1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
-
#1052 minek él az ilyen? az ivás az egyik legszebb és legrégibb magyar népszokás, a hagyományokat pedig őrizni kell -
#1051 Én szinte soha nem iszok alkoholt, mert nem szeretem. Talán 2 havonta egy pohár sört. -
#1050 csütörtökön délelőtt vizsga, csütörtök este detox... -
#1049 Én nem tudom de csak a sőrt tudom meginni... de azt bármilyen társaságban....
Viszont van két haverom akikkel bármit bármikor és bárhol megiszok legyen az uzo vagy unicum ( ezek azért nem valami fini piák szerintem ) Vagy van itt nagy UZO fan :) -
#1048 -
#1047 amúgy 1 hete nem ittam 1 korty alkoholt se : -
#1046 szeretjük :) -
Cat #1045 Svájcban újra legális az abszint
Az 1908-ban betiltott, híres-hírhedt tömény ital, az abszint legalizálása mellett döntött hétfőn a svájci parlament. Neuchatel kantonban, a nevezetes szeszesital őshazájában a tilalom ellenére eddig is titokban folyamatosan gyártották a zöld tündérnek nevezett italt.
Márciusban emelt szót a svájci kormány az abszint legalizálása mellett, mert, mint a kormány közleményében olvasható, már nem áll fenn a "zöld tündér" elmekárosító hatása az ital egyik fő alkotórészére, a fehérürömből származó tujon hatóanyag tartalmára vonatkozó szigorú törvényi szabályozás bevezetése óta. A svájci kormány hangsúlyozta: az abszint a szabályozásnak köszönhetően semmivel sem károsabb az egészségre, mint bármilyen más tömény szesz.
A svájci Neuchatel kantonban, a nevezetes szeszesital őshazájában a tilalom ellenére titokban folyamatosan gyártják az igen jó áron értékesíthető abszintot, melyet illegális előállítása a "tiltott ital" nimbuszával övez. Nem hivatalos becslések szerint ezen a vidéken jelenleg évente körülbelül 15 ezer liter abszintot desztillálnak titokban.
A kormány érvelése szerint ha törvényessé válna az abszintkészítés, akkor jobban ellenőrizhetnék a gyártás folyamatát éppúgy, mint az előállított mennyiséget, és az alkoholtartalmú italokra vonatkozó törvények szerint megadóztathatnák.
A tiltás feloldásától a svájci vezetés a gazdasági élet felvirágzását is várja a Neuchatel kantonbeli Travers-völgyben, az abszintgyártás egyik bölcsőjében. -
joe69 #1044 az biztos!! -
#1043 bort nem szeretem, de ha egyszer volt sok sör akkor már miért ne :D -
#1042 vodkát én is kihagytam meg sör helyett bort iszok -
#1041 lol :D
én csak sört meg bort ittam
de elég volt :)
leestem a tetőről D: -
#1040 tanulság: paprika páleszt metaxa-t vodkát és mézespáleszt ne keverj sörrel :) -
#1039 arról én is mesélhetnék ;) -
#1038 a szombat estéről lehetne mesélni, de nem akarom LooGan-t lejáratni :) -
#1037 házibuliba a literes sétálós dzsoninak elfogyott a fele, felöntöttem kólával és 4 óra alatt magamévá tettem a 2/3-át, aztán elejtettem az üveget és etört...
meg elszívtam vagy 10 héliumos lufit:) -
#1036 ha lenne egy borospincém és odo bevinne valaki sört azt máglyán égetném el..... -
#1035 nem én vásároltam :) -
#1034 borospincébe sör??????????? -
#1033 Hát tegnap borospincébe lecsúszott 10 pohár bor 4 fél hp +3 üveg sör :) -
#1032 -
joe69 #1031 tegnap megittam fel liter vodkat keverve naranccsal kb 3-4 ora alatt -
szando #1030 lááál :D
ki nem szarja le szerenádozás közben az érettségit :D -
rish #1029 38 kiló a csaj -
#1028 Fizika tanárnő szerenád előtt:
"Ne is igyatok semmit mert holnap iskola.És különben is, aki nem bírja az alkoholt az három napig másnapos marad és akkor elrontja az érettségiét." LOL -
#1027 hát csajok tudnak ilyet művelni:D -
szando #1026 1 liter sörtől? -
rish #1025 ja, és borra eleve nem iszok sört. -
rish #1024 nem tudok hányásig inni, pedig az az igazi.
barátnőm meg szivacs. hang és előjel nélkül tud hányni. múltkor pl. megivott 1 liter sört (mert nagyjából mindig azt iszunk), 5 óra alatt. aztán meg róka sunnyogott az asztal alá szép csendben... én meg csak fél liter sört ittam.
általában gyümölcsös vodkával alapozunk.
-
#1023 bor jöhet..
meg vodka... -
#1022 jah, és mondhatni, a magyar átlaghoz képest antialkoholist vagyok... :)) -
#1021 én igazából csak a jó borokat, és söröket (szűretlen búzasörök, pl Edelweiss)szeretem.
A rövideket utálom, kivétel Jéger, Unikum. -
#1020 multhéten haverokkal elhúztun ka tavnkra és megcsapoltuk az alkoholkészletet:D tök jó buli volt:)
képemet ne mmerem berakni mer ha meglátja egy rokon akkor letagad az tuti:DDD -
#1019 nyilván én találtam ki ... -
#1018 Mindegy ha be vannak állva akár höröghetnek is azon is röhögnek :) -
Phat Smoker #1017 látom arra azért kínosan ügyeltél, hogy ritmikailag még véletlenül se jöjjenek ki a sorok.
a (kín)rímekről és az erőltetett szövegvilágrol már ne is beszéljünk -
szando #1016 hátja :D -
#1015 kicsit még dolgozzatok rajta -
#1014 Ma péntek, úgyhogy este ezt fogjuk énekelni ...
A 67-es út (Republic):
Nagy esők jönnek és jól berúgok, jól bekúrok ma este.
A 35-ös út mellett csajok várnak rám remegve.
Nyár éjszakán, ha nem jövök, kocsmában piáért könyörgök,
A szám bűzétől ha szédülök, esik az eső és nem találsz rám.
Kiscsajok, kiscsajok mondjátok el nekem,
Merre jár, hol lehet, most a felesem.
Veszélyes út ahol járok, veszélyes út ahol hányok,
egyszer te is hazatalálsz, egyszer én is behányok
-
#1013 jah én még nem ittam előtte. de tényleg no.1 :)