998
  • PResident Evil
    most jut eszembe hogy tesóm szervező
  • SarahGin
    Most jötten haza a szigetről és nagyon klassz volt....csakhát az idő.
    Na de még bizosan megyek ki valamikor. Hazafelé vettem még egy meleg vanilliás túros batyut és még ezt elmejszolom mielőtt megyek aludni.
  • Grenzjager
    tegnap kimaradt, biztos überjó volt
  • Grenzjager
    ma lesz vmi?
  • ThePartyFace
    Masnap reggel 8-kor el kell hagyni a sziget teruletet.
    Vannak karszallag ellenorok, akik ha eszreveszik, h a tegnapi szinu szallag van rajtad, vagy kitoloncolnak, vagy megvetetik veled az aznapi jegyet is.
  • Kolbasz
    Írjá. Írok én is. Írnék. Mert úgy volt, hogy qrva nagyot zúzunk a Globe-ban dárenbézre, csak egy emberke kiütötte magát, őt kellett istápolni. Amit el tudok mondani: Grooverider király volt, Adam F nem tetszett, nagyon szétzilálta a zenét. A többiről lemaradtam. Remélem a kedd jó lesz.
  • Ramza
    Én írnék, csak gondoltam senkit sem érdekel :)
  • The Garrett
    háááááát breakbeat era rol is lemaradtam. Remélem csak 10 év mulva eszi ide őket a fenee hogy addigis legyen mit várnom :/
  • [HUN]PAStheLoD
    elég kevés itt az élménybeszámoló .. vagy még mindenki kinnvan ? :P
  • Grenzjager
    "leszakadt országrészek seggnyalása"...etc
    üzengetések Ákosnak...stb
    régi, hosszú story, nem érdemes már vele foglalkozni
  • szando
    igen, valahogy ugy... menjetek ki es gyertek haza hamarabb. vagy maradjatok 2 napot. megeri!
  • szando
    cikk
    Lovasi valasza
  • Punker
    de, a napijegy aszem másnap reggel 8-9-ig érvényes
  • Eustace
    Ez a napijegy hogy van? 24 órára szól, vagy egy napra?
    Mert mi szombat délben megyünk, és vasárnap délig maradunk. Ugye akkor nem kell 2 napot kifizetni??
  • ThePartyFace
    Fu...ma megyek ki eloszor, es remelem nagyon utos lesz!
    Roni Size-t meg kell hallgatni. Globe-ba is a tortek dominalnak ma...Palotai papa odabasz:)
    Cinetrip satort is megtekintem.
    Varom mar nagyon:D
  • Kolbasz
    Most akkor ködösítetek még egy darabig, vagy elmondjátok?
  • szando
    aznem a kispale volt, hanem a lovasie...
    amugy meg igaza volt, csak aki nem volt ott es nem hallota eredetileg, mashogyertekeli. en sem voltam ott, de tudom a hatteret a dolognak, meg azt is, hogy az ottanimagyarokat ez abszolute nem haboritotta fel, csak az ittenieket...
  • The Garrett
    nem fontos sikongva körülrajongani.. lehet kultúráltabban is szeretni valamit :)
  • Bandee1987
    Még csak az kellene :)
    Sztem ahogy fellépnének a színpadra a tömeg megdobálná őket...kézigránáttal. Román zenét nem kérünk a szigetre...
  • Kolbasz
    Erről meséljél. Hallottam valamit, de frissítenem kell az emlékeimet.
  • Grenzjager
    meg a kispál erdélyi beszólásai..................
  • Kolbasz
    El van nézve. Tényleg szar, hogy annyi sikítozó kispálos van mostanában. Mondjuk nincs jogom ezt mondani, mert én is nem rég szerettem meg a Kispált, ergo és is sikítozó Kispál fannak számíthatok bizonyos definíció szerint.
  • Grenzjager
    mondtam hogy elnézést
  • Kolbasz
    Ma lesz Neo. Meg ugye a Kispál. De holnap naggyon csúnya dárenbéz party lesz!
  • Grenzjager
    ÉS NE FELEJTSÉTEK EL pénteken 16:30-kor a moldáv Zdob si Zdub.
    Már csak azt nem értem hogy az O-zone -t miért nem hivták meg??

vrej s aplecs DAR NUMAnuMA jej, NumaNUma jej
    kipul TAU ka Dragostea din TEI jimja mintesk de oki tájna....

• Grenzjager
    ..kihagytad a talajtornát hazafelé
  • Ramza
    Na, gyors öszegzés a tegnapi napról, szigorúan szubjektív alapon.

Sugababes - arra jó volt, hogy megigyak alatta három sört, aztán álltam tovább, nem az én zeném
    Newfight - azért kellett megnéznem, mert állítólag hasonlítok az énekesre. Szerintem pedig nem. Egész jó volt, bár régen nem hallgatok ilyen zenéket
    Anima - ott voltam már az első szigetes fellépésükön is, nagyon szeretem a zenéjüket, ennek ellenére szerintem már évek óta gyenge koncerteket nyomnak, ez sem tetszett túlzottan
    Pet Shop Boys - ezúton szeretném az Index cikkíróinak mamájától megkérdezni, hogy az ő idejükben volt-e már fogamzásgátló, és ha igen, akkor miért nem tetszettek használni. Mindegy, szerintem kurva jó volt, semmi extrát nem nyújtottak, de így is bőven elég volt.
    Moby Dick - na ezt csak fél füllel hallottam, mert kint beszélgettünk a sátor mellett, nem érdekelt különösebben
    Ektomorf - két számot bírtam, aztán elszaladtam
    Paul Oakenfold - óriási csalódás volt nekem - bár mellettem egy betépett lányka percekig sikoltozott az örömől utána -, bármelyik magyar trance dj tud ilyen bulit csinálni (szvsz pl. az utána következő Kühl jobb lemezeket rakott fel), de hát az emberek nem a zenére, hanem a névre mennek be. Azért a záró U2 szám jó ötlet volt.

Röviden ennyi, hangom az nincs, mert a sok ordítás után elvitte a cica, ma egy kicsit ásványvizezek azt hiszem, a Freestylers-en kívül semmi nem érdekel túlzottan.
  • Grenzjager
    Ma például nem lesz semmi!!! (elnézést a sikitozó kispál fanoktól)
  • Grenzjager
    elég gyenge a sziget. MobyDicken is alig voltak
  • Punkerwork
    lol Nagyszinpad is lesüllyed teljesen, ott eddig nem volt jellemző a csak playback-et nyomó bandák megtűrése
  • ThePartyFace
    Holnap Ronie Size!
  • Buzerga László
    Anima minden nap van valahol
  • Grenzjager
  • mukika
    Szombaton Nagyszínpadon Tankcsapda helyett Holligans :D

és In Flames 19:30-tól.
  • mukika
    :C akkor marad a vasárnap ami biztos.
  • Grenzjager
    nem samli
  • Grenzjager
    hinnye
  • Dzsini
    hivatalos popup a tankcsapda.com -ról.
  • Punkerwork
    most úgy se lett volna pénzem felmenni, meg hétvégén Borhadjárat, ez az egy vigasztal.
  • Grenzjager
    emmeg mi a szar?