piálás,ki mennyit iszik..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
Rajtam néha kijön a tömegiszony, jobb szeretem a meghittebb baráti iszogatásokat😊 a koktélokért viszont nm vagyok túlságosan oda😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Bandee1987
nem volt olyan zsúfolt a hely. A füstrõl meg annyit, hogy a koktélbár dohányzástól mentes volt...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

artschi
jó xar volt a tegnap este... 1 üveg Heineken...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

nemcsakfeel
jaja, sztem sem árt elõtte melegíteni..
egy két üveg bor vagy egy üveg tömény kint, utána be a zsúfoltságba, elég az amikor negyed órát kell sorakozni egy pohárért..
ja és a kintinek is jó hangulata van.

*hihi ** *

bld
Annak is megvan a maga hangulata, a bulik elõtti "melegítés" egy ideje street-elések hívjuk de régen került már rá sor, néha meg több hangulatom van valahol leülni a szabad ég alatt a barátaimmal iszogatni mint beülni egy füstör tömött helyre mondjuk szombat este

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Bandee1987
ja, csak itt arról volt szó, hogy a haverokkal közösen megyünk el valahova inni, és nem azt, hogy leülünk vhova az amúgy is kurva hidegben és lehúzzuk az egész üveget...

MIMACSKA
Az más... :o

www.extragyongy.hu

FtranX
Hát feltûnõen nekem sem lenne képem csinálni.
Egyszer jó "poén" volt, amikor haverommal nap közben bementünk egy kocsmába csocsózni. Az pultoscsajok meg kérdezték: "Kértek valamit inni?" Erre haver: "Köszi, de van mit!" 😄 <#help>

MIMACSKA
Inkább öblögessél pálinkával! 😄

www.extragyongy.hu

tudom..érzem :C

MIMACSKA
A cigi jót fog tenni neki!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
mivan?? :o

www.extragyongy.hu

most jólesik...unatkozok..iszok egy kicsit..kimegyek rágyujtani..közbe bajlódok a nyelvemmel mert begyulladt vagy milett vele D:

MIMACSKA
szörpi! 😄

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Hát én akkor már inkább nem megyek el! 😄D
Csomószor égett már az arcom a honfitársaim miatt, amikor külföldön a kabát alól ittak. Ja és persze mondanom sem kell, hogy a legfeltûnõbben mulattak! Persze régen én is próbálkoztam ilyesmivel, de mindig szarul éreztem magam miatta.

www.extragyongy.hu

Én most pölö Béjlíszt kortyolok..

FtranX
A pénztelenség nagy úr. Én általában az elõtt iszok, mielõtt bemnnék valahova, de az is jellemzõ, hogy odakint elrejtem a piát és utána kijárok utántölteni. 😊

MIMACSKA
Én is!

www.extragyongy.hu

bld
Hát ízlések és pofonok de én egy igényes piáért inkább kiadok 4-5 ezret mint egy kupac pancsolt vackerájért, amibe ki tudja miket pakolnak neked össze a harmadik whisky után.....😊

MIMACSKA
Na ettõl megyek a falnak! És mit csinálna vele??? Meginná mind a buli elõtt?? Vagy sunyiba kabát alól??? Vagy inkább rúgjon be jól otthon belõle gyedül és mingyárt nem is lesz kedve elmenni sehová!!!!

www.extragyongy.hu

magus
4-5 ezer????????

bazze, abbol egyenkent megvehetted volna az osszes piat nagykiszerelsben amit koktelnak vettel...

Bandee1987
Ja, és az Orgazmus koktél is isteni volt 😊

Bandee1987
hát tegnap a Ráday klubban voltam osztállyal szalagavató után😊
Odafele pezsgõt ittunk az úton. Bent Dreherrel kezdtem, aztán volt még Whiskey-Libre koktél, majd Tequila Sunrise, és utána volt még Johnnie Walker is meg még mittomén, kb. 4-5 ezret hagytam ott. (Olcsó volt aznap a koktél, féláron volt, és jó volt a nosztalgia disco is 😊)
Jól mulattunk😊
Haver seggrészeg volt, és én sem voltam ám józan...😊

BADE
Részben a piáról van szó😊
http://index.hu/politika/bulvar/pop0120/

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

bld
helyes de csak óvatosan!<#pias><#ejnye1><#idiota>

Bandee1987
hát ma éjjel fogok, mert szalagavató után megyünk piálni 😊

FtranX
detto

bld
én sztem a házipálinkánál normálisabb piához ép összegért nm leeht itthon hozzájutni
szal ha nm ilyen pancsolt etil-maetil vackot akartok inni akkor tessék szétnézni😊))
vagy venni cefrét és kifõzetni
nekünk mindíg van itthon mert valljuk be sok mindenre jó
torokgyulladásra, gyomorrontásrta fejfájásra néha néha be be cuppan egy-egy kupicával😊 de elég ritkán iszok mostanában, a csúcspont 16-17 éves koromban volt
akkoriban a mennyiség dominált, volt h probléma nélül lement több mint egy üveg töményital és még csak problémáim se voltak a koordinációmmal vagy h ne tudtam volna beszélni......mostanra már azért normalizálódtam de azért kellettek azok az alpári évek😊)

Egyszeru a dolog, haromfele embertipus van:

1. nem iszik egyatalan alkoholt
2. iszik, de tudja hol a hatar es nagyritkan, vagy egyatalan nem rug be
3. addig iszik amig bir, gyakorlatilag sose jozan, es egheto a lehelete
(meg lehet onnan is ismerni hogy a hatan egy porralolto-keszulek van, ha esetleg ra akarna gyujtani akkor se legyen nagyobb baj...)

<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#wow1><#idiota><#idiota><#banplz><#banplz>
JackDaniels
Az alkoholizmust q**vára nem kellene összekeverni a kultúrált ivással. Nem kell mindig berúgni, ha iszol. De sztem nem is nagyon tagadhatod, hogy csak a baracklének élsz!!😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Tudod te egyáltalán, hogy mindaz aki iszik, nem biztos hogy alkoholista, de mindenki aki alkoholista, az biztosan iszik!!??!!

\"Never say never!\" W Churchill

Match
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

én nem eszem zsíros ételt egyáltalán, nemtudom de mondhatni hogy semmi olyat nem szeretek amiben zsír vann, mert az ízét nem igazán szívlelem. A másik meg, hogy a kövér embertõl hányingerem van. Jó most sokan mondhatják hogy a zsírt is emberenek találták ki, és mértékkel jótékony hatása is lehet, de ha nem lenne zsír, nem lenne dagadt geci se,aki elenné a család feje fölül a házat is és talán kevesebb lenne a csládon belüli elhízás is.
Bacardi/Cola+lime forewa'! 6-7 után már viszont elkezdek kötekedni.<#zavart2><#zavart1>

Caby
én nem iszom alkoholos italt egyáltalán, nemtudom de mondhatni hogy semmi olyat nem szeretek amiben alkohol vann, mert az ízét nem igazán szívlelem. A másik meg, hogy a részeg embertõl hányingerem van. Jó most sokan mondhatják hogy az alkoholt is emberenek találták ki, és mértékkel jótékony hatása is lehet, de ha nem lenne alkohol, nem lenne alkoholista geci se,aki elinná a család feje fölül a házat is és talán kevesebb lenne a csládon belüli erõszak is. Na de vége az offolásnak, mert látom itt nagyon sok rendes, mértéktartó ember van 😊 Baracklé forevva' 😄

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Rafaelo
sörreklám vááááááá

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Punkerwork
jó pálinkát én is szeretem, Vilmos bárhol bármikor 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

bld
gyömbérrel még nm próbáltam, amúgy a pálinkákat tényleg szeretem, tetszik az az életérzés h ugyan olyan pálinkát iszok mint ezelõtt sok sok évvel ittak a leszármazottaim, összekapcsolja a generációket😊

Punkerwork
gyömbérrel sokkal jobb

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

bld
Én amúgy a wisky-t annyira nm szeretem max kólával tudom meginni magába csak keveset, nm tom valahogy taszít az íze

bld
én általában egy-két üveg házi pálinkát de nm egybe nm vagyok én alkoholista és így nm is károsít mert csak gyümölcsökbõl van és a gyümölcsök egészségesek aztán iszogatok még májvédõteát mert az orvosom azt mondta h az új májamra vigyázhatnék jobban is mint a régire.......

JackDaniels
Én mindennap megiszok 1-2 pohár száraz vörösbort. A sört nem szeretem. A nickemet viszont nagyon😊

\"Never say never!\" W Churchill

[HUN]PAStheLoD
jaja 😊 Mobil Harctéri Bázis az , akinél épp van..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
hát énis már elég rég voltam lécen , tavaly márciusban , Ankogel-en ausztriában , na az egy jó kis technikás izzasztós pálya volt .. kár hogy a többiek nem mertek feljönni 😊)

[HUN]PAStheLoD
loál .. nagyon szép vers ^.^

MIMACSKA
Amúgy persze a laposüveg is kihagyhatatlan tényezõ! :o]]

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Szerinted hideg volt? 😄DD
Amúgy meg úgy jó a sör a sieléskor, ha kiülsz a napra és befagy a habja!!!
húúú verset írtam!! 😄DDDD
tok verset írni!!!!!!!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDD

www.extragyongy.hu

sítábor, dejó nektek
nekem még egy sulim se szervezett sítábort, idén meg még az se biztos hogy megyek egyáltalán..
padig a snowboardom csak arra vár hogy havat lásson 😊

-the invisible-

[HUN]PAStheLoD
hidegbe sört ? ehh ... megyünk sítáborba pénteken , már az úton bemelegítünk, hogy a pályákon csak a laposüveggel kelljen szabályozni a hõfokot ;]]]

bld
a hidegsör hóban az igazi😊))

Punker
borost idén nem csináltál?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
<#worship>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"