Sziget Fesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

😞
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A Wan2-ról hiányzik majd a Vopli Vidopliassova, a dobos a minap kezét törte.
A fesztiválvilágban kevésbé elfogadott módon, a Fesztivál elõtt két nappal mondta le fellépését a Nagyszínpad egyik üdvöskéje, a Scissor Sisters. Érvelésük szerint nem tudnák kipihenni magukat a budapesti koncertjüket követõ másnap esedékes DVD-felvételükre. A vasárnap, kora délutáni sávban keletkezett ûrt, az utolsó pillanatban a szervezõk rendelkezésére álló német „zenebohóc", Mambo Kurt tölti be. <😊)))))))))))))))))))>😊)))))))))))))))))))>
a rádióban meg most mondták, hogy úgy néz ki Tankcsapda sem lesz, az énekes ripityára törte magát ejtõernyõzés közben, és kevéssé van szállítható állapotban. 😞((((

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ha leragadtam volna egy zenei stílusnál, biztos nekem sem tetszene.
De így napi 4-5 elõadó garantáltan érdekel.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
sajnos vazze köjbejött gecisok dolog. (de persze egész nyáron semmi nem volt) kiváncsi vagyok, hogy menni idõt tudok eltölteni majd kint (hét közepéig kiderül).... 😞(((((((
http://www.origo.hu/programajanlo/20040730sziget.html

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
rohatt ismerõsöm.. 200 Ft ból lement Pécsre, bebaszott, befüvezett, és megvette a napijegyet..
ugyan ezt eljátszotta hegyelján, ahol heti jegyet vett.

*hihi ** *
nyaffffffff :/
<ADJATOK PÉNZT!>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Csüt. Josh Wink, Freestylers,
Pént. Grooverrider, Adam Freeland, RONI SIZE!!! :-D
Kúl
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
akkor marad az elsõ 2 nap. 😊
Azok meg, akik még nem igényesek zeneileg(sajnos némelyikük soha nem is lesz), vagy ugrálnak Inflamesen, vagy várnak a sorukra.
Mondjuk nem hiszem, hogy a rasmus rajongó trendi tinik oda merészkednének a nagyokhoz😊)
R U Ready?!?!? ...broken soul...
meg nem voltam még elégszer!
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász