117
  • Balo
    Ezekhez a topikokhoz mit szólsz? "Mocskos MSZP”, "Az SZDSZ szektája mocskolódik”, "Balkán Viktor”, vagy "A véresszájú baloldali média” Ezeket is Sodi nyitotta?
  • sniper
    "Valaki mindig elkezdett orsós, cigány - stb. - Viktorozni, ha már nem voltak érvek."
    Ami elott valaki mindig elkezdett komcsizni, zsidozni. Ennek ellenere egymas szemelyet eleg ritkan erte serelem, nem ugy mint az egyeb forumokban.
  • sniper
    A fasiszta propagandat 1 ember nyomta: Sodi. Nem azonos a polforumos torzsgardaval!
  • Blasta
    Csak nem értem minek példálózol a Játékosok fórumával. Több mint egy éve nem írok oda...
    2 havonta 1 kommentet...

A többi szöveged meg egyenesen LOL, osztom Premiere1 véleményét, miszerint:
    "(Az Ég nem szakad le ...)"

Szánalmas volt, mik mentek a pol-ban.
  • Gery1980
    rasszista propagandát....
  • PREMIERE1
    "... a mi adonkbol fizetett, valasztott politikusok tevekenysegenek minositese eleg kozertheto hangnemben folyt, de egymast csak elvetve. Nem vertuk a nyalunkat hogy verjuk meg xy-t, es hasonlo hozongesek se voltak. Mert a polforumba felnott szemelyek irtak, akik kulon tudtak valasztani a forumozo szemelyet es velemenyet. Ellenben a tobbi forumban gyakran eleg sulinetes a szinvonal."

Na ez mondjuk NAGYON NEM IGAZ! (Az Ég nem szakad le ...)

Az, hogy a konzolban több az ifjú, az egy dolog. A pol forumban szinte mindig elfajultak a dolgok. Onnantól eléggé demagógak tűnt a "vita". Azokból is ritka volt a korrekt. Valaki mindig elkezdett orsós, cigány - stb. - Viktorozni, ha már nem voltak érvek.
    Amúgy egy rakat ember járt a pol forumból máshová is. Ők hozták volna a sulinetes színvonalt? Ez nem így volt persze, de ez a többi forumozó ledegradálása. Amőgy Blasta sem az a tipikus "sulinetes" színvonal!
  • Gery1980
    Én csak az interneten olvasható minősíthetetlen hozzászólásokból tudok ítélni.Csak úgy fröcsögött mindenki, és ennyi szemét dasiszta propagandát is kevés helyen olvashat az ember.
    A véleményem változatlan, ideje volt bezárni ezt a bolondok házát.Költözzetek át az indexre, bár ott jóval erőssebb a moderálás, de legalább nem írtok le annyi hülyeséget:)
  • sniper
    Inkabb a tiednek nincs. A jatek forumban ha nem egyezik a velemenyed, egybol megy az anyazas (foleg a konzolosoknal), ilyesmi a polforumban eleg ritka kivetel volt. Persze a mi adonkbol fizetett, valasztott politikusok tevekenysegenek minositese eleg kozertheto hangnemben folyt, de egymast csak elvetve. Nem vertuk a nyalunkat hogy verjuk meg xy-t, es hasonlo hozongesek se voltak. Mert a polforumba felnott szemelyek irtak, akik kulon tudtak valasztani a forumozo szemelyet es velemenyet. Ellenben a tobbi forumban gyakran eleg sulinetes a szinvonal.
  • Blasta
    Persze, hogy vélemény. Csak az enyémnek van alapja, míg ennek nincs...

És ettől az én véleményem is ugyan az marad.
    Hol itt a probléma?
  • sniper
    "Aki folyamatosan a politikával foglalkozik, azoknak nagy része agresszívvá válik."
    Lattal mar 1 polforumost is eloben? Honnan veszed ki milyen? A 3Huszarban megnezhetted volna szemelyesen szamtalanszor...
  • PREMIERE1
    Először a "Újhülyés" Fiatal Szocik topic tűnt el, majd a pol forum. :) Amúgy várható volt. Az, hogy a fele náci lett volna, azt nem mondanám - ilyen alapon azt is mondhatnánk, hogy a fele kommunista -, de tény, hogy moderálatlan volt az egész. Az egész onnan kezdődött, hogy Újhelyi kifogásolta, hogy egyes forumokon - nem az sg-n, máshol, pl. hír tv, index - Újhülyézik. Akkor megjelent egy cikk, amiben linknek az sg is fel volt tüntetve, méghozzá a 2. helyen dobta ki. Akkor eltűnt a topic; legalábbis kereséskor én nem találtam rá. Az más kérdés, hogy cigányviktorozás, meg egyebek is mentek itt szépszámmal ... (Moderálatlan maradt mindvégig.) Aztán szép lassan leépült, majd eltűnt, a buzik, szlovákiai cigányok, Sodi kitiltása stb. topikjaival együtt.

Sajnos ott végig a sárdobálás ment. Amúgy nem láttam ott olyat, hogy valaki bárkit is meggyőzött volna, max. kiélte azt, hogy felelőtlenül szidhatott másokat. Tök olyannak tűnt a dolog, hogy ott aki máshogy gondolkodott, náci lett, vagy "náci-közeli".

Amúgy az is előrelépés volt, hogy regelni kell. Az lenne a szép, ha "kiscsávó feljön és elkezd hírdetni fizetős warez siteokat" is bannolnátok!
  • Blasta
    HOHHHA HOHHHA!
    Sok idióta, elvetemült félkegyelmű barom fog így lemorszolódni innen, akik unalmukban néha-néha kidugták az arcukat a pol-ból a többi topikba....

NAGY ÖTLET SG!!!!! :-)
  • Gery1980
    Pontosan....
    Ráadásul maguknak köszönhették a dolgot.De ez egy ébként tipikus.Aki folyamatosan a politikával foglalkozik, azoknak nagy része agresszívvá válik.Nem ment ott már semmi más a szardobáláson kívül, ráadásul a brigád fele szemét fasiszta volt.
  • 2XP
    Én valahogy nem sajnálom őket... Ha már egyszer vki odaszokott, hamar felfedezi a többi helyet is (ld. sodi), aztán lehet olvasni midenhol a baromságait. Jó döntés volt.
  • Gery1980
    Kircsi!Polfórum over!Thx to vezetőség!
  • Tikal #43
  • [HUN]PAStheLoD
    ütős :D
  • sniper
    A polforum bezarasa alkalmabol rendezhetnenk 1 ujabb 3Huszaros talit. LPJ, Mike, KAndras, Ali, Mars34574979, Nor, meg a tobbiek, benne vagytok?
  • Pyx #40
    :D SoDit nem zavarta...
  • Pyx #39
    topiknyitáshoz kell :)
  • Botond #37
    olvasáshoz/kép nézegetéshez nem kell regisztrálni O.o az csak a beíráshoz kell ^^
  • Pyx #36
    Jozsibácsi regisztrálni is tudott, talán megtalálja majd a fiuk/lányok categot is. :)
  • sniper
    Cutter ritkan nezett a forumra, KAndras meg keson kapott moderatori jogokat hogy megallitsa Sodit.
  • Pyx #34
    szerintem nem sokat...
  • Botond #33
    van az sg-nek vmi üzlet abban,hogy itt 3an vagy 600ezren fórumoznak?
  • cSuwwi
    majd átszokunk a szemétdombra, ott úgysincs moderátor :P
  • Calver
    az SG újabban folyamatosan embervesztésen dolgozik. sokan a gumiba jártak baromkodni amit most elkurtak. sokan a polfórumba jártak vitatkozni, ami most elszállt. mi lesz a következő, az általános eszmecsere, azzal a címszóval hogy "azért vagyunk mi SuperGamez hogy itt csak játékokról legyen szó!"?
  • zaki
    gumiszobát kellett volna törölni. nekem közöm sincs a politikához, azt sem tudom mivel isszák, de sok embert fog így elveszíteni az SG, mert sokan csak oda írtak.
  • cSuwwi
    Mióta megjelentek a kedvencek, azóta használom őket meglepő eredményességgel. Bepakoltam az érdekesebb topicokat a kedvencek közé mindenhonnan, és csak azokon lépkedek. (Az egy dolog, hogy 1 km hosszú a baloldali menüm.) Az új témákat szintén látom a bal menüben, ha érdekesebb, felveszem azt is. Elkerül a szemét, nem látom, ami nem érdekel. Naponta 2-3x benézek azért a kategóriákba, addig kibírom... :)
  • Calver
    bazdmeg a d betűdet!
  • Calver
    deállítod 100/oldalra a témák számat beállításoknál oszt' no problemo!
  • Cat #26
    szerintem az emberek többsége csak megnyitja a kategóriákat, de nem lapoz tovább
    nálam a sztenderd 50 téma megjelenés van - nem változtattam meg a beállításoknál - és az utóbbi egy hónapban már rendszeresen délután tele volt aznapi hozzászólásokkal az egész kategoria
    a játékosok a legdurvább ilyen tekintetben, beirtam vmit reggel egyikbe, és hiába irtak bele, délután már lepörgött, nem találtam.
    egyébként engem ezek a "fórumjátékok" idegesítenek leginkább (legalábbis igy hivják ezeket indexen), hogy "asszociáció", meg "mibe irtál utoljára", meg ilyenek. Az égvilágon semmi értelmüket nem látom, de folyton ezek vannak legfelül, és ilyenek miatt szorulnak a második lapra értékesebb topikok :I
  • cSuwwi
    azt nem lehet máshová besorolni :)
  • PResident Evil
    azé mondom :D
  • Calver
    ezért legalább annak fog örülni hogy a "piálás,ki mennyit iszik.." még mindig az általánosban van!
  • cSuwwi
    Nem hiszem, hogy ettől csökkene az új tagok száma. Ha meg igen, a SG baja. Már így is sok kategória van, és még több is lesz hamarosan... :|
  • PResident Evil
    Józsibácsi folyton részeg :D
  • Calver
    ja és persze Józsibácsi ezután fogja magát és otthagyja az sg-t a halál faszára, mer' lebaszták, oszt' ez már sg-nek se jó.
  • Calver
    gondolj Józsibácsira. Józsibácsi új fórumozó. egyszer gondja van barátnőjével másszor pár jó csajos képet akarna nézni. fogja, benéz az általánosba. semmi jó csajos képekkel foglalkozó topicot nem talál, ez elszomorítja. aztán utánanéz nincs-e barátnővel foglalkozó topic, és megint nem talál. hát nyit egyet! aztán lebasszák hogy mégis miért nyitotta, pedig pusztán annyi volt hogy fingja nem volt róla hol keresse. ezért gáz.
  • cSuwwi
    aki használja a kedvenceket, annak mindegy, hogy hova kerülnek a topicok. bár így tényleg szarabb lett.. :(