998
  • PResident Evil
    most jutott eszembe... de már hazajött
  • Lteebee
    A partyphoto-n sincs?
  • CaviaR
    Van valakinek pár képe az Alvin koncertről? Elkég ha címet adtok. A sziget.hu-n nem találtam kifejezetten Alvinosat. Köszi!
  • Lteebee
    Freestylersen elöl voltam és ennyire életemben nem izzadtam még, nem bírtam végig.
    Roni sizera direkt hátrébb álltunk, ott még úgy-ahogy.
    Grooverider-ra be sem mentem.

El van baszva az egész ezekkel a fedett sátrakkal.

És mivel így is tele van, nem foglalkoznak a szellőztetéssel.

Cinetrip jó volt még.
  • szando
    na jo de minden csak penzkerdes... es nem kinalhatnak tobb penzt mert nincs tobb bevetel a jegyekbol...
    gluglu az aquaparkban azt hallottam fasza volt... bar nemtudom h ott mennyi a hely... akar ott is lehetne...
  • Grenzjager
    akkor jövőre a Csepel Szigeten:D
  • Grenzjager
    turizmo szezone finito
  • Ramza
    Ez azért így nem teljesen igaz.
    Hívnak ők nagy neveket, csak nem jönnek el (pl. U2-t évről évre - márpedig arra gyanítom jónéhányan kiváncsiak)
  • szando
    sokszor kozelitik meg a telthazat, csak ha rossz ido van akkor marad el kicsit a nezoszam...
    es ha nagyobb lenne a hely akkor erdemes lenne nagyobb neveket is elhivni, mert arra tobben mennenek, de amig kicsi a hely egy rhcp-t ugyse hivnak elmert egyszeruen nem fernek be annyian mint amennyien kivancsiak lennenek ra...
  • szando
    ez nem igaz
    mogyorod nincs messze, ha buszjaratokat inditananak, akkor nem lenne kevesebb ember...
  • Grenzjager
    a SeeeD viszont tök jó vót
  • Ramza
    Ugyanez volt Freestylers-en is :(
  • ThePartyFace
    Roni-n nem lehetett megmaradni a satorban...
    Mi pont a tomeg kozepeben voltunk, szeltebe-hosszaba. Mint egy szanua...szornyu volt, ugyhogy kiverekedtuk magunkat a szelere.
    Amugy durva act-et jaccott:)
  • Ramza
    Az a gond, hogy így sincs szinte soha teltház (65 ezer, azt hiszem), úgyhogy sajnos el kell viselni, hogy Hooligans vasn a nagyszínpadon, és nem Roni Size vagy Freestylers, ahol viszint lehet nyomorogni...
  • Ramza
    Én voltam, kicsi, lehetetlenség beférni :(
    A gyúrással meg semmi bajom, én is járok - egy bizonyos pitbullarcú embertípussal vannak a problémák.
  • ThePartyFace
    Es a kulfoldiek, ofkorz...
  • Kolbasz
    Akkor elég sok látogatót veszítenének. Sok budapesti azért jár ki, mert közel van. Ha elköltöztetnék valami pusztába, oda csak a megszállott sátorosok mennének, vagy aki ki tud menni kocsival egy-egy napra.
  • szando
    sztem kinotte a szigetet a Sziget..at kene dobni vhova, mondjuk a hungaroring melle? mint pl. ausztriaban v nemetorszagban a rock am ring...
  • rish
    neem állt szándékomban bántani őket :)
    ha közéjük lejársz, biztos van valami történeted, be tudod bizonyítani az ellenekezőjét :)
  • Kolbasz
    Nem. A Roniról mi jöttünk ki, mert meleg volt és tömeg. Átmentünk a Globe-ba. Az faszás volt. Elektron sátort megjárta már valaki, mert holnap ott lesz dárenbéz? De csak Belga és Faithless után.
    Mellesleg ne bántsátok a gyúrósokat. Csak aki megérdemli... Én is lejárok közéjük edzeni.
  • Grenzjager
    meg nekrofil sátor:D
  • rish
    nagyon helyes!! a programokat megtaláljátok a muscle újságban meg a pump dobozok alján.
  • Ramza
    Jövőre már lesz szteroidpark-helyszín is, külön nekik :)
  • rish
    kijöttek roniról? és aztán merre mentek? medzsik mirror? :D
  • Kolbasz
    Ja, és a grizlik: dárenbézről libasorban vonultak a Globe-ból kifelé.
  • Kolbasz
    NEM! A szigetnek csak a Hajógyár részét adták el, a többi marad önkormányzati tulajdonban, tehát Sziget volt, van, lesz!
  • Grenzjager
    Ha minden igaz jövőre a Sziget Fesztivál valahol a Csepel szigeten lesz mert jóságos főpolgármesterünk demszkájék elpasszolják lakóparknak
  • Grenzjager
    He?
  • szando
    hulyeallat :PP
    nyelvtan nem volt az erosseged mi? :D
  • HuAn82
    Elég gyakran fikázol "dolgokat" itt az SG-n. Ettől áll fel?
  • Ramza
    Megkérdezhetem, hogy ha láthatólag fogalmad sincs arról, hogy milyen fellépők és helyszínek vannak, akkor miből gondolod, hogy egy rakás szar?
    LOÁL :D
  • hen-tes
    "van egy egesz metal-sator" :D

na neeeee
    télleg ? egy egéész ? :O
    ukrajnába csak fél van ? :O :P
  • szando
    loal
    ezeket a beszolasokat szeretem. mennyel akkor ukrajnaba, ott meg ilyen sincs. inkabb orulnel h van ilyen...
    amugy nemtom milyen rokk eggyutesekre gondolsz, de van egy egesz metal-sator...
  • Wing Rockling
    a sziget fesztivál az egy rakás szar, van (vagy lesz) ott legalább valami jó rokk együttes?
  • The Garrett
    PErzi küldtelek ma már el melegebb éghajlatra? ezt nemtudtad volna sziget előtt 1 héttel megemlíteni? szüjjésünt :D
  • rish
    menj. volt pár grizz. sasolnak, de annyira nem para. ők is danceltek :)
  • rish
    nem tudom miről maradtál le. tanksapkáról biztos nem... :))
  • ThePartyFace
    Es grizzlyket? Ha grizzlyk se voltak, akkor holnap hetfon, kedden tuti kimegyek:)
  • Ramza
    Dubians-en én is voltam, tényleg fasza volt.
    Nagy érdekességekről nem tudok beszámolni, mert 8 körül értem ki, 11-től már nem néztünk semmit, csak non-stop ittunk.
  • rish
    tegnap a dubians nagyon jó volt, az a csaj nagyon komoly.
    zagar is jó volt, tipperék laptop settje meg főleg.
    és nem tudom minek tudható be, de nem láttam zombikat. a globe-nál se. pozitív.
    milyen volt talvin singh?