Hova tünt a pol fórum?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PREMIERE1
Elõször a "Újhülyés" Fiatal Szocik topic tûnt el, majd a pol forum. 😊 Amúgy várható volt. Az, hogy a fele náci lett volna, azt nem mondanám - ilyen alapon azt is mondhatnánk, hogy a fele kommunista -, de tény, hogy moderálatlan volt az egész. Az egész onnan kezdõdött, hogy Újhelyi kifogásolta, hogy egyes forumokon - nem az sg-n, máshol, pl. hír tv, index - Újhülyézik. Akkor megjelent egy cikk, amiben linknek az sg is fel volt tüntetve, méghozzá a 2. helyen dobta ki. Akkor eltûnt a topic; legalábbis kereséskor én nem találtam rá. Az más kérdés, hogy cigányviktorozás, meg egyebek is mentek itt szépszámmal ... (Moderálatlan maradt mindvégig.) Aztán szép lassan leépült, majd eltûnt, a buzik, szlovákiai cigányok, Sodi kitiltása stb. topikjaival együtt.

Sajnos ott végig a sárdobálás ment. Amúgy nem láttam ott olyat, hogy valaki bárkit is meggyõzött volna, max. kiélte azt, hogy felelõtlenül szidhatott másokat. Tök olyannak tûnt a dolog, hogy ott aki máshogy gondolkodott, náci lett, vagy "náci-közeli".

Amúgy az is elõrelépés volt, hogy regelni kell. Az lenne a szép, ha "kiscsávó feljön és elkezd hírdetni fizetõs warez siteokat" is bannolnátok!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Blasta
HOHHHA HOHHHA!
Sok idióta, elvetemült félkegyelmû barom fog így lemorszolódni innen, akik unalmukban néha-néha kidugták az arcukat a pol-ból a többi topikba....

NAGY ÖTLET SG!!!!! :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gery1980
Pontosan....
Ráadásul maguknak köszönhették a dolgot.De ez egy ébként tipikus.Aki folyamatosan a politikával foglalkozik, azoknak nagy része agresszívvá válik.Nem ment ott már semmi más a szardobáláson kívül, ráadásul a brigád fele szemét fasiszta volt.

2XP
Én valahogy nem sajnálom õket... Ha már egyszer vki odaszokott, hamar felfedezi a többi helyet is (ld. sodi), aztán lehet olvasni midenhol a baromságait. Jó döntés volt.

Gery1980
Kircsi!Polfórum over!Thx to vezetõség!

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[HUN]PAStheLoD
ütõs 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

A polforum bezarasa alkalmabol rendezhetnenk 1 ujabb 3Huszaros talit. LPJ, Mike, KAndras, Ali, Mars34574979, Nor, meg a tobbiek, benne vagytok?

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

Pyx
😄 SoDit nem zavarta...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
topiknyitáshoz kell 😊

Botond
olvasáshoz/kép nézegetéshez nem kell regisztrálni O.o az csak a beíráshoz kell ^^
Pyx
Jozsibácsi regisztrálni is tudott, talán megtalálja majd a fiuk/lányok categot is. 😊

Cutter ritkan nezett a forumra, KAndras meg keson kapott moderatori jogokat hogy megallitsa Sodit.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

Pyx
szerintem nem sokat...

Botond
van az sg-nek vmi üzlet abban,hogy itt 3an vagy 600ezren fórumoznak?
cSuwwi
majd átszokunk a szemétdombra, ott úgysincs moderátor 😛

shit happens

Calver
az SG újabban folyamatosan embervesztésen dolgozik. sokan a gumiba jártak baromkodni amit most elkurtak. sokan a polfórumba jártak vitatkozni, ami most elszállt. mi lesz a következõ, az általános eszmecsere, azzal a címszóval hogy "azért vagyunk mi SuperGamez hogy itt csak játékokról legyen szó!"?

"The trees move. Do you not see it?"

zaki
gumiszobát kellett volna törölni. nekem közöm sincs a politikához, azt sem tudom mivel isszák, de sok embert fog így elveszíteni az SG, mert sokan csak oda írtak.

cSuwwi
Mióta megjelentek a kedvencek, azóta használom õket meglepõ eredményességgel. Bepakoltam az érdekesebb topicokat a kedvencek közé mindenhonnan, és csak azokon lépkedek. (Az egy dolog, hogy 1 km hosszú a baloldali menüm.) Az új témákat szintén látom a bal menüben, ha érdekesebb, felveszem azt is. Elkerül a szemét, nem látom, ami nem érdekel. Naponta 2-3x benézek azért a kategóriákba, addig kibírom... 😊

shit happens

Calver
bazdmeg a d betûdet!

Calver
deállítod 100/oldalra a témák számat beállításoknál oszt' no problemo!

szerintem az emberek többsége csak megnyitja a kategóriákat, de nem lapoz tovább
nálam a sztenderd 50 téma megjelenés van - nem változtattam meg a beállításoknál - és az utóbbi egy hónapban már rendszeresen délután tele volt aznapi hozzászólásokkal az egész kategoria
a játékosok a legdurvább ilyen tekintetben, beirtam vmit reggel egyikbe, és hiába irtak bele, délután már lepörgött, nem találtam.
egyébként engem ezek a "fórumjátékok" idegesítenek leginkább (legalábbis igy hivják ezeket indexen), hogy "asszociáció", meg "mibe irtál utoljára", meg ilyenek. Az égvilágon semmi értelmüket nem látom, de folyton ezek vannak legfelül, és ilyenek miatt szorulnak a második lapra értékesebb topikok :I

cSuwwi
azt nem lehet máshová besorolni 😊

shit happens

PResident Evil
azé mondom 😄

Calver
ezért legalább annak fog örülni hogy a "piálás,ki mennyit iszik.." még mindig az általánosban van!

cSuwwi
Nem hiszem, hogy ettõl csökkene az új tagok száma. Ha meg igen, a SG baja. Már így is sok kategória van, és még több is lesz hamarosan... :|

shit happens

PResident Evil
Józsibácsi folyton részeg 😄

Calver
ja és persze Józsibácsi ezután fogja magát és otthagyja az sg-t a halál faszára, mer' lebaszták, oszt' ez már sg-nek se jó.

Calver
gondolj Józsibácsira. Józsibácsi új fórumozó. egyszer gondja van barátnõjével másszor pár jó csajos képet akarna nézni. fogja, benéz az általánosba. semmi jó csajos képekkel foglalkozó topicot nem talál, ez elszomorítja. aztán utánanéz nincs-e barátnõvel foglalkozó topic, és megint nem talál. hát nyit egyet! aztán lebasszák hogy mégis miért nyitotta, pedig pusztán annyi volt hogy fingja nem volt róla hol keresse. ezért gáz.

cSuwwi
aki használja a kedvenceket, annak mindegy, hogy hova kerülnek a topicok. bár így tényleg szarabb lett.. 😞

shit happens

FtranX
egyetértek!

FtranX
csak azért, mert ha igen, akkor miért nem lehetett moderációval értelmes keretek közé szorítani?

Calver
a polfórum eltünése ok, de ez a fiúk lányok ökörség ez egy istentelen nagy baromság volt, lévén szinte mindenki az általánosba jár - a kutya se fogja megnézni az ott lévõ topicokat! fõleg a Veszett jó csaj!-t volt ritka nagy hülyeség átrakni. sztem. magánvélemény de sztem sajna így van/lesz.

FtranX
a polfórum moderálva volt?

cSuwwi
Ha nem a polfórumban, akkor a gumis topikjában fogja osztani az észt. Vagy lelécel, ami jobb lenne 😊

shit happens

K.András
A miértre pedig az a válasz hogy többet vitt mint hozott.Olyan ez mint az üzlet,ha olyan árut tartasz ami nem fogy ráadásul sokakat elriaszt, azt nem fogod tartani csak azért hogy legyen.Én nem bánom,igy nem kell naponta olvasni sodi baromságait,faji elméleteit.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

örülök neki hogy eltünt, az utóbbi hónapokban tele volt zsidózással, nácizással, és egyéb tökéletesen szalonképtelen dolgokkal
bármilyen téma is nyilt, elõbb utóbb egymás felmenõinek genetikai jellemzõit taglalta egy két ember, és mivel alig néhányan jártak oda, ezek nem is tüntek el a hozzászólások tengerében...

FtranX
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969

#2946-tól

PResident Evil
éppen azért... nem is leszek...

PResident Evil

K.András
Mondjuk te nem tudom minek örülsz,életedben nem voltál ott.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

PResident Evil
geci ez mekkora hír... igazán örülök

ezaz SG, így tovább

I.C.ram
De hol van ez a moderátor figyelmébe topik? Itt az általánosban?
FtranX
nem tom pontosan. olvass vissza egy kicsit a Moderátor figyelmébe topicba!

I.C.ram
De miért????
FtranX
törölve lett.

I.C.ram
Beírtam egy pol topik címét a keresõbe, de úgy sem találtam. A fórum listán sincs, csak valami fiúk lányok ökörség. Hova tünt?????