Ratchet And Clank

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Az elsõ rész már van platinumban is. Én már ugyan végigjátszottam mindet, de be fogom szerezni az egész R&C és Jak sorozatot.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Ahh nem kepalt be... harom bolygon nem ment rendesen a hang es nem tudtam hasznalni a Quick fegyverhasznalatot de most hogy a Smolg planetan vaok megyen megint minden rendesen...

aAbysSx kepzeld el ma jacottam csopett a egyesel! tok ugyanaz csak a ketesben arany szinuek a csavarok es a grafika talan egy fokkal szebb de ugyanaz! Alig varom tojam ma' vegig a kettest es nekimegyek az egyesnek spontan 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Havar is jacca a RnC2-ot es nem akarja odadni nekem 😞 Es a masolat meg aszem bekrepalt szal most tok ideg vagyok 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Te hallod? unatkozol? Most minden topikomba bele fogsz szolni emiatt? Fejezd abba kerlek 😞

aabyssx
"minek nyitsz ennek egy külön topicot"

Mer' ez így jó.

www.youtube.com/aabyssx

Adi
Vazzeg Sephi... "Szal..."😊
He-He és minek nyitsz ennek egy külön topicot ott van a pc-s játékoknak leáldozott... Ne csináljuk már azt mint a pc-sek.. 😄DDDD

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

aabyssx
Újra az egészet! És majd meglátod, hogy miért érdemes!

Ha pedig azzal is végeztél, akkor R&C1. 😄

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Te ezt a jatekot miafaszert nem tudom megunni? En mar aszem az Indiana Jones : Ifernal Machine ota nem voltam ugy hogy alig varjam ma' hogy haza erjek hogy jaccak. Mast se csinalok egesz nap.... ez tudod miert baj? Mert ha befejezem micsinalok ?!??!?

Egyebkent latam par kepet a jatekrol de erdekesen ami azokon rajta van azzal en meg nem taliztam 😊

Sephi
En nalam a nagy resze a jatekonal mindig is a story fogott meg. Meg az eksion! Ebbe aztan fulosra van es birom hogy tobb fele fegyverrel elvezhetem 😊

aabyssx
1. Amiért egy nagyon jó filmet (rajzfilmet) is sokszor megnézel. Mert esetleg olyan sok és mély gondolatok vannak benne, hogy elsõre fel sem fogod...
...ugyan a gondolatok mélységére nem a legjobb példa a R&C, de jó humora van a játéknak és azt mindíg jó újra átélni.

2. A játékot élvezed igazán, és nem a végét. Kell a vég, nagyon fontos (különben mi sem szaporodnánk 😉, de nem az a lényeg...

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Velemenyem szerint eleg egyszer lejaccani mar csak a story miatt is. Minek atelni ketszer csak azert hogy uj cucott kapjak ha mar az alap cuccal is be tudtam fejezni ?😊

aabyssx
"En soha nem jacok le egy jatekot ketsze."

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
En soha nem jacok le egy jatekot ketsze. Csakis FF meg a GTA es persze nagy resze az Adventuroknak. Mas felet nem fogok soha nekem egyszer boven eleg. Bar lehet ezzel eleszek. Alitlag mag keszul a harmaik resz hihe 😊

aabyssx
Pedig SZVSZ a J&D is ugyanolyan igényes és szórakoztató.
BTW az ûrcsatákat nekem sem jöttek be. Megcsináltam és kész.

BTW ez is egy olyan játék, amit ha fullra akarsz csinálni (mindent unlock-olva), akkor állati sok játékidõ van benne. És a durvább része 1 végigvitel után kezdõdik!

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Latod pl. a Jak and Daxter nem teccet mert nem volt akkora nagy a fegyver arzenal ami ebben a jatekban nagy szerepet jaccik. Egyszeruen imadom a nagy reszet a fegyvereknek 😊

De mekorra jelenet volt a sivatagban amikor egy 3 tonnas bogar kirepult a homokbol .. woow 😊

Egyetlen dolog ami kibazotul idegesit... espdig az urcsatak. Elsore soha sem sikerul es mar a vegere amiutan megoltem 50 ellenfelet ugy faj a ujjam hogy beleorulok.

aabyssx
"Az a kerdesem hogy tobbet a jatekban nem jachatok Clank-el?"

De.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"Tehat ez a jatek valami eszmeletlen jo"

Így van! És ugyanilyen a R&C 1, és a J&D 1-2 is!
Pedig én sem vagyok ugri-bugri fan.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Aki anyazni mer a kovetkezo "mar megint egy uj topik egy jatekrol? kell ez? " beszolassal le lesz rugva 😊

Tehat ez a jatek valami eszmeletlen jo. En nekem soha nem teccet ez a stilus de ezt nem tudom befejezni. Az utolso jatek ilyen stilusban a Jak and Daxter elso resze volt de meguntam. Ezt nem tudom megunni. A JnD-t aze untam meg mert sokat kellet gyujtogetni es ez soha nem volt az eroseggem mig a RnC-ba most volam egy sivatagi palyan es 2 orat rohnatam a sivatagban hogy begyujtsek valami 85 kristalyt. Magam sem hittem hogy kepes lennek ra😊

Tehat aki szeretti a regi Crach Bandicot fele jatekokat (persze nem annyira linealis mint az) akkor annak ajanlom.

Ja es en a masodik reszt jaccom a Going Commando-t mert az elso resz sajnos kimaradt 😞

Egyebkent a grafika csodalatos es vegre nem lehet elmondani hogy egy monoton hangulato jatek. A fegyverek tok jok es szorakoztatoak.

Egy kerdesem lenne ahoz aki esetleg jacotta. En mar jol benne vagyok a jatekba melyedve es mar meglatogattam egy csomo bolygot es tejesitettem a kuldiket de csak egyszer jachattam Clank-el. (na jo ketszer de masodszorra valani nagy robot volt) Tokre teccet hogy a kis robotokat parancsolgatni lehetett! Az a kerdesem hogy tobbet a jatekban nem jachatok Clank-el?

← ElőzőOldal 3 / 3