Sziget Fesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

nyelvtan nem volt az erosseged mi? 😄
-the invisible-

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
LOÁL 😄
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
na neeeee
télleg ? egy egéész ? 😮
ukrajnába csak fél van ? 😮 😛
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
ezeket a beszolasokat szeretem. mennyel akkor ukrajnaba, ott meg ilyen sincs. inkabb orulnel h van ilyen...
amugy nemtom milyen rokk eggyutesekre gondolsz, de van egy egesz metal-sator...
-the invisible-
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Nagy érdekességekrõl nem tudok beszámolni, mert 8 körül értem ki, 11-tõl már nem néztünk semmit, csak non-stop ittunk.
zagar is jó volt, tipperék laptop settje meg fõleg.
és nem tudom minek tudható be, de nem láttam zombikat. a globe-nál se. pozitív.
milyen volt talvin singh?
Na de még bizosan megyek ki valamikor. Hazafelé vettem még egy meleg vanilliás túros batyut és még ezt elmejszolom mielõtt megyek aludni.
Vannak karszallag ellenorok, akik ha eszreveszik, h a tegnapi szinu szallag van rajtad, vagy kitoloncolnak, vagy megvetetik veled az aznapi jegyet is.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
üzengetések Ákosnak...stb
régi, hosszú story, nem érdemes már vele foglalkozni
-the invisible-
-the invisible-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mert mi szombat délben megyünk, és vasárnap délig maradunk. Ugye akkor nem kell 2 napot kifizetni??
Roni Size-t meg kell hallgatni. Globe-ba is a tortek dominalnak ma...Palotai papa odabasz😊
Cinetrip satort is megtekintem.
Varom mar nagyon😄

amugy meg igaza volt, csak aki nem volt ott es nem hallota eredetileg, mashogyertekeli. en sem voltam ott, de tudom a hatteret a dolognak, meg azt is, hogy az ottanimagyarokat ez abszolute nem haboritotta fel, csak az ittenieket...
-the invisible-
Sztem ahogy fellépnének a színpadra a tömeg megdobálná õket...kézigránáttal. Román zenét nem kérünk a szigetre...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Már csak azt nem értem hogy az O-zone -t miért nem hivták meg??

vrej s aplecs DAR NUMAnuMA jej, NumaNUma jej
kipul TAU ka Dragostea din TEI jimja mintesk de oki tájna....

Sugababes - arra jó volt, hogy megigyak alatta három sört, aztán álltam tovább, nem az én zeném
Newfight - azért kellett megnéznem, mert állítólag hasonlítok az énekesre. Szerintem pedig nem. Egész jó volt, bár régen nem hallgatok ilyen zenéket
Anima - ott voltam már az elsõ szigetes fellépésükön is, nagyon szeretem a zenéjüket, ennek ellenére szerintem már évek óta gyenge koncerteket nyomnak, ez sem tetszett túlzottan
Pet Shop Boys - ezúton szeretném az Index cikkíróinak mamájától megkérdezni, hogy az õ idejükben volt-e már fogamzásgátló, és ha igen, akkor miért nem tetszettek használni. Mindegy, szerintem kurva jó volt, semmi extrát nem nyújtottak, de így is bõven elég volt.
Moby Dick - na ezt csak fél füllel hallottam, mert kint beszélgettünk a sátor mellett, nem érdekelt különösebben
Ektomorf - két számot bírtam, aztán elszaladtam
Paul Oakenfold - óriási csalódás volt nekem - bár mellettem egy betépett lányka percekig sikoltozott az örömõl utána -, bármelyik magyar trance dj tud ilyen bulit csinálni (szvsz pl. az utána következõ Kühl jobb lemezeket rakott fel), de hát az emberek nem a zenére, hanem a névre mennek be. Azért a záró U2 szám jó ötlet volt.
Röviden ennyi, hangom az nincs, mert a sok ordítás után elvitte a cica, ma egy kicsit ásványvizezek azt hiszem, a Freestylers-en kívül semmi nem érdekel túlzottan.