Deja Vue és tudatos álmok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnapi álom nagyon érdekes volt:
a saját utcánkaban álltam és leparkolt mellénk egy furgon amibõl kiszállt három fiatal csajszi-hölgy:egy szõke, egy fekete hajú...a harmadikra nem emlékszem...
mindhárom csaj normálisan öltözve volt(farmer,poló,edzõcipõ mittomén)és a kezükbe fogtak egy pohár vizet...
minden csaj elindult különbözõ irányba..én csak álltam és lestem....
a fekete hajú el ment mellettem, a szõke odaállt elém és odaadta pohár vizet(lehet h nem víz volt:áttláccó volt-lehet vodka,pálesz<#szomoru1>#szomoru1><#hehe>#hehe>).miután odaddta azt mondta:" a halál kegyetlen".aztán pucérra vetközött😄(érdekes...amugy jó nõ volt😄)és elsétált...
aztán visszafelé jött a fekete hajú csaj -aki elment mellettem- és oda akarta adni az õ poharát is, de mondtam h én már kaptam egyet...valamiért mégis meggondoltam magam és elfogatam a poharat erre azt mondta ez a csaj h:"a halál pontos".szintén pucérra õ is.aztán mögém lépett, a jobb kezével átkarolta a mellkasom(kurva erõs volt,de megsem próbáltam kiszabadulni)...és egy ollóval elvágta a torkom....
fullra éreztem ahogy végigszántja a penge a nyakam-nem jó érzés bazzeg...térdre estem és tuttam h meghalok...aztán felébredtem....
nem volt rémálom de kurva elgondolkodtató he....
bocsesz ha rossz topicba írtam de nem nagyon találtam semmi ien jellegû témát csak itt...
amugy egy üde és vidám srác vagyok és nem álmodok ien betegeket....
vélemények?
ööö...retekegér...!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Velem is elõfordult már néhányszor, hogy álmomban rájöttem, hogy álmodom. Mindig az jutott eszembe, hogy fel kéne ébredni (nem sikerült), aztán vhogy elveszett az álom tudatossága.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy erre már sokszor beírtuk a tudományos magyarázatot, illetve hogy miben különbözik a jóslás és a deja vue.
Számomra ez olyan bármibõl bármi következik.. Occam borotvája elég jól lereszeli az ilyen dolgokat. ;]
#141:igaz!😊
nahh ez de zavaros
szval sztem deja vue nem az amit megálmodtunk hanem amit már egyszer átéltünk
REAL MADRID
REAL MADRID
elsõ deja vue m 10éves koromban volt és a "középpontjában" a sültkrumpli volt 😄
REAL MADRID
másból lehet hogy már többször volt, de attól a deja vutól kicsit leálltam egy pillanatra 😊
nem régen történt, most vasárnap😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
bár mostanában nem volt 😊
de az benne a jó hogy váratlanul jön
REAL MADRID
REAL MADRID
néha olyan komám van hogy nemtom:S
ébren is vok meg nemis de máshol járnak a gondolataim(pl melo közben:S) amikor becsukom szemem:S
olyan szinten fáradt leszek seperc alatt hogy már utána semmihez nincs kedvem de 10 perc lapátolás(melo)után ki vagyok pihenve:S
ez mitõlvan?😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
REAL MADRID
- próbáljuk ki az esti álompajzsot!
- elalvás elõtt próbáljuk felidézni eddigi álmainkat!
- elalvásunkig próbáljuk megtenni ezt!
- Ekkor remélhetõleg álmunk végeztével egyszerûen vagy újralátjuk azt felkelésünkig, vagy azonnal felkelünk.
A 2-es talán könnyebb! Elsõre semmi sem sikerül! Hát ennyi
- Gondoskodjunk a teljes csendrõl! (hallgas zúgást a rádión, olyan hangerõn, hogy mást ne hallj! tipp)
- üljünk kényelmes helyzetbe, majd összpontosítsunk emlékeinkre (tipp: kezd az elalvással!)
- Várjuk meg az elalvás pillanatát!
- Ekkor összpontosítsunk álmunkra!
- Engedjük lejátszódni újra a múltat, az álomig!
Nekem már sikerült!
A deja vue használata(nem pont ez volt a cím):
1. Az éjszakai álom gyakran megvalósodik (deja vue). Ennek kétfajta oka lehet:
- Az ember annyira kíváncsi vmire, vagy fél vmitõl, hogy saját magát arra kényszeríti, hogy meglássa azt
- Itt az álom van elõl, ami csak álomként jön létre, és az embert ez az álom annyira érzékenyen érinti, hogy belehajszolja magát abba a helyzetbe
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8