998
-
#718 Ohh,már megvan. -
#717 Hi all!
Nem tudja vki mi annak a számank a címe,amit a reklámjában játszatnak? -
#716 ahha azt olvastam köszi -
OPM #715 A nagyszinpad progija pontosan van kinn a hivatalos lapon is szerintem. Tehát aszerint: 21:30 -
#714 azt nem tudod mikor lesz prodigy?:P -
OPM #713 már megvan -
OPM #712 hát este 10től keződik a party gondolom, ahol az alábbi fellépők lesznek hallhatók:
Mylo (UK)
Pöli
Slam Jr
Goodspeed
Szerintem Mylo 1 előtt nem kezd. Dee szóljatok ha nincs igazam :) Nem akarok Prodigy miatt lemaradni róla. -
#711 http://www.sziget.hu/fesztival/program2006 itt azt irja hogy 22 től -
#710 Roger Sanchez szerdán hivatalosan éjfélkor kezdett. A valóságban valamikor fél 1kor kezdte el tolni ;) Szemétség h a programfüzetben nincs kiírva pontosan, 22:00hoz van felsorolva az összes fellépő. Asszem éjféltől vannak a "sztárDJ"-k. -
OPM #709 ottleszek aztán utána go to mylo! lehet tudni, hánytól zenél? -
#708 jaja -
#707 Holnap Placebo, aztán kedden Prodigy és Mylo. Jó lesz ez az utolsó 2 nap :P -
#706 aha hát igen nem ekevés zsé kell hozzá :) -
baca01 #705 én hétfőn megyek placebo-ra, kedden már nem hiszem mert az más sokba lenne nagyon.:S -
#704 Hát én lehet, de nem biztos. -
#703 ki jön majd kedden prodigy re? -
#702 igen. -
baca01 #701 tegnap radiohead nagyon állat volt!!!!!! örök élmény marad:) -
szando #700 ezt mondják, de én nagyon élveztem... jó, mondjuk én mindet élvezem :D
viszont tegnap a Kiscsillag sem volt valami különleges.. jobbra számítottam.. -
EaT #699 a bor 90, a kommersz 200 körül van, nem olyan durvák az árak..
viszont iszonyatos nagy sár alakult ki mar hajnalra, azzal számoljatok, aki odamegy gumicsizmát vigyen :p
-
#698 nem tartozik a legjobb kispál koncertek közé, sőt :c -
#697 hú.. kispált ki is felejtettem. pedig belőlük láttunk talán a legtöbbet. ha pedig már itt tartok: nincs valakinek számlistája arról a koncertről? most először hallottam őket, nagyon megtetszett, és ha valaki volt kinn, és emlékszik is rá, nem tudná esetleg kitenni ide a számlistát?
bocsi az offért. :) -
#696 sziasztok, én most voltam (azaz 10én, csak másnaposság meg pihenésből fakadóan valahogy összefolytak a napok) egy napra, és mindenkinek csak ajánlani tudom. lehet, h 6000 péz a nap, és a hetijegy sem olcsó, viszont olyan hangulata van az egésznek, hogy sztem kihagyhatatlan. egy kerek egész napot nem töltöttem ott, szinte az összes kiszemelt koncertről lemaradtunk, de már most lefixáltam magamban, hogy jövöre is kimegyünk!
akik pedig az ár miatt fanyalognak: biztos nem éri meg? még akkor sem, ha abból a pénzből lát(hat)tam (volna) a sick of it all-t, a superbutt-ot, az insane-t, a fürgerókalábakat, a testi egyenleget, és zárásként még egy kis Wallace és Gromit filmvetítést is. +élmény. biztos olyan sok az a 6000? ;) -
#695 majd feltankolok, és akkor nem kell a sziget másik végéből visszakirándulni -
Kolbasz #694 Ja, és a dobozos Soproni 300. Ott kell sört venni. Ennyi. -
#693 soproni sátorban kapsz csapolt sopronit, heinekent, gössert. -
#692 jaja -
#691 Arról nem is beszélve, hogy nem vízezik :P -
#690 valami ír táncház -
#689 asszem én is azt fogok
meg abból kevesebb borul, ha dülöngélek :D
-
#688 Most, hogy belegondolok lehet 5 decisek, de nem tudom, mert csak dobozost vettem. -
#687 jaja. alias műanyagpohár :D az kerül 320ba. -
#686 Ír bigyó? :D Az mi? Volt pár nemzetiségi konyha, de írt nem láttam. -
#685 4 decis korsókat adnak?
-
#684 Ja meg Gössert sem láttam. -
#683 biztos az ír bigyónál van
eddig is ott volt -
#682 320ért nincs dobozos sör :)
3 fajta sör van az egész szigeten: Arany, Dreher, Pilsner. Meg láttam este felé két ír rendszámú Guinness kamiont is, de sehol nem láttam a büfékben. -
#681 Nem volt olyan rossz szerintem. Bár engem ezek a feka-stílusú közbekiabálások, amit minden feka nyom folyamatosan, hidegenhagynak, nem hiányoztak :) Én csak a zene miatt mentem el oda, hangulat van elég máshol :) -
#680 és a memóriám már nem a régi ;) -
#679 a füzetben olvastam tegnap