Knights of the Temple

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a qurva "r" engem is megszívatott, köszi.

Most az asztrológiával szívok, nem tudja valaki, hogy kell a táblát beállítani?

Van egy könyv valami vakerral, van egy térkép, és két tekerhetõ korong. Hova kell forgatni?

Akik ott akadtak el a kb 12. pályán, hogy hogy kell beállítani a két karral a kör alakú pillempátyot, azoknak egy tanács: Elsõ kar 11 óra, második kb 7 óránál álljon. Ekkor van egyezés a körökben levõ járattal. Vagyis pont függõlegesen átjárható.
Oda kell menni ehhez és r-betû.
Magyarításnál itt hülyeségeket ír és én is szoptam vele, mert ha csak röviden nyomtam az r betût, akkor nem nyílt ki, és azthittem bennem van a hiba, mert a jobboldali falon a 2 képhez képest ugyan jól áll az alakzat, de a bal oldali kép ennek pont inverze..

Hmmm. Pofás ez a game, tök jó a zenéje. Nem lehet vhonnan letölteni a soundtrack-et véletlénül?

stone
Addig kapcsolgasd amíg mind egy helyzetbe kerül (már nem emlékszem hogy fel v. le).

elakadtam a 9. pályán,a zsilipnél.Nagyon unom már,segitsetek.
stone
jaja, szép lett

Glpetyus
nem-nem...😊
Sztem egész jó volt a graf...

stone
Én aszittem a rendszerkövetelmények miatt hogy ennyire gyengusz.

Glpetyus
Általában...de 6-oson olyan qrva ronda volt mint egy 98-as játék...ez nekem okot adott arra,hogy RÖGTÖN állitsak valamit...ne a 768.pályán 😛

stone
És szerinted én mit csináltam?
Álltalában a magasabb érték a jobb grafika szvsz...

Glpetyus
Egyáltalán nem...randa volt 6-on,hát megpróbáltam 0-n..ennyi😊

stone
Mé' nem félreérthetõ?

Glpetyus

stone
Jó már megtaláltam a textúra beállításoknál a környezet és a karakterek textúrája 0-án kell hogy legyen nem 6-on. Így már szép a grafika.

stone
Valami nállam nem stimmelhet a graikával mert egy szobába vagyok ahol köveket kell forgatni és egy könyvbe vannak jelek de a jeleket nem látom valamiért. Mi lehet a probléma?

stone
Jobb mint egy FPS game mert már én is unom mindegyiket de azért a grafika 6*AA mellett is csúnya sok helyen de ez másodlagos.

BBird
De azt be kell látnod, hogy bár tényleg nem futószallag termék, mégsincs oly nagy története. Illetve lényeg csak annyi van benne, hogy szaladsz amerre kell, csapkodsz párat, megoldasz 4-5 rejtvényt, azt csapkodsz, aztán lecsapod a fõcsacsit. :-))
A harcok viszont nagyon jól lettek megoldva benne, minden kombot remekül lehet alkalmazni.
Hát szerintem bõven jó a grafikája, meg itt a hangulat és az ötlet ami igazán jó, nem sok ilyen játék van az biztos, ez nem egy futószalagon gyártott fps ami minden héten 10 jön ki a piacra😊
stone
Köszi, akkor nem "telepítettem" rosszul a magyaritást. Egyébként így elsõre teccik a game csak a graf. még fullon is gyengusz de remélem a története majd ellensúlyozza.

BBird
Én nem láttam az animációk alatt semmit, ami magyar lett volna. :-)
stone
A magyaritásban az átvezetõ részeknél nektek van magyar felirat, vagy ahhoz nem csináltak?

jah elég könnyûek ezek a logikai feladatok pedig😊
knight modban elnyomtam végig csak a láva emberek fingatnak meg bivaly erõsek egy ütésre lemegy a láva ember hp-ja kb, 5 %-ot😊
BBird
Szerintem épp, hogy kellett bele, mert akkor halálra untuk volna magunkat. Azoknak nincs szüksége rá, aki nem tudja megfejteni... :-))
A legkülsõ körben levõ skorpió horoszkóp jelet állítsd legfelülre. Ha ez megvan, akkor abból kiindulva tudod, hogy kell tekerni a másik kart. Ugyanis ott van egy segítõ kép a falon, ami megmutatja, melyik jelnek hol kell állnia.
Johnyy
Na figy, a nemtudom hanyadik pályán, pont ott amikor ilyen horoszkópos bolygós térképet látsz és ehhez kell ilyen hülye köröket forgatni, ott mit kell csinállni???
(Tök sira a gém csak ezek a ügyességi logikai feladatok, áhh nem kellenének, csak hent a vakvilágba)

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

BBird
Senki többet harmadszor?? :-) Pedig érdekelne... tuti tud valaki valamit a témával kapcsolatban!?
BBird
Sikerült nekem is befejeznem nagy nehezen, azonban felmerült bennem egy kis apróság.
A játék megjelenése elõtt kiadtak egy kellemes trailert, amiben voltak olyan jelenetek, amiket a játékban sehol nem láttam, találtam. Rögtön kettõ is az eszembe jut: Egyik jelenet, amikor megyünk a Keresztes lovagok mesterével, aztán egy vasrács csapódik le mögöttünk, majd miután az öreg társunkkal nem sikerül kinyitni a kaput, én tovább megyek a folyosón.
A másik jelenet pedig a pokolban játszódik, egy hasonló szörny rohan felénk elég sebesen, amivel a 29. pályán is találkozhatunk. Amelyik a tüzet rókázza felénk... :-)
Errõl tudni lehet valamit, hogy hova lettek?
Glpetyus
Én is pont tegnap fejeztem be...
Nagyon jó gém,csak nagyon rövid 😞
Meg a vége kiba..ott nehéz,de taktikázással megoldható...pár óra alatt 😛

nem még nem probáltam, majd rákeresek😊
Serpa
Conan -t probáltad ?
ilyen típusú játék.

nah sikerült végignyomnom, nagyon jó game volt várom a folytatását majd😊
nah szopok itt az utsó pályán, a lávaemberek megfingatnak😊
nem tom mi jön még de bishop még csak félig sebzõdött, de
a többieket már kiismertem, hogy kell öldökölni, hát kicsit nehézkes már a vége
28-as pálya kezd izgi lenni😊
nah 19-es pálya egyelõre ennyi mára😊
Jók ezek a szaracénok😊
4. pályán hullottam ki elõszõr, véletlenül "knight" módban kezdtem, nah mondom mindegy majd meglátjuk milyen nehéz, a tüzes billogos faszi ölt meg a baltás haverja, de leginkább a billogos volt a döntõ, mert jó gyors, állandóan abortálta az ütéseimet😊
Nah túlmentem rajta, akkor meg megtaláltam lekötözve egy fickót, majd jött egy állat, hamar meghaltam, a bárdjával rámvert párszor azt elreppültem😊
Sziasztok!

Most kezdtem a game-t kurva jó szerintem hangulatban meg minden, jó kis kardozások vannak benne meg jó kis ellenségek😊
Johnyy
Üdv, Asszem a 8. pályán azoknál a zsilipeknél a karhuzogatásnak van valami szabálya mert meguntam a szerencsétlenkedést,, Irtani akarok!!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Jagi
Értem, mert ha onnan szeded le nem csinálja!
www.warezcenter.cjb.hu (sms warez)

Rage47
Nem tudom honnan lett letölteve, haveromtol kaptam régebben.
Johnny23
ok sikerült megoldani a problémát............sztetek melyik játszhatóbb,szebb grafikájú a KOTT vagy a Conan ????

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
Sziasztok !!
Kérdés : fölraktam a Patch 1-et és utána nem tudtam a vért bekapcsolni,tudnátok ebben segíteni???

PLZ HELP !!!!!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Jagi
warezcenter.cjb.hu -ról szedtétek le?

Aborg
Nekem is pont ez tortenik! Ha esetleg valaki lenne szives elkuldneni nekunk a 21-edik palyarol a mentest az segithetne a gondunkon 😊
Rage47
Sziasztok!
A 20. pályán tartok, nagyban harcolok, erre kilép a játék és ezt írja a windows egy ablakban:

MOS Exception report.
0000
0001
0002
0003
0004
0005
0006
0007
0008
0009
000A
000B
000C
000D
000E
000F
0010
0011
0012
0013

Mit jelent???
/Pedig ugy tetszett ez a játék😞(/
Bandew
Íjászkodni nem lehet egérrel? Idegesít ez a lassúság a billentyûvel.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

DrGreen
Némi segítség a full játékhoz...

Knights Of The Temple hogy többet gyógyulj, sebezz, stb. a Divine Power által:

Nyisd meg az RpgSkills_DivinePowers.xrg fájlt a \Starbreeze Studios\Knights Of The Temple\Sbz1\Registry\Rpg könyvtárból, pl. a Jegyzettömbbel: (Elõtte készíts másolatot a fájlról!)

-SKILL_DIVINEPOWER_HEALING
-SKILL_DIVINEPOWER_AURA
-SKILL_DIVINEPOWER_SHOCKWAVE

Csökkentsd "Mana"-t és növeld a "Range"-t, "Damage" -t és "Force" -t, pl.:

*Mana 1
*Range 700
*Damage 700
*Force 700

Majd mentsd el az egészet.
---------------------------------------------
Hogy megnöveld a fegyvereid sebzését nyisd meg az RpgSkills_Attacks.xrg fájlt ugyanott, majd növeld meg a "Damage" -t:

-*ATTACK_MEDIUM
-*ATTACK_Heavy
i.e:
*ATTACK_MEDIUM
{
*damage 9.0
*init 0.0

A spec. támadások módosításához írd át a staminát (meg még amihez kedved van), pl. így:

*SKILL_SPECIALATTACK1
{
*Level 1
{
*damage 10.0
*stamina 5
}
}

Tedd mindezt a köv. elemeknél:
-*SKILL_SPECIALATTACK1
-*SKILL_SPECIALATTACK2
-*SKILL_SPECIALATTACK3
-*SKILL_SPECIALATTACK4

Mentsd el a módosított fájlt, és voila!

-----------------------------------------------------
Dr. Green // Némi orvosi segítség? 😉

HuAn82
Ez nagyon szuper játék. Elõszõr csak ki akartam próbálni, de azóta sem tudom abbahagyni. Enni azért kellene már!:-) #232-esnél én is eltököltem egy ideig de azért jó, hogy vannak ilyen részek is benne. A zene, fõleg amikor már az életerõ a végéhez közeledik nagyon meghozza a hangulatot. Szóval kellemeset csalódtam! Éljenek a vödörfejû lovagok! Amen...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

mukika
Most tartok a pokolban a 2. pályán!!! Itt is jó a game!

Jaja zsándárk fos semmi köze ehhez, a blade of darkness harcrendszere sokkal de sokkal nehezebb, ez ahhoz képest üdülés, én végigvittem a bladet minden karakterrel...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ami ilyen stílusba még nagyon jó az a conan ha azt ismerd és tetszett ez is tetszeni fog, csak ott azért a fejlõdés jobb volt, itt tulajdonképpen ahogy haladsz elõre kapsz egy új kombót, és tudod magad gyógyítani, meg egy két mágia...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.