998
  • PíszLávJuniti
    a Volt se lesz rossz
  • Kmarha
    és ez még messze nem a teljes, csak egy töredék :) Mi lesz itt még? Fáj a szívem komolyan mondom, és egy ilyen felhozatal mellett lebutítják az egészet 5 napra? És még a Tescot meg a többi újfajta baromságot sem tiltják ki hogy visszahozzanak valamit a régi hangulatból.. de hát ugye a pénz az nagy úr.
  • PíszLávJuniti
    most végignéztem :)
    hűűű
  • PíszLávJuniti
    flogging molly is csessze meg
  • Kmarha
    azta!!! Apocalytica és Iced Earth is! Komolyan, leszarom, ki jön velem bankot rabolni??
  • Kmarha
    hja, http://sziget.hu/fesztival :D Ott van pl a bannerban is :D ennél már csak az lenne a jobb ha hozná magával az egész soad-ot :D

(program almenüben megleshetet a neveket)
  • PíszLávJuniti
    Serj jön????????
    erről tudsz linket?
  • Kmarha
    hát igen, de sex pistols, iron maiden, talán Rage Against, Serj Tankain.. omg... kell 30 ezer nincs mese!

egyébbként nem hiszem hogy tényleg rászánok erre az 5 napra ennyit (plusz majdnem ennyi a fel-le ut és ottani fogyasztás is)...
  • PíszLávJuniti
    az a durva, hogy ugyan annyiért idén már csak 5 napos
  • PíszLávJuniti
    sex pistols is elvileg lesz :)
  • Kmarha
    nincs mese, harminc ezret szereznem kell valahonnan.. a fogyasztást meg majd összelejmolom
  • artschiatwork
    Egyelőre csak pletyka, de nem volna rossz:

A rumor that’s been very persistent on a lot of forums and websites lately, the one about the legendary-just-reformed

RAGE AGAINST THE MACHINE

playing at this year’s Sziget Festival. There are even some sources that say that the announcement is just a matter of time and that the band will play on August 17th. Nothing officially confirmed yet, though. We’ll keep you posted the moment we have more on this.

szigetnews.com
  • GregSB
    Szerintem tuti lesznek még hasonló kaliberűek mellette. Tavaly sem csak egy nagyobb kaliberű előadó volt, hanem 3-4 :)
  • bcrics
    2007ben voltam ..és remélem most is ott leszek:))))..bakancsos kurvák...:)ehehe
  • szando
    ez még elég kevés.. egy időben imádtam az rem-et, szóval biztos ottleszek, de remélem nem ez lesz a főattrakció :))
  • GregSB
    Jön a REM :)
  • Mrena
    Hi
    Van 2 eladó jegyem az összes szigetes rendezvényre!(Sziget,Volt,Balaton....stb)
    Érdeklődni: [email protected]
  • Pheaper
    tavalyi képek is mehetnek ??
  • Brankley
    Nekem sajnos nemvolt itthon a gépem Sziget alatt, de jó ötletnek tartom! Majd jövőre... ;)
  • kow83
    Sziasztok,
    Indítottam egy oldalt a szigetes fényképek megosztására.
    Bárki regisztrálhat és tölthet fel képeket:

Sziget Pictures
  • Brankley
    Én eddig ezt szeretncsére nem éreztem. Valahogy ma vettem észre, hogy az idei is gyorsan elment. :(
  • cnoree
    Imádom a szigetet. csak olyan gyorsan vége van....
  • Brankley
    ehh :D
    Mondjuk, nekem az összes az volt. Ez volt a 7. 1 hetem. Az összes tökéletes! :)
  • szando
    nekem is ez volt az eddigi legjobb szigetem :) lehet hogy azért mert nem nővel voltam idén :)
  • Brankley
    Hát óriási volt ez a Sziget is!! És már nincs 1 teljes év, és újra eljön! ;)
  • Mse
    Action: mennyi az az áron alul? : [email protected]
    thx
  • Action
    Sziazstok ha vkinek kell ottalvós hetijegy akkor hivjon mert elárvult 3 db nálam.Nem utolsó szempont h már nemlehet kapni...és igencsak áron alul adom. 06-20-352-84-95
  • Pheaper
    ihh :S
  • GregSB
    Fákk

Ennek most nem örülök :S
  • szando
    értem..
    hát, meglátjuk mi lesz, már nem kell sokáig várni :)
  • Sephirot T
    Maga a koncert,kevés ismert számot játszottak,inkább az újabb lassú számokat játszották,a számok között nem volt semmi összekötö szöveg,a közönséghez alig szóltak,tehát nem volt meg az az igazi hangulatos koncert
  • szando
    konkrétan mi volt a rossz?
  • Sephirot T
    Hát nem tudom mennyire szedik össze magukat mert itt is nagy dobásra készültek mivel vagy itt nagyon sokáig ki voltak tiltva.
  • Kmarha
    ejj, most elgondolkoztattál! :) Bár azért a Nagybetüs Szigetre csak összeszedik magukat, nem?

Bár igyis-ugyis drága lenne egy koncertért, fel-leutazással, temérdek sörfogyasztással az egész.. 15-öt még talán a jó LGT sem ér meg.. talán..
  • Sephirot T
    Nem ajánlom!Most voltam Félsziget Feszten Marosvásárhelyen,oda is eljött az LGT és hát nagyon csalódtam,de nem voltam egyedül ezzel,soknak nem tetszett és már az elsö óra után elmentek a szinpadtól
  • Pheaper
    http://sziget.interticket.com/festival
  • Kmarha
    a 30 ezer felettti összeg nekem nagyon sok. De esküszöm, az LGT koncerten nagyon gondolkodom ( lehet még elővételben kapni jegyet rá vajon? )
  • raymond01
    Nem nagy a nyüzsi!?
  • szando
    Manu Chao jejejejejeje!!
  • cnoree
    Pinket véletlenül nem akarják törölni, mert én nagyon tudnék örülni neki