998
-
#397 Tényleg!
Vannak itt igénytelen rokkerek? -
#396 Persze, mer még kicsi vagy:) -
Szofi #395 Én má várom, úgy ahogy van! -
#394 Ma már szerencsére igen, de régen tényleg zavaróan sokan voltak. -
#393 nekünk a tipikus szakadt punk mesélte szigeten pár éve hogy szerda regel kiült koldulni és 2 óra mulva megvette a heti jegyet. de tény hogy az a pár 100 esetleg 1000 ember elveszik a tömegben. -
#392 A szigeten arányaiban nincs annyi igénytelen, már csak a beugró miatt sem. -
#391 5 percet voltam kinn, hát igen, ott elég sokan voltak, de olyanokat a Szigeten is látsz... -
#390 pffff nemigaz, nemtudom, neked mi számít igénytelennek.
ha sporszigeten kint voltál, akkor ott igen, volt sok igénytelen ember... -
#389 alig?
tele van...
Akkor szerencséd van. :) -
#388 Szerintem ma már szinte alig van igénytelen rokker.
Azokra a koncertekre meg, ami engem érdekel úgysem mennek. -
#387 és sok az ikénytelen rokker -
#386 Nekem alapvetően egy bajom van a szigettel, hogy mindenért csomót kell sorba állni, meg tumulni. -
#385 jah, csak az In Flames a csapda előtt van... és aztán van a raszmusz... suxxxxxxxxxxxxx... -
#384 hát nem -
#383 nemcsak azért... te nem érzed át az egész lényegét, értelmét! :O)))) -
#382 csak azért hogy bebassz/beszívjz? pénzkidobás.... -
#381 há ja. tényleg káccos felhozatal... de mind1. azért jó lesz! :O) -
#380 szar az egész ne menj.... :D
ikénytelenség. -
#379 nah akkor én Szombat, Vasárnap kilátogatok... a többi nemigen érdekel. -
#378 Szombat In Flames & Tankcsapda... :)))) The Rasmus nemtudom, hogy jön e képbe aznap... -
#377 -
#376 Van nagyszínpad program rendes beosztással végre!!!!!!!!
-
#375 Az ADF nem lép fel!
Beugratós kérdés... -
#374 "Nyerj öt belépõjegyet a belgiumi Dour Fesztiválra!
A tizenhatodik douri belga fesztivál július 15-tõl 18-ig az alternativ zenék laboratóriuma lesz. Idén több mint 180 együttes es DJ lép fel a fesztivál 6 színpadán, többek között: Asian Dub Foundation Sound System, Matthew Herbert dj, Explosions In The Sky, Audio Bullys, 2 Many dj's, La Ruda, Amp Fiddler, Sharko , Feist, Pleymo, Tarmac, Julian Marley & The Uprising, Les Caméléons, The Skatalites, Pharcyde, vagy a híres francia punkzenekar, a BERURIER NOIR egyetlen nyári fellépése.
Válaszolj az alábbi két kérdésre franciául vagy angolul a következõ címre : [email protected]
1. Melyik nap lép fel La Ruda francia együttes?
2. Melyik színpadon lép fel az Asian Dub Foundation?"ű
báhhh
-
#373 Átszervezésre késztette a WAN2 színpad szervezõit a Fishbone bejelentése, mely szerint a banda lemondta európai koncertsorozatát, így a szigetes fellépést is.
A megváltozott menetrend szerint augusztus 4-én a kiugrott zenekar helyére a holland League of XO Gentlemen csúszott és utána játszik majd a Sun Workshop, amelynek megüresedett helyét, a 21:30-as sávban, a Pitchtuner tölti be.
-
#372 nem, csak a mostaniakat már kiírhatnák, hogy mikor lépnek fel. úgy osztanám be az időmet... -
Cat #371 ez mért baj? inkább irjanak ki minden szart, aztán mégse jönnek? -
#370 25 nap van hátra a fesztiválig!
és még mindig konfirmált fellépők! :( -
#369 27 nap van hátra a fesztiválig!
és érdekes a nagyszinpadon még mindig csak komfirmált fellépők vannak. :( -
szando #368 minden hétvégén van
muhhahha :D -
#367 te kis pedó!D -
#366 jaj, ost nézem lemaradtam a Matáv gyerekszigetről!!! :/ -
#365 46 nap van hátra a fesztiválig! -
#364 áááá az jó lenne. majd nézem mindig.... -
#363 TV Sziget c műsort nem nézte vki az m2-n? állítólag olyan hangzott el benne, h jövő héten vmikor leadják majd a sportszigeti Slipknot koncertet.. ez igaz? -
#362 Hülye vagyok. Meg is talaltam addigra... :) -
#361 Tippelj. -
#360 HONNAN??? -
szando #359 reklámok letölthetők!!!
váá, kurva nagyok! :D -
#358 Tito and Tarantula-nak 2 éve a közelébe nem lehetett menni akkora volt a tömeg a sátor elött is ültek pár ezren :)