Deja Vue és tudatos álmok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy:
Az alternatív magyararázatokból sose fogyunk ki 😊
Mondjuk ha attol jobban erzed magad, itt es most mind elismerjuk, hogy paratlan szuperkepessegek birtokaban vagy, de ezzel vagytok mar nehanyan.. 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Sokan emiatt szeretik jovobelataskent meg hasonlo termeszetfolotti cucckent szamontartani.. Pedig ez a tunet meg csak egy kis hal a vizben.. Ennel meg megdobbento dolgokat tudnak okozni az agyi zavarok. Amugy mestersegesen is kivalthatok ha bepiszkalnak (persze a paciens nem jar jol..). Sima dejavutol egeszen a komplex hallucinaciokig.
-------------egyébként egyszer tényleg olyan érzésem volt ami már egyszer megtörtént -tán álmomban, de biztos hogy nem agyhiba volt mert tisztán emlékeztem rá.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Valóban?? 😊))))
Amúgy nekem is vannak deja vu-im, de én csak képeket veszek észre, pillanatok ugranak be, hogy ezt már láttam valahol, pedig biztosan nem történhetett meg ebben a dimenzióban mert tök új helyeken van.
Chevrolett Lacetti
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Van még sok álmom, csak ezekre reagáljon valaki! 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Utolsó álmom is ilyen volt, csak itt sötét.. sok szintes sok emeletes rozoga sötét ház + éjjeli sötétségben. Mentem föl lifttel, és féltem attól, hogy összeomlik, vagy leesek. Megálltam egy magas szinten, kiszálltam, a ház oldalra dõlt, mint egy ferde torony. Egyszer csak elfogott egy érzés, hogy mitõl félek? Mi történhet velem? Igazából itt nem vált tudatossá az álom, de a félelmet egy olyan kellemes érzés váltotta föl, hogy "minden mindegy" és hogy mindent megtehetek, nem kell félni semmitõl, mert semmi nem történhet velem. Elindultam a folyosón, és benyitottam jobbra egy szobába. És ott volt egy ismerõs csaj, mintha rám várt volna és gondoltunk egyet, elkezdtünk dugni nem szerelembõl, csak hogy kihasználjuk egymást, tehát nem gyengéden. mert miért ne... És itt volt a vége. (ja ...reggel nem volt foltos az alsóm!)
Volt még álmom, ahol alienek elleptek mindent és ilyen doom féle folyosókba kerültünk egy iskolányi túlélõvel, menekültünk folyosóról folyosóra, szobáról szobára. A végén már csak egy templom, de inkább pince vagy kriptaszerüség maradt 20 embernek, és bezárkóztunk. Aztán valahogy hirtlen kitisztult minden, és kimentünk az épületbõl, és örültünk, hogy túléltük.
Vannak álmaim, amikor talált kinccsel manipulálok, hogy mit arra nem emlékszem, de a tárgyaknak, amiket meg akarok szerezni/megszerzek a kincses ládából az hatalommal bír. Volt ilyen, hogy kis érmeszerüséget szereztem meg a ládából, és azzal kellett valamit csinálni, hogy továbblépjek a pályán(?) (igen régen diabloztam) Aztán az volt mindig csalódás, amikor eltûnt a mágikus ereje, és rájöttem, hogy ugyanolyan tárgy mint a többi, és visszaraktam a ládába a helyére.
Nekem is rossz a szemem, de nem ennyire durva: #35 Én "csak" nem tudom 1cerre használni a kettõt! Ráadásul az egyik szemem full jó, a másikon 1,5 dioptria van, némi cilinderrel! Tehát az egyik szemem nem továbbíthatja késõbb az infót, mert nem is használom a kettõt egycerre! Ez azt jelenti, hogy nem látom az anaglif (amit kék-vörös szemüveggel kell nézni) képeket!
2. Nekem egyszer volt egy 10 perces deja-vuem, ha ezt annak lehet nevezni:
Mikor általánosba jártam, asszem 8.-os lehettem (de régen volt!), reggel mindig úgy ébredtem, hogy 6:30-kor megszólalt a rádió és csak 7:00-kor keltem fel. A rádióban kétszer mondták be a híreket. Egyszer 6:30-kor, majd mégegyszer 7:00-kor. Vagy nem! Már nem emlékszem. Lényeg az, hogy egyszer elaludtam és mikor felkeltem pont a híreket mondták be. ÉS ÉN SZÓRÓL SZÓRA TUDTAM ÕKET! MINDET! Hát, elég durva volt átélni!
Eccer volt vezetés közben Deja-vuem. Hát... qrva xar volt!
A jövõbe utazás meg másodpercrõl másodpercre megy, csak életciklusnak hívják...
Én inkább az idõutazást úgy képzelem el, mint a Sliders féle utazgatás a párhuzamos síkok között. Mert azonos dimenziókban nem lehet idõutazni az idõparadoxon miatt.
Szerintem.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Mikor Moszkvába mentem repülõvel, már is 4 órát utaztam elõre a jövõbe, de onnan Nürnbergbe meg 6 órát vissza a múltba 😉.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Majd olvasgatok<#bohoc>#bohoc>
Csak számunkra a folyamatok idõrendisége máshogy realizálódik.