998
  • Grenzjager
    ez így van
  • artschi
    azt a helyedben elfelejteném, biztos kamuzik a gyerek, te pedig buknál rajta 30 rugót...

Hetijegyes karszalagot a fesztivál ELŐTT SOHA nem adnak, ez biztos!!

Javítsatok ki, ha tévesek az infóim, de voltam párszor hetijeggyel és mindig a pénztárnál kaptam érte karszalagot.
  • Takigabi
    köci
    csak mert egy faszi árulta neten azt mondta hogy ha úgy kérem akkor átváltja nekem a jegyet karszallagra azt néztem egyet :B
    de elviszem bevizsgáltatom vagy westend előtt vagy ticket expressben ott csak megmondják h jó e
  • artschi
    nem, majd a helyszínen leadott jegyedért kapsz érte karszalagot.
  • Takigabi
    hali
    a hetijegyet át lehet váltani már most karszallagra?
  • Monoton
    tenkjúverimács
  • szando
    every you and every me, bocsi :)
  • szando
    Placebo - Every me and every you
  • Monoton
    hali!

nemtudjátok melyik az a zene ami a reklámban van?
  • OPM
    Életemben előszőr úgynézki lenézek én is a szigetre a zárónapon. Mylo rulz
  • nyamiag #628
    élő prodigy koncert o:
  • szando
    -.-
    húzzá
  • nyami
    íjáj
  • nyami
    akkor te nem jössz -.-
  • Butthead
    Nahát, mingyá összerosálom magam.... és Milli tejbár se lesz? Rögtön fellógatom magam...
  • szando
    JÖN A PRODIGY!!!
  • signs
    talán mert ausztria nem csóró?!
  • signs
    kitől hallottad? csak nem azoktól, akik azt is terjesztették, hogy nem a hajógyári szigeten lesz a sziget fesztivál?
  • szando
    najah, és még érzésem szerint lesz 1-2 nagy név

de azt hallottam hogy nem lesz idén Milli tejbár? :(((((
  • GregSB
    VÁÁÁÁÁ! Én csak most láttam meg hogy kik jönnek.
    Nem lesznek jó csapatok?

Radiohead, Placebo, dEUS, Gathering... ha csak 1 jött volan el ezek közül én már akkor is hepi lettem volna, na de így?
  • Duddits
    Uh, na az jó volt! Hazajöttem, le is töltöttem az albumukat.
  • I.C.ram
    Azt pont nem szeretem :D
  • szando
    tavaly nem volt elég jó a Basement Jaxx?
  • Vanek
    idén sem lesz jó banda a szinpadon? ha tavaly a korn megtöltötte a szigetet,akkor nemhiszem hogy olyan rossz befektetés lenne sztárcsapatokat elhívni. Soad,Slipknot,Rhcp,Metallica,kogy csak párat említsek,teltházasok lennének. mért van az,hogy ausztriába egy semmitmondó fesztiválon nagyobb nevek játszanak mint a szigeten???
  • I.C.ram
    Szóval az ilyenek miért nem jönnek ide? Csupa tinirock banda, meg funky/pop. Amiket amúgyis orrvérzésig nyomnak minden helyen.
  • nyami
    Crystal Method (y)
  • I.C.ram
    De még mindig alig (kb semmi) elektronikus zene nincs jelen. Crystal Method, Chemical Brothers, Vitalic, Daft Punk esetleg. Ezeket miért nem hívják? :( Csupa szar popzene.
  • artschi
    nekem nagy meglepetés pl. a Satyricon felbukkanása. A nagyszínpad programja egyelőre hidegen hagy...
  • I.C.ram
    Ministry meg az indusztriális zenében ritka szar szvsz :(
  • I.C.ram
    Még mindig semmi extra számomra. :( Talán Placebo, de nekik is csak pár számukat szeretem.
  • artschi
    Sziget: Placebo, Coldcut, Satyricon.. - (2006.05.11) -

Az már első blikkre is látszik, hogy idén is ritka erős zenei programra készülhetünk: a Radiohead, a Franz Ferdinand és a Scissor Sisters mellett visszatér a Nagyszínpadra a Placebo, a délutáni idősávokban pedig itt szerepel majd a The Gathering, a dEUS, a Ministry, a Therapy?, a The Rasmus, a Jovanotti, a Gentleman és a Beatsteakes is..

A HammerWorld helyszín látogatói is színes programra készülhetnek: a már korábban ismert Sick Of It All, Fear Factory, Cathedral, Exploited és Evergrey mellé most feliratkozik a Morbid Angel, a Satyricon, és a pár napja általunk már betippelt Cradle Of Filth is. Említettük már, hogy egy új metal színpad is beüzemelésre kerül, melynek Zúzda lesz a neve. Itt a punk és hc színtér, valamint a figyelemre érdemes, de kevésbé ismert metalbandák kapnak szereplési lehetőséget.

A Wan2 helyszín nagy durranásai közt idén a Coldcut, a Deti Picasso, Relax, a Mad Heads XL és a The Orb érkezését említhetjük, a már korábban közzétett zenekarok mellett.

A Világzenein a stílus közkedvelt csillagai és feltörekvő reménységei kapnak majd fellépési lehetőséget: Robert Plant, Natacha Atlas, Goran Bregovic és az Afro Celt Sound System mellett magyar részről a Vágtázó Csodaszarvas, a Ghymes és a Makám zenekarokkal is találkozhatunk.

www.diaksziget.com
  • Duddits
    Te meg maradj meg magadnak... htx

Ne te mond meg hova menjek és hova ne!
  • homeless
    Tényleg sok kis 15 éves pöcs van, aki azt hiszi, hogy ő a nagy punk, de nem ők vannak többségbe.
    Én 3 csoportra osztanám akik szeretik a punk zenét:
    1. Az általad említett fiatalabb korosztály, akik minél feltünőbben akarnak kinézni, fekete punkzenekarok képével díszített pólót viselnek, bakancs még nyáron is, stb. Ezeknek a nagy része kinövi.
    2. Idősebb korosztály, ők azok akik nem nőtték ki:)
    3. Viszonylag átlagosan kinéző emberek, akik csak simán szeretik a punk zenét. Általába deszkások, bmx-esek voltak, vagy még mindig azok.(én ebbe a csoportba tartozok)

Ezek között is előfordulhat balhé, pl. ha néhány ember a nagy exploited koncert hevébe(nem lát ilyet minden nap) erősre issza magát. De én konkrétan a nácikra gondoltam. Hegyalján is előfordult valamelyik punk koncerten, hogy beállt a sok kopasz az utolsó sorba és szarrá rugtak mindenkit aki eléjük keveredett.
  • szando
    én elképzelhetőnek tartom... majd meglátjuk ;)
  • magus
    mivel a punk zenet szeretok nagyresze 15 ev korul van ezert erosen ketlem hogy nekiallnanak balhezni, a securityk es a reszeg arcok azonnal kapnanak az alkalmon
  • nyamiag #603
    prodigy télleg lesz? vagy csak hoax?
  • nyamiag #602
    te maradj meg csak a budapest parádédnál htx
  • homeless
    én szeretem a punk zenét de exploited koncertre nem mennék el. Szerintem kúrvanagy balhék lesznek.
  • I.C.ram
    Elég gyenge számomra eddig a Sziget felhozatal. Remélem tartogatnak számomra még pár nagyágyút :)
  • I.C.ram
    Azt inkább ne :D