Sziget Fesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak itt igénytelen rokkerek?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ha sporszigeten kint voltál, akkor ott igen, volt sok igénytelen ember...
Azokra a koncertekre meg, ami engem érdekel úgysem mennek.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Beugratós kérdés...
A tizenhatodik douri belga fesztivál július 15-tõl 18-ig az alternativ zenék laboratóriuma lesz. Idén több mint 180 együttes es DJ lép fel a fesztivál 6 színpadán, többek között: Asian Dub Foundation Sound System, Matthew Herbert dj, Explosions In The Sky, Audio Bullys, 2 Many dj's, La Ruda, Amp Fiddler, Sharko , Feist, Pleymo, Tarmac, Julian Marley & The Uprising, Les Caméléons, The Skatalites, Pharcyde, vagy a híres francia punkzenekar, a BERURIER NOIR egyetlen nyári fellépése.
Válaszolj az alábbi két kérdésre franciául vagy angolul a következõ címre : [email protected]
1. Melyik nap lép fel La Ruda francia együttes?
2. Melyik színpadon lép fel az Asian Dub Foundation?"û
báhhh
A megváltozott menetrend szerint augusztus 4-én a kiugrott zenekar helyére a holland League of XO Gentlemen csúszott és utána játszik majd a Sun Workshop, amelynek megüresedett helyét, a 21:30-as sávban, a Pitchtuner tölti be.
és érdekes a nagyszinpadon még mindig csak komfirmált fellépõk vannak. 😞
muhhahha 😄
-the invisible-
¡Hala Madrid!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
váá, kurva nagyok! 😄
-the invisible-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
-the invisible-
karalábé