piálás,ki mennyit iszik..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shit happens
shit happens
én cigizni kezdtem úgy, hogy suli után a kocsmában haverokkal elszívtunk 1-1 szálat. mondták, hogy "Rá fogsz szokni!"
"-Ééén?? Dehogy!"
aztán máig nem tudok megszabadulni tõle.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
En tudok mértéket tartani, nekem nemgond ha ugytartja kedvem akar naponta megiszok 1 pohar bort, vagy 1 feles unikumot, hubertust, akarmit.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
puerto rico=/ portorikó 😄
amugy hívjuk csak portóó nak a drágát 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Azóta jobban odafigyelek hogy hol a határ.
Amúgy úgy eddig csak kétszer hánytam, hogy magamtól, általában ledugom az ujjam...
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
shit happens
Mondjátok Ti is!!! 😄

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
a 2 említett piánál nincs jobb kerek e földön! 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Bort csak uvegeset szoktam, felszaraz feherbor, vagy feledes roze. Ami nem uveges bor, haveromek bora, persze lecsuszik 😊)
Tomenyet teahoz szoktam csak inni szivoszallal, persze ez fugg a tarsosagtol is.
aszem erre inni kell hogy a moderatorok eluralkodtak mindenhol...
Hajrá Dózsa György!
Aszongya:
-15 évesen vbk
-16 évesen vodkanarancs
-17 évesen pezsgõ, dizsikorszak
-18+ csak sör, néha pár feles mellé
Alább volt szó az alkoholizmusról. Sztem ha vki hétvégente berúg a haverokkal, de egyébként abszolút nem kívánja az italt, az csak sima társasági ivó, nem lesz belõle remegõ kezû roncs. Még a hétköznap esti egykét sör se vészes, mivel azt tényleg nem azért issza az ember, hogy berúgjon, hanem mert rohadt jól esik. És egy idõ után már azt is megtanulja az ember, hogy hol a határ. Kamaszkoromban rendszeresen elõfordult, hogy okádtam, mint a lakodalmas kutya. De öt éve, mióta csak sört iszom, sose fordult még elõ. Nagyon meg lehet tanulni hol a határ pár szarul elsült buli után.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
mondjuk eleve olyanok voltunk akkor ott páran hogy mikor vki kibaszta az ajtót dõltünk a már hangján
ahh régi szép idõk!"The trees move. Do you not see it?"

"The trees move. Do you not see it?"

"The trees move. Do you not see it?"