998
-
#838 a Volt se lesz rossz -
#837 és ez még messze nem a teljes, csak egy töredék :) Mi lesz itt még? Fáj a szívem komolyan mondom, és egy ilyen felhozatal mellett lebutítják az egészet 5 napra? És még a Tescot meg a többi újfajta baromságot sem tiltják ki hogy visszahozzanak valamit a régi hangulatból.. de hát ugye a pénz az nagy úr. -
#836 most végignéztem :)
hűűű -
#835 flogging molly is csessze meg -
#834 azta!!! Apocalytica és Iced Earth is! Komolyan, leszarom, ki jön velem bankot rabolni?? -
#833 hja, http://sziget.hu/fesztival :D Ott van pl a bannerban is :D ennél már csak az lenne a jobb ha hozná magával az egész soad-ot :D
(program almenüben megleshetet a neveket) -
#832 Serj jön????????
erről tudsz linket? -
#831 hát igen, de sex pistols, iron maiden, talán Rage Against, Serj Tankain.. omg... kell 30 ezer nincs mese!
egyébbként nem hiszem hogy tényleg rászánok erre az 5 napra ennyit (plusz majdnem ennyi a fel-le ut és ottani fogyasztás is)... -
#830 az a durva, hogy ugyan annyiért idén már csak 5 napos -
#829 sex pistols is elvileg lesz :) -
#828 nincs mese, harminc ezret szereznem kell valahonnan.. a fogyasztást meg majd összelejmolom -
#827 Egyelőre csak pletyka, de nem volna rossz:
A rumor that’s been very persistent on a lot of forums and websites lately, the one about the legendary-just-reformed
RAGE AGAINST THE MACHINE
playing at this year’s Sziget Festival. There are even some sources that say that the announcement is just a matter of time and that the band will play on August 17th. Nothing officially confirmed yet, though. We’ll keep you posted the moment we have more on this.
szigetnews.com
-
#826 Szerintem tuti lesznek még hasonló kaliberűek mellette. Tavaly sem csak egy nagyobb kaliberű előadó volt, hanem 3-4 :) -
bcrics #825 2007ben voltam ..és remélem most is ott leszek:))))..bakancsos kurvák...:)ehehe -
szando #824 ez még elég kevés.. egy időben imádtam az rem-et, szóval biztos ottleszek, de remélem nem ez lesz a főattrakció :)) -
#823 Jön a REM :) -
#822 Hi
Van 2 eladó jegyem az összes szigetes rendezvényre!(Sziget,Volt,Balaton....stb)
Érdeklődni: [email protected] -
#821 tavalyi képek is mehetnek ?? -
#820 Nekem sajnos nemvolt itthon a gépem Sziget alatt, de jó ötletnek tartom! Majd jövőre... ;) -
kow83 #819 Sziasztok,
Indítottam egy oldalt a szigetes fényképek megosztására.
Bárki regisztrálhat és tölthet fel képeket:
Sziget Pictures -
#818 Én eddig ezt szeretncsére nem éreztem. Valahogy ma vettem észre, hogy az idei is gyorsan elment. :( -
cnoree #817 Imádom a szigetet. csak olyan gyorsan vége van.... -
#816 ehh :D
Mondjuk, nekem az összes az volt. Ez volt a 7. 1 hetem. Az összes tökéletes! :) -
szando #815 nekem is ez volt az eddigi legjobb szigetem :) lehet hogy azért mert nem nővel voltam idén :) -
#814 Hát óriási volt ez a Sziget is!! És már nincs 1 teljes év, és újra eljön! ;) -
Mse #813 Action: mennyi az az áron alul? : [email protected]
thx -
Action #812 Sziazstok ha vkinek kell ottalvós hetijegy akkor hivjon mert elárvult 3 db nálam.Nem utolsó szempont h már nemlehet kapni...és igencsak áron alul adom. 06-20-352-84-95 -
#811 ihh :S -
#810 Fákk
Ennek most nem örülök :S -
szando #809 értem..
hát, meglátjuk mi lesz, már nem kell sokáig várni :) -
#808 Maga a koncert,kevés ismert számot játszottak,inkább az újabb lassú számokat játszották,a számok között nem volt semmi összekötö szöveg,a közönséghez alig szóltak,tehát nem volt meg az az igazi hangulatos koncert -
szando #807 konkrétan mi volt a rossz? -
#806 Hát nem tudom mennyire szedik össze magukat mert itt is nagy dobásra készültek mivel vagy itt nagyon sokáig ki voltak tiltva. -
#805 ejj, most elgondolkoztattál! :) Bár azért a Nagybetüs Szigetre csak összeszedik magukat, nem?
Bár igyis-ugyis drága lenne egy koncertért, fel-leutazással, temérdek sörfogyasztással az egész.. 15-öt még talán a jó LGT sem ér meg.. talán.. -
#804 Nem ajánlom!Most voltam Félsziget Feszten Marosvásárhelyen,oda is eljött az LGT és hát nagyon csalódtam,de nem voltam egyedül ezzel,soknak nem tetszett és már az elsö óra után elmentek a szinpadtól -
#803 http://sziget.interticket.com/festival -
#802 a 30 ezer felettti összeg nekem nagyon sok. De esküszöm, az LGT koncerten nagyon gondolkodom ( lehet még elővételben kapni jegyet rá vajon? ) -
raymond01 #801 Nem nagy a nyüzsi!? -
szando #800 Manu Chao jejejejejeje!! -
cnoree #799 Pinket véletlenül nem akarják törölni, mert én nagyon tudnék örülni neki