118
Szal...
-
#38 A fene... hol lehet azt megvenni? -
Jibe #37
Tegnap berágtam, hogy nem bírom megölni az óriáscsigát, addig gyüjtögettem, míg vettem egy RYNO II-t, na azzal 5(!!), igen, öt mp. alatt kinyiffantottam, mozdulni sem volt ideje.
Klassz kis fegyver ez a RYNO! :)
-
Jibe #36
Először törd szét a gépeket, amiből özönlenek! Utána bárányozz, nem nehéz... :)
-
#35 Menj el egy kicsit tápolni!
Vegyél még fegyvert!
Fejlessz még fegyvert!
Próbáld lebárányozni őket! ;)
stb...
Nagyon jól játszható játék ez. Próbálkozz! -
#34 Bake... Damosel bolygojan vagyok es egyszeruen nem tudom megolni azokat a sok kis kek izeket mert egyfeszt ujraszaporodnak! Ha meg mindent bevetek akkor a kovetkezo adagnal mar nem lesz semmi municio!
Micisnajak? -
#33 Akko' nalam mar ugyis kozel vannak a maxolashoz. Majd tobbet hasznalom oket akko'.
Ha lesz harmas akko' majd tuti be lehet tolteni a kettes menteset szal :))) -
#32 A négy robot pedig nagyon hatékony (főleg maxolva)! -
#31 Az-az! Ellőttem az összes miniturret-et, az összes seeker-t, a heavy lancer-t, az összes lövöldöző állványt leraktam elé, a négy robot folyamatosan lőtte és szinte mindent ami nálam volt felhasználtam. De kb. harmadikra sikerült (a legtöbb fegyverem már fejlesztve volt). -
#30 En nekem mar csak a negy robot segedet es a mini cannont kene felbutojam mert csak azokat hasznalmom a legkevesebbet de gondolom jo erosek lesznek :) -
Jibe #29
Ha van R&C1-es mentésed, akkor az ottani fegyvereket át tudod hozni a R&C2-be.
Azt a szörnyet, hogy tudod megölni? ( Ha a óriáscsigára gondolsz gondolsz, a lapulevelek között ), nekem mindenem elfogyott és csak a fél életereje ment le.
-
#28 Ne orits!! Este rohanok megnezem :) -
#27 Még a ryno-t sem tudtam megvenni. Majd ha újra beszerzem a játékokat, akkor összehozom. De előbb a R&C1-et fogom maxolni. Abban sem volt még meg a ryno.
BTW az első bolygón van egy rejtet szörny, ahová a falramászó csizmákkal tudsz eljutni (én már akkor vigyorogtam, amikor először ott jártam). Ott meg tudsz szeretni egy ún. box breaker skill-t, ami nagyon jól jön. 1 ugrós wrench csapás és a közeledben minden széttörik és megkapod az összes csavart. -
#26 Nekem is megvan a baranyos cucc de azt nem vettem meg aminek ugral a bomba. De akkor megveszem.
Figyejje az a Zodiac megvolt neked? 1.5 mila???? Hol lehet annyi pinzt szerezni?! -
#25 Nem rossz. Én meg külön sniper-el kilövöldöztem a gépeket, mielőtt odamentem volna.
BTW a csavar (pénz) első végigfutásra nem olyan kritikus SZVSZ. Max. a péncélra kell gyűjteni egy kicsit. Második menetben viszont már dura pénzeket lehet (és kell) összeszedni. Ott lehet, hogy jól jön a módszer, mert a sokszorozóval együtt kapot a csavarokat. ;) -
Jibe #24
Én így szereztem rengeteg pénzt. Eléálltam a gépnek, bekapcsoltam a "báránnyá-alakítót" és még csak meg sem tudtak sebezni, folyamatosan a tűzgombon tartottam az ujjam, 20perc alatt több mint 100ezer jött össze.
-
#23 Télleg'! Áááh! Viszont azzal nem teszed tönkre azokat a "gépeket", amikből a protopet-ek jönnek. -
Jibe #22
A kis kék szörnyek ellen a legjobb az a fegyver -a nevére nem emlékszem-, amelyik bárányokká változtat és szintet lépve iszonyatos írtást tudsz vele végezni. A legjobb benne, hogy nem kell hozzá municíó.
-
#21 Az volt az első pont, ahol igazán elkezdtem tápolni tápolni (visszamentem kristályokat gyűjtögetni, nanotech növelés, fegyver max-olás, megnéztem pár secret-et stb.).
A legjobb fegyverem azon a helyen a miniturret luncher és a cél felé pattogó bombák voltak (maxolva).
A protopet-ek (kis, kék, ugráló szörnyecskék) ellen a pattogó bombák nagyon beválltak, a lövöldöző rosszfiúkat pedig a miniturret luncher tette hidegre.
De mire az első checkpoint-ig eljutottam szinte minden munícióm elfogyott.
Fegyver-kütyüzés több helyen is van és ha egyszer jártál nála, akkor a térképen is jelzi és általában teleportal is oda tudsz jutni azonnal. A bolygók nevét nem jegyeztem meg. -
#20 Hallod? Hogy hogy mentel at azon a bolygon aminek a neve Smogl? Mert ha elindulok jobra akor egy sinen le egyek es kapok valami hydronemtudom minek a masodik alkatreszet de ha elore meek akkor telen van olyan kis kek szornyekkel! Es szaporodnak!
Es ami a legidegesitobb hogy a Lava fegyverem tovabb fejlett Meteo fegyverre es szerintem kurva szar mert mar nem ugy lo ahogy kellene hanem gomboket es nehez colezni veluk.
Ha eppen emlekszel ra akkor meg tudod mondani melyik az a bolygo ahol a fegyver tunningolos pasi van? En mar nem tudom :( -
#19 En meg az elso reszt sem vittem vegig de mar alig varom a harmadik reszt hihe :)))
A Jak nem izgat... az nem teccik. Abba nincs agyu :)) -
#18 Az első rész már van platinumban is. Én már ugyan végigjátszottam mindet, de be fogom szerezni az egész R&C és Jak sorozatot. -
#17 Ahh nem kepalt be... harom bolygon nem ment rendesen a hang es nem tudtam hasznalni a Quick fegyverhasznalatot de most hogy a Smolg planetan vaok megyen megint minden rendesen...
aAbysSx kepzeld el ma jacottam csopett a egyesel! tok ugyanaz csak a ketesben arany szinuek a csavarok es a grafika talan egy fokkal szebb de ugyanaz! Alig varom tojam ma' vegig a kettest es nekimegyek az egyesnek spontan :) -
#16 Havar is jacca a RnC2-ot es nem akarja odadni nekem :( Es a masolat meg aszem bekrepalt szal most tok ideg vagyok :( -
#15 Te hallod? unatkozol? Most minden topikomba bele fogsz szolni emiatt? Fejezd abba kerlek :( -
#14 "minek nyitsz ennek egy külön topicot"
Mer' ez így jó. -
#13 Vazzeg Sephi... "Szal...":)
He-He és minek nyitsz ennek egy külön topicot ott van a pc-s játékoknak leáldozott... Ne csináljuk már azt mint a pc-sek.. :DDDDD -
#12 Újra az egészet! És majd meglátod, hogy miért érdemes!
Ha pedig azzal is végeztél, akkor R&C1. :D -
#11 Te ezt a jatekot miafaszert nem tudom megunni? En mar aszem az Indiana Jones : Ifernal Machine ota nem voltam ugy hogy alig varjam ma' hogy haza erjek hogy jaccak. Mast se csinalok egesz nap.... ez tudod miert baj? Mert ha befejezem micsinalok ?!??!?
Egyebkent latam par kepet a jatekrol de erdekesen ami azokon rajta van azzal en meg nem taliztam :) -
#10 En nalam a nagy resze a jatekonal mindig is a story fogott meg. Meg az eksion! Ebbe aztan fulosra van es birom hogy tobb fele fegyverrel elvezhetem :) -
#9 1. Amiért egy nagyon jó filmet (rajzfilmet) is sokszor megnézel. Mert esetleg olyan sok és mély gondolatok vannak benne, hogy elsőre fel sem fogod...
...ugyan a gondolatok mélységére nem a legjobb példa a R&C, de jó humora van a játéknak és azt mindíg jó újra átélni.
2. A játékot élvezed igazán, és nem a végét. Kell a vég, nagyon fontos (különben mi sem szaporodnánk ;), de nem az a lényeg...
-
#8 Velemenyem szerint eleg egyszer lejaccani mar csak a story miatt is. Minek atelni ketszer csak azert hogy uj cucott kapjak ha mar az alap cuccal is be tudtam fejezni ?:) -
#7 "En soha nem jacok le egy jatekot ketsze."
-
#6 En soha nem jacok le egy jatekot ketsze. Csakis FF meg a GTA es persze nagy resze az Adventuroknak. Mas felet nem fogok soha nekem egyszer boven eleg. Bar lehet ezzel eleszek. Alitlag mag keszul a harmaik resz hihe :) -
#5 Pedig SZVSZ a J&D is ugyanolyan igényes és szórakoztató.
BTW az űrcsatákat nekem sem jöttek be. Megcsináltam és kész.
BTW ez is egy olyan játék, amit ha fullra akarsz csinálni (mindent unlock-olva), akkor állati sok játékidő van benne. És a durvább része 1 végigvitel után kezdődik! -
#4 Latod pl. a Jak and Daxter nem teccet mert nem volt akkora nagy a fegyver arzenal ami ebben a jatekban nagy szerepet jaccik. Egyszeruen imadom a nagy reszet a fegyvereknek :)
De mekorra jelenet volt a sivatagban amikor egy 3 tonnas bogar kirepult a homokbol .. woow :)
Egyetlen dolog ami kibazotul idegesit... espdig az urcsatak. Elsore soha sem sikerul es mar a vegere amiutan megoltem 50 ellenfelet ugy faj a ujjam hogy beleorulok. -
#3 "Az a kerdesem hogy tobbet a jatekban nem jachatok Clank-el?"
De. -
#2 "Tehat ez a jatek valami eszmeletlen jo"
Így van! És ugyanilyen a R&C 1, és a J&D 1-2 is!
Pedig én sem vagyok ugri-bugri fan. -
#1 Aki anyazni mer a kovetkezo "mar megint egy uj topik egy jatekrol? kell ez? " beszolassal le lesz rugva :)
Tehat ez a jatek valami eszmeletlen jo. En nekem soha nem teccet ez a stilus de ezt nem tudom befejezni. Az utolso jatek ilyen stilusban a Jak and Daxter elso resze volt de meguntam. Ezt nem tudom megunni. A JnD-t aze untam meg mert sokat kellet gyujtogetni es ez soha nem volt az eroseggem mig a RnC-ba most volam egy sivatagi palyan es 2 orat rohnatam a sivatagban hogy begyujtsek valami 85 kristalyt. Magam sem hittem hogy kepes lennek ra:)
Tehat aki szeretti a regi Crach Bandicot fele jatekokat (persze nem annyira linealis mint az) akkor annak ajanlom.
Ja es en a masodik reszt jaccom a Going Commando-t mert az elso resz sajnos kimaradt :(
Egyebkent a grafika csodalatos es vegre nem lehet elmondani hogy egy monoton hangulato jatek. A fegyverek tok jok es szorakoztatoak.
Egy kerdesem lenne ahoz aki esetleg jacotta. En mar jol benne vagyok a jatekba melyedve es mar meglatogattam egy csomo bolygot es tejesitettem a kuldiket de csak egyszer jachattam Clank-el. (na jo ketszer de masodszorra valani nagy robot volt) Tokre teccet hogy a kis robotokat parancsolgatni lehetett! Az a kerdesem hogy tobbet a jatekban nem jachatok Clank-el?