998
-
#437 -
#436 rádiocafé-n most mondták hírekben...
:( -
Grenzjager #435 ma lesz Anima -
#434 Lukács összetörte magát???????????????? -
#433 Persze vannak igazolt és kevésbé elfogadható hiányzások: például a világzenei helyszínre nem tud érkezni a Yat-Kha zenekar, mert a tagoknak turnéjukon ellopták az útlevelét. [:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((]
A Wan2-ról hiányzik majd a Vopli Vidopliassova, a dobos a minap kezét törte.
A fesztiválvilágban kevésbé elfogadott módon, a Fesztivál előtt két nappal mondta le fellépését a Nagyszínpad egyik üdvöskéje, a Scissor Sisters. Érvelésük szerint nem tudnák kipihenni magukat a budapesti koncertjüket követő másnap esedékes DVD-felvételükre. A vasárnap, kora délutáni sávban keletkezett űrt, az utolsó pillanatban a szervezők rendelkezésére álló német „zenebohóc", Mambo Kurt tölti be. [:))))))))))))))))))))]
a rádióban meg most mondták, hogy úgy néz ki Tankcsapda sem lesz, az énekes ripityára törte magát ejtőernyőzés közben, és kevéssé van szállítható állapotban. :((((( -
Grenzjager #432 ..meg idoben elasni a piat am -
#431 holnap van a 0. nap, akik 1 hétre mennek, azokat beengedik asszem. -
Grenzjager #430 2 nap mi? -
#429 idén én nem leszek :( -
#428 Hát igen.
Ha leragadtam volna egy zenei stílusnál, biztos nekem sem tetszene.
De így napi 4-5 előadó garantáltan érdekel. -
#427 sajnos igaz... .C
sajnos vazze köjbejött gecisok dolog. (de persze egész nyáron semmi nem volt) kiváncsi vagyok, hogy menni időt tudok eltölteni majd kint (hét közepéig kiderül).... :(((((((( -
#426 autogramosztás lesz? vmi sátorban? -
Cat #425 A Sziget felhozatalán végignézve nyugodtan mondhatjuk: kedvenc fesztiválunk az évek óta tartó átalakulás végéhez, vagy talán épp egy szép új világ kezdetéhez érkezett. Hová tűntek a nagyszínpadról a kilencvenes években természetesnek számító húzónevek? Mi keresnivalója van egy eredetében és szellemiségében egyértelműen alternatív fesztivál fő produkciói között a konzumzenének? A Sugababes láttán minden bizonnyal a legtöbb veterán szigetlakónak marokba szorul majd a mancsa az egy éve remegve várt söröspohár körül (felháborodni a Tilos-helyszín hiányán is lehet, ha már itt tartunk). Fanyalgással vegyes nosztalgiázás helyett azonban lássuk, minek lehet örülni idén a Hajógyárin. Mert ok - még az elmúlt évek programjának fényében is, vagy inkább főleg abban - akad bőven.
http://www.origo.hu/programajanlo/20040730sziget.html -
#424 ikénytelen fesztiválig. :D -
Grenzjager #423 szigetre hazamegyek -
#422 4 rongy a napijegy, de szvsz gusztustalannak tartom a lejmolókat... -
#421 mennyi a napijegy? kiállok lejmolni...
rohatt ismerősöm.. 200 Ft ból lement Pécsre, bebaszott, befüvezett, és megvette a napijegyet..
ugyan ezt eljátszotta hegyelján, ahol heti jegyet vett. -
#420 10 nap van hátra a fesztiválig! :) -
#419 http://www.felsziget.ro/
Nemzetközi, romániai, illetve magyarországi sztárzenekarok
LÁL -
#418 14 nap van hátra a fesztiválig!
:)) -
#417 Ezt a Winket nem vágom, de a többi meggyőző. -
#416 nekem sima semmi :D -
#415 sima. 1500 Ft om van kb :D
összesen. -
#414 kajak eladom a házat !
menjünk ? :D -
#413 mmmmmmmmmmmmmmm roni size is lesz?????????
nyaffffffff :/
<ADJATOK PÉNZT!> -
#412 RONI ? :DDDD -
#411 Körbeszarom :-DDDD
Csüt. Josh Wink, Freestylers,
Pént. Grooverrider, Adam Freeland, RONI SIZE!!! :-D
Kúl -
#410 szerdán este a Nagyszínpadon PET SHOP BOYS!!!!!!!! -
#409 persze, hogy nem tudok akkor kimenni, amikor akarok!!! mennem kell esküvőre, In Flames helyett....
akkor marad az első 2 nap. :) -
#408 nightwish nem jön? hybid? -
#407 Csak azért, hogy el ne tévedjetek! :DDDD
(katt a képre)
-
#406 Nem hiszem, hogy az In flames rajongók maradnának tittirittire.
Azok meg, akik még nem igényesek zeneileg(sajnos némelyikük soha nem is lesz), vagy ugrálnak Inflamesen, vagy várnak a sorukra.
Mondjuk nem hiszem, hogy a rasmus rajongó trendi tinik oda merészkednének a nagyokhoz:)) -
#405 hát csak mit fog szólni a közönség,ha például miután szétzúzták a fejüket,odamegy egy tcs,rasmus....:) -
#404 Miért?
Például sokkal menőbb.
:DD -
#403 azaz... elég szánalmas. -
#402 nem mondjátok hogy a rasmus később van mint az inflames? lol -
#401 lol -
#400 Mondjuk a magic mirrornál talán nincs akkora sor. -
Szofi #399 valszeg azé.
meg nem voltam még elégszer! -