1728
-
#1248 Ez állati jó, nfoban nem találtam serialt hozzá, valaki nem tudna egyet beírni? Miért érzem úgy, hogy ez sem fog sikerülni ^^ -
#1247 nálam csak akadozott de nagyon..
wint újraraktam és jó lett. -
#1246 Én is egy warezról szedem, az alapot is onnan töltöttem, mégsem volt vele gond.
Soaked-dal neked mi volt? Nálam már a kicsomagolás sem ment, úgyhogy most próbálkozom egy másik site-tal. -
#1245 warez, 1.5 óra alatt lejött.. -
#1244 Honnan szedted le? Azóta meglett cd-n, vagy végül hogy sikerült? -
#1243 mostmár nekem sincs vele bajom. -
vaszilvi #1242 vegre delutan megerkezett a jatek, igy semmi lassusag nincs mint ahogy a warezes verzional eszleltem, szepen csinalgatom a parkjaim... -
#1241 Ok, hajrá. -
#1240 Oké, köszi, ha az megoldás. Már találtam is egy új oldalt, ahonnan elkezdte tölteni, remélem azzal már nem lesz gond, ha mégis, hát akkor már tényleg nem tudom. -
#1239 Lekéne szedni újból. Vagy máshonnét. -
#1238 Egész pontosan ezt írja ki 28%-nál:
CRC failed in hlm-rct3s.bin. The file is corrupt
C:/Documents and Settings/Me/Asztal/Roller Coaster Tycoon 3/RCT3_Soaked!/hlm-rct3s12:Unexpected end of archive
CRC failed in hlm-rct3s.bin. The file is corrupt (és innentől lefelé ez ismétlődik)
-
#1237 Hány fájlnál jelez hibát, és mi a hiba? Mit ír ki? -
#1236 Hát mostmár tök mindegy, nagyobb ennél a gond.
Szóval Lejött a Soaked, amikor megkezdem a kicsomagolást, valahol problémát talál, azt hiszem, a 12es csomagnál. Viszont amikor már a 18ast bontja ki, felgyorsul az egész folyamat, és sorra írja ki a hibákat. Mi a fene lehet ez? : - o
Ugyanonnan szedtem le, ahonnan anno a RCT3-at.
Infot pedig megnézem, köszi. -
#1235 Minek szedted le?! Rajta van a CD-n.
.nfo-t meg megkell, hogy nyissa, menj rá, és Commanderbe nyomj nki egy F3-at. Vagy WinRar-ba Nézőke-t. -
#1234 Remélem, jót töltöttem le Soaked-hoz, ez lenne az:
Rollercoaster Tycoon 3: Soaked! v1.0 (v3.1.8.42) [ENGLISH] Fixed EXE -
#1233 Cracket letöltöttem már. Viszont az infot nem nyitja meg valamiért.
Neten körülnéztem, de nem találtam Soaked-hoz serialt.
Valaki nem írna be nekem egy működőképeset? -
#1232 Crack van a CD-n. Serial asszem kell. Ha kell, akkor az .nfo-ba találsz. -
#1231 Hi
Lenne egy kérdésem. RCT 3 megvan, most töltöm a Soaked-ot hozzá, kell majd valami serial hozzá, mint az alapjátékhoz?
Ezt is kell crackelnem? Ha igen, honnan tudok hozzá letölteni?
Előre is köszi mindent : - P
-
#1230 hát időben így hónapok múltán.. -
vaszilvi #1229 végre megjelent ma, holnapra ki is szallitjak, kivancsi vok... -
vaszilvi #1228 megint csak pangas.... -
#1227 -
#1226 Figy! Megy a klíma a lakásba, megy a szobámba az álló ventilátor... Nyissan ki még a gép oldalát?? -
NoZoli #1225
Nem lehet úgy képet csinálni, hogy a menük ne legyenek benne? :S -
#1224 akkor is belessulhat a dolog 1ébként,ha most mivel 46fok van felmelegszk a gép, vidkártya és annak bizony belassulás a következménye!!, ami gyorsan és gyakran bejöhet,ha ilyen meleg van, illetőleg mivel tiszta 3d az egész, nagy 3d-s objektumok vannak,amik ""megizzasztják"" eléggé a vid.kártyát!!
UI: szóval nekem is akkor lassul kicsit full! grafon,ha már kissé felmelegedett a cucc(azért is mert nincs vmi klassz hűtés a gépemben),DE addig tökéletes!
mondjuk sztem azért 1peccs/update jó lenne már... -
NoZoli #1223 Itt is rá lehet írni
-
vaszilvi #1222 akkor nem tudom, en altalaba csak olyan tuzijatekokat raktam jatekba amiket netrol letoltottem es csak beallitottam az idot es ugy tudom ennyi -
#1221 Nekem mindig nyitva van... -
vaszilvi #1220 akkor nincs tuzijatek ha olyan idopontot allitottal be mikor nincs is nyitva a park, parszor en is jartam igy :) -
vaszilvi #1219 http://galaxisnet.hu/
nezd meg varhato megjelenes augusztus... -
#1218 Tüzijátékot hogy lehet működésre bírni?? Én raktam, meg valami dátumot is beállítottam, de semmi. -
#1217 amúgy az a jó,hogyha építesz egy medencét az vonza a látogatókat, mindíg megemelkedik 200-300-al a számuk.rakok be nekik napágyakat és elvannak mint a befőtt ;) -
#1216 amúgy végre újra pörög a téma
szilvi: még most sem érkezett meg, 1 hónap után?
-
vaszilvi #1215 akkor lehet a 2esbe volt az hogy ra lehetett irni akarmit?
amugy a sotetedes nem igy van mert ha pl az elso palyara raksz tuzijatekot attol nem fog besotetedni es te azt lejatszhatod delutan 3kor is, viszont mar a spooky themes palyan meg ha nincs is tuzijatek akkor is besotetedik mert ugy van a nyitvatartas hogy meg asszem 11- ejfelkor is, de probald ki sandboxba, ha ugy allitod hogy csak delutan 6ig es delelott 10kor nyitsz nem lesz sotetedes de ha mondjuk ejszaki nyitvatartast akkor lehet hogy csak sotet van vagy barmit, nem fugg semmi tuzijatektol -
NoZoli #1214 Én azt vettem észre, hogy azokon a pályákon sötétedik be, amelyiken este van tűzjáték vagy lézershow, vagy ilyesmi...
A Sign-nel le lehet zárni utakat. Van valami olyan gomb, hogy "No Entry". -
#1213 nekem most van egy 1100 fős,mindennel telipakolt parkom,very high grafikán 10 fps :D -
#1212 Hát nem tudom, te neked, hogy sikerült, de nekem még akkor is szaggatott, pedig kikapcsoltam mindent. -
#1211 és hogy lehet rájuk irattatni? -
#1210 oksa, köszi az infot!
...habár én szeretek lámpákkal "bajlódni", olyan jol néznek ki,ha sötét van ! -
vaszilvi #1209 nemtom en pl azoknak a rideoknak a nevet irogattam rajuk ami fele vezetett az ut