Knights of the Temple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Magus: ahol 3 láda van, azt kell csinálni, hogy ugyebár a törött fémrúddal kitámasztottad a "levert". Így lehetett átmenni. Annyi a dolgod, hogy visszamész (de ezen az oldalon maradsz) és az íjaddal kilövöd a támasztékot. A víz visszajön, a ládák feljönnek és te átmész.
😊
Érthetõ leírás, segített is, mégsem megy.
Kipróbáltam MINDEN kombót, mégsem OK.
Láma kérdés-valaki felvázolná "kicsit" pontosabban a megoldást???
Thx.

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Tudom, a skorpió elindul a merkúr irányába...Kicsit bonyolult.
Emléxik rá valaki??
Köszi!
!"vessetek a mókusok közé" :)

Egy kis épületben valahol a közelben van egy dárdaszerû izé. Nézz körül és megtalálod. Azzal le lehet állítani.
Most szereztem egy szaracén buzogányt, de a tekergetés miatt még nem próbáltam ki...
Koszi
Viszont elakadtam. Most mennék át Jeruzsálembe, de van egy ajtó, amin ilyen tekerõs izé van. Csak úgy nyílik ki (gondolom), ha a helyes szögbe teszed. De nincs rá utalás, vagy csak én vagyok láma. Már 20 perce tekergetem azt a szart, de nem nyílik. Ha vki tud, segítsen pls.! THX
4xaa,4xaf. Szóval minden maxon nagyon megy. De szerintem elfut egy 400-as on is, 16megés vidikarival!
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Szándékosan.
Két szaracént legyaktam, de a medence nem megy...
Egyébként annyira nem gáz a grafika.Nekem "élõben" sokkal jobban néz ki, mint a lenti képeken.
én meg már letöröltem...de hogy csinálhatnak ekkora f@sságot? mindenesetre akkor már értem miért voltak a videók szépek. hát ez kész 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ezt nem hiszem el. Én azt hittem 6 a legjobb.
kissé furcsa dolog, a textúra beállításoknál a "0" a legjobb és a "6" a legrosszabb fokozat. Elõször felhúztuk mi is, gondoltuk legyen szép és erre nagyon ronda volt :-) De visszaállítva azért majdnem olyan, mint az Enclave volt
"vessetek a mókusok közé" :)
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
modjuk nekem bejött a conan is, pedig azt is szidták keményen.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"