Sziget Fesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a lényeg jövõre CSEPELEN
huahhhh
thx for demszkáj

RaSTaBaNDiTa
bosodi bivalyos dobozt heszkózd akkor meg ...

mukika
karszalag érdekes... üvegek érdekes. másik topicban is volt már, hogy fake kép.

szerintem nem kamu

simán

RaSTaBaNDiTa
mibõl gondolod hogy kamu ????

RaSTaBaNDiTa
az oldalamon 😊

hol az "540" ?

mukika
kamu kép....

bele is zavartak annak idejen, most mar ajanlom hogy ne szorakozzanak 😄D

-the invisible-

Lteebee
Nyugi, elég egyszer is írni, hogy reagáljak.
Ha normálisan írod.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Sajnos lehet, de nem biztos, mert:
- a szigetnek az a része eddig is le volt zárva a fesztivál alatt, ráadásul van külön "bejárata" annak a résznek
- a bejáratnál lévõ házak lakói sokkal közelebb vannak, õket a zaj és a tömeg ezerszer jobban zavarhatja, mégsem tiltakoz(hat)nak - max. a telefon mehet Tarlósnak 😊

Szóval sok minden lehet még, én azért bízom benne, hogy nem lesz gond.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Punkerwork
csak tudod ha a hely meg is marad az engedélyezésbe bezavarhatnak a lakók......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Szal mi ez a gagyiság???? Hetiválaszmagyarfórummagyarnemzetnemzetõr...

huahhh elek-csurka & dobos
de politika kaput.

Amugy sokan beszélték már kacsa szinten sziget elõtt is h jövõre Csepel

De akkor miért pánikolsz? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jó.
És?

"A kiírt pályázat az utóbbi idõben a Sziget fesztiválról elhíresült Május 9. park területét nem érinti - mely a fõváros tulajdona -, hanem csak az elsõ 32 hektáros ipari és irodaövezetet."

Ismered a Hajógyárit? Tudod, hol van ez a terület? Kb. a Szentlélek térrel szemben.

600-800 millió eurót ennyit fektetnek be!!!!

a hajógyári szioget déli(ipari) része nem változik!!!!

FORRÁSHOZ mit szóltok:

Sándor Tünde
Népszabadság

"""""Az eladott magyar üzletközpontok árát a Hajógyári-szigetre tervezett városrész megvalósítására""""

Oké, az egyes és a kettes meg lett válaszolva.
Mivel az iparterületen épül, 1-2 kilométerre a "Sziget"-tõl, nem értem, hogy miért a kétségbeesés.

én soha nem drogszigeteztem, s idén 6 nap kint voltam

de itt az ingatlantár honlapja is
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Két kérdés.
1. Forrás? Még mindig nem adtál.
2. A sziget melyik részén épül? Mert a "Sziget" a teljes terület maximum felét foglalja el.
+1. A "drogsziget" mióta lett szívügye a jobboldalnak? Mióta Demszky-t lehet vele beszogatni? 😊

www.jozsefvaros.szdsz.hu -honlapon is irnak arról átalakul
Mint arról már korábban beszámoltunk, a sikertelen tavaszi pályázat után a szeptember 3-i új határidõre, melyen a Hajógyári Sziget Vagyonkezelõ Kft. 66,79 százalékára lehetett ajánlatot beadni két pályázat érkezett. A pályázatokat elbírálták, s a 32 hektáros ipari terület a Duna Plazát is üzemeltetõ Palaza Centersé lett 4,6 milliárd forintért, aki többfunkciós élményparkot létesít a szigeten

ez régi hir de bõvebben itt !!!!

na most figyelj jobboldalt fikázó arc!!!!

-Bp. XIII. Marina Lakópark /Duna Pláza alatt a FOKA öböl körül/
4000 lakás, készen vannak a tervek építés 2004-tõl,
-Bp.XIII. Duna Pláza Lakópark 5000 lakás, készen vannak a tervek építés
2004-tõl,
-Bp. XIV. Paskál Lakópark /Paskál fürdõ mellett/ 3500 lakás
építés fplyamatban készen lesz 2004-re,
-Bp. III.Hajógyári sziget 7000 lakás, tervek készen vannak, építés
2004/2005
-Ferencvárosi Lakópark 3000 lakás építés folyamatban

(Ez összesen 22500 lakás átlagban 4 fõvel számolva 90 000 lakost jelent)

?????

Lteebee
Hetiválaszmagyarfórummagyarnemzetnemzetõr...

forrás?

most már tutkó a lakópark a hajógyárin
demszkáj bácsinak

PResident Evil
most jutott eszembe... de már hazajött

Lteebee
A partyphoto-n sincs?

CaviaR
Van valakinek pár képe az Alvin koncertrõl? Elkég ha címet adtok. A sziget.hu-n nem találtam kifejezetten Alvinosat. Köszi!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Lteebee
Freestylersen elöl voltam és ennyire életemben nem izzadtam még, nem bírtam végig.
Roni sizera direkt hátrébb álltunk, ott még úgy-ahogy.
Grooverider-ra be sem mentem.

El van baszva az egész ezekkel a fedett sátrakkal.

És mivel így is tele van, nem foglalkoznak a szellõztetéssel.

Cinetrip jó volt még.

na jo de minden csak penzkerdes... es nem kinalhatnak tobb penzt mert nincs tobb bevetel a jegyekbol...
gluglu az aquaparkban azt hallottam fasza volt... bar nemtudom h ott mennyi a hely... akar ott is lehetne...

-the invisible-

akkor jövõre a Csepel Szigeten😄

turizmo szezone finito

Ez azért így nem teljesen igaz.
Hívnak õk nagy neveket, csak nem jönnek el (pl. U2-t évrõl évre - márpedig arra gyanítom jónéhányan kiváncsiak)

sokszor kozelitik meg a telthazat, csak ha rossz ido van akkor marad el kicsit a nezoszam...
es ha nagyobb lenne a hely akkor erdemes lenne nagyobb neveket is elhivni, mert arra tobben mennenek, de amig kicsi a hely egy rhcp-t ugyse hivnak elmert egyszeruen nem fernek be annyian mint amennyien kivancsiak lennenek ra...

-the invisible-

ez nem igaz
mogyorod nincs messze, ha buszjaratokat inditananak, akkor nem lenne kevesebb ember...

-the invisible-

a SeeeD viszont tök jó vót

Ugyanez volt Freestylers-en is 😞

ThePartyFace
Roni-n nem lehetett megmaradni a satorban...
Mi pont a tomeg kozepeben voltunk, szeltebe-hosszaba. Mint egy szanua...szornyu volt, ugyhogy kiverekedtuk magunkat a szelere.
Amugy durva act-et jaccott😊

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Az a gond, hogy így sincs szinte soha teltház (65 ezer, azt hiszem), úgyhogy sajnos el kell viselni, hogy Hooligans vasn a nagyszínpadon, és nem Roni Size vagy Freestylers, ahol viszint lehet nyomorogni...

Én voltam, kicsi, lehetetlenség beférni 😞
A gyúrással meg semmi bajom, én is járok - egy bizonyos pitbullarcú embertípussal vannak a problémák.

ThePartyFace
Es a kulfoldiek, ofkorz...

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Akkor elég sok látogatót veszítenének. Sok budapesti azért jár ki, mert közel van. Ha elköltöztetnék valami pusztába, oda csak a megszállott sátorosok mennének, vagy aki ki tud menni kocsival egy-egy napra.

sztem kinotte a szigetet a Sziget..at kene dobni vhova, mondjuk a hungaroring melle? mint pl. ausztriaban v nemetorszagban a rock am ring...

-the invisible-

neem állt szándékomban bántani õket 😊
ha közéjük lejársz, biztos van valami történeted, be tudod bizonyítani az ellenekezõjét 😊
Nem. A Roniról mi jöttünk ki, mert meleg volt és tömeg. Átmentünk a Globe-ba. Az faszás volt. Elektron sátort megjárta már valaki, mert holnap ott lesz dárenbéz? De csak Belga és Faithless után.
Mellesleg ne bántsátok a gyúrósokat. Csak aki megérdemli... Én is lejárok közéjük edzeni.