Sziget Fesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kivettem a szabit ^^

-the invisible-

Roger6
Legyen így. Legyen jó idõtök, én meg dolgozom egész héten. Legalább ti érezzétek jól magatokat! Jó Szigetelést! :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

én egész hétre megyek, csak sajnos hazamõs jeggyel, ezért holnap nem mehetek még be :(
de szerdától dorbézolás asszem :D

remélem minnél többen jöttök ki egy hétre :) az idõ is remélem megjavul addigra..

-the invisible-

ez nem igy van
nekem tavaj a dolgozos jegyemet mar 1 hettel a fesztival elott karszalagra csereltek a sziget irodanal (a gellert ter kornyeken)

nyamiag
még egy nap :O

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

én radioheadre megyek, már a jegyem is megvan vagy egy hónapja :)

Duddits
Tavaly mikor apum volt fõnökétõl megkaptuk a jegyeket kb egy héttel a fesztivál elött, már karszalagban volt, nem jegyben. Mondjuk az VIP-es volt, szal lehet azért.

egyértelmû.

nyamiag
utolsó

így van, így van :)

melyik lesz a kedvenc napotok? :)

-the invisible-

ez így van

artschi
azt a helyedben elfelejteném, biztos kamuzik a gyerek, te pedig buknál rajta 30 rugót...

Hetijegyes karszalagot a fesztivál ELÕTT SOHA nem adnak, ez biztos!!

Javítsatok ki, ha tévesek az infóim, de voltam párszor hetijeggyel és mindig a pénztárnál kaptam érte karszalagot.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

köci
csak mert egy faszi árulta neten azt mondta hogy ha úgy kérem akkor átváltja nekem a jegyet karszallagra azt néztem egyet :B
de elviszem bevizsgáltatom vagy westend elõtt vagy ticket expressben ott csak megmondják h jó e

artschi
nem, majd a helyszínen leadott jegyedért kapsz érte karszalagot.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

hali
a hetijegyet át lehet váltani már most karszallagra?

tenkjúverimács

REAL MADRID

every you and every me, bocsi :)

-the invisible-

Placebo - Every me and every you

-the invisible-

hali!

nemtudjátok melyik az a zene ami a reklámban van?

REAL MADRID

Életemben elõszõr úgynézki lenézek én is a szigetre a zárónapon. Mylo rulz <#eljen>

nyamiag

-.-
húzzá

-the invisible-

nyami
íjáj

nyami
akkor te nem jössz -.-

Nahát, mingyá összerosálom magam.... és Milli tejbár se lesz? Rögtön fellógatom magam...
JÖN A PRODIGY!!!

-the invisible-

signs
talán mert ausztria nem csóró?! <#vigyor0>

www.sabian.com

signs
kitõl hallottad? csak nem azoktól, akik azt is terjesztették, hogy nem a hajógyári szigeten lesz a sziget fesztivál? <#taps>

www.sabian.com

najah, és még érzésem szerint lesz 1-2 nagy név

de azt hallottam hogy nem lesz idén Milli tejbár? :(((((

-the invisible-

GregSB
VÁÁÁÁÁ! Én csak most láttam meg hogy kik jönnek.
Nem lesznek jó csapatok?

Radiohead, Placebo, dEUS, Gathering... ha csak 1 jött volan el ezek közül én már akkor is hepi lettem volna, na de így? <#pias>

Duddits
Uh, na az jó volt! Hazajöttem, le is töltöttem az albumukat. <#nyes>

I.C.ram
Azt pont nem szeretem :D
tavaly nem volt elég jó a Basement Jaxx?

-the invisible-

Vanek
idén sem lesz jó banda a szinpadon? ha tavaly a korn megtöltötte a szigetet,akkor nemhiszem hogy olyan rossz befektetés lenne sztárcsapatokat elhívni. Soad,Slipknot,Rhcp,Metallica,kogy csak párat említsek,teltházasok lennének. mért van az,hogy ausztriába egy semmitmondó fesztiválon nagyobb nevek játszanak mint a szigeten???

R U Ready?!?!? ...broken soul...

I.C.ram
Szóval az ilyenek miért nem jönnek ide? Csupa tinirock banda, meg funky/pop. Amiket amúgyis orrvérzésig nyomnak minden helyen.
nyami
Crystal Method (y)

I.C.ram
De még mindig alig (kb semmi) elektronikus zene nincs jelen. Crystal Method, Chemical Brothers, Vitalic, Daft Punk esetleg. Ezeket miért nem hívják? :( Csupa szar popzene.
artschi
nekem nagy meglepetés pl. a Satyricon felbukkanása. A nagyszínpad programja egyelõre hidegen hagy...

I.C.ram
Ministry meg az indusztriális zenében ritka szar szvsz :(
I.C.ram
Még mindig semmi extra számomra. :( Talán Placebo, de nekik is csak pár számukat szeretem.
artschi
Sziget: Placebo, Coldcut, Satyricon.. - (2006.05.11) -

Az már elsõ blikkre is látszik, hogy idén is ritka erõs zenei programra készülhetünk: a Radiohead, a Franz Ferdinand és a Scissor Sisters mellett visszatér a Nagyszínpadra a Placebo, a délutáni idõsávokban pedig itt szerepel majd a The Gathering, a dEUS, a Ministry, a Therapy?, a The Rasmus, a Jovanotti, a Gentleman és a Beatsteakes is..

A HammerWorld helyszín látogatói is színes programra készülhetnek: a már korábban ismert Sick Of It All, Fear Factory, Cathedral, Exploited és Evergrey mellé most feliratkozik a Morbid Angel, a Satyricon, és a pár napja általunk már betippelt Cradle Of Filth is. Említettük már, hogy egy új metal színpad is beüzemelésre kerül, melynek Zúzda lesz a neve. Itt a punk és hc színtér, valamint a figyelemre érdemes, de kevésbé ismert metalbandák kapnak szereplési lehetõséget.

A Wan2 helyszín nagy durranásai közt idén a Coldcut, a Deti Picasso, Relax, a Mad Heads XL és a The Orb érkezését említhetjük, a már korábban közzétett zenekarok mellett.

A Világzenein a stílus közkedvelt csillagai és feltörekvõ reménységei kapnak majd fellépési lehetõséget: Robert Plant, Natacha Atlas, Goran Bregovic és az Afro Celt Sound System mellett magyar részrõl a Vágtázó Csodaszarvas, a Ghymes és a Makám zenekarokkal is találkozhatunk.

www.diaksziget.com

Duddits
Te meg maradj meg magadnak... htx

Ne te mond meg hova menjek és hova ne!

Tényleg sok kis 15 éves pöcs van, aki azt hiszi, hogy õ a nagy punk, de nem õk vannak többségbe.
Én 3 csoportra osztanám akik szeretik a punk zenét:
1. Az általad említett fiatalabb korosztály, akik minél feltünõbben akarnak kinézni, fekete punkzenekarok képével díszített pólót viselnek, bakancs még nyáron is, stb. Ezeknek a nagy része kinövi.
2. Idõsebb korosztály, õk azok akik nem nõtték ki:)
3. Viszonylag átlagosan kinézõ emberek, akik csak simán szeretik a punk zenét. Általába deszkások, bmx-esek voltak, vagy még mindig azok.(én ebbe a csoportba tartozok)

Ezek között is elõfordulhat balhé, pl. ha néhány ember a nagy exploited koncert hevébe(nem lát ilyet minden nap) erõsre issza magát. De én konkrétan a nácikra gondoltam. Hegyalján is elõfordult valamelyik punk koncerten, hogy beállt a sok kopasz az utolsó sorba és szarrá rugtak mindenkit aki eléjük keveredett.

én elképzelhetõnek tartom... majd meglátjuk ;)

-the invisible-

magus
mivel a punk zenet szeretok nagyresze 15 ev korul van ezert erosen ketlem hogy nekiallnanak balhezni, a securityk es a reszeg arcok azonnal kapnanak az alkalmon

nyamiag
prodigy télleg lesz? vagy csak hoax?

nyamiag
te maradj meg csak a budapest parádédnál htx

én szeretem a punk zenét de exploited koncertre nem mennék el. Szerintem kúrvanagy balhék lesznek.

I.C.ram
Elég gyenge számomra eddig a Sziget felhozatal. Remélem tartogatnak számomra még pár nagyágyút :)
I.C.ram
Azt inkább ne :D