Deja Vue és tudatos álmok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer meg vezetés közben valahonnan beugrott egy kép, mint ha valakit elgázolnék. 2 nap mulva ugyanott elütöttem egy õzet.
Mondjuk nekem diddig csak ez a 2 esetem volt.
ON: Igen, a jelenség létezik. A kérdés az, hogy az esemény észlelésekor keletkezik-e a hamis emlék, miszerint ezt már láttad.
fun is fun and done is done
Mivelhogy magyarázat az nincs rá.. de télleg úgy történnek a dolgok ahogy mondjátok.
Ha van ilyen képzetem vagyis egy erõs gondolatfolyam beugrik a nagyonközeli jövõrõl (a szemszögembõl), akkor próbálok semmit nem tenni ill nem erõlködni gondolatilag, így akár 10-15 másodpercig is eltarthat. Nekem ez kb a rekord, de mondjuk havonta megtörténik.. Bár van hogy több hónapig semmi, szerintem összefügg a lelkiállapottal.
Az elején a képzet a jelenrõl szól sztán átmegy a jövõbe (ami elég LOL, de ezt tényként kezelem hiszen tapasztaltam) s többször is néhány(1-2) mp-re elõre látom az eseményeket.. ez a hallás, látás, szaglás érzésekre is kiterjed. Sztán meg végiggondolom hogy ez most mi a fene volt, s milyen jó érzés..
Azért írtam ilyen pontosan mert alapvetõen materialista/akademista (bár ez utóbbi nem biztos hogy azt jelenti 😊 vok, szeretem az objektivitást és eleve pesszimista vok a tudományon kívüli dolgokkal (ezotéria), de ezt én tapasztaltam s teljesen tudatomnál voltam közben, szal a Deja Vu létezik az tuti!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nagyon érdekes jelenség.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Eszmeletlen mennyire mas idoben ereztem magam par madospercig!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A legutóbbi álmom érdekes volt: uránércet bányásztak, a háttérben egy rakéta silót láttam, aztán hirtelen 10 méterre voltam az atomrakétától. Fehér ruhások mászkáltak körülötte és írkáltak valamit a noteszeikbe. Aztán elém került egy nagyító, és azon keresztül néztem az atomot. mint minden álom, ez is jelenthet valamit, de hogy mit, azt ki tudja?
Alapból erre sem emlékeztem, csak arra, hogy valamit álmodtam, de meditáció közben visszajöttek a képek.
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Pl: Megyek az udvaron valahová, aztán valahogy eszembe jut, hogy ez a helyzet már volt valamikor.
És látom, hogy mi fog történni, megállok egy pillanatra, elgondolkozok, minden stimmel, az idõ, a hely
mindent láttam már egyszer régebben pontosan..
aztán látom, hogy mi fog történni, én meg elkezdek teljesen mást csinálni, mert tudtam, hogy ennek nem lesz jó vége, ha ugyanazt teszem, mint az álmomban.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Nekem már nagyon sokszor bejött, hogy az ágya mikor lefekszem aludni, akkor nem rögötn csukom a szemem, hanem elkezdek gondolkodni azon a dolgon, vagy arról a személyröl, akiröl vagy amiröl akarok álmodni. És vagy bejön, vagy nem. Ez nem 100% technika... 😊
Deja Vue:
Nemtudom miért de nekem sokszor van Dézsavüm... De mintha ezt már írtam volna... 😄
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
๏̯͡๏﴿
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Komolyan.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Nálam nyáron kezdõdött ez a lámpás dolog. De tényleg, abban a pillanatban, amikor elhaladtam a villanyoszlop melledt, az égõ kialudt. Pontosan akkor, mikor egy vonalba kerültem a villanyoszloppal.
Azóta már többször is elõfordult velem, szóval már tényleg nem tudom, hogy mit gondoljak. Fõleg azok után, hogy kiderült, nem csak velem fordult elõ. Az biztos, sok hülye elméletet felállítottam rá.
Pl. az egyik legnagyobb parám az utcai lámpa. Mintha állandóan akkor égne ki egy körte, amikor elmegyek mellette. Bambulok magam elé, baktatok vhová a sötétben, és egyszer csak elalszik a lámpa melletted. Nem egyszer, nem kétszer fordult már elõ.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
ez általában akkor szokott fellépni amikor fáradt az ember -> és ez pl igaz rám mert visszagondolva és már tudva ezt általában fáradtan vannak dezsavûim vagy olyankor amikor a szemeim sokat vannak igénybe véve (pl számítógép)
állítólag ez bizonyított tény, de aki nem hiszi járjon utána
A felhők felett mindig süt a nap
errõl mit eldumáltam egy csajjal
gecci 😄
mint vmi filozófia órán 😄
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
pl pár haverral ülünk vhol
vagy bátyámmal meg bnõjével ülünk bátyám szobájába
de tisztára mint ha megtörtént volna
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
-the invisible-
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szerintem csak annyi, hogy téved a zzagyunk - mint néha az érzékszerveink szoktak - és úgy érzi mintha, már megtörtént volna, oszt közbe nemiiiis.
én ilyenkor közben direkt próbálok valami hülyeséget csinálni, de hiába, mert az is dejavue 😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Én nem embereket "láttok" hanem helyzetek ismerõsek nagyon, amik történnek velem.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01