Knights of the Temple

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

batman
Nekem egy bajom van azok után, hogy megnéztem a hardwired-es videót. A Blade of Darkness óta várok egy olyan újabb progit, amiben olyan királyul megcsinálják a sérülést,csonkolást, stb. Nem tudom erre miért nem figyelnek oda mostanában. A Conant is ezért nem szedtem le, mert a demo-t kipróbáltam, és hasonlókat tapasztaltam.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Teljesen 1et értek! Egyáltalán nem rossz a gama , de az Enclave után kicsit szebb grafikát vártam én is , viszont az a bizonyos "Diablos" továbbhajtós feeling tényleg benne van , bár nem tûnik annyira tápolósnak 20 perc játék után. A kamera kezelést + az irányítást szokni kell az biztos , de 1000szer jobb mint a Legacy of Kain Defiance. Szerintem meg kell nézni TV-re kitéve és gamepaddal(+ is teszem a 7végén😊)! Én biztos végigtolom 1szer.Musha 1 kicsit télleg túlzott bár a FarCry magasra tette a mércét graf szinten az biztos!

"vessetek a mókusok közé" :)

insp
Vélemény fél óra után: (képet nem tudtam berakni, valahogy mindig sötét lesz a a shot)

Mászkálós-hentelõs-kulcskeresõs-tápolós-bunyós-kombós-XBOX-ÁTIRAT. Ettõl még egyáltalán nem rossz, de tekintve, hogy a Starbreeze (Enclave) készítette, jogosak a nagyobb grafikai elvárások PC-n.
Hang átlagos, az aláfestõ zene nagyon hangulatos, a videók gyengus minõségûek, de szintén hangulatosak. (Látszik, hogy nem "echte" angolok találták ki a párbeszédeket, néhány helyen elég vicces a szóhasználat, pl. "I decided to emulate my father" )
Kamerakezelés konzolos, (senki ne várjon Blade of Darknesst, vagy Die by the Sword-öt) de egész jól használható
Irányítás: mindenképpen ajánlott a gamepad! (akárcsak a Prince of Persia, ez is meghálálja a jó gamepad meglétét -nálam a Logitech Dual Action teljesen ok.)

Játékmenet: Nekem nagyon bejön, igaz, hogy "semmi" köze nincs a két stílusnak egymáshoz, de engem rögtön a DIABLO-ra emlékeztetett! Így elsõ nekifutásra benne van az a bizonyos plusz, ami mindig tovább hajt a következõ pályára. Jók a karakteranimációk.

Aki a negatív vélemények alapján leírta a játékot, NE tegye. Próbálja ki, mert ha szerette a Diablo-t és a Blade of Darknesst, akkor a "közös gyermekükkel" játszhat.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

musha
próbáljátok ki, nem akarom senki kedvét elvenni, kíváncsi vagyok mit szóltok majd. az egyetlen pozitívum számomra az animáció. de semmi több.

zaki
hát igen, ezért csodálkozom azon, amit musha mond

Csúnya? Ingame screenshotok alapján jólnézettki...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

musha
képet nem tudok berakni, illetve még soha nem próbáltam.
a gépem p3 1000MHz, 512 SD RAM, Radeon 9600
és nem akad, semmi ilyesmi, egyszerûen csúnya és egyszerû. pedig mondom a videók alapján azt hittem le fog esni az állam a gyönyörtõl.

zaki
benyomsz pár in-game képet? milyen géped van?

musha
hát a látott videók alapján kissé másra számítottam. a videókon lepadlóztam, hogy mennyire jól néz ki, erre full beállításokkal (ja amúgy nem támogat 9-es DirectX-et) kurvára nem szép. idétlen az irányítás, nekem nagy csalódás 😞

wehehe.... kira ez a honap!!!

zaki
lesz még pandora tomorrow, syberia 2, talán singles is

grebber
Na még egy game mondom istencsászár ez a hónap!!!!!!! 😊

Next PC upgrade: 2022

ahh, kösz, igy már világosabb. 😊 hétvégére már bizti jáccani fogunk vele 😊

zaki
de ninc sott sem, megnéztem, eszembe jutott a címe (http://warezcenter.cjb.hu)

zaki
warezcenter

ammegmi?

zaki
WCO?

nekem már a nyitás ota ott van 😊

ott én is néztem, nincs fent 😞

zaki
be is teszem a kedvenceim közé a topicot

zaki
majd holnap már biztos fent lesz.

Serpa
ott nincs.

OFF: de felrakták a Far Cry MYTH RIP -et.

zaki
hááát, sztem még sehonnan, talán a HDC-rõl

na ja, és honnan lehet leszedni?

zaki
hát igem, hála az istennek, beindult a játékdömping

a.carkey
Oh, hogy baszódnának meg a játékkiadók!
1 hét alatt több jött ki, mint éveleje óta.

A medve nem játék.

zaki
kösz szépen, nagyon kira 😊

Eye-scream
Hmm érdekesnek ígérkezik-próbálta már vki?

Vasmpire the masqurade jó volt csak kár, hogy csak a köcsög brujahokkal lehetett nyomulni...😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

hykao
Nesze emberek:

honnan lehet leszedni? 😊

zsir!

zaki
marha jól néznek ki a képek, az tuti, hogy kipróbálom a gamet, csak ne lenne olyan sok cd-s 😊

Serpa
Itt van némi info.

az mit jelent? 😊 mer még azzal sem jáccottam. 😊 amugy naggyábol tudom hogy néz ki a game. 😊

Serpa
Serpa
Conan féle.

ok, és rpg?

Serpa
3 CD -t számolok.

ebbe most van szintlépés meg fejlödés? tárgyak cuccok?? és hány cd?

Dynamic
Na erre nagyon kíváncsi vagyok.Jól néz ki, de kíváncsi vagyok mekkora lesz a játék szavatossága.Valahol azt olvastam, hogy egy idõ után csak egy uncsi tömeghent.Remélem hogy nem így van.
Örm
Én most nyomom Xboxon szerintem egész jó hentelõs játék.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Serpa
BE***OK !

mi ez a játék dömping ??!!

plusz majd a Syberia 2 mellé
zaki
2004-03-17 Knights Of The Temple (c) TDK 122x15 MB DEVIANCE

Knox
Na ez is kint van! A kegyelemdöfés az UT, Farcry és Battlefield Vietnam mellé!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

semo1
Az nekem is tetszett.

GaVino
X-re már kijött, és a hírek szerint csalódás, de ezzel nem akarok senkit lelombozni.
Ennek ellenére a trailer ritka profin van összevágva!

semo1
Remélem jó lessz!

grebber
Ezt találtam mehjelenésnek: Scheduled for Spring 2004

Képek meg trailerek!!

grebber