Rollercoaster Tycoon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az szép,nekem 900 volt a max😊
bár én folyamatosan haladtam a pályákkal nem igazán fejlesztettem ki egy parkot de most az lett volna a tervem 😊
áááááá de játszanék 😄
bár én folyamatosan haladtam a pályákkal nem igazán fejlesztettem ki egy parkot de most az lett volna a tervem 😊
áááááá de játszanék 😄
Nah, én fölraktam a RTC3-at, patch 1.1, játszom, próbaképpen megnyomtam a Check for updates, aztán most a Soaked! És nagyon állat!! Kiváncsi leszek az állatosra kiegre!
nekem a legujabb 5.7 -es van fenn és simán megy!!
nah 1ébként én tlelpitettem elõször ugye az alapot (RCT3), aztán rányomtam egy "check for update"-et,az automatice leszedett egy frissitést felraktam, utána "Soaked!" telepités, végül ahogy már írtam a gamecopyworld-rõl szedtem a "Soaked! CDFix patch" -et..........és simán megy szaggatás nélkül!<#wink>#wink>
nah 1ébként én tlelpitettem elõször ugye az alapot (RCT3), aztán rányomtam egy "check for update"-et,az automatice leszedett egy frissitést felraktam, utána "Soaked!" telepités, végül ahogy már írtam a gamecopyworld-rõl szedtem a "Soaked! CDFix patch" -et..........és simán megy szaggatás nélkül!<#wink>#wink>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
nem igazan tudom, ezert is hagytam abba a sok probalkozast, miutan megerkezik az eredeti verziom utana tudjuk csak meg h a warez verzioval van e a gond vagy h mivel
de hogyha ezzel sem megy akkor meg mi lehet a gond,ha szilvinek is és nekem is ugyan az a gondunk.
majd most kiderül.felraktam régebbit (5.3) most telepítem a játékot.
amúgy az ati meg tehet egy szivességet miközben az õ logójuk díszeleg a játékon és erre az õ meghajtó programjaival van a hiba.
amúgy az ati meg tehet egy szivességet miközben az õ logójuk díszeleg a játékon és erre az õ meghajtó programjaival van a hiba.
nem akarlak elkeseriteni de nekem semmilyen uj driverrel nem ment
mindíg a legújabba rakom fel,most éppen az 5.7-es van.lehet régebbivel normális lenne??
mert nem ez lenne az egyetlen játék aminek a driverekkel van a gondja.
vaszilvi,neked milyen driver van fent?
mert nem ez lenne az egyetlen játék aminek a driverekkel van a gondja.
vaszilvi,neked milyen driver van fent?
Windows Blinds nekem is fönt van. A vírusírtókat meg iktasd ki, próbáld meg úgy. Nah, mindjárt jövök, megnézem a medencés dolgot.
Mert nekem a legujabbal még a SA is állandóan kilépet, én az 5.3-ast használom jelen pillanatba.
mivel ezt nem tudom mire vélni,megkérdezem:
kinek van fent az avast!,windows blinds,zone alarm?
lehet ezekkel van baja.
kinek van fent az avast!,windows blinds,zone alarm?
lehet ezekkel van baja.
nemigaz,pont ilyenkor nem tudok játszani mikor semmi játékhoz hanem csk ehhez,de nagyon van kedvem.
ha még csak a sima RCT3-al is de had tudjak már játszani<#sir>#sir>
de miért van az hogy az emberek 50%-ának mûködik,a másik 50-nek nem.
ha még csak a sima RCT3-al is de had tudjak már játszani<#sir>#sir>
de miért van az hogy az emberek 50%-ának mûködik,a másik 50-nek nem.
vagy nezd meg hogy van eleg olyan helyed ahol tudnak terkepet venni mert amugy ha nagy a park eltevednek
Én úgy építem a cuccokat, hogy külön részlegekbe. Western, Sci-Fi, stb... És mindegyik részlegbe rakok kajáldát, piáldát (<#nyes>#nyes>), meg ajándékost, de nem mennek akkor se. Még a szállítójármûvet is ingyenesre raktam. A medencét meg majd mindjárt megnézem.
Közvetlenül nem lehet járdához kötni a medencét, hanem egy kis kabint kell építeni amin be-ki járkálhatnak az emberek.
Kezdetben nekem sem akartak az új cuccok felé mászkálni, aztán idõvel mégis meggondolták magukat. Érdemes még nézni, hogy mire vágyik a vendég mert pl ha szomjas, lerakhatsz egy italos bódét az új építményed közelébe és így nagyobb esélyed van, hogy betér egy-két menetre.
Kezdetben nekem sem akartak az új cuccok felé mászkálni, aztán idõvel mégis meggondolták magukat. Érdemes még nézni, hogy mire vágyik a vendég mert pl ha szomjas, lerakhatsz egy italos bódét az új építményed közelébe és így nagyobb esélyed van, hogy betér egy-két menetre.
Megtudjátok mondani, hogy a medencét hogyan tudom használhatóvá tenni? Mert felépítettem egy medencét, mindennel együtt, de nem tudom hozzákötni a járdához. És tudjátok, a medence körül van egy kerítés, így emiatt nem is tudnak bemmeni. Létszi valaki segítsen már!
Más. A hülye embereim nem akarnak a vidámparkom másik felébe menni pedig ingyenessé tettem minden ott lévõ cuccot, felajánlottam, hogy akár 2 kört is mehetnek, de nem jönnek. Pedig még szállítójármû is van! Ez is nagyon fontos lenne! Köszi.
Más. A hülye embereim nem akarnak a vidámparkom másik felébe menni pedig ingyenessé tettem minden ott lévõ cuccot, felajánlottam, hogy akár 2 kört is mehetnek, de nem jönnek. Pedig még szállítójármû is van! Ez is nagyon fontos lenne! Köszi.
Nálam csak az 1. patch van fent, meg a Soaked! és semmi szaggattás. Csak játék közbe, mert már rengeteg cucc van benne, de mondjuk ez már a Soaked! elött is így volt!
azt sajnálom most nagyon hogy hiába telepítettem újra,az alapjátékkal is bajok vannak ezek után.
nalam fel volt rakva
mert akkor szerinted?:p
így adná ki a kiadó a játékot?hát biztosan nem..
de ez a fura hogy valakinél jó,valakinél nem.
így adná ki a kiadó a játékot?hát biztosan nem..
de ez a fura hogy valakinél jó,valakinél nem.
en mar nem is akarok vele probalkozni, varok mast ugyse tudok csinalni, mondjuk mar azon is gondolkoztam h valami kulfoldi netes rendelesbol hozatom de csak meg varom az itthonit, remelem azzal mar semmi gond nem lesz
hali!
én a gamecopyworld -rõl szedtem a patchet (soaked!)és abszolut nem szaggat!!!! (najó néha 1picit,mikor vmi nagggyon nagy hullámvasutat akarok "letenni" !!
szoval nálam oks
én a gamecopyworld -rõl szedtem a patchet (soaked!)és abszolut nem szaggat!!!! (najó néha 1picit,mikor vmi nagggyon nagy hullámvasutat akarok "letenni" !!
szoval nálam oks
mert a soaked már a menüben szaggat,az intrók is,a hang is akad nem tudom miért van ez..pedig csak pár pályát adtak hozzá pluszba tehát mindenképpen a crackel van a baj.
megpróbáltam,nem az egy sima crack.
nagy kár érte,mostmár az alap játékkal sem tudok játszani<#szomoru1>#szomoru1>
és szerintem nem fognak sajnos csinálni hozzá mûködõ törést.
nagy kár érte,mostmár az alap játékkal sem tudok játszani<#szomoru1>#szomoru1>
és szerintem nem fognak sajnos csinálni hozzá mûködõ törést.
de olvastam egy hozzaszolast lejjebb hogy van valami exe file amit patch a soakedhoz az lehet kijavitja, nemtom, probaljatok meg
nem tudom, nekem ez tortent, azert probaljatok ki, de nekem is szaggatott es ezert ki is kapcsoltam rogton
nekem is ez volt, uninstallaltam a soaked-ot majd a sima alapjatek se indult el pedig eredeti van, utana kitoroltem a registrykbol mindent, ugyse ment, es vegul a format segitett, es most varom h 2 honap kesessel megjelenjen magyarorszagon is a soaked, ami mar picit felhaborito hogy ennyit kell varni
nekem valamiért nagyon szaggat a soaked.már a menü és az intró is.az alap RCT3-al semmi gond 😞
nem tudom mi lehet a bibi 😞
nem tudom mi lehet a bibi 😞
2 napja csak ezzel játszok! Már van egy félig kész vidámparkom. Szerintem kúrva jó! Most szedem a Soaked-et is..
nah felpakoltam a Soaked -et is ,és szuper meg minden csak sztem ez a játék picit el van bonyolítva!!! abban az esetben ha te akarsz épiteni 1parkot a semmibõl
+naggyon hiányzik a magyarítás hozzá!!
+naggyon hiányzik a magyarítás hozzá!!
egyébként akiknek "akadozási" problémái vannak, probáltátok már ITT! található : Rollercoaster Tycoon 3: Soaked! v1.0 (v3.1.8.42) Fixed EXE -t ??