Sziget Fesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
huahhhh
thx for demszkáj
simán

-the invisible-
Ha normálisan írod.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
- a szigetnek az a része eddig is le volt zárva a fesztivál alatt, ráadásul van külön "bejárata" annak a résznek
- a bejáratnál lévõ házak lakói sokkal közelebb vannak, õket a zaj és a tömeg ezerszer jobban zavarhatja, mégsem tiltakoz(hat)nak - max. a telefon mehet Tarlósnak 😊
Szóval sok minden lehet még, én azért bízom benne, hogy nem lesz gond.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
huahhh elek-csurka & dobos
de politika kaput.
Amugy sokan beszélték már kacsa szinten sziget elõtt is h jövõre Csepel
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
És?
"A kiírt pályázat az utóbbi idõben a Sziget fesztiválról elhíresült Május 9. park területét nem érinti - mely a fõváros tulajdona -, hanem csak az elsõ 32 hektáros ipari és irodaövezetet."
Ismered a Hajógyárit? Tudod, hol van ez a terület? Kb. a Szentlélek térrel szemben.
Sándor Tünde
Népszabadság
Mivel az iparterületen épül, 1-2 kilométerre a "Sziget"-tõl, nem értem, hogy miért a kétségbeesés.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. Forrás? Még mindig nem adtál.
2. A sziget melyik részén épül? Mert a "Sziget" a teljes terület maximum felét foglalja el.
+1. A "drogsziget" mióta lett szívügye a jobboldalnak? Mióta Demszky-t lehet vele beszogatni? 😊
Mint arról már korábban beszámoltunk, a sikertelen tavaszi pályázat után a szeptember 3-i új határidõre, melyen a Hajógyári Sziget Vagyonkezelõ Kft. 66,79 százalékára lehetett ajánlatot beadni két pályázat érkezett. A pályázatokat elbírálták, s a 32 hektáros ipari terület a Duna Plazát is üzemeltetõ Palaza Centersé lett 4,6 milliárd forintért, aki többfunkciós élményparkot létesít a szigeten
ez régi hir de bõvebben itt !!!!
4000 lakás, készen vannak a tervek építés 2004-tõl,
-Bp.XIII. Duna Pláza Lakópark 5000 lakás, készen vannak a tervek építés
2004-tõl,
-Bp. XIV. Paskál Lakópark /Paskál fürdõ mellett/ 3500 lakás
építés fplyamatban készen lesz 2004-re,
-Bp. III.Hajógyári sziget 7000 lakás, tervek készen vannak, építés
2004/2005
-Ferencvárosi Lakópark 3000 lakás építés folyamatban
(Ez összesen 22500 lakás átlagban 4 fõvel számolva 90 000 lakost jelent)

demszkáj bácsinak
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Roni sizera direkt hátrébb álltunk, ott még úgy-ahogy.
Grooverider-ra be sem mentem.
El van baszva az egész ezekkel a fedett sátrakkal.
És mivel így is tele van, nem foglalkoznak a szellõztetéssel.
Cinetrip jó volt még.
gluglu az aquaparkban azt hallottam fasza volt... bar nemtudom h ott mennyi a hely... akar ott is lehetne...
-the invisible-
Hívnak õk nagy neveket, csak nem jönnek el (pl. U2-t évrõl évre - márpedig arra gyanítom jónéhányan kiváncsiak)
es ha nagyobb lenne a hely akkor erdemes lenne nagyobb neveket is elhivni, mert arra tobben mennenek, de amig kicsi a hely egy rhcp-t ugyse hivnak elmert egyszeruen nem fernek be annyian mint amennyien kivancsiak lennenek ra...
-the invisible-
mogyorod nincs messze, ha buszjaratokat inditananak, akkor nem lenne kevesebb ember...
-the invisible-
Mi pont a tomeg kozepeben voltunk, szeltebe-hosszaba. Mint egy szanua...szornyu volt, ugyhogy kiverekedtuk magunkat a szelere.
Amugy durva act-et jaccott😊
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
A gyúrással meg semmi bajom, én is járok - egy bizonyos pitbullarcú embertípussal vannak a problémák.
-the invisible-
ha közéjük lejársz, biztos van valami történeted, be tudod bizonyítani az ellenekezõjét 😊
Átmentünk a Globe-ba. Az faszás volt. Elektron sátort megjárta már valaki, mert holnap ott lesz dárenbéz? De csak Belga és Faithless után.
Mellesleg ne bántsátok a gyúrósokat. Csak aki megérdemli... Én is lejárok közéjük edzeni.