Rollercoaster Tycoon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megint csak pangas....
Johnny23
<#eljen>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Duddits
Figy! Megy a klíma a lakásba, megy a szobámba az álló ventilátor... Nyissan ki még a gép oldalát?? <#nyes>

Nem lehet úgy képet csinálni, hogy a menük ne legyenek benne? :S
Johnny23
akkor is belessulhat a dolog 1ébként,ha most mivel 46fok van felmelegszk a gép, vidkártya és annak bizony belassulás a következménye!!, ami gyorsan és gyakran bejöhet,ha ilyen meleg van, illetõleg mivel tiszta 3d az egész, nagy 3d-s objektumok vannak,amik ""megizzasztják"" eléggé a vid.kártyát!!

UI: szóval nekem is akkor lassul kicsit full! grafon,ha már kissé felmelegedett a cucc(azért is mert nincs vmi klassz hûtés a gépemben),DE addig tökéletes!

mondjuk sztem azért 1peccs/update jó lenne már...

Itt is rá lehet írni
akkor nem tudom, en altalaba csak olyan tuzijatekokat raktam jatekba amiket netrol letoltottem es csak beallitottam az idot es ugy tudom ennyi
Duddits
Nekem mindig nyitva van...

akkor nincs tuzijatek ha olyan idopontot allitottal be mikor nincs is nyitva a park, parszor en is jartam igy 😊
http://galaxisnet.hu/
nezd meg varhato megjelenes augusztus...
Duddits
Tüzijátékot hogy lehet mûködésre bírni?? Én raktam, meg valami dátumot is beállítottam, de semmi.

PLackó
amúgy az a jó,hogyha építesz egy medencét az vonza a látogatókat, mindíg megemelkedik 200-300-al a számuk.rakok be nekik napágyakat és elvannak mint a befõtt 😉

PLackó
amúgy végre újra pörög a téma<#wink>
szilvi: még most sem érkezett meg, 1 hónap után?<#merges2>

akkor lehet a 2esbe volt az hogy ra lehetett irni akarmit?
amugy a sotetedes nem igy van mert ha pl az elso palyara raksz tuzijatekot attol nem fog besotetedni es te azt lejatszhatod delutan 3kor is, viszont mar a spooky themes palyan meg ha nincs is tuzijatek akkor is besotetedik mert ugy van a nyitvatartas hogy meg asszem 11- ejfelkor is, de probald ki sandboxba, ha ugy allitod hogy csak delutan 6ig es delelott 10kor nyitsz nem lesz sotetedes de ha mondjuk ejszaki nyitvatartast akkor lehet hogy csak sotet van vagy barmit, nem fugg semmi tuzijatektol
Én azt vettem észre, hogy azokon a pályákon sötétedik be, amelyiken este van tûzjáték vagy lézershow, vagy ilyesmi...
A Sign-nel le lehet zárni utakat. Van valami olyan gomb, hogy "No Entry".
PLackó
nekem most van egy 1100 fõs,mindennel telipakolt parkom,very high grafikán 10 fps 😄

Duddits
Hát nem tudom, te neked, hogy sikerült, de nekem még akkor is szaggatott, pedig kikapcsoltam mindent.

PLackó
és hogy lehet rájuk irattatni?

Johnny23
oksa, köszi az infot!

...habár én szeretek lámpákkal "bajlódni", olyan jol néznek ki,ha sötét van !<#whatever>

nemtom en pl azoknak a rideoknak a nevet irogattam rajuk ami fele vezetett az ut
nem, asszem sandbox modba be lehet allitani hogy meddig legyen nyitva a parkod, es az elso par palyan nincs ejszaka konnyites miatt mert utana lampakkal kell bajlodni hogy biztos mindenhol legyen, ez a jatekba van benne
Johnny23
sztem mégiscsak BUG lesz ez, vagy csak a Soaked!-ban van csak igazán este??

Johnny23
nem tudom nálatok,hogy van DE nálam idáig (pedig már a 3. pálya az alap RCT3-ban) még 1x-sem esteledett be!!!, mindig csak szürkület,de nem kapcsolodnak be a lámpák sem<#nemtudom>

UI: a Soaked!-ban igen

PLackó
mire jók azok a táblák ahol csak az a felirat megy hogy "sign"?mit/hogy lehet ráíratni?

hollow
Vanilla Hills pályán nekem sincs. Viszont ha a Soaked! elsõ pályájára gondoltál, ott van.

PLackó
szerintem ez nem bug,nekem sincs.pont azt építgetem,még csak 800-an vannak de egész jó kis medence is van.volt amikor 270-en voltak benne 😄

PLackó
hát 7800GTX-el nem lehet nehéz😊

Johnny23
a nincs este BUG -ra vki??

Duddits
A gépet is? <#nyes> Nah, majd kipróbálom. Esetleg még az explorer.exe-ét is belehet zárni. Asztal, meg tálca úgy se kell játék közbe.

Johnny23
sztem mindent jó ha kikapcsolsz

persze, sõt annak van igazán, mert van benne vmi kihivás; ráadásul vannak állítólag bonusz pályák is,ha megcsinálod mindet

Duddits
Azureus maradhat? Meg MSN?

Career végignyomásának van értelme?

Johnny23
Hy gájz!!!

Rájöttem vmire: mindent kapcsoljatok ki a gamma indítása elõtt KÖTELEZÕEN!!!, ugymint : virusirtó, tûzfal stb.

miután ezt megtettem, FULL grafra fölnyomtam, külön minden objektumot, emberkét max. detail-re nyomtam, 3xAA és abszolút NEM SZAGGAT SEMMIT!!!

MÁS: észrevettem,hogy az RTC3 elsõ pályán a karrier modban nem lesz sötét(egyszerûen nem esteledik be)!! ez másnál is van???

Duddits
VaLAKI megcsinálta már a Career-t? Az ott megkapott cuccok bent lesznek a Sandbox Modba is?

Duddits
Haha. Ne hogy má' a beépített képkészítõ oda csinálja!

szvsz vágólapra... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Duddits
Ne ugorj bele, inkább mond meg hova menti a képeket. <#wink><#nyes>

PLackó
jaja,windowst telepítettem,most beleugorhatok véégre a játékba😄

Duddits
Juhú!

nah mi van? Ma már senkit se érdekel? Tegnap nagy lázba voltatok még. <#wink>

Duddits
Nah, megint kilépett. :-( Csináltam képeket, de nem találom hova mentette. Valaki megmondaná?

Duddits
Aztabüdös. <#nevetes1> De nézd meg a kedvüket! Meg, ahogy összetömörülnek... Semmi értelme! Nálam 1xxx ember van, kedvük maxon, és nincsenek összetömörülve... Majd adok képet

PLackó
pff..hogy a francba lehet összehozni ennyi embert???
mert úgy nõ az emberek száma hogy minél több szórakotató eszköz van,nem(hullámvasút,sergõ)
vagy másképp is lehet vonzani az embereket?

Duddits
Celeron 2.2 2.4-re húzva, 512 MB, 9600 256 MB.

Johnny23
1ébként sztem csak megoldodik ez a dolog,mert folyamatosan frissitik,és hamarosan kijön a Wild! is !!

((mondjuk ténleg ha sokminden van 1szerre nálam is beszaggat rendesen,pedig 1GB RAM-mal, 9800pro-val PIV2.8 -on nem szabadna azért))

...reméljük megoldják (végre)

Johnny23
detto!<#beka3>

PLackó
milyen géped van/milyen grafikán tolod?

Duddits
<#eljen>

Bibí, nekem megy! <#beka3> Igaz, eléggé szaggatt, de csak azért mert sokminden van.

PLackó
sajnos a hang is elviselhetetlen.holnap újratelepítés,és semmit nem rakok fel hanem rögtön a játékot 😄

Duddits
Én se tudom! <#beka3>

PLackó
nah mindegy,úgy döntöttem hogy játszok 5-10 fps-sel bár már megszoktam ennél a jtéknál a 40-50-et.
felépítek egy jó kis parkot.
huh,de vigyázz duddits én az elején szinte nem voltam képes abbahagyni a játékot!<#taps>

PLackó
sok-sok mindent,érdemes felrakni!(original,nem crackelt exe kell neki,az új cracket pedig megtalálod a gamecopyworld.com-on.
bár nem tudom hogy az alapjáték javításait belerakták-e a soaked-be.