118
Szal...
  • Atcom
    Az benne a csavar, hogy nincs csavar.
  • KopaX
    Hali!
    Oks, de akkor legalább félig jól emlékeztem rá:))
  • aabyssx
    Csak a skill point fantázia címét írja és a bolygó nevét. A feladatra neked kell rájönnöd. Az benne az extra.

De sajnos valszeg' mégegyszer meg kell néznem a FAQ-t, mer' az utolsó csavar sincs meg és már elképzelésem sincs, hogy hol lehet.
  • KopaX
    Hali!
    Miért lenne az szégyen? De van a menüben egy lista, ahol felsosrolja a skillpontokoat és a hozzá tartozó feladatokat, nem?
  • Sephi
    Na kesz. Az elsot es a kettest is vegig toltam!

Most johet a Kya! Az is kurva fasza!
  • aabyssx
    > 2B Hit Or Not 2B Hit

Erre van egy tippem: egy nyűgösebb helyzetet (boss, sínes, űrhajós részt) kell energia veszteség nélkül megoldani. Na, eltaláltam? ;)

• UNREG
    Nem szégyen!
    Ki a búbánat jönne rá, hogy mit kell csinálni olyan elnevezéseknél, mint: "2B Hit Or Not 2B Hit", "Heal Your Chi", "Old School" vagy "Moving Violation"?
  • duc
    Barátnőm kedvenc játéka (a Rayman meg a Sly mellett), de nekem is jólesik néha egy kis hent az arénákban. :)
  • aabyssx
    Vazz'! Meg kellett néznem egy FAQ-t, mer' tegnap belehülyültem pár skill point keresésbe.

// szégyen
  • KopaX
    persze, persze....
  • Atcom
    Ehhh! Kiszólt a lyuk a gödörből!
    Szerintem csak szimplán elakadtál mindkét játékban!
  • KopaX
    Hali!
    Végre valaki egyetért velem! Az a baj,hogy jó kis platformert vártam, és nem az lett, pont ezért untam meg a JAKII-t is, tök jó volt, hogy van kihívás, csak arra se mondják azt, hogy platformer. A Sly, nah az platformer!
  • KopaX
    Ecsém, maradjálmár', azért, mert te nem tudod értékelni a jó játékokat-lásd MGS széria, Pop...-attól még van akinek van izlése
  • aabyssx
    Mint az állat! :D

De legjobban a skill pont gyűjtéseket élvezem. Mivel van egy pár szavas elvonatkoztatott cím, és nekem rá kell jönnöm, hogy az agyament fejlesztők mire gondoltak alatta. Az ilyet nagyon bírom.

Pl. "strike a pose" = egy forgó idétlen robot szobrot kell a kulcsal megütni. Ugyan a szobor ott van az orrod előtt, de csak nyűgösebb kerülőúton tudod elérni.
  • aabyssx
    "nem platformer"

Nem. Ez egy ugri-bugri, mindenbe belelövök, vagy szétütöm játék, SZVSZ szellemes és vicces mesével körítve. Én nagyon bírom.

• Atcom
    Unalmas?!?! Hö! Szerintem kóros PoP mérgezésben szenvedsz!
  • KopaX
    Hali!
    Érdekes, de nekem nagyon nem jött be, sem az egy, sem a kettő...
    Valahogy olyan uncsira sikerült, az egyet elvittem a végéig, a kettőt csak a 2/3-áig, de annyira uncsi volt. Az elsőt végig lehetett nyomni simán 3 fegyverrel, a másodkihoz legalább már több kellett, de ez nem platformer szerintem.
  • Sephi
    Baaz:) Na es pusztit?
  • aabyssx
    Megvan a RYNO, szinte minden arany csavar, az arany fegyverek fele, és a skill pontok kb. 33%-a. Miért játszok ezzel ennyit? Nemtom', de tök jó! :DDD
  • Sephi
    En is ma jaccotam :)))
  • aabyssx
    Mingíg újra rácsodálkozok, hogy mennyire brutális ez a Naughty Dog-tól licenszelt motor! És amivel a R&C megy az még a régi J&D1 engine (nem a Jak2-é).

...csak úgy eszembe jutott, mer' mostanában újra játszom. ;)
  • barret
    engem nem érdekel a fólia,nem viszi a gépem! nem baj ha egy picit karcos,az nekem megér 5-10 ezer minuszt
  • aabyssx
    Ez volt kéznél. Ha odébb kellett volna autóznom érte, akkor nem biztos, hogy megvettem volna...

(BTW milyen hármat? Nem 2-be kerül egy fóliás, eredeti játék. Ha csak nem egy kamionról ~esett~ le. De az ilyeneket nem szívesen támogatom.)
  • Sephi
    Harom jatekot...
  • aabyssx
    Milyen hármat?!? /:|
  • Sephi
    Aze' a 6 penzert vehetell volna 3 jatekot erdetit!
  • aabyssx
    Mindegy.
  • Sephi
    Vadonat uj allat ha akarod ertheted ugy hogy folias is.
  • aabyssx
    Fóliás? >:)
  • Sephi
    Vadonat uj R&C elso resze (nem platinum) 2000 ft a gamecityben baszus....
  • aabyssx
    Na, tegnap jártam az egyik 576 sop felé és megvettem az első részt platinumban (tök jó ára volt: 6e). Maj' ezt is maxolom (a FFX-2 maxolása után ;).
  • Sephi
    Hmm nekem oszes fegyver kell :PP
  • Jibe

A pénzszerzés 4 módja:

1. Minden pályára akár többször is visszamenni, ez természetes. Ahol a kis kék szörnyek özönlenek nagyon sok pénzt gyűjtöttem.
    2. Érdemes legyőzni az óriáscsigát, megkapjuk az "egyet csapunk a földbe és minden széttörik körülöttünk" képességet.
    2. Nem kell minden fegyvert megvenni, inkább a kevés jót fejlesszük.
    3. Aréna küzdelmek! Itt is rengeteg pénzt lehet összehozni, van amelyik 100ezres.
    4. Hoverboard versenyek, itt is csurran-cseppen.

Így megvolt a RYNO már az első befejezés elött.
  • Jibe

Na, közben rájöttem hogyan lehet a titkos helyekre bejutni. A robotpókkal. Eddig nem is tudtam, hogy van ilyen. :)
  • Sephi
    Aha cseles!
  • aabyssx
    Első játékra nem is kell a Ryno. ;)
  • Sephi
    A fenet... nem tudom nekem nincsen 1 mila csavarom... sot alig van 100.000 :}
  • Sugam
    honnan tudnám ezt a gémet megszerezni mert nem láttam fönt sehol!?ugyan ez lenne a kérdésem a FinalaFantasyX-hez is
    ,hogy honnan?
  • Jibe

A 4. bolygón, a Barlow-n kapható az árusnál, ahol a R&C1 mentést kérte. Nem olcsó, 1millió csavar, de megéri, sokkal jobb mint a Zodiac, a legkeményebb bossokat is pár lövéssel a padlóra küldi.

Amit viszont nem tudok, eddig találtam 3 titkos helyet, ahova láthatóan Rachet nem fér be, talán Clanket lehet beküldeni valahogy, de hogy?

• Sugam
    az egyben ott ahol van Qkapitány kabinja!nagyon jó a RYNO
    nekem csak az egy van meg de az is nagyon jó!