Hova tünt a pol fórum?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
többit az alcímben található linken.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Botond
aha,ok,én is így gondoltam
K.András
Neked egy pici képed sincsen a mai poltitkai helyzetröl,azt hiszed ez csak itt megy holott minden forum erröl a hangnemröl hires.Mindez egy olyan ember miatt aki ugy reszket a hatalomért ahogy ember még soha,ugy hivják *****...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

observer
Én személy szerint a pol.fórum miatt kezdtem az SG-re járni, élveztem, néha bosszankodtam, de jó eszmecsere volt.
A többi téma/topic nemigen köt le, sok bennük a gyerekes, meg a felesleges idõpocsékolós.
Sajnálom, hogy megszünt ezzel az SG fótum éppen az objektivitását és a vonzerejét vesztette el.

Viszlát, szevasztok! observer

..szeretlek, csak nem nagyon....

hen-tes
miér kellet ez a sok getszi FÕTÉMA ?????
nagy szár!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
meik topik volt ez ????

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Kar hogy Tradet nem igazan lattuk a polforumban, csak itt probalja lejaratni az ottaniakat.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

figyi, szerintem pont az ilyenek miatt lett megszüntetve a pol, ezzel csak a döntés helyességét igazolod...

Punker
abban a topicban nem voltak gázos hozzászólások...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Jano
Köszi! :)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Gery1980

Sephi
En csak gratulalni tudok annak ki ott moderator! Bator ember!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

St
Gumiszoba megszûntetése lekerült a napirendrõl amióta moderált lett. Ez már nem aktuális kérdés.
Punker
autós topic csak 1-2 van, viszont fiuk, lányokon belül azért van jópár verzió, amúgy szerintem tényleg a fórum/sport hiányzik a legjobban.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Viszont durvan csak a temaval kapcsolatban fogalmaztak, nem egymas szemelyevel kapcsolatban, mas topicokban pont az ellenkezoje megy.

Jano
A Gumi miért zavar annyira?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
hahh vegre egy jo otlet. Bar oszinten en is azzal a javaslattal elek hogy a gumiszobat is torolni kell mert absolut baromsag.

A politikai forum meg hat nagyon igaz hogy csak anyazas folyt agyba fobe!

Fiuk lanyok topik teljesen ertelmetlen szerintem is.

Ezzel az errovel nyisatok bazz auto forumot is es igy lesz tiz tonna kategoria ami nem vegyull egybe... baaz...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A polforumba alig egytucat ember járt, és ennek oka az ott uralkodo hangnem. Például pont az általad idejárónak említett Mars3696 meg mások is emiatt mentek el, és nemcsak sodi, hanem baloldaliak is szép számmal csinálták ugyanazt, pl magyar ember2
a polforumosok iszonyat elvakultak, fanatikusok voltak, és csak ezek bírták ki már az itteni légkört, ami még durvábbá tette. Leirtam ott is, hogy teljesen felesleges szócséplés volt, mert HITviták voltak, és az ingerszint is jelentõsen nõtt, ha nem növelte egyik fél a téteket, a másik már észre se vette...

Ali, Nor, Mars3696 pl. aligha nevezheto balosnak, de a torzsgardaban benne vannak.

Sodi zsidozott is, holokauszttagadott is, komcsizott is, inkabb nem idezek tole, de megtortent. Maradjunk annyiban hogy Hitler is kispalyas volt mellette.

St
barter..
O0D:
akkor csak azt nem ertem hogy mi az a "ami fontos sajat tartalmak".
a legfelso reklam nem reklam?

Hajrá Dózsa György!

St
Errõl most ne kezdjünk vitát, év elején megmértük cookie-val a fórumozók kevesebb mint 12%-a jár napi rendszerességgel az értékesítés szempontjából fontos saját tartalmakba.
PREMIERE1
Szerintem, a #38 elég, ha a gumiban marad meg ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

Balo
Miért? Ezt nem értem...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

O0D:
sztem forum nelkul eleg keves ember latogatna el ide, mivel a legtobb cikk mashol is megtalalhato, es talan nem is annyira elfogultak az emberek mint itt.

Hajrá Dózsa György!

St
Fórum eladhatatlan felület.
Punker
én nem tagadom van 1-2 szélsõséges tulajdonságom de Sodi baromságai még nekem is sok volt...

Balo
De a lapletöltés nem számít? Mondjuk csak egy reklámot látok...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

O0D:
Nem kerek a politikabol!
Helyes dontes volt megszuntetni azt a lebuj forumot, a tobbi is ugyanigy fog jarni, ha a sok majom nem takarodik el a forumrol!!!

Hajrá Dózsa György!

St
Kérem tisztelt fórumozókat ne kezdjenek újra politizálni itt az általánosban, mert a moderátorok törölni fogják.

Az SG politikamentes terület.
St
Semmi, teljesen mindegy.
Balo
Sajnos már nem tudod elolvasni a polfórumos benyögéseit, de a gumis sodi topikban még találsz bõven fasiszta magyarázkodó megjegyzéseket Soditól...

PREMIERE1
Ja. Nem érte sérelem. Sõt, Sodinak saját topicja van, és volt vagy húsz ahhoz hasonló a gumiban. (Katának is ...)

Én nem tudom miket írt korábban amelyek fasisztának minõsültek - egy-két példát pl. írhatnátok -, bár max. nem egyezik a véleményetek. Olyat írt le, hogy "Mocskos ...!" vagy hasonló?

Vagy így jött fel, hogy "Sziasztok, Sodi vagyok! Mocskos ...!"?

Nem lehet, hogy volt egy mag a polforumon, aki erõsen baloldali volt, aztán aki nem balos volt, a "többség" megadta neki? (Mondjuk ez volt a helyzet a választások körül.)
Aztán - vagy már korábban is ott volt - jött pár ember, köztük Sodi, és elkezdte a másik oldalt is védeni? Majd esetleg elkotyogta, hogy MIÉP-es - illetve elment jobbos tüntetésekre, nem érdekli a baloldal és a liberálisok értékrendje - és rögtön fasiszta lett?

Lassan egy éve van róla topic. De miért is? Zsidózott? Meséljetek már! (Ezekrõl lemaradtam. Csak érdekelne.)

Egyet említettetek: Holocaust-tagadás. Ott mit állított? Nem volt? Vagy azt, hogy kevesebb halt meg? (Csak érdekelne.)

Gery1980
Akkor az valódi probléma az, hogy nem lett anno bannolva az a véresszájú kishitler.Egyébként egy fecske nem csinál nyarat.Biztos vagyok benne, hogy nem õ volt az egyetlen személy aki miatt idáig fajultak a dolgok.

Az alapveto problema az hogy volt a polforumon 1 torzsgarda, akik eleg jol elvoltak magukban, aztan jott ide 1 Sodi, es a fasiszta propagandajaval tonkretette / tonkretette a torzsasztalt. Masok szivnak Sodi miatt, ez a baj.

Laalee
nézd van számtalan fórum ahol lehet politizálni, ha azok nem jók, forum.sg.hu regisztrálsz egyet és moderálhatsz magadnak.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Adam5
Át rakták a "Fórumozók fényképei" is na nee máá :((

Gery1980
Tudod miért felesleges ezen rágódni?
Mert a többi fórum és vele együtt mi is itt vagyunk az SG-n, még a Polfórum már a multé..Ez így helyes, vitatkozni már késõ.Bele kell törõdni:)

Nem, de gondolom nem hiszed hogy pont a cimukben szidalmazott partok hivei... Ja, es az ilyen topicok nyitoi se lettek elkuldve az anyjukba...

Nemcsak rolad volt szo, hanem az egesz forumrol. Azt nem tagadhatod hogyha a jatek / konzol reszen beirod a velemenyed, ami nem egyezik egyesek sajatjaval, rogton jon az anyazas, mig a polforumon meg Sodi holokauszttagado fasiszta propagandajaert is igen ritkan kapott anyazast. Ez van, ez a kulonbseg.

Balo
Ezekhez a topikokhoz mit szólsz? "Mocskos MSZP”, "Az SZDSZ szektája mocskolódik”, "Balkán Viktor”, vagy "A véresszájú baloldali média” Ezeket is Sodi nyitotta?

"Valaki mindig elkezdett orsós, cigány - stb. - Viktorozni, ha már nem voltak érvek."
Ami elott valaki mindig elkezdett komcsizni, zsidozni. Ennek ellenere egymas szemelyet eleg ritkan erte serelem, nem ugy mint az egyeb forumokban.

A fasiszta propagandat 1 ember nyomta: Sodi. Nem azonos a polforumos torzsgardaval!

Blasta
Csak nem értem minek példálózol a Játékosok fórumával. Több mint egy éve nem írok oda...
2 havonta 1 kommentet...

A többi szöveged meg egyenesen LOL, osztom Premiere1 véleményét, miszerint:
"(Az Ég nem szakad le ...)"

Szánalmas volt, mik mentek a pol-ban.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gery1980
rasszista propagandát....

PREMIERE1
"... a mi adonkbol fizetett, valasztott politikusok tevekenysegenek minositese eleg kozertheto hangnemben folyt, de egymast csak elvetve. Nem vertuk a nyalunkat hogy verjuk meg xy-t, es hasonlo hozongesek se voltak. Mert a polforumba felnott szemelyek irtak, akik kulon tudtak valasztani a forumozo szemelyet es velemenyet. Ellenben a tobbi forumban gyakran eleg sulinetes a szinvonal."

Na ez mondjuk NAGYON NEM IGAZ! (Az Ég nem szakad le ...)

Az, hogy a konzolban több az ifjú, az egy dolog. A pol forumban szinte mindig elfajultak a dolgok. Onnantól eléggé demagógak tûnt a "vita". Azokból is ritka volt a korrekt. Valaki mindig elkezdett orsós, cigány - stb. - Viktorozni, ha már nem voltak érvek.
Amúgy egy rakat ember járt a pol forumból máshová is. Õk hozták volna a sulinetes színvonalt? Ez nem így volt persze, de ez a többi forumozó ledegradálása. Amõgy Blasta sem az a tipikus "sulinetes" színvonal!

Gery1980
Én csak az interneten olvasható minõsíthetetlen hozzászólásokból tudok ítélni.Csak úgy fröcsögött mindenki, és ennyi szemét dasiszta propagandát is kevés helyen olvashat az ember.
A véleményem változatlan, ideje volt bezárni ezt a bolondok házát.Költözzetek át az indexre, bár ott jóval erõssebb a moderálás, de legalább nem írtok le annyi hülyeséget:)

Inkabb a tiednek nincs. A jatek forumban ha nem egyezik a velemenyed, egybol megy az anyazas (foleg a konzolosoknal), ilyesmi a polforumban eleg ritka kivetel volt. Persze a mi adonkbol fizetett, valasztott politikusok tevekenysegenek minositese eleg kozertheto hangnemben folyt, de egymast csak elvetve. Nem vertuk a nyalunkat hogy verjuk meg xy-t, es hasonlo hozongesek se voltak. Mert a polforumba felnott szemelyek irtak, akik kulon tudtak valasztani a forumozo szemelyet es velemenyet. Ellenben a tobbi forumban gyakran eleg sulinetes a szinvonal.

Blasta
Persze, hogy vélemény. Csak az enyémnek van alapja, míg ennek nincs...

És ettõl az én véleményem is ugyan az marad.
Hol itt a probléma?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

"Aki folyamatosan a politikával foglalkozik, azoknak nagy része agresszívvá válik."
Lattal mar 1 polforumost is eloben? Honnan veszed ki milyen? A 3Huszarban megnezhetted volna szemelyesen szamtalanszor...

Oldal 1 / 3Következő →