Rollercoaster Tycoon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CaviaR
Sajnos nincs hozzá key. Meg kell venni boltban. <#idiota>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Gregorius
Ez tényleg gigalol volt. <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

PLackó
lool :DDD<#zavart2>

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Helló!Nem tudja valaki a Roller Coaster Tycoon 3 cd-key?

[email protected]

Helló! Nem tud valaki a játékhoz cheat kódot vagy magyarosítást?

Duddits
Nem igaz, hogy nem tudtok keresni!

xa3d-fwp8-ullk-s7j2-etwn-45ul

ffxi
Tudtok nekem írni RollerCoaster Tycoon3-hoz cd kulcsot? Privitbe is lehet, ha úgy érzitek. Kösziszépen

Fákjúal!

Duddits
Kérdezd meg a Játékmagyarítást keresel? topikban!

Én magyarosítanám, csak senki se (én se) tudom, hogy mivel lehetne szerkeszteni azokat az .ovl fájlokat...<#rolleyes>

\"...lámák kíméljenek.\"

PLackó
amúgy nem várhat magyarítása a játéknak?

ha readmeben nincs benne mint támogatott videokártya akkor bukta, ez van :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hatamoto
A javításokkal próbáltad?

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

HT Miskolc
Thanatos: ezt szerettem volna elkerülni :-/

Kovász: olyanok mint pl a Medal of Honor. Sims 1.,2. fut rajta, ezért reménykedtem, h ez is fog...

köszi a válaszokat...

http://www.fmhungary.com

hát ha a readme-ben nincs benne a támogatott káryták között és nem is megy a játék, akkor sztem nem fog menni...

mondjuk egy ilyen "noname" integrált cuccnál ezen nem kell meglepõdni<#eplus2>

\"...lámák kíméljenek.\"

új vidkártya? :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

HT Miskolc
sziasztok!

most telepítettem a játékot egy gépre, amiben csak SiS561 integrált 3Ds VGA van... van vmi megoldás (ha igen mi?) h ezen is fusson?

http://www.fmhungary.com

PLackó
ehh:D
thx

hatamoto
Kellemes Húsvétott mindenkinek! ... ... ...

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

tutorialt végig kéne csinálni és akkor nem kérdeznél ilyen banális hülyeségeket...

CaviaR
Aham értem köszi! Kirugom mindet és akkor fogadjak fel ha kell?
Most ott azon a pályán tartok, ahol a bejárat után egy bazi hegyrõl vezet le az út a parkba... Van ott egy olyan levonásom, h research, és havonta 200$okat von le, így mindig minuszba megyek. Az micsoda és hogyan lehet ezt megoldani?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Gregorius
Sokkal kevesebb alkalmazott, mint az elsõ két részben.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

személyeskedés rulz...
mellelseg az igen balfék meg te vagy ha még eddig se terjed az eszed hogyan kéne profitot termelni, nc...

PLackó
balfék a tudodkid!
azért gondolkozzál már,mi rosszat mondtam neked??

CaviaR
Thanatos és PLackónál kevésbé balfék felhasználó hozzászólását várom!

lacibacsi
KÖSZÖNÖM!!!

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

3 pályát 1 hét alatt vitem végig

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

rá katintasz a hulám vasutra és ott pedig a kamerára

van

lacibacsi
Sziasztok!

Van egy naiv kérdésem (amire ha volt már utalás akkor bocsesz):

Van-e lehetõség arra, hogy felüljünk a hullámvasutakra és úgy menjünk végig a pályákon?

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

soulhunter
ezt a játékot nagyon elrontották... én inkább megvárom a 4. részt 1 DUAL AGP-s nVidia vassal :D (ha jol tudom,már õk is használják az SLI tech.-et (végre csináltak vmi hasznosat,hamár benyelték a 3DFx-et),vagyis hogy 2 AGP portba rakott 2 kártya összeköthetõ 1 kábellal,amit sajnos egyenlõre csak a legdrágább alaplapok támogatnak) :(

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

PLackó
én nem tudok csõdbe menni.ügyesen kell bánni a pénzel.

CaviaR
Nahát ehh..

Career?

sandbox... :P

CaviaR
Valaki mondhatna egy trükköt, h ne fogyjon el a pénz állandóan. Akár mennyien annak a parkban, és vásárolnak is meg jól érzik magukat, akkor is csak fogy a pénz. Mi a taktika?

nem jó az eu patch se

meg mikor telepítem, akkor a telepítõ felül azt írja ki, hogy ott is van egy r betû, de találtam egy eu patchet, letöltöm és megnézem, hátha jó-e

az ikonnak van ilyen r betûs neve

egy ilyen mappát adtam meg a telepítésnél névnek:
RollerCoaster Tycoon 3

PLackó
ezt az ® betût kell kiszedni a telepítési hely nevébõl és felmegy a patch.nem tudom hogy mondjam másként...

a telepítõ kirakta az ikonját és ez a neve:

RollerCoaster Tycoon® 3

akkor tehát nekem más patch kell, mert ami nekem van RTC3, ahhoz nem jó ez a patch.

PLackó
nem a patch nevében hanem a játék nevében!

más patchet kell leszednem?

a patch nevében nincs ilyen

Gregorius
Az all rights reserved nemzetközi jelölése, egy karikázott R betû.

milyen R betû féleség?
hogy kell kijavítani, hogy fel tudjam rakni a patcheket?

PLackó
szép is lenne ha nálad szaggatna :P

PLackó
nálam is ilyesmi bibi volt, valószínûleg azért mert úgy telepítetted hogy benne van az az R betû féleség is a névben.

Nekem semmi bajom a RCT1-el XP alatt, valami a Te gépeden van elkefélve.
A patch is megy szaggatás nélkül, úgyhogy a hiba szintén az Ön készülékében van. Cserélj VGA drivert.