Ratchet And Clank

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atcom
Ehhh! Kiszólt a lyuk a gödörbõl!
Szerintem csak szimplán elakadtál mindkét játékban!
Hali!
Végre valaki egyetért velem! Az a baj,hogy jó kis platformert vártam, és nem az lett, pont ezért untam meg a JAKII-t is, tök jó volt, hogy van kihívás, csak arra se mondják azt, hogy platformer. A Sly, nah az platformer!

Ecsém, maradjálmár', azért, mert te nem tudod értékelni a jó játékokat-lásd MGS széria, Pop...-attól még van akinek van izlése

aabyssx
Mint az állat! 😄

De legjobban a skill pont gyûjtéseket élvezem. Mivel van egy pár szavas elvonatkoztatott cím, és nekem rá kell jönnöm, hogy az agyament fejlesztõk mire gondoltak alatta. Az ilyet nagyon bírom.

Pl. "strike a pose" = egy forgó idétlen robot szobrot kell a kulcsal megütni. Ugyan a szobor ott van az orrod elõtt, de csak nyûgösebb kerülõúton tudod elérni.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"nem platformer"

Nem. Ez egy ugri-bugri, mindenbe belelövök, vagy szétütöm játék, SZVSZ szellemes és vicces mesével körítve. Én nagyon bírom.

www.youtube.com/aabyssx

Atcom
Unalmas?!?! Hö! Szerintem kóros PoP mérgezésben szenvedsz!
Hali!
Érdekes, de nekem nagyon nem jött be, sem az egy, sem a kettõ...
Valahogy olyan uncsira sikerült, az egyet elvittem a végéig, a kettõt csak a 2/3-áig, de annyira uncsi volt. Az elsõt végig lehetett nyomni simán 3 fegyverrel, a másodkihoz legalább már több kellett, de ez nem platformer szerintem.

Sephi
Baaz😊 Na es pusztit?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
Megvan a RYNO, szinte minden arany csavar, az arany fegyverek fele, és a skill pontok kb. 33%-a. Miért játszok ezzel ennyit? Nemtom', de tök jó! 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
En is ma jaccotam 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
Mingíg újra rácsodálkozok, hogy mennyire brutális ez a Naughty Dog-tól licenszelt motor! És amivel a R&C megy az még a régi J&D1 engine (nem a Jak2-é).

...csak úgy eszembe jutott, mer' mostanában újra játszom. 😉

www.youtube.com/aabyssx

barret
engem nem érdekel a fólia,nem viszi a gépem! nem baj ha egy picit karcos,az nekem megér 5-10 ezer minuszt

Bérbe vehet? reklámfelület...

aabyssx
Ez volt kéznél. Ha odébb kellett volna autóznom érte, akkor nem biztos, hogy megvettem volna...

(BTW milyen hármat? Nem 2-be kerül egy fóliás, eredeti játék. Ha csak nem egy kamionról ~esett~ le. De az ilyeneket nem szívesen támogatom.)

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Harom jatekot...

aabyssx
Milyen hármat?!? /:|

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Aze' a 6 penzert vehetell volna 3 jatekot erdetit!

aabyssx
Mindegy.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Vadonat uj allat ha akarod ertheted ugy hogy folias is.

aabyssx
Fóliás? >😊

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Vadonat uj R&C elso resze (nem platinum) 2000 ft a gamecityben baszus....

aabyssx
Na, tegnap jártam az egyik 576 sop felé és megvettem az elsõ részt platinumban (tök jó ára volt: 6e). Maj' ezt is maxolom (a FFX-2 maxolása után 😉.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Hmm nekem oszes fegyver kell 😛P

A pénzszerzés 4 módja:

1. Minden pályára akár többször is visszamenni, ez természetes. Ahol a kis kék szörnyek özönlenek nagyon sok pénzt gyûjtöttem.
2. Érdemes legyõzni az óriáscsigát, megkapjuk az "egyet csapunk a földbe és minden széttörik körülöttünk" képességet.
2. Nem kell minden fegyvert megvenni, inkább a kevés jót fejlesszük.
3. Aréna küzdelmek! Itt is rengeteg pénzt lehet összehozni, van amelyik 100ezres.
4. Hoverboard versenyek, itt is csurran-cseppen.

Így megvolt a RYNO már az elsõ befejezés elött.

Na, közben rájöttem hogyan lehet a titkos helyekre bejutni. A robotpókkal. Eddig nem is tudtam, hogy van ilyen. 😊
Sephi
Aha cseles!

aabyssx
Elsõ játékra nem is kell a Ryno. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
A fenet... nem tudom nekem nincsen 1 mila csavarom... sot alig van 100.000 :}

Sugam
honnan tudnám ezt a gémet megszerezni mert nem láttam fönt sehol!?ugyan ez lenne a kérdésem a FinalaFantasyX-hez is
,hogy honnan?

A 4. bolygón, a Barlow-n kapható az árusnál, ahol a R&C1 mentést kérte. Nem olcsó, 1millió csavar, de megéri, sokkal jobb mint a Zodiac, a legkeményebb bossokat is pár lövéssel a padlóra küldi.

Amit viszont nem tudok, eddig találtam 3 titkos helyet, ahova láthatóan Rachet nem fér be, talán Clanket lehet beküldeni valahogy, de hogy?

Sugam
az egyben ott ahol van Qkapitány kabinja!nagyon jó a RYNO
nekem csak az egy van meg de az is nagyon jó!

Sephi
A fene... hol lehet azt megvenni?

Tegnap berágtam, hogy nem bírom megölni az óriáscsigát, addig gyüjtögettem, míg vettem egy RYNO II-t, na azzal 5(!!), igen, öt mp. alatt kinyiffantottam, mozdulni sem volt ideje.
Klassz kis fegyver ez a RYNO! 😊

Elõször törd szét a gépeket, amibõl özönlenek! Utána bárányozz, nem nehéz... 😊

aabyssx
Menj el egy kicsit tápolni!
Vegyél még fegyvert!
Fejlessz még fegyvert!
Próbáld lebárányozni õket! 😉
stb...

Nagyon jól játszható játék ez. Próbálkozz!

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Bake... Damosel bolygojan vagyok es egyszeruen nem tudom megolni azokat a sok kis kek izeket mert egyfeszt ujraszaporodnak! Ha meg mindent bevetek akkor a kovetkezo adagnal mar nem lesz semmi municio!

Micisnajak?

Sephi
Akko' nalam mar ugyis kozel vannak a maxolashoz. Majd tobbet hasznalom oket akko'.

Ha lesz harmas akko' majd tuti be lehet tolteni a kettes menteset szal 😊))

aabyssx
A négy robot pedig nagyon hatékony (fõleg maxolva)!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Az-az! Ellõttem az összes miniturret-et, az összes seeker-t, a heavy lancer-t, az összes lövöldözõ állványt leraktam elé, a négy robot folyamatosan lõtte és szinte mindent ami nálam volt felhasználtam. De kb. harmadikra sikerült (a legtöbb fegyverem már fejlesztve volt).

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
En nekem mar csak a negy robot segedet es a mini cannont kene felbutojam mert csak azokat hasznalmom a legkevesebbet de gondolom jo erosek lesznek 😊

Ha van R&C1-es mentésed, akkor az ottani fegyvereket át tudod hozni a R&C2-be.

Azt a szörnyet, hogy tudod megölni? ( Ha a óriáscsigára gondolsz gondolsz, a lapulevelek között ), nekem mindenem elfogyott és csak a fél életereje ment le.

Sephi
Ne orits!! Este rohanok megnezem 😊

aabyssx
Még a ryno-t sem tudtam megvenni. Majd ha újra beszerzem a játékokat, akkor összehozom. De elõbb a R&C1-et fogom maxolni. Abban sem volt még meg a ryno.

BTW az elsõ bolygón van egy rejtet szörny, ahová a falramászó csizmákkal tudsz eljutni (én már akkor vigyorogtam, amikor elõször ott jártam). Ott meg tudsz szeretni egy ún. box breaker skill-t, ami nagyon jól jön. 1 ugrós wrench csapás és a közeledben minden széttörik és megkapod az összes csavart.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Nekem is megvan a baranyos cucc de azt nem vettem meg aminek ugral a bomba. De akkor megveszem.

Figyejje az a Zodiac megvolt neked? 1.5 mila???? Hol lehet annyi pinzt szerezni?!

aabyssx
Nem rossz. Én meg külön sniper-el kilövöldöztem a gépeket, mielõtt odamentem volna.

BTW a csavar (pénz) elsõ végigfutásra nem olyan kritikus SZVSZ. Max. a péncélra kell gyûjteni egy kicsit. Második menetben viszont már dura pénzeket lehet (és kell) összeszedni. Ott lehet, hogy jól jön a módszer, mert a sokszorozóval együtt kapot a csavarokat. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Én így szereztem rengeteg pénzt. Eléálltam a gépnek, bekapcsoltam a "báránnyá-alakítót" és még csak meg sem tudtak sebezni, folyamatosan a tûzgombon tartottam az ujjam, 20perc alatt több mint 100ezer jött össze.

aabyssx
Télleg'! Áááh! Viszont azzal nem teszed tönkre azokat a "gépeket", amikbõl a protopet-ek jönnek.

www.youtube.com/aabyssx

A kis kék szörnyek ellen a legjobb az a fegyver -a nevére nem emlékszem-, amelyik bárányokká változtat és szintet lépve iszonyatos írtást tudsz vele végezni. A legjobb benne, hogy nem kell hozzá municíó.
aabyssx
Az volt az elsõ pont, ahol igazán elkezdtem tápolni tápolni (visszamentem kristályokat gyûjtögetni, nanotech növelés, fegyver max-olás, megnéztem pár secret-et stb.).
A legjobb fegyverem azon a helyen a miniturret luncher és a cél felé pattogó bombák voltak (maxolva).
A protopet-ek (kis, kék, ugráló szörnyecskék) ellen a pattogó bombák nagyon beválltak, a lövöldözõ rosszfiúkat pedig a miniturret luncher tette hidegre.
De mire az elsõ checkpoint-ig eljutottam szinte minden munícióm elfogyott.

Fegyver-kütyüzés több helyen is van és ha egyszer jártál nála, akkor a térképen is jelzi és általában teleportal is oda tudsz jutni azonnal. A bolygók nevét nem jegyeztem meg.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Hallod? Hogy hogy mentel at azon a bolygon aminek a neve Smogl? Mert ha elindulok jobra akor egy sinen le egyek es kapok valami hydronemtudom minek a masodik alkatreszet de ha elore meek akkor telen van olyan kis kek szornyekkel! Es szaporodnak!

Es ami a legidegesitobb hogy a Lava fegyverem tovabb fejlett Meteo fegyverre es szerintem kurva szar mert mar nem ugy lo ahogy kellene hanem gomboket es nehez colezni veluk.

Ha eppen emlekszel ra akkor meg tudod mondani melyik az a bolygo ahol a fegyver tunningolos pasi van? En mar nem tudom 😞

Sephi
En meg az elso reszt sem vittem vegig de mar alig varom a harmadik reszt hihe 😊))

A Jak nem izgat... az nem teccik. Abba nincs agyu 😊)