998
-
#758 Madness kb. csak ők érdekelnek... -
#757 Bővebb jellemzése az eddig bejelentett nagyszínpadi fellépőknek. -
#756 Jó lenne, ha még Unkle mellé jönne DJ Shadow is mint társ :) Az überfasza lenne. -
#755 Na meg UNKLE!!!! :D -
#754 Leugrott a lepel, a kiszivárgott plakát nem volt fake!
Faithlessen, Chemical Brothersen, NIN-en meg Killersen tuti kint leszek. -
#753 Jövőhét szerdán kiderül az igazság :) -
#752 Sziget-plakátnak látszó tárgy szivárgott ki
"Terjed az interneten egy kép, ami avatatlan szemlélő számára Sziget-plakátnak tűnhet. A Sziget szervezői szerint ez valójában a szponzorok számára készült terv, melyen a lényeg a logók elhelyezkedése, színe és hasonlók - a fellépőkre vonatkozó következtetéseket nem ajánlott levonni belőle. Mi sem spekulálunk, de azt megjegyezzük, hogy a nagy fesztivál elmúlt pár évének stratégiájával egybevág a plakátterven szereplő, nulladik napra tervezett képzeletbeli LGT-koncert"
... -
#751 Nagyrészt ugyan azok vannak rajta, amiket a #741-ben belinkelt cikkben írtak.
Én az első 5ből Pinken kívül mindegyiken ott lennék ha tényleg ezek jönnének. Mondjuk egy Muse-t el tudnék még viselni a listán :) -
szando #750 bocs a spamért, itt a bizonyíték -
szando #749 az nem azt jelenti hogy idén nem lehet más. -
szando #748 hát ha ezek lennének csak a húzónevek asszem a hetijegyet el is felejteném... -
#747 dréher és a pannon szokta támogatni a sziget fesztivált nem ? -
#746 Eléggé kamu szaga van (valaki játszadozott PS-el), de azért belinkelem:
-
OPM #745 -
#744 hmm The Chemicals ra lehet beugrok
szintén htx az infót -
szando #743 killers jejeje :) -
#742 kösz infot
skatalites is lesz. KIRÁLY. van miért kimenni geco :P -
#741 Killers, Hives és Gogol Bordello lesz, Kaiser Chiefs és Arctic Monkeys nem lesz az idei Szigeten
A Youngin Europe oldal blogjára kikerült egy Sziget preview lineup, amely a Nagyszínpadra a következő előadókat jósolja: The Killers, Pink, The Hives, The Chemical Brothers, Faithless, Gogol Bordello, Gentleman, Sportfreunde Stiller és The Good, The Bad And The Queen. A belógatott világzenei lista szokás szerint bivalyerős - Cesaria Evorával (talán haza se megy), Rachid Tahával és a Tinariwennel -, míg a partivonalon mások mellett Timo Maasszal és Dave Clarkkal fenyegetnek.
-
#740 -
OPM #739 milo? májló! -
#738 jaja -
NKristof #737 Ja, az Anima az igen jó volt. Még dnb-zni is lehetett rá:D -
#736 annyiora jó bulik voltak h csak na:P Anima sound system,prodigy,milo.... iszonyat jó volt jővőre is meek:P
-
szando #735 akartam menni de elmaradt :(
meg nemszeretem a világzeneit, mert kicsi a hely és kurvasokan vannak mindig -
NKristof #734 Leningradon volt vki? Pannon világzenei nagyszínpadon nyomták,de akkora hangulat volt mint sehol máshol. Sokkal fílingesebb volt mint pl. Placebo vagy Radiohead vagy Franz Ferdinand. -
szando #733 jövő héten.. pfahh :D jövőre, sry
jövő héten a szinre megyek egy napot... -
szando #732 sorry :( animán voltam ;)
sajna nem tudtam uccsó nap sokáig maradni mert mennem kellett melóba, 3kor leléptünk..
de a fesztivál összességében nagyon bejött, sajnos hazamenős hetijegyet vettem, pedig rájöttem, hogy én ott akarok sátorozni, mert az sokkal nagyobb fíling, és lehet reggeltől bulizni. minden nap 5 körül mentünk ki ami egy kicsit zavart... jövőre sátorral megyek, az tuti :)
A két legjobb koncert ahol voltam az a KFT volt, és a Prodigy. Tudom, tudom, Prodigyt sokan szidják, de nekem az a reszelés annyira hiányzott akkor, mint egy falat kenyér, és leszarom hogy nem volt jó a hangosítás meg stb stb.
Amit még elhatároztam, hogy jövő héten több fesztiválra látogatok el, mert tökre más a hangulata egy relatíve kisebb fesztiválnak. SZIN, Hegyalja, Efott. Ezeket nem akarom kihagyni jövőre. -
baca01 #731 na sziasztok!
nemrég értem haza.
nagyon ütős volt az idfei sziget, 4napot voltam kinn, szombat, hétfő, kedd és a mai nap:P
nagyon jó volt nem tudok rá szavakat találni...:)már várom a következő fesztivált:) -
NKristof #730 Dejóvolt basszus most értem haza:D -
Grenzjager #729 túléltük a tegnapi napot is, jó r'ggelt:) -
#728 télleg zsír volt... énis voltam mindkét koncerten -
OPM #727 no megjöttem!
tetszett nagyon prodigy is, bár játszhattak volna kicsit több régi zenét, de aztán mylo feltette az i-re a pontot! 10/10es party ;)
szando, 8 után nem találtunk a présházban :( -
#726 nekema leningrad tetszett. -
#725 megerősítve -
#724 megy valami busz az árpád-hídtól, demár elfelejtettem a számát :c -
#723 Jah... lassan kéne aludni :DDD -
#722 én esztergomból :P meek busszal szigetre ma -
OPM #721 Közlekedésügyileg mit ajánlanátok? héven kívül mi megy ki arrafelé?
32es busz sajna még a pesti oldalon dob le, kellene valami más alternatívát találnom :| -
#720 látom teis korán értél haza :P -
#719 Hát ez a Placebo lehetett volna jobb is. Túl sok számot nyomtak a Medsről, én több régebbire vártam.