998
-
Grenzjager #638 ez így van -
#637 azt a helyedben elfelejteném, biztos kamuzik a gyerek, te pedig buknál rajta 30 rugót...
Hetijegyes karszalagot a fesztivál ELŐTT SOHA nem adnak, ez biztos!!
Javítsatok ki, ha tévesek az infóim, de voltam párszor hetijeggyel és mindig a pénztárnál kaptam érte karszalagot. -
Takigabi #636 köci
csak mert egy faszi árulta neten azt mondta hogy ha úgy kérem akkor átváltja nekem a jegyet karszallagra azt néztem egyet :B
de elviszem bevizsgáltatom vagy westend előtt vagy ticket expressben ott csak megmondják h jó e -
#635 nem, majd a helyszínen leadott jegyedért kapsz érte karszalagot. -
Takigabi #634 hali
a hetijegyet át lehet váltani már most karszallagra? -
Monoton #633 tenkjúverimács -
szando #632 every you and every me, bocsi :) -
szando #631 Placebo - Every me and every you -
Monoton #630 hali!
nemtudjátok melyik az a zene ami a reklámban van? -
OPM #629 Életemben előszőr úgynézki lenézek én is a szigetre a zárónapon. Mylo rulz -
#628 élő prodigy koncert o: -
szando #627 -.-
húzzá -
#626 íjáj -
#625 akkor te nem jössz -.- -
Butthead #624 Nahát, mingyá összerosálom magam.... és Milli tejbár se lesz? Rögtön fellógatom magam... -
szando #623 JÖN A PRODIGY!!! -
#622 talán mert ausztria nem csóró?! -
#621 kitől hallottad? csak nem azoktól, akik azt is terjesztették, hogy nem a hajógyári szigeten lesz a sziget fesztivál? -
szando #620 najah, és még érzésem szerint lesz 1-2 nagy név
de azt hallottam hogy nem lesz idén Milli tejbár? :((((( -
#619 VÁÁÁÁÁ! Én csak most láttam meg hogy kik jönnek.
Nem lesznek jó csapatok?
Radiohead, Placebo, dEUS, Gathering... ha csak 1 jött volan el ezek közül én már akkor is hepi lettem volna, na de így? -
#618 Uh, na az jó volt! Hazajöttem, le is töltöttem az albumukat. -
#617 Azt pont nem szeretem :D -
szando #616 tavaly nem volt elég jó a Basement Jaxx? -
#615 idén sem lesz jó banda a szinpadon? ha tavaly a korn megtöltötte a szigetet,akkor nemhiszem hogy olyan rossz befektetés lenne sztárcsapatokat elhívni. Soad,Slipknot,Rhcp,Metallica,kogy csak párat említsek,teltházasok lennének. mért van az,hogy ausztriába egy semmitmondó fesztiválon nagyobb nevek játszanak mint a szigeten??? -
#614 Szóval az ilyenek miért nem jönnek ide? Csupa tinirock banda, meg funky/pop. Amiket amúgyis orrvérzésig nyomnak minden helyen. -
#613 Crystal Method (y) -
#612 De még mindig alig (kb semmi) elektronikus zene nincs jelen. Crystal Method, Chemical Brothers, Vitalic, Daft Punk esetleg. Ezeket miért nem hívják? :( Csupa szar popzene. -
#611 nekem nagy meglepetés pl. a Satyricon felbukkanása. A nagyszínpad programja egyelőre hidegen hagy... -
#610 Ministry meg az indusztriális zenében ritka szar szvsz :( -
#609 Még mindig semmi extra számomra. :( Talán Placebo, de nekik is csak pár számukat szeretem. -
#608 Sziget: Placebo, Coldcut, Satyricon.. - (2006.05.11) -
Az már első blikkre is látszik, hogy idén is ritka erős zenei programra készülhetünk: a Radiohead, a Franz Ferdinand és a Scissor Sisters mellett visszatér a Nagyszínpadra a Placebo, a délutáni idősávokban pedig itt szerepel majd a The Gathering, a dEUS, a Ministry, a Therapy?, a The Rasmus, a Jovanotti, a Gentleman és a Beatsteakes is..
A HammerWorld helyszín látogatói is színes programra készülhetnek: a már korábban ismert Sick Of It All, Fear Factory, Cathedral, Exploited és Evergrey mellé most feliratkozik a Morbid Angel, a Satyricon, és a pár napja általunk már betippelt Cradle Of Filth is. Említettük már, hogy egy új metal színpad is beüzemelésre kerül, melynek Zúzda lesz a neve. Itt a punk és hc színtér, valamint a figyelemre érdemes, de kevésbé ismert metalbandák kapnak szereplési lehetőséget.
A Wan2 helyszín nagy durranásai közt idén a Coldcut, a Deti Picasso, Relax, a Mad Heads XL és a The Orb érkezését említhetjük, a már korábban közzétett zenekarok mellett.
A Világzenein a stílus közkedvelt csillagai és feltörekvő reménységei kapnak majd fellépési lehetőséget: Robert Plant, Natacha Atlas, Goran Bregovic és az Afro Celt Sound System mellett magyar részről a Vágtázó Csodaszarvas, a Ghymes és a Makám zenekarokkal is találkozhatunk.
www.diaksziget.com -
#607 Te meg maradj meg magadnak... htx
Ne te mond meg hova menjek és hova ne! -
homeless #606 Tényleg sok kis 15 éves pöcs van, aki azt hiszi, hogy ő a nagy punk, de nem ők vannak többségbe.
Én 3 csoportra osztanám akik szeretik a punk zenét:
1. Az általad említett fiatalabb korosztály, akik minél feltünőbben akarnak kinézni, fekete punkzenekarok képével díszített pólót viselnek, bakancs még nyáron is, stb. Ezeknek a nagy része kinövi.
2. Idősebb korosztály, ők azok akik nem nőtték ki:)
3. Viszonylag átlagosan kinéző emberek, akik csak simán szeretik a punk zenét. Általába deszkások, bmx-esek voltak, vagy még mindig azok.(én ebbe a csoportba tartozok)
Ezek között is előfordulhat balhé, pl. ha néhány ember a nagy exploited koncert hevébe(nem lát ilyet minden nap) erősre issza magát. De én konkrétan a nácikra gondoltam. Hegyalján is előfordult valamelyik punk koncerten, hogy beállt a sok kopasz az utolsó sorba és szarrá rugtak mindenkit aki eléjük keveredett. -
szando #605 én elképzelhetőnek tartom... majd meglátjuk ;) -
#604 mivel a punk zenet szeretok nagyresze 15 ev korul van ezert erosen ketlem hogy nekiallnanak balhezni, a securityk es a reszeg arcok azonnal kapnanak az alkalmon -
#603 prodigy télleg lesz? vagy csak hoax? -
#602 te maradj meg csak a budapest parádédnál htx -
homeless #601 én szeretem a punk zenét de exploited koncertre nem mennék el. Szerintem kúrvanagy balhék lesznek. -
#600 Elég gyenge számomra eddig a Sziget felhozatal. Remélem tartogatnak számomra még pár nagyágyút :) -
#599 Azt inkább ne :D