998
-
#517 most jutott eszembe... de már hazajött -
#516 A partyphoto-n sincs? -
#515 Van valakinek pár képe az Alvin koncertről? Elkég ha címet adtok. A sziget.hu-n nem találtam kifejezetten Alvinosat. Köszi! -
#514 Freestylersen elöl voltam és ennyire életemben nem izzadtam még, nem bírtam végig.
Roni sizera direkt hátrébb álltunk, ott még úgy-ahogy.
Grooverider-ra be sem mentem.
El van baszva az egész ezekkel a fedett sátrakkal.
És mivel így is tele van, nem foglalkoznak a szellőztetéssel.
Cinetrip jó volt még. -
szando #513 na jo de minden csak penzkerdes... es nem kinalhatnak tobb penzt mert nincs tobb bevetel a jegyekbol...
gluglu az aquaparkban azt hallottam fasza volt... bar nemtudom h ott mennyi a hely... akar ott is lehetne... -
Grenzjager #512 akkor jövőre a Csepel Szigeten:D -
Grenzjager #511 turizmo szezone finito -
Ramza #510 Ez azért így nem teljesen igaz.
Hívnak ők nagy neveket, csak nem jönnek el (pl. U2-t évről évre - márpedig arra gyanítom jónéhányan kiváncsiak) -
szando #509 sokszor kozelitik meg a telthazat, csak ha rossz ido van akkor marad el kicsit a nezoszam...
es ha nagyobb lenne a hely akkor erdemes lenne nagyobb neveket is elhivni, mert arra tobben mennenek, de amig kicsi a hely egy rhcp-t ugyse hivnak elmert egyszeruen nem fernek be annyian mint amennyien kivancsiak lennenek ra... -
szando #508 ez nem igaz
mogyorod nincs messze, ha buszjaratokat inditananak, akkor nem lenne kevesebb ember... -
Grenzjager #507 a SeeeD viszont tök jó vót -
Ramza #506 Ugyanez volt Freestylers-en is :( -
#505 Roni-n nem lehetett megmaradni a satorban...
Mi pont a tomeg kozepeben voltunk, szeltebe-hosszaba. Mint egy szanua...szornyu volt, ugyhogy kiverekedtuk magunkat a szelere.
Amugy durva act-et jaccott:) -
Ramza #504 Az a gond, hogy így sincs szinte soha teltház (65 ezer, azt hiszem), úgyhogy sajnos el kell viselni, hogy Hooligans vasn a nagyszínpadon, és nem Roni Size vagy Freestylers, ahol viszint lehet nyomorogni... -
Ramza #503 Én voltam, kicsi, lehetetlenség beférni :(
A gyúrással meg semmi bajom, én is járok - egy bizonyos pitbullarcú embertípussal vannak a problémák. -
#502 Es a kulfoldiek, ofkorz... -
Kolbasz #501 Akkor elég sok látogatót veszítenének. Sok budapesti azért jár ki, mert közel van. Ha elköltöztetnék valami pusztába, oda csak a megszállott sátorosok mennének, vagy aki ki tud menni kocsival egy-egy napra. -
szando #500 sztem kinotte a szigetet a Sziget..at kene dobni vhova, mondjuk a hungaroring melle? mint pl. ausztriaban v nemetorszagban a rock am ring... -
rish #499 neem állt szándékomban bántani őket :)
ha közéjük lejársz, biztos van valami történeted, be tudod bizonyítani az ellenekezőjét :) -
Kolbasz #498 Nem. A Roniról mi jöttünk ki, mert meleg volt és tömeg. Átmentünk a Globe-ba. Az faszás volt. Elektron sátort megjárta már valaki, mert holnap ott lesz dárenbéz? De csak Belga és Faithless után.
Mellesleg ne bántsátok a gyúrósokat. Csak aki megérdemli... Én is lejárok közéjük edzeni. -
Grenzjager #497 meg nekrofil sátor:D -
rish #496 nagyon helyes!! a programokat megtaláljátok a muscle újságban meg a pump dobozok alján. -
Ramza #495 Jövőre már lesz szteroidpark-helyszín is, külön nekik :)
-
rish #494 kijöttek roniról? és aztán merre mentek? medzsik mirror? :D -
Kolbasz #493 Ja, és a grizlik: dárenbézről libasorban vonultak a Globe-ból kifelé. -
Kolbasz #492 NEM! A szigetnek csak a Hajógyár részét adták el, a többi marad önkormányzati tulajdonban, tehát Sziget volt, van, lesz! -
Grenzjager #491 Ha minden igaz jövőre a Sziget Fesztivál valahol a Csepel szigeten lesz mert jóságos főpolgármesterünk demszkájék elpasszolják lakóparknak -
Grenzjager #490 He? -
szando #489 hulyeallat :PP
nyelvtan nem volt az erosseged mi? :D -
#488 Elég gyakran fikázol "dolgokat" itt az SG-n. Ettől áll fel? -
Ramza #487 Megkérdezhetem, hogy ha láthatólag fogalmad sincs arról, hogy milyen fellépők és helyszínek vannak, akkor miből gondolod, hogy egy rakás szar?
LOÁL :D -
#486 "van egy egesz metal-sator" :D
na neeeee
télleg ? egy egéész ? :O
ukrajnába csak fél van ? :O :P -
szando #485 loal
ezeket a beszolasokat szeretem. mennyel akkor ukrajnaba, ott meg ilyen sincs. inkabb orulnel h van ilyen...
amugy nemtom milyen rokk eggyutesekre gondolsz, de van egy egesz metal-sator... -
Wing Rockling #484 a sziget fesztivál az egy rakás szar, van (vagy lesz) ott legalább valami jó rokk együttes? -
#483 PErzi küldtelek ma már el melegebb éghajlatra? ezt nemtudtad volna sziget előtt 1 héttel megemlíteni? szüjjésünt :D -
rish #482 menj. volt pár grizz. sasolnak, de annyira nem para. ők is danceltek :) -
rish #481 nem tudom miről maradtál le. tanksapkáról biztos nem... :)) -
#480 Es grizzlyket? Ha grizzlyk se voltak, akkor holnap hetfon, kedden tuti kimegyek:) -
Ramza #479 Dubians-en én is voltam, tényleg fasza volt.
Nagy érdekességekről nem tudok beszámolni, mert 8 körül értem ki, 11-től már nem néztünk semmit, csak non-stop ittunk. -
rish #478 tegnap a dubians nagyon jó volt, az a csaj nagyon komoly.
zagar is jó volt, tipperék laptop settje meg főleg.
és nem tudom minek tudható be, de nem láttam zombikat. a globe-nál se. pozitív.
milyen volt talvin singh?