piálás,ki mennyit iszik..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
egy két üveg bor vagy egy üveg tömény kint, utána be a zsúfoltságba, elég az amikor negyed órát kell sorakozni egy pohárért..
ja és a kintinek is jó hangulata van.
*hihi ** *
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Egyszer jó "poén" volt, amikor haverommal nap közben bementünk egy kocsmába csocsózni. Az pultoscsajok meg kérdezték: "Kértek valamit inni?" Erre haver: "Köszi, de van mit!" 😄 <#help>#help>
Csomószor égett már az arcom a honfitársaim miatt, amikor külföldön a kabát alól ittak. Ja és persze mondanom sem kell, hogy a legfeltûnõbben mulattak! Persze régen én is próbálkoztam ilyesmivel, de mindig szarul éreztem magam miatta.
www.extragyongy.hu
www.extragyongy.hu
bazze, abbol egyenkent megvehetted volna az osszes piat nagykiszerelsben amit koktelnak vettel...
Odafele pezsgõt ittunk az úton. Bent Dreherrel kezdtem, aztán volt még Whiskey-Libre koktél, majd Tequila Sunrise, és utána volt még Johnnie Walker is meg még mittomén, kb. 4-5 ezret hagytam ott. (Olcsó volt aznap a koktél, féláron volt, és jó volt a nosztalgia disco is 😊)
Jól mulattunk😊
Haver seggrészeg volt, és én sem voltam ám józan...😊
http://index.hu/politika/bulvar/pop0120/
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
szal ha nm ilyen pancsolt etil-maetil vackot akartok inni akkor tessék szétnézni😊))
vagy venni cefrét és kifõzetni
nekünk mindíg van itthon mert valljuk be sok mindenre jó
torokgyulladásra, gyomorrontásrta fejfájásra néha néha be be cuppan egy-egy kupicával😊 de elég ritkán iszok mostanában, a csúcspont 16-17 éves koromban volt
akkoriban a mennyiség dominált, volt h probléma nélül lement több mint egy üveg töményital és még csak problémáim se voltak a koordinációmmal vagy h ne tudtam volna beszélni......mostanra már azért normalizálódtam de azért kellettek azok az alpári évek😊)
1. nem iszik egyatalan alkoholt
2. iszik, de tudja hol a hatar es nagyritkan, vagy egyatalan nem rug be
3. addig iszik amig bir, gyakorlatilag sose jozan, es egheto a lehelete
(meg lehet onnan is ismerni hogy a hatan egy porralolto-keszulek van, ha esetleg ra akarna gyujtani akkor se legyen nagyobb baj...)
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#wow1>#wow1><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Tudod te egyáltalán, hogy mindaz aki iszik, nem biztos hogy alkoholista, de mindenki aki alkoholista, az biztosan iszik!!??!!

\"Never say never!\" W Churchill
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Bacardi/Cola+lime forewa'! 6-7 után már viszont elkezdek kötekedni.<#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1>
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
\"Never say never!\" W Churchill
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Amúgy meg úgy jó a sör a sieléskor, ha kiülsz a napra és befagy a habja!!!
húúú verset írtam!! 😄DDDD
tok verset írni!!!!!!!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDD
www.extragyongy.hu
nekem még egy sulim se szervezett sítábort, idén meg még az se biztos hogy megyek egyáltalán..
padig a snowboardom csak arra vár hogy havat lásson 😊
-the invisible-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"