117
-
#17 egyetértek! -
#16 csak azért, mert ha igen, akkor miért nem lehetett moderációval értelmes keretek közé szorítani? -
#15 a polfórum eltünése ok, de ez a fiúk lányok ökörség ez egy istentelen nagy baromság volt, lévén szinte mindenki az általánosba jár - a kutya se fogja megnézni az ott lévő topicokat! főleg a Veszett jó csaj!-t volt ritka nagy hülyeség átrakni. sztem. magánvélemény de sztem sajna így van/lesz. -
#14 a polfórum moderálva volt? -
#13 Ha nem a polfórumban, akkor a gumis topikjában fogja osztani az észt. Vagy lelécel, ami jobb lenne :) -
K.András #12 A miértre pedig az a válasz hogy többet vitt mint hozott.Olyan ez mint az üzlet,ha olyan árut tartasz ami nem fogy ráadásul sokakat elriaszt, azt nem fogod tartani csak azért hogy legyen.Én nem bánom,igy nem kell naponta olvasni sodi baromságait,faji elméleteit. -
Cat #11 örülök neki hogy eltünt, az utóbbi hónapokban tele volt zsidózással, nácizással, és egyéb tökéletesen szalonképtelen dolgokkal
bármilyen téma is nyilt, előbb utóbb egymás felmenőinek genetikai jellemzőit taglalta egy két ember, és mivel alig néhányan jártak oda, ezek nem is tüntek el a hozzászólások tengerében... -
#10 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969
#2946-tól -
#9 éppen azért... nem is leszek... -
#8 -
K.András #7 Mondjuk te nem tudom minek örülsz,életedben nem voltál ott. -
#6 geci ez mekkora hír... igazán örülök
ezaz SG, így tovább -
#5 De hol van ez a moderátor figyelmébe topik? Itt az általánosban? -
#4 nem tom pontosan. olvass vissza egy kicsit a Moderátor figyelmébe topicba! -
#3 De miért???? -
#2 törölve lett. -
#1 Beírtam egy pol topik címét a keresőbe, de úgy sem találtam. A fórum listán sincs, csak valami fiúk lányok ökörség. Hova tünt?????