Mirage Graphics 32 MB
RAM: 480 MB
Pocesszor: 1.3 MHz -
#1701 milyen oprendszer? -
terwet #1700 Hali. Feltelepítettem a gamét, viszont indításnál ez a hibaüzenet fogad:
Failed to create Direct3D Device.
This error has also been sent to Debug.log
Valaki valami megoldást?
Köszi... -
#1699 Laptop? -
#1698 DirectX van telepítve? -
Wilbo #1697 Failed to create Dircet3D Device.
This error has also been sent to Debug.log
<ok: <Attempt to continue> cancel <exit> -
Wilbo #1696 a kép lemaradt :S mingyár csatalom csak nem engedi :S -
#1695 Semmi. Mivel nem ír ki semmit. -
Wilbo #1694 Sziasztok. Mikor elakarom indítani ezt írja ki. Nem tudjátok mi lehet a gond? -
#1693 Hát nekem úgy megy mint a kis angyal, minden állítgatás nélkül. -
Charx #1692 Üdv! Hátha valaki tud segíteni, windows 7 alatt nem akar elindulni a game!
Van rá megoldás? -
#1691 Sziasztok valaki meg tudná mondani hogy lehet falat építeni vagy is le rakok egy darabot a falbol aztán hogy tudom folytatni magas legyen ?? -
Man19 #1690 Üdv mindenki!
Az lenne a gondom, hogy megvan az RCT3:Deluxe, és nem tudok a vizi attrakciókhoz bejáratot és kijáratot építeni, egyszerűen nem jelenik meg ott a bejárat/kijárat építő ikon, ahol a sima(nem vizi) attrakcióknál), amit a Soakedhez, meg a Wild-hez mellékeltek 2 patch-et a CD-n, azt felraktam. Ha tudna valaki segíteni nagyon megköszönném! -
#1689 Üdv mindenkinek valaki nem tud egy parkot küldeni amit tovább tudnák szerkeszteni mert nem took valami jó parkokat csínálni ha valaki megosztaná velem a parkját nagyon meghálálnám .