Sziget Fesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
de szerdától dorbézolás asszem :D
remélem minnél többen jöttök ki egy hétre :) az idõ is remélem megjavul addigra..
-the invisible-
nekem tavaj a dolgozos jegyemet mar 1 hettel a fesztival elott karszalagra csereltek a sziget irodanal (a gellert ter kornyeken)
melyik lesz a kedvenc napotok? :)
-the invisible-
Hetijegyes karszalagot a fesztivál ELÕTT SOHA nem adnak, ez biztos!!
Javítsatok ki, ha tévesek az infóim, de voltam párszor hetijeggyel és mindig a pénztárnál kaptam érte karszalagot.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
csak mert egy faszi árulta neten azt mondta hogy ha úgy kérem akkor átváltja nekem a jegyet karszallagra azt néztem egyet :B
de elviszem bevizsgáltatom vagy westend elõtt vagy ticket expressben ott csak megmondják h jó e
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
a hetijegyet át lehet váltani már most karszallagra?
REAL MADRID
-the invisible-
-the invisible-
nemtudjátok melyik az a zene ami a reklámban van?
REAL MADRID
húzzá
-the invisible-
-the invisible-
www.sabian.com
de azt hallottam hogy nem lesz idén Milli tejbár? :(((((
-the invisible-
Nem lesznek jó csapatok?
Radiohead, Placebo, dEUS, Gathering... ha csak 1 jött volan el ezek közül én már akkor is hepi lettem volna, na de így? <#pias>#pias>
-the invisible-
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Az már elsõ blikkre is látszik, hogy idén is ritka erõs zenei programra készülhetünk: a Radiohead, a Franz Ferdinand és a Scissor Sisters mellett visszatér a Nagyszínpadra a Placebo, a délutáni idõsávokban pedig itt szerepel majd a The Gathering, a dEUS, a Ministry, a Therapy?, a The Rasmus, a Jovanotti, a Gentleman és a Beatsteakes is..
A HammerWorld helyszín látogatói is színes programra készülhetnek: a már korábban ismert Sick Of It All, Fear Factory, Cathedral, Exploited és Evergrey mellé most feliratkozik a Morbid Angel, a Satyricon, és a pár napja általunk már betippelt Cradle Of Filth is. Említettük már, hogy egy új metal színpad is beüzemelésre kerül, melynek Zúzda lesz a neve. Itt a punk és hc színtér, valamint a figyelemre érdemes, de kevésbé ismert metalbandák kapnak szereplési lehetõséget.
A Wan2 helyszín nagy durranásai közt idén a Coldcut, a Deti Picasso, Relax, a Mad Heads XL és a The Orb érkezését említhetjük, a már korábban közzétett zenekarok mellett.
A Világzenein a stílus közkedvelt csillagai és feltörekvõ reménységei kapnak majd fellépési lehetõséget: Robert Plant, Natacha Atlas, Goran Bregovic és az Afro Celt Sound System mellett magyar részrõl a Vágtázó Csodaszarvas, a Ghymes és a Makám zenekarokkal is találkozhatunk.
www.diaksziget.com
Én 3 csoportra osztanám akik szeretik a punk zenét:
1. Az általad említett fiatalabb korosztály, akik minél feltünõbben akarnak kinézni, fekete punkzenekarok képével díszített pólót viselnek, bakancs még nyáron is, stb. Ezeknek a nagy része kinövi.
2. Idõsebb korosztály, õk azok akik nem nõtték ki:)
3. Viszonylag átlagosan kinézõ emberek, akik csak simán szeretik a punk zenét. Általába deszkások, bmx-esek voltak, vagy még mindig azok.(én ebbe a csoportba tartozok)
Ezek között is elõfordulhat balhé, pl. ha néhány ember a nagy exploited koncert hevébe(nem lát ilyet minden nap) erõsre issza magát. De én konkrétan a nácikra gondoltam. Hegyalján is elõfordult valamelyik punk koncerten, hogy beállt a sok kopasz az utolsó sorba és szarrá rugtak mindenkit aki eléjük keveredett.
-the invisible-
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"