Knights of the Temple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy bajom van azok után, hogy megnéztem a hardwired-es videót. A Blade of Darkness óta várok egy olyan újabb progit, amiben olyan királyul megcsinálják a sérülést,csonkolást, stb. Nem tudom erre miért nem figyelnek oda mostanában. A Conant is ezért nem szedtem le, mert a demo-t kipróbáltam, és hasonlókat tapasztaltam.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Teljesen 1et értek! Egyáltalán nem rossz a gama , de az Enclave után kicsit szebb grafikát vártam én is , viszont az a bizonyos "Diablos" továbbhajtós feeling tényleg benne van , bár nem tûnik annyira tápolósnak 20 perc játék után. A kamera kezelést + az irányítást szokni kell az biztos , de 1000szer jobb mint a Legacy of Kain Defiance. Szerintem meg kell nézni TV-re kitéve és gamepaddal(+ is teszem a 7végén😊)! Én biztos végigtolom 1szer.Musha 1 kicsit télleg túlzott bár a FarCry magasra tette a mércét graf szinten az biztos!
"vessetek a mókusok közé" :)
Vélemény fél óra után: (képet nem tudtam berakni, valahogy mindig sötét lesz a a shot)
Mászkálós-hentelõs-kulcskeresõs-tápolós-bunyós-kombós-XBOX-ÁTIRAT. Ettõl még egyáltalán nem rossz, de tekintve, hogy a Starbreeze (Enclave) készítette, jogosak a nagyobb grafikai elvárások PC-n.
Hang átlagos, az aláfestõ zene nagyon hangulatos, a videók gyengus minõségûek, de szintén hangulatosak. (Látszik, hogy nem "echte" angolok találták ki a párbeszédeket, néhány helyen elég vicces a szóhasználat, pl. "I decided to emulate my father"
)
Kamerakezelés konzolos, (senki ne várjon Blade of Darknesst, vagy Die by the Sword-öt) de egész jól használható
Irányítás: mindenképpen ajánlott a gamepad! (akárcsak a Prince of Persia, ez is meghálálja a jó gamepad meglétét -nálam a Logitech Dual Action teljesen ok.)
Játékmenet: Nekem nagyon bejön, igaz, hogy "semmi" köze nincs a két stílusnak egymáshoz, de engem rögtön a DIABLO-ra emlékeztetett! Így elsõ nekifutásra benne van az a bizonyos plusz, ami mindig tovább hajt a következõ pályára. Jók a karakteranimációk.
Aki a negatív vélemények alapján leírta a játékot, NE tegye. Próbálja ki, mert ha szerette a Diablo-t és a Blade of Darknesst, akkor a "közös gyermekükkel"
játszhat.
Mászkálós-hentelõs-kulcskeresõs-tápolós-bunyós-kombós-XBOX-ÁTIRAT. Ettõl még egyáltalán nem rossz, de tekintve, hogy a Starbreeze (Enclave) készítette, jogosak a nagyobb grafikai elvárások PC-n.
Hang átlagos, az aláfestõ zene nagyon hangulatos, a videók gyengus minõségûek, de szintén hangulatosak. (Látszik, hogy nem "echte" angolok találták ki a párbeszédeket, néhány helyen elég vicces a szóhasználat, pl. "I decided to emulate my father"
)
Kamerakezelés konzolos, (senki ne várjon Blade of Darknesst, vagy Die by the Sword-öt) de egész jól használható
Irányítás: mindenképpen ajánlott a gamepad! (akárcsak a Prince of Persia, ez is meghálálja a jó gamepad meglétét -nálam a Logitech Dual Action teljesen ok.)
Játékmenet: Nekem nagyon bejön, igaz, hogy "semmi" köze nincs a két stílusnak egymáshoz, de engem rögtön a DIABLO-ra emlékeztetett! Így elsõ nekifutásra benne van az a bizonyos plusz, ami mindig tovább hajt a következõ pályára. Jók a karakteranimációk.
Aki a negatív vélemények alapján leírta a játékot, NE tegye. Próbálja ki, mert ha szerette a Diablo-t és a Blade of Darknesst, akkor a "közös gyermekükkel"
játszhat.\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
próbáljátok ki, nem akarom senki kedvét elvenni, kíváncsi vagyok mit szóltok majd. az egyetlen pozitívum számomra az animáció. de semmi több.
Csúnya? Ingame screenshotok alapján jólnézettki...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
képet nem tudok berakni, illetve még soha nem próbáltam.
a gépem p3 1000MHz, 512 SD RAM, Radeon 9600
és nem akad, semmi ilyesmi, egyszerûen csúnya és egyszerû. pedig mondom a videók alapján azt hittem le fog esni az állam a gyönyörtõl.
a gépem p3 1000MHz, 512 SD RAM, Radeon 9600
és nem akad, semmi ilyesmi, egyszerûen csúnya és egyszerû. pedig mondom a videók alapján azt hittem le fog esni az állam a gyönyörtõl.
hát a látott videók alapján kissé másra számítottam. a videókon lepadlóztam, hogy mennyire jól néz ki, erre full beállításokkal (ja amúgy nem támogat 9-es DirectX-et) kurvára nem szép. idétlen az irányítás, nekem nagy csalódás 😞
wehehe.... kira ez a honap!!!
ahh, kösz, igy már világosabb. 😊 hétvégére már bizti jáccani fogunk vele 😊
ammegmi?

nekem már a nyitás ota ott van 😊
ott én is néztem, nincs fent 😞
na ja, és honnan lehet leszedni? 

Oh, hogy baszódnának meg a játékkiadók!
1 hét alatt több jött ki, mint éveleje óta.
1 hét alatt több jött ki, mint éveleje óta.
A medve nem játék.
Hmm érdekesnek ígérkezik-próbálta már vki?
Vasmpire the masqurade jó volt csak kár, hogy csak a köcsög brujahokkal lehetett nyomulni...😊
Vasmpire the masqurade jó volt csak kár, hogy csak a köcsög brujahokkal lehetett nyomulni...😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
honnan lehet leszedni? 😊
zsir!
Itt van némi info.
az mit jelent? 😊 mer még azzal sem jáccottam. 😊 amugy naggyábol tudom hogy néz ki a game. 😊
ok, és rpg?
ebbe most van szintlépés meg fejlödés? tárgyak cuccok?? és hány cd?
Na erre nagyon kíváncsi vagyok.Jól néz ki, de kíváncsi vagyok mekkora lesz a játék szavatossága.Valahol azt olvastam, hogy egy idõ után csak egy uncsi tömeghent.Remélem hogy nem így van.
Én most nyomom Xboxon szerintem egész jó hentelõs játék.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
plusz majd a Syberia 2 mellé
Na ez is kint van! A kegyelemdöfés az UT, Farcry és Battlefield Vietnam mellé!
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
X-re már kijött, és a hírek szerint csalódás, de ezzel nem akarok senkit lelombozni.
Ennek ellenére a trailer ritka profin van összevágva!
Ennek ellenére a trailer ritka profin van összevágva!
Next PC upgrade: 2022