Rollercoaster Tycoon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...jah 1ébként,ha a Soaked -et felrakom akkor is rá kell tenni a 2 korábbi patchet??
Hogyan is mûxik ez (sorrend?) ??
HELP PLZ !!!
Hogyan is mûxik ez (sorrend?) ??
HELP PLZ !!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Haligali!
Kérdés: a "Soaked" feltelepitésével nem lesz szebb (kidolgozottabb) a graf. ???
Igazából nekem legfõképpen az emberkékkel volt a bajom,mert sztem undoritó ez az elnagyolt 3D-s modellek 2 texturábol állva....akkor inkább a kis miniatûr figurák !!
Kérdés: a "Soaked" feltelepitésével nem lesz szebb (kidolgozottabb) a graf. ???
Igazából nekem legfõképpen az emberkékkel volt a bajom,mert sztem undoritó ez az elnagyolt 3D-s modellek 2 texturábol állva....akkor inkább a kis miniatûr figurák !!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Ez nagyon rövid, de annál velõsebb: The penis train 18+
Szerzõ: Reménytelen
Ötletgazda: Reménytelen
Az ötlethez szükséges beteges fantázia tulajdonosa: Reménytelen
Méret: 1,02 MB
Hossz: 0:15
De érdemes megnézni, 18 alatt (ugye a készítõ is alatta van <#nevetes1>#nevetes1>) is lehet saját felelõsségre, ha nem félsz az erkölcsi és lelki romlásodtól... <#rolleyes>#rolleyes>
Szerzõ: Reménytelen
Ötletgazda: Reménytelen
Az ötlethez szükséges beteges fantázia tulajdonosa: Reménytelen
Méret: 1,02 MB
Hossz: 0:15
De érdemes megnézni, 18 alatt (ugye a készítõ is alatta van <#nevetes1>#nevetes1>) is lehet saját felelõsségre, ha nem félsz az erkölcsi és lelki romlásodtól... <#rolleyes>#rolleyes>
ezt nem hiszem el!!!!! mostmar nem juliusra hanem augusztusra irjak ki a soaked magyarorszagi megjeleneset, mi tart mar ennyi ideig hogy eljusson ide????? amcsiba mar egy honapja kaphato
RollerCoaster Tycoon 3: Wild! - (pc) captainm - 2005.07.19. 10:15
Az Atari nem hagyja veszni hagyni az egyik legjobb játékát, és a nemrég debütált kiegészítõ után immáron a másodikat várhatjuk a RollerCoaster Tycoon 3-hoz, aminek a Wild! alcímet adták. Ezuttal az állatok kerülnek majd elõtérbe, a parkunkban ugyanis állat showkat, bemutatókat szervezhetünk, de a fõbb látványosságok is körülöttük zajlanak majd. A megjelenés egyelõre még bizonytalan.
Hivatalos Honlap | Galéria
Az Atari nem hagyja veszni hagyni az egyik legjobb játékát, és a nemrég debütált kiegészítõ után immáron a másodikat várhatjuk a RollerCoaster Tycoon 3-hoz, aminek a Wild! alcímet adták. Ezuttal az állatok kerülnek majd elõtérbe, a parkunkban ugyanis állat showkat, bemutatókat szervezhetünk, de a fõbb látványosságok is körülöttük zajlanak majd. A megjelenés egyelõre még bizonytalan.
Hivatalos Honlap | Galéria
igen ha lenne mit rendelni itt lenne masnap, de ha meg a boltba sincs, ez lehet az atari hibaja hogy nem tudja idobe kiszallitani mindenhova, nem tom csak bosszanto
hát érdekes..
nekem szerencsére amit rendeltem hozták is másnap 😊
de hogy ennyit késsen ez már túlzás..
nekem szerencsére amit rendeltem hozták is másnap 😊
de hogy ennyit késsen ez már túlzás..
aaaa, ezert is ideges vok, a galaxisnet-nel elorendeltem, es nem hinnem hogy sok helyre elobb erkezne mint abba a jatekboltba, usaba 23-an megjelent, 27-en elvileg mas orszagokba is szallitottak de meg csak az van hogy hamarosan es hogy meg juliusban, hat koszi...
azért mondom,mivel másnak is baja van vele ezért a crackel lehet a baj 😊
amúgy megérkezett már neked?
amúgy megérkezett már neked?
lehet h van tobbfele verzio is, nekem pl ugyanugy akadozott mint neked
volt,de rossz.vagy nektek nem 10 fps-sel megy?😛
mert az alapjáték 50-60-al ment ez meg szaggat mint a vesztés..
mert az alapjáték 50-60-al ment ez meg szaggat mint a vesztés..
en csak meg szeretnem venni, ez az egyetlen jatek amit ilyen nagy becsben tartok de nemtom mikor erkezik mar meg magyarorszagra, lassan 3-4 hete megjelent kulfoldon!!!
RollerCoaster Tycoon 3: Wild!
Noha az elõzõ kiegészítõ (Soaked!) alig néhány hete került a boltokba, az Atari máris bejelentette a vidámparkos játékához a második kiegészítõt. A RollerCoaster Tycoon 3 második addonjában nem lehet tudni, hogy milyen újítások lesznek majd, ugyanis erre vonatkozó információt a fejlesztõ nem adott ki. Mindellenben az már tudott, hogy idén novemberben fog megjelenni. Thanks WP.
Noha az elõzõ kiegészítõ (Soaked!) alig néhány hete került a boltokba, az Atari máris bejelentette a vidámparkos játékához a második kiegészítõt. A RollerCoaster Tycoon 3 második addonjában nem lehet tudni, hogy milyen újítások lesznek majd, ugyanis erre vonatkozó információt a fejlesztõ nem adott ki. Mindellenben az már tudott, hogy idén novemberben fog megjelenni. Thanks WP.
Rendszerspec?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Hy
adjatok tippet miért lehet az hogy elinditom a küldetést és fekete képernyõbe megy át a dolog
igaz már nem az elsõ játék ez ami igy indul hogy sehogy
adjatok tippet miért lehet az hogy elinditom a küldetést és fekete képernyõbe megy át a dolog
igaz már nem az elsõ játék ez ami igy indul hogy sehogy
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
nemtom, ha elolvasod a regisztracional, mikor en kulfoldon voltam olvastam es az van hogy csak magyarorszagrol lehet, sot mar meglevo koddal se tudtam tolteni kulfoldrol smswebrol
lehet egyaltalan kulfoldrol smswebre sms? mert ebbe nem vok biztos
hát én szeretném igénybe venni a warezt, csak az a baj hogy külfölfön (pontosan Svédországban) vagyok. ami otthon 200-os SMS, az innen szerintetek mennyi lehet?<#szomoru1>#szomoru1>
hat en meg varom, pedig megrendeltem de lehet csak juliusba lesz magyarorszagon, en nem tom, pedig galaxisba rendeltem es sztem oda lesz a leggyorsabb, raadasul miota letoltottem a warez format es uninstallatam, ha elinditom az alapjatekot es az is eredeti lefagy az egesz es hiaba rakom akarhanyszor ujra, ugyhogy most tenyleg varhatok amig megerkezik de ha akkor is ezt csinalja en megorulok
Üdv. Na nem tom, miért ilyen ritkás ez a topic, ez egy iszonyúan jó játék!
Hátha valakit érdekel, a kieg. újdonságokat hoz az alapjátékba is, illetve súlyos optimalizálásokat is tartalmaz (nekem gyorsabb lett - pontosabban nem tûnik fel annyira a lassulás telített parknál).
Hátha valakit érdekel, a kieg. újdonságokat hoz az alapjátékba is, illetve súlyos optimalizálásokat is tartalmaz (nekem gyorsabb lett - pontosabban nem tûnik fel annyira a lassulás telített parknál).
Vigyázat, a leopárd harap!
neten elorendeltem, de meg nem is szallitottak be magyarorszagra, azert egy kicsit rugalmasabbak lehetnenek...
nekem is tiszta lassu, megiscsak meg kell varni amig meg tom venni
aaaaa, nem birom tovabb ma letoltom inkabb 😊 majd megveszem jovo heten
Na próbáltam feltenni, erre kéri az alap 3. részt, az meg épp nincs nálam...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
nem nagyon tudok hozzaszolni, mert nem lehet meg kapni!!!! legalabbis ott ahol eddig neztem
nekem valamiért nagyon-nagyon szaggat.(10 fps).pedig az alapjáték 40 fps-el ment.szerintem valami nincs rendben ezzel a hoodlum crackel.nálatok mi ujság?csak én tartom életben a topicot?😊
kinek hogy tetszik? sajna meg media marktba nem volt...
Próbáld a http://www.gameburnworld.com-on.
A HOODLUM crack-et le lehet valahonnan tõlteni?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...